:rolleyes: The Esikoishaaveista plussanneet 2012 & 2013 :rolleyes:

Kiitos kaikille!! :) haluais kertoa jo kaikille, mut pakko vaan malttaa odotella.. :/ mietittiin, et kun sopivasti sunnuntaina on isänpäivä, niin kerrottais silloin tuleville isovanhemmille asiasta :) tää on kaikkien isovanhempien ensimmäinen lapsen lapsi, et voi odottaa innostusta :D mun parhaat kaverit tulee meille pikkujouluihin ensviikolla, ni sit kerron niille!! ja varmaan myös mun sekä miehen siskoille! On tää vaan niin jännää :p kuinkas pitkään muut on odotellut, ennen kun on kertonut ilouutisista?! :)
 
Viimeksi muokattu:
yöperhonen Ei, kyllä täällä vielä ollaan yhdessä osassa! :D Kovasti toivoisin, että olisin jo nyyttiä hakemassa, mut ei niin ei.. : / No, ens viikolla varmaan pääsen tayssiin käynnistyskontrolliin.. eilen tehtiin neuvolassa lähete! et on sit jotain mitä odotella.. :) Mut olis se kiva, jos syntyis ihan itekseen ennen mitään kontrolleja tai varsinaista käynnistystä.. :)

Nellielli ja pötkö 40+5
 
nellielli no hitto, olin jo ihan varma :D alkaa varmasti olla jo aika malttamaton olo...!

Kävin tänään yhen mammakaverin kanssa keskustassa pyörimässä. Oli pakko ostaa isommat rintsikat kun omat on niiiiin pienet! En kuitenkaan raskinu ostaa useempia, kun kuppikoko kuitenkin muuttuu vielä kun maito nousee... Ostin myös miekkoselle yhdistetyn isänpäivä- ja synttärilahjan, vaik nyt ei vielä "virallisesti" isänpäivää vietetäkään! :)
Tulin sit kotiin ihan poikki ja vetäsin kevyet kahen tunnin päikkärit :D illaks ja yöks pitäis viel lähtee töihin seisoskelee ku siel on henkilöstövajausta... Saa nähä miten jaksan ja pysynkö hereillä :D

Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

YP & Fantti
 
yöperhonen Kyllä täällä alkaa oleen malttamaton olo! Kyl melkein kaikki keinot synnytyksen alkamiseks tekee mieli ottaa käyttöön! :D Eilenkin oltiin miehen kaa monta tuntia kiertelemässä kauppoja, mut ei kyl tullu supistuksen supistusta..pientä menkkajomottelua, mut siinä se.. Noo.. Täytyy vaan aatella, et korkeintaan enää reilu viikko, niin pääsee käynnistykseen! :)

Nellielli ja pötkö 40+6
 
Tänään sain kutsun Tayssiin käynnistyskontrolliin. Perjantaina pitäis sit sellaseen mennä ja siellä antavat sitten ajan käynnistykseen! On ny sentään jotain mitä odottaa sit! :) Perjantaina ainakin sit näkee vauvan ultrassa ja katotaan muutenkin, että onko kaikki hyvin! Ja toivottavasti sit annetaan se käynnistysaika heti ens maanantaille!

Nellielli ja pötkö 41+1
 
  • Tykkää
Reactions: Heidukka
Tänään käyty neuvolassa. Kaikki kunnossa. :) Painoo muka tullu taas lisää kilo tässä 10 päivän sisään.. SF mitta oli 36cm, kasvanu 0,5cm viime kerrasta. Neuvolatäti sano kokeilessaan missä pikkunen menee, että pää ei enää tunnu liikkuvan, eli mahtanee olla kiinnittyny?

Nyt onki sit kotiin tullessa selkää vihlonu ihan mukavasti.. En tiiä miten päin sitä olis.. Piti viikonloppuna ottaa mun vanhemmilta mukaan semmonen vehnätyyny mut niin se vaan unohtu.. Liitoskipujakin on. Yöllä saa nukuttua kyllä, mutta vessassa joutuu ravaamaan 2-3 kertaa vähintään. Päivälläkin tulee juostuu usein, kun pikkunen painaa rakkoa melkoisesti. Kyl sitä toivois, et sais koht toisen jo syliin masusta.

Viime tiistaina käytiin myös tutustumassa synnytysosastoon. Tietää nyt mihin mennä. :) Ihan mukava käynti se oli. Jäi paljon mieleen.

