**PIKKUKAKKOSTA TOIVOVAT VOL. 14**

Jospa minäkin myös tänne jotain kirjoittelisin... Ihanista ihanin tyttö tuolla omassa huoneessaan nukkuu, syntynyt siis 11/07. Pikkukakkoselle annettiin lupa tulla viime marraskuulla, mutta eipä ole vielä ainakaan tärpännyt, elikkäs menossa yk7. Kierrot heittelee edelleen suuntaan jos toiseenkin, olleet Cerazettejen jälkeen 19-44, niiden aikana täti pysyi pois kokonaan. Joka kuukausi jaksaa toivoa, mutta aina on paluu maan pinnalle edessä ollut... Nyt menossa kp12, joten taas toivotaan.
 
Onnittelut plussista Helmari ja Tansuli! :heart:

ON: Jotain ovislimojen tapaista on näkyillyt, peittoa pari kertaa jaksettu heilutella kaiken kiireen ja väsymyksen keskellä. Reilun viikon päästä olisi tarkoitus testailla josko tässä kierrossa tärppäsi, mutta onneksi on vielä ihan levollinen olo vaikkei plussaa testiin pärähtäisikään.

Olen ehtinyt kuumeilla pikkukakkosesta oikein urakalla melkeinpä esikoisen syntymästä, joten tuo yk ei ihan kerro "koko totuutta". Tänään pysähdyin oikein miettimään kauanko tässä on toista toivottu ja huomasin olevani onnellinen ja kiitollinen ettei kaikki ole mennyt kuten olisin tahtonut. En olisi selvinnyt kahden vaippaikäisen kanssa tämänhetkisen arkemme keskellä.

Plussatuulia!!!
 
Kiitos kaikille! :hug: Tänä aamuna tein uuden testin ja vahvempi viiva tuli. =) Pitää vissiin uskoa että jollakin tavalla raskaana ollaan, vaikkei vielä mitään karmeita oireita ole varsinaisten menkkaoireiden poisjääntiä lukuunottamatta. Rinnat ei siis ole kipeät, mutta vasta reilu viikko täysin imetyksetöntä takana - tiedä sitten vaikuttaako. Aamuisin oltaisiin kyllä tarvittu nosturia sängystä nousemiseen, mutta en tiedä voiko sitä väsymykseksi sanoa, matalapainekin voi vaikuttaa. Niin ja monta päivää vatsaa kipristellyt niin kuin olisi vuoto alkamassa, vähän voimakkaammin kumminkin. Pientä päänsärkyä ja se karmea migreenikohtaus voisivat olla jälkikäteen mietittynä oireita. Katsotaan nyt... Pysyttelen vielä täällä. En tohdi odottajiin vielä kumminkaan hetkeen siirtyä. Päivittelen siis jonkin aikaa vielä, jännään tuleeko oireita ja odotan kovasti lisää plussia teiltä!

Tervetuloa uusille! Lisääkin mahtuu vielä =)

epäusko toivoa on sinullakin kovasti, sektiosta huolimatta. Nyt ainakin näyttäisi siltä että raskautuminen voi olla mahdollista. Toki muuten, minun ja siskoni välillä vajaa 1v 3kk ja molemmat leikattu. Toivon sinullekin plussaonnea!

Helliä hetkiä ja sen seurauksena plussaonnea kaikille halauksin ja :heart:
 
Sen vielä unohdin sanoa, että vaikka tästä omasta plussastaan iloitsenkin, niin silti minusta tuntuu tällä palstalla vasta hetken mukana olleena, että täällä olisi monta pitkänmatkalaista jolle toivoisin plussaonnea. Meillä kun vasta pari kk yritystä takana.. Ajattelen siis teitä erittäin suurella sydämellä ja toivon että teillekin tämä suuri ihme koittaisi. :hug: Ihmeeltä tämä minusta ainakin tuntuu. =)
 
Hei!

Minäkin tänne uskaltaudun... Tyttö on 10kk ja kakkoselle on annettu lupa tulla kun on tullakseen.

