Lokakuiset

41+0 eikä mitään... Alkaa hermot loppua. En missään nimessä haluaisi käynnistystä, mutta ensi tiistaille varattu "käynnistysvastaanottokäynti" kummittelee mielessä. Sinne käskettiin ottaa sairaalakassi jo varuiksi mukaan. Silloin olis viikot 41+5. Pliis synny nyt ennen sitä 🤞🤞🤞

Ihanaa @aida91 että teillä on lähtenyt hyvin! Miltä nyt tuntuu, kehossa ja mielessä?
 
41+0 eikä mitään... Alkaa hermot loppua. En missään nimessä haluaisi käynnistystä, mutta ensi tiistaille varattu "käynnistysvastaanottokäynti" kummittelee mielessä. Sinne käskettiin ottaa sairaalakassi jo varuiksi mukaan. Silloin olis viikot 41+5. Pliis synny nyt ennen sitä

Ihanaa @aida91 että teillä on lähtenyt hyvin! Miltä nyt tuntuu, kehossa ja mielessä?
@ykslokki huh, kylläpäs teillä nyt pienet laittaa odotuttamaan, varmasti alkaa olla jo tukala olo🥵 Joo ei se oksitosiini oo kovin kiva niin toivottavasti pieni päättäis nyt ite tulla ennen ulos. Mä voin ihan hyvin, vauva on onneksi aika tyytyväinen eikä huuda ylimääräisiä😅 mua hikoiluttaa ihan törkeesti, varsinki öisin mikä on super ärsyttävää🙄 ilmeisesti jotain hormonihommia. Painoa lähti sairaalas vauvan verran ja nyt kotona ollessa saman verran ni oon yrittänyt nyt syödä enemmän. Tuntuu että lihakset on ihan kuihtuneet😱 Henkisesti voin hyvin, oon saanut käydä koiran kanssa vähän kävelemässäkin ja nyt oltiin vaunuttelemassa ni tekee hyvää vähä ulkoillakkin😊 hb oli 93 eli samaa tasoa kun sairaalassa, hengästyn tosi nopeesti mut eiköhän se siitä korjaannu pikkuhiljaa.
 
Tänään olisi itsellä laskettu aika ollut 😥 paljon ajatuksia ollut. Nyt vasta lokakuussa alkanut muistelemaan kevättä. Koko muu aika eletty normaalia elämää mut nyt paljon mielessä. Miltä se näyttäisi, kumpi olisi ollut, miten arki olisi lähtenyt sujumaan, olisko hän juuri tänään jo meidän perheessä..
Oma onni oli että keskenmeno oli kuitenkin tosi alussa, 6+6 mutta kuitenkin. Onnea kaikille tuleville lokakuisille♥
 
Tänään olisi itsellä laskettu aika ollut paljon ajatuksia ollut. Nyt vasta lokakuussa alkanut muistelemaan kevättä. Koko muu aika eletty normaalia elämää mut nyt paljon mielessä. Miltä se näyttäisi, kumpi olisi ollut, miten arki olisi lähtenyt sujumaan, olisko hän juuri tänään jo meidän perheessä..
Oma onni oli että keskenmeno oli kuitenkin tosi alussa, 6+6 mutta kuitenkin. Onnea kaikille tuleville lokakuisille
Toivon että saat vielä kokea raskauden ja odotuksen ja ehkä saat korjaavan kokemuksen, jos sitä toivot ❤
 
  • Tykkää
Reactions: viivaviivi
Yöimetyksen ratoksi täälä pikaisesti kertoilen

Vaavi syntyi 13.10 ja on siis viikon ikäinen.... ♥

Synnytys meni pitkästä latenssista n.15h huolimatta hyvin ja syöksysti alkaessaan . 3-4cm stä meni 40min 10cm iin. Synnytin ammeessa.
Kesto jälkeisineen 2h

Pieni on vallannut sydämen ihan täysin. Viimeisenä vauvanani joka hetki tuntuu haikealta mennä eteenpäin. Voi kun aika voisi pysähtyä..

Imetys on lähtenyt sujumaan hyvin ja vauva on helppo .ei ilmavaivoja pulauttelua.

Baby blues on lievempää aiempiin verrattuna mutta olemassa.
Hikoilen kuin pieni porsas hormoneia pihalle ja keskivartalo heikkous ja kolotus on isompaa kun raskaana ollessa😅

Lantio on hutera ja kipuakin on.
Repeämiä/epparia ei tullut kuitenkaan kuten ei muissakaan synnytyksissä ja jälkisupistulset ei olleet nyt niin pahoja kuin ennemmim.


Nyt painuu silmät kii..
 

Yhteistyössä