Toivottavasti nellielli saisi pikkusen pian syliinsä ja ei tarvis käynnistellä! :)

- mirkkunen_ & pikkuT 37+4
 
Hei. Pääsinpäs minäkin tuolta haaveilijoiden puolelta tänne liittymään :D
Plussa raskaustestiin tuli eilen ja tänään jo vähän vahvempi. Toissapäivänä olisi tädin pitänyt tulla ja luulin että tulikin, mutta pieni tuhru kesti muutaman tunnin ja siteeseen asti ei tullut mitään. Eilen aamuna sitten tein testin ja plussa se oli. Digiä olen suunnitellut tekeväni mutta kun plussa on saatu niin en koe tarvitsevani digin vahvistusta (ainahan voi sanoa :D huomenna voi olla tilanne toinen)
Eli minulla laskettu aika on kait heinäkuun lopussa?
 
nellielli mikä siellä tilanne??

eläväinen onnittelut plussasta ja tervetuloa! :)

Viime ke kävin taas ultrassa, poitsulla painoa arviolta 2,2kg ja pää on jo hyvin tarjolla..
Viime yönä sitten eilisen saunomisen jälkeen supisteli useemman tunnin säännöllisesti ja kipeesti. Mies jo oli vetelemässä vaatteita niskaan et tuliko lähtö :D otin välissä särkylääkkeenki ku se on ennen jeesannu ja suoliki tyhjeni.. Ajattelin et vois nyt sit oikeesti tapahtuu jtn niin ei menny kauaa ku supistukset loppu ku seinään! Inhottavaa ku pitivät monta tuntia hereillä!

YP & Fantti 33+5 :heart:
 
Onpas täällä tekstiä :D mutta aattelin tännekin laittaa tän kuvan

Mitäs mieltä? Tais onnistaa het uudestaan :) nyt dpo 9, kp 25/29

Nyt ois rv 3+3 menossa :) torstaina digiä kehiin... sillon ois rv 4+0 :)

ai niin ja ylin dpo 7, keskimmäinen dpo 8 ja alin tän päiväinen.
 
Viimeksi muokattu:
Wau eläväinen, onnea kovasti!! :) Onko mitään oloja? Ootko vielä tehnyt uusia testejä? :)

nellielli oletkos jo saanut nyytin syliin, vihdoin? :)

Naapurin tyttö Onnea kovasti, jos nyt sitten uudestaan on tärpännyt!! :p Toivotaan siis, että tällä kertaa siellä jotain on, ettei vaan tee testit temppuja taas :( ootko testaillut taas, vahveneeko viivat?! :)

(.) täällä ei oikein mitään oloja, edelleenkään..välillä tuntuu ihme oloja alavatsalla, mut ei muuta...kuuluis nyt niitä sydänääniä edes sillä dopplerilla, ettei tarttis olla huolissaa :/ itsenäisyyspäivän jälkeen on ultra :p eli vielä olis reilu 2 viikkoa vaan!!! :) Täällä kerrottiin osalle perheestä lauantaina (ennen isänpäivää) ja lopuille isänpäivänä! :) parhaille kavereille paljastin viime viikonloppuna, kun ei olis mennyt muuten läpi, että olisin ollut muuten vaan selvin päin meidän pikkujouluissa :D mut oli kyl ihana kertoa vihdoin, vaikke vielä turvallisilla vesillä ollakkaan, kun saa jutella niiden kanssa nyt asiasta vapaasti, eikä tarvii salailla :)

Piimis ootteko kertonut vielä muille? :)


BF & tähtönen 9+1


Jatkuu... Jeeee, nyt vihdoin löysin ne sydänäänet :p se johtui varmaan myös siitä, etten aikaisemmin niitä kuullut, että en osannut etsiä oikeasta paikasta. Koulussa käytiin tänään dopplerin käytöstä, ni nyt sit tiesin vähän mistä etsiä :)
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Fiinaliina
BF On oloja sen verran että enää en taida testailla. Aamupahoinvointi on aika paha ja jatkuu pitkälle päivään. Toisinaan tulee myös iltaisin huono olo. Ja pari päivää sitten pissatti koko ajan nyt se on vähän vähentynyt mutta saa silti käydä vessassa normaalia useammin. Välillä myös vähän huimaa mutta se menee nopeesti ohi. Mahassa tuntuu edelleen kaikkee kipuja ja nippailuja joista olen ollut vähän huolissani kun toisinaan on kamalan voimakasta kipua mutta sellaista on kerran tai kaksi päivässä.
Loppuviikosta taidan soittaa neuvolaan. Perjantaina on 5+3 vai pitäisikö soittaa maanantaina jolloin on 5+6?
 
eläväinen, mie tein positiivisen testin 3+6 ja soitin neuvolaan 4+2 ja ei ne ainakaan silloin sanonut mitään, et soittelin liian aikasin :D eli mun mielestä soittele ihmeessä..etenkin, jos sun neuvolassa on ruuhkaa ja kaikki niiden ehdottamat ajat ei käy, ni ei siirry ensikäynti niin pitkälle!! :) Ja sulla on kyl niin selkeitä oireita, et ei tarvii joo enää paljon testailla :D itten oli vaa pakko silloin saada sen "raskaana 3+" siihen ruudulle :D Mulla ollut aina pitkälle ihan samalaisia oireita kun sullakin ja aluksi muakin menkkamaiset kivut pelotti hieman, mut ne on ihan normaaleja "kasvukipuja" :) ootko ajatellut varhaisultraa? :p vai ultrataanko teillä ensikäynnillä neuvolassa?