Kahdet menkat on ollut synnytyksen jälkeen, nyt on kp 7. Edellinen kierto oli 40pv, joten hetki vielä menee ennen kuin h-hetket ovat käsillä... Aika ärsyttävä tää pitkä ja epäsäännöllinen kierto, mutta onneksi ovulaation huomaan ja se selkeästi on, joten se vähän helpottaa. Esikoinen tärppäsi tokasta kierrosta pillerien jälkeen, saa nähdä kuinka nyt sitten käy. Tietty nyt jo yhden lapsen vanhempina kahdenkeskistä aikaa ei ihan niin paljon ole kuin ennen ykköstä, mutta ei se auta kuin oviksen aikaan sitä aikaa järjestää =)

Paljon onnea plussanneille ja tsemppiä kaikille yritykseen! Toivottavasti kevätvauvoja tulee paljon! :)
 
onnea plussanneet! :heart:

ällövaroitus :x
kp8 tänään.. menkat loppu tuossa pari päivää sitte, ihan normi 5 päivää kesti, nyt parina päivänä tullu viel valkovuodon mukana rusehtavaa tyyliin vaan vessareissuilla pyyhkiessä ja tänään sit vähän enemmän.. :eek: mitähän tää nyt sit on.. :/ yleensä en tuhruile ollenkaan.. en muutaku korkeintaan sen päivän ennen/jälkeen menkkoja..
 
Pikasesti tulin piipahtaan..

Hurjasti onnea plussanneille tansuli ja helmari08. Tarrasukkia molemmille kahmalokaupalla.

Käytettiin tänään meidän kissavanhus lääkärissä kun oli maha turvonnut sillä. Ei antanut oikein hyviä uutisia lääkäri. :'( Sano että antaa olla kotona niin pitkään kun vain voi ja jos vointi huononee niin sit laittaa nukkumaan. Onhan kisulla ikää jo 17v, mutta kyllä se masentaa vaikka taloon vielä jää koira ja toinen kissa.

).( Ei juurikaan oireita. Välillä mahaa nipistelee samalla lailla kuin olis ovis tuloillaan, mutta kun on kuivaa kuin saharassa... Voi olla että taas mennään uuteen kiertoon.

Nyt kuitenki hakeen tyttö tarhasta ja nautin seuraavat 10pv lomasta, vaikka se täti kaartaisikin pihaan. :)
 
Tänään alkoi vuoto täällä. Tästä koitan nyt ruveta selvittämään kierron pituutta.
Saa nähdä millaiseksi kierto muodostuu kierukan poiston jälkeen. Toivottavasti ei tarvitsis kovinkaan montaa kiertoa ihmetellä ;)
 
Hei! Mitä kuuluu Äiskä80, Tuulia79, krisu, emmy83, London calling? Äiskä tuolla ainakin pari päivää sitten kirjoitti " ettei kummempaa, ku mahassa jännityksestä tuntemuksia.." Mulla sellaisia menkkasupistuksia tms kutinaa vatsassa sisällä edelleen, niin kuin joku kiehuisi, pian varmaan jo viikon ollut.. ja raskaana ollaan. Eihän vain olisi sinulla sama vaiva? ;)

Himputti anteeksi, ohi oli mennyt. Olen tainnut olla jo useamman päivän "hieman" sekaisin.

:hug: kaikille tädin kohdanneille. Uskon, että teillekin vielä plussa pärähtää. =)
 
äiskä kiitos! Toivotaan plussaa teille, uskon että mahdollista ainakin on!

kelloappelsiini mulla on joskus ollu pitkät kuukautiset teininä ja tiedän sen olevan ärsyttävää kun vuotaa yli viikon ja monta viimeistä päivää juuri tihruttamalla. Kauhistuttaa vaan ajatella että jos itse olisi niihin aikoihin pitänyt vielä vuodon loputtua alkaa petipuuhiin, kumminkin alapää hautui ja ärsyyntyi pitkästä side/tamponikaudesta. :hug: :hug: :hug: sinulle
 
Heips kaikille! Täällä mennään päivä kerrallaan, oireita ei ole mihinkään suuntaan, ei ovikseen eikä menkkoihin. No eipä nuo kp:t juuri mitkään vielä ole. Jotenkin vaan tuntuu, ettei edes tiedä mitä odottaa, viime kierto oli 19 ja sitä edellinen 44, koskaan aiemmin ei ole noin lyhyttä tai pitkää ollut. Jotenkin tuntuu, ettei edes tiedä koska miettis testailuakaan sitten kun kierto voi olla vaan taas pitkä...
 
Tuulia79 mulla kans leikkaushaava kutisee ja nipistelee, muutaman kerran vihlaissut kovempaakin ja alaselkä väliin kipeä.. Pidän sullekin peukkuja kesäplussan toivossa!

Toivotaan varmasti tuollainen kiertojen heittely saa pasmat ihan sekasin, kun noin pitkälle välille voi ovis ja menkat jakautua :hug:
 
:wave: taalla ollaan!

Toukokuussa plussasin heikon viivan (tytsyn ekana synttarina), oli pahaaoloa ja paakipua. Vuoto alkoi sit muutamanpaivan paasta plussasta :( . Eli viikkoja oli kaiketi 5. Sitten vaan mietin et kai se oli hyva kun olo ei oikein tutntunut et raskaus alakisi sujuun.

Nyt sitten ollaan kerran heiluteltu peittoja tassa kierrossa en ees laskenut mitaan ovis paivia joten en tieda yhtaan miten kay. Nyt on kiertopaiva 32 ja odottelen menkkojen saapuvan kun edellinen kierto oli ns aikainen keskenmeno.

Kellopeliappelsiini :hug:

Plussanneille onnittelut ja jarrusukkia :heart:

muille plussatuulia!

Nyt sohvalle punaviini lasin kera!
 
Hei!

Jos huolitte niin palailisin takaisin tänne teidän kanssa kuumeilemaan. Jonkin aikaa olen pois ollut ja on selvitelty elämän pieniä ja suuria murheita.
kp:t on nyt 33/? (vieläkin erittäin epäsäännöllinen kierto)
Yk:ta en millään muista nyt, tässä on jonkin aikaa menty yrittämättä mutta ei kyllä olla mitään ehkäisyäkään käytetty, joten ne lasketaan varmaan myös.. veikkaisin jotain 8 tai 9.
Ja meillä siis yksi lapsukainen enkelinä, 06/08-06/08.
(syntyi rv24+)

En varmaan kaikkia edellisiä viestejä jaksa lueskella, mutta yritetään. ;)

muoks. yk 9 taitaa olla kaikista lähin.
 
Onnea plussista ja tsemppiä tädin kohdanneille :hug: Nyt kun kuukautiset ovat ohi, on taas olo jo hieman parempi. Toivottavasti ehdimme ja jaksamme tässä kierossa heiluttelemaan peittoa paljon ahkerammin, kuin aikaisemmin. Kyllä nämä kuukautiset palauttivat minun maanpinnalle. Olin ajatellut, että harrastetaan seksiä vain ns. ajoissa ennen ovista, jotta mahdollisuudet tyttöön olisi paremmat. :LOL: Nyt kuitenkin olen tajunnut sen, että jos ei se raskautuminen olekaan niin helppoa, joten ehkä kannattaa yrittää "kaikki" mahdolliset päivät. Lopetin vasta juuri vähän aikaa sitten pillerit, joten saattaa heittää tuota kiertoa mihin vain eli senkään takia ei ovulaation ajasta voi olla täysin varma... Voi kun sitä osaisi olla vain niin, että tulee sitten kun on tullakseen. Koko ajan mietin päiviä jne. Tässä aina tulee mieleen he, jotka ovat yrittäneet monta kuukautta. Erityisen kovasti jaksamista teille ja plussatuulia!
 
Lumikuningatar :hug: kissanne takia. Onhan se jo kuin oma lapsi, kun on noin vanhaksi jo elänyt.
äiskä :hug: pahoittelut tädistä. Vauhdilla ja tunteella uuteen kiertoon! :)
London calling :hug: varhaisesta keskenmenosta. aah, puhuit punaviinistä... nyt tulee toinen jussi perättäin etten voi ruokajuomaksi pulloa aukaista.. sitten mummona varmasti pidän puoleni!!
nessu korjataan!
 

Yhteistyössä