<3 PIKKUKAKKOSTA TOIVOVAT Vol.25 <3

Nöhvi
Lumi: aivan mahtavan loistavaa!! Onnea hurjasti :flower:

Tahtoo kanssa :D Saiskohan ihan tahdonvoimalla piirtymään sen toisenkin viivan siihen tikkuun? No tällä mielikuvituksella vois vaikka saadakkin ;)
 
Lumi - Onnea aivan mahdottomasti! Ja miljoonasti tarrasukkia nyt että pieni kysyy kyydissä! Ihania uutisia!

hipsu86 - toivotaan sinnekin plussaa, oireet ainakin kuulostaa todella lupaavilta!

Neiti Näpsän äiti - kurjaa kun haamuilujen jälkeen tuleekin täti :(

Tyllerömamma - peukut pystyyn, että tärppää!

ON - täällä menkat loppusuoralla, ei meinaa malttaa odottaa että pääsee taas harjoittelemaan ;) Jos tämäkin kierto jäisi sinne päälle 30 päivän, ovis sattuisi juuri kuun vaihteeseen kun muutetaan isompaan asuntoon. Pitää yrittää keretä siinä muuton tuoksinassa myös kellistää tuo mies että saa simpat talteen :D Taidan ostaa niitä ovistikkuja ihan mielenkiinnosta, ihan hauskaa niitäkin päästä kokeilemaan ja pääseepä testaamaan edes jotain ennen kun voi testata tärppiä :)
 
Huomenta. Alkujärkytyksestä selvittyäni koitan nyt kommentoida muidenkin juttuja. :)

hipsu86 Kuulostaa tosi lupaavalta tuo sun tilanne. Milloin ajattelit alkaa testailemaan? :)

Tyllerömamma Kurjaa kun kierrot venyy. :( Oletko varma, ettät voi olla raskaana, mutta se ei vielä vaan näy testeissä? Toivottavasti teillä tärppää pian.

salamanteri85 Sulla riittääkin sitten urakoimista kun saat hoitaa muuttoa ja miehen kellistystä samoihin aikoihin. :D

nellinu Tiedä vaikka kahvinhimo olis raskausoire. ;) Me tultiin ainakin miehen kans taannoin siihen tulokseen, että raskauden oireeksi voi lukea melkein mitä vain. Pidetään peukkuja!

Mites Nöhvin testailut? :)

ON: Tänään olis kp 28/28. Rinnat tuntuu vähän turvonneilta ja aroilta, naama on täynnä finnejä (voi argh!), olo on lämpöinen, närästää koko ajan ja lievästi kuvottaa. Toivon kovasti, että pikkuinen pysyis kyydissä. Ajattelin testata uudestaan huomenaamulla tai sitten keskiviikkona, jos maltan sinne asti. Vaikka eipä se siitä kummene, plussa mikä plussa, mutta mun aivot vaatii lisätodisteita.

Juu ja sain tietenkiin eilen paniikkikohtauksen kun maalasin pari tuntia ja tajusin sitten, että maalaushan on ehdottomasti kiellettyä raskauden aikana. :( Mutta eilöhän tämä ole niin alussa vielä, että pieni on hyvin turvassa äidin typeryyksiltä.

Mukavaa viikkoa koko poppoolle! Toivottavasti viikko tuo tullessaan paljon hyviä plussauutisia. :)
 
Huomenta kaikille,

En jaksanut odottaa keskiviikkoon ja tein tänään aamuvirtsasta testin clear bluen digillä ja tulos oli raskaana 1-2 viikkoa. Oon niin onnessa!! Eli juhannusvauva taitaa olla matkalla meille :D

Olin kyllä niin järkyttynyt, että rupesi pyörryttää... Ajattelin, että ei kyllä tärppää kun mies oli koko viikon työmatkalla. Kyllä ne simpat näköjään pystyy sen neljäkin päivää sinnittelemään :)

Oireina järjetön väsy viime keskiviikosta asti ja palelu. Turvotus on myös järkyttävää!

Superpaljon onnea myös Lumille!! :flower::flower:

Nyt kaikki plussaamaan!!
 
Paljon onnea leppäkerttu! :) Joko ehdit tsekkaamaan LA:n?

Mulle näytti laskuri 26.6., mutta muistaakseni neuvolassa tuosta tipahtaa aina yksi päivä pois, eli oliskohan lopullinen 25.6. (jos kaikki menee hyvin ja sinne asti päästään).
 
Kääk täällähän on tullut plussia! Miljoonasti onnea matkaan _lumi_ ja leppäkerttu3! Oon niin onnellinen teidän puolesta ja NIIIIIN kateellinen teille :D toivottavasti meillä muillakin tärppää pian.