BF & tähtönen 9+2
 
BF ei täällä ultrata neuvolassa ollenkaa. Joutuu meneen n.60 km päähän että pääsee ultraan. Asua pienessä kylässä :D joten neuvolaankin täytyy jotenkin huomaamattomasti ninjailla koska kaikki tuntee toisensa ja päätettiin miehen kanssa pitää tää salassa kaikilta ainakin sinne rv12 asti.
Varhaisultraa olen ajatellut mutta en oikein tiedä. Mieli muuttaa jokatoinen minuutti. Mies on sitä mieltä että ei mentäs.
Mutta tammikuussa alkaa 10 viikon työharjoittelu niin haluaisin tietää onko mitää elossa ja kehittymässä ja että montako siellä on :) Ennustuksen mukaan saisin kaksoset ja kaksosia on suvussa. Täytyy varmaan kysyä neuvolan tädin mielipidettä kun sinne soitan
 
Meille syntyi suloinen tyttövauva torstaina 15.11 klo 18.30! :heart:

On jäänyt vähän kirjoittelu, mutta oli pitkä ja raskas synnytys (42 tuntia lapsivesien menosta) sekä sen jälkeen pikkuinen joutui tulehdusarvojen takia vastasyntyneiden teho-osastolle! Nyt ollaan saatu jo rakas kotiin ja jospa se arki tästä alkaisi rullaamaan pikkuhiljaa. Pientä paniikkia on välillä, että kuinka pärjään, mutta on kyllä maailman suloisin pieni olento meillä! :heart:

Nellielli ja 6 vuorokauden ikäinen "Aune"
 
Nelliellille Isot onnittelut tytöstä! :)

Ite vielä yhdessä kasassa.. Tiistaina oli neuvola ja kaik oli ok. Pikkunen on kiinnittyny ja painaaki mukavasti aina tuonne alas. Eli nyt vaa odotellaan ja odotellaan. Turvotusta on vähän tullu mukaan tähän raskauteen.
Tänään tulikin täyteen 39+0!!

- mirkkunen_ & pikkuT
 
Sylintäydeltä onnea nellielli tyttösestä! :heart: synnytyskertomusta täälläkin odotellaan kuhan jaksat tulla kertomaan :)

mirkkunen_ ei oo kauaa kun teilläkin alkaa vauva-arkeen totuttelu...

Täällä alkoi tänään äippäloma :)
Kovin malttamattomana odottelen jo pikkuisen syntymää! Ens ke on taas ultra :)
Yöt on nykyään yhtä tuskaa.. Ei voi nukkua kun kylellään ja sit puutuu lonkat! Jos ei joudu heräämään kylkeä kääntämään niin sitten vessaan.. Oon niin poikki ku ei saa nukuttua kovin montaa tuntia ja sikeetä unta jos yhtään!
Pian onneks odotus palkitaan :)

YP & Fantti 34+3 :heart:
 
nellielli jee, ihanaa! :heart: onnea kovasti pienestä tytöstä :heart: varmasti se arki pian alkaa siitä sujumaan ;)

eläväinen kuka sulle on kaksosia ennustanut?! :O :p oliko ne enemmän toivottu, kun yksösraskaus? ;)

mirkkuselle tsemppiä "viimeiseen" viikkoon :p ja onnea tulevaan koitokseen!!!! :)

yöperhonen Ihanaa mammalomaa!!!! :) Toivottavasti saisit nyt lomalla sit edes päikkäreillä korvattua menetettyjä yöunia :( :heart:


BF & tähtönen 9+3
 
BF Kaksoset tai yks ei väliä :) Tärkeintä olis kun sen yhden edes sais. Mutta suvussa on paljon kaksosia niin täytyy siihenkin varautua. Ja joskus haluaisin kyllä kaksoset, mutta ensimmäiseksi ehkä yhden. Mutta miten vaan käy niin yhtä odotettuja on kaikki ja toivottuja.
Kaksoset ennusti minulle kaverin äiti. Mutta se ennustus on semmoneinen että melkein kaikki sen voi tehdä. Ja kavereilla se on pitänyt paikkansa. Kahdelle ennustanut poikaa ja molemmat sai pojan.
 
  • Tykkää
Reactions: Babyfever1
Joka päivä tulee näitä palstoja luettua mutta en meinaa millään saada aikaiseksi kirjoitella. Johtunee varmasti siitäkin että olo on ollut suht normaali. Välillä tosin yököttää ja kertaalleen on joutunu laattaamaanki, selkeesti tää viikko on ollu nyt pahin. Minkäänlaisia kasvukipuja ei oo tuntunu hetkeen… Havahdun välillä siihen, että silittelen mahaani :p ihan hölmöä, varsinkin kun ei ole edes turvotusta nyt pahemmin ollu, että olis mitään kummun tapaistakaan. Huomena meen verikokeisiin ja nt-ultra on 7.12. Ei malttais odottaa!
Tänä aamuna heräsin sellaiseen uneen, missä mua oli ammuttu mahaan ja vuosin verta mahdottomasti. Herätessä uni tuntu niin todelliselta enkä ensin uskaltanut liikkuakkaan sen veren vuodon takia mukamas. Kunnes sitte virkosin unenpöpperöstä. Mutta olo oli tosi outo koko päivän, rupesin miettimään että tarkottiko uni jotakin, mielessä on käyny, että onkohan pienellä kaikki hyvin… Mutta mies mua jo lohdutteli että uni se vaan oli ja johtuisi siitä että muutenki ajattelen mahaa melkeinpä koko ajan. Niin kai sen on oltava.

Bf Meillähän on tuo ultrakin samoihin aikoihin :heart:. Töissä mun piti kertoa yhdelle työkaverille, kun se rupes tivaamaan =) mut muille en oo vielä kertonu. Kerron sitten ultran jälkeen. Jotenki kummallista että aivan raskauden alussa tuntui että haluun kertoo ihan kaikille ja tuntui mahdottomalta pitää tällaista salaisuutta. Mutta nyt kun aikaa on kulunut, asia on tullut jotenkin ”normaaliksi” itelle eikä oo enää sellaista kertomisen tarvetta. Kummallista. No luulen silti että ultran jälkeen tää muuttuu taas todemmaksi, jos siellä on kaikki kunnossa, ja sitten uskaltaa jo itsekin alkaa ostamaan jotain vauvaa varten ja iloitsemaan tästä vielä enemmän.

Suuret onnittelut nelliellille pienestä prinsessasta! Käythän joskus kertoilemassa teidän kuulumisa, jos ehdit :heart:

yöperhonen Onnea mammaloman alkamisesta! Koita saada levättyä.
Sen loman alkaminen joskus tulevaisuudessa on ainoa syy minkä avulla saan itteni motivoitua tekemään näitä nykysiä töitäni... Muutoin lähtis työpaikka vaihtoon ja nopsaan...

eläväinen Tervetuloa joukkoon, onnea plussasta!
 
Kai sitä uskaltais jo tännekin kirjotella, kun tuolla kuumeilijoiden puolella jo ilmotin plussasta.

Meillä siis yk3 ja plussa tuli eilen 22.11.2012, näin ollen laskettu aika osuis varmaan jonnekin heinä-elokuun taitteeseen.

Joku sanoi soittaneensa neuvolaan jo melkei heti plussattuaan? Meillä siis viikot vasta 3+5, joten ajattelin odotella viikon ennen ku soittelen tuonne neuvolaan.

Tuntemuksia on ollu jo aikalailla oviksesta alkaen, närästysä, etovaa oloa pitkin päivää ja yötä (välillä pitkiä aikoja olo ok, sitte taas etoo, yöllä välillä heränny etovaan oloon), vatsassa nippailee ihan ku ois täti tulossa, vatsa sekasin ja täynnä ilmaa, eilen huomasin hajuaistin hieman herkistyneen, käsiä turvottaa niin, että sormus tuntuu välillä hieman ahtaalta, huimausta oli välillä aika kovinkin oviksen jälkeen, mutta se on nyt jo helpottanu.

Yhdelle ystävälle kerroin viime viikonloppuna, että yritetään ja lupasin pitää ajantasalla miten yritys etenee. Hän oli kovin onnellinen meidän puolesta :heart: ihanaa, kun on joku jonka kanssa voi keskustella kasvotusten, kun ei tuo mies oikein ajattele asioita samalla tavalla. Pomolle ajattelin kertoa siinä vaiheessa, jos en saa neuvolakäyntejä vapaapäiville, onneks meillä on kovin luottamukselliset välit pomon kanssa, ettei koko firma tiedä tunnin sisään asiasta. Molempien vanhemmille kerrotaan sitten kun siltä tuntuu, ei ole sitä tullut vielä sen tarkemmin ajateltua.
 

Yhteistyössä