Pikkukakkosta toivovat

Huomenia!!!!

Aamu81 katoin samaa,et päivitykset hinaa vähän peräs...siispä kysymys kaikille:mä voin ruveta päivitteleen,jos käy?!ja olisko aivan mahdoton ajatus jos alottasin uuden pinon niin saisin ekalle sivulle noi päivitykset?!

ja aamulle vielä kiitokset onnitteluista perille meni :D meillä poitsu menee eteen taakse ja joka suuntaan,mut en nyt välttämättä konttaamiseksi tota tyyliä kutsuisi :LOL: menee eteenpäin ja istuu ja taakse päin ja istuu,tykkää istua paljon!uusin taito jota nyt tekee koko ajan on se,että noustaa konttaus asennosta pepun ylös,niinku karhunkävelyasentoon ja nauraa sitte ittellensä...Hauska tapaus!!ja jos itte istuu laattialla niin nousee vasten seisomaan,muuten ei :D ja mitat 8kk neuvolassa oli 75,5cm ja 9850gr.Käyriä jos kattoo niin paino tulee peräs,mut onneksi täälä ei tuijoteta niitä!!!

Omaa).( ovis on varmaan enemmän ku lähellä,tänään ihan valtavat limat(sori :ashamed: ) ja nyt aamusta asti nippaillu tonne alavattaan...Jees,tietää mitä illalla touhutaan!!!! ;)

 
Elippäs Nasuliini-84 päivitystä kehiin ja uusi pino! :attn: :wave:

Kp38/28-(31)40 ja kierto senkus venyy... :headwall: :( tein eilen kp37 hailean plussan, joka sitten häippäs eli puhdas nega! Ovistestin tein samasta aamupisusta, niin siinäpäs vielä hailukka haamu seikkailee, eikä hävinnyt! :headwall:
Oireita/toiveita raskaudesta ollut, mutta en uskalla tosiaankaan hurrata, ennenkuin plussa testissä pysyy! Jos on taas vain hipaissut eli kemiallinen niin parempi sitten niin, että sais jo alkaa uutta kiertoa! :/
Huomenna saan hormoni ym verikokeiden tuloksia, jottain selkeyttä tähän ja yritän saada gynelle edes puheluaikaa, jotta voisi keskustella tästä kiertoni pituudesta ja mahdollisuudesta päästä tuonne äippäpolille ultraan! Sieltä se aikanaan alkoi perusteellisempi tutkimus, kun tyttöä yritimme! =)

Mutta oikein mukavaa torstaita! Minäpäs lähden katsomaan vauvaa... :heart: :D Plussatuulia tännekin kaikille :flower: + :flower: ++ :flower: + :flower: ++ :flower: + :flower: + :flower: + :flower: + :flower: + :flower: + :flower: :hug: :wave:
 
Kaikille plussatuulia :heart: Ja hirmusti onnea uuteen pinoon.
Itse en tosiaan oo "kerenny"/jaksanu päivitellä. Piti jo eilen ilmoitella että valitkaa uus päivittäjä =) Tänään tein sitten viel sen viimisen testin, heti paukahti kaks punaista viivaa.

Mami Ja Nasu 5+2
 
Moikka,

Minulle sopii myös erittäin hyvin jos Nasuliini jaksaa alkaa päivityksiä tekemään. Samoin uuden pinon aloitus passaa vallan mainiosti.
:flower:
Itsellä tänään 29/30-33, menkkoja siis odotellaan kohta alkavaksi. Ans katsoa miten meidän hoitojenkin käy jos hoitajien lakko tulee, siirtynevät ainakin joitain kuukausia eteenpäin. No mutta sen näkeepi sitten, luomuyritys jatkukoon ahkerana =) Niin ja yrityksiä taitaa tulla jo 11, viime vuoden marraskuussa kun ehkäisy pois jätettiin.
Mutta Äippä2006 onnea matkaan odottajiin ja ihanaa kesävauvan odotusta ja kaikille muille hurjasti plussatuulia!
 

Yhteistyössä