Täällä vasta kp9... tylsää.
 
Suuren suuret Onnittelut Lumi ja leppäkerttu! Kesävauvat ovat kyllä niin ihania :heart:. Plussat tuo kyllä toivoa tännekin päin, jos joskus sattuisi omalle kohdallekin.

Tänään lähtee tällä eka Lugesteron.. Vähän hirvittää, mutta toivon todella, että siellä olisi pikkuinen hedelmöittynyt munasolu odottamassa kiinnittymistä ja luget auttaisivat asiassa! Voi kuinka toivonkaan. Jos vaan voisikin unohtaa koko asian pariksi viikkoa ja keskittyä muihin asioihin.. Viimeksi menkkoja odotellessa vaihdettiin jo huonekalujen järjestystä, mitäköhän sitä nyt keksisi?
 
Hei! Voisinko liittyä joukkoonne?

"Tipuin" takaisin yrittäjiin tuolta toukokuun toivotuista. Menin ankaran raskauspahoinvoinnin takia äitipolille, jossa ultrattiin ja todettiin, että pienellä ei sykkinyt enää sydän. Vastasi viikkoja 8+2, kun raskausviikkoja piti olla 8+3 tai muutama päivä enemmän lyhyen kierron vuoksi. Nyt yritetään hyväksyä tapahtunut, odotellaan yhdet normaalit kuukautiset ja jatketaan taas yritystä. Mieli ei malttaisi odottaa edes yksiä kuukautisia, mutta toisaalta en halua riskeerata seuraavaa raskautta sen takia, ettei kohtu ole vielä valmis pitämään yllä uutta raskautta... Myös keho tarvitsee selvästi nyt aikaa toipua rankasta pahoinvoinnista. Itselle on myös henkisesti ollut hyvin vaikeaa hyväksyä tapahtunut.

Meillä siis ennestään on 2-vuotias poika, eli toista nyt yritellään. Naimisiin mentiin miehen kanssa viime kesänä, jolloin jätettiin ehkäisy pois ja toisesta yrityskierrosta edellinen tarttui matkaan. Nyt tottakai toivon, että uudelleen raskautuminen kävisi vähintäänkin yhtä helposti... Ja vastoinkäynnit loppuisi näiltä osin tähän.

Liityin tänne jo nyt, sillä haluan tehdä tästä yrittämisestä taas konkreettista. Viime päivien miettiminen tekee kipeää, ja ainut lohtu tulee siitä ajatuksesta, että olisin vielä joskus raskaana....

Paljon onnea kaikille plussanneille! Toivottavasti pikkuisenne pysyy matkassa aina sen 9 kuukautta...
 
Hyvänen aika mikä plussapuhuri täällä kulkee! Onnea leppäkerttu ja muumimamma ja kilokaupalla tarrasukkia! Toivottavasti me muutkin tullaan pian perässä!

Ja tervetuloa joukkoon DsariaL, kurjaa ettei pieni jaksanutkaan loppuun asti :( Toivotaan, että tärppää pian uudestaan ja saat nyytin syliin saakka.
 
Viimeksi muokattu:
Tännehän on plussia sadellut! Ihanaa! Onnea lumi, leppäkerttu ja muumimamma1983! Pikkusille tarrasukkia mukaan jokaiselle :heart:

Tervetuloa DsariaL! Sulla on ikävä kokemus! Toivotaan että toivut siitä hyvin ja kun pääsette jälleen yrittämään, ei tarviisi kauaa odotella että olisi uudestaan raskaana! Itsellä ei ole keskenmenosta kokemusta, yksi ilmeisesti tosi varhainen keskenmeno, mutta ei mitään tuollaista että olisi jo viikkoja kasassa jonkin verran, joten voin vaan kuvitella miten kurjalta susta ja perheestäsi tuntuu, tsemppiä!

Tilke tsemppiä sulle lugejen kanssa! Toivotaan että ne auttas, ja pian pääsisit säkin plussaamaan!

Hipsu86 lupaavalta kuulostaa...toivotaan plussaa! Ihanaa että imetyksen lopetus toi oviksen takaisin! Itse imetän vielä 1xpäivässä, varmaan lopetettelen senkin piakkoin, saa nähdä että miten oma kroppa palautuu ja missä ajassa.

salamanteri85 multa ei kyllä onnistus muutto ja miehen kellistys yhtäaikaa:whistle: tsemppiä!

Ois varmaan muutakin kommentoitavaa, en ole nyt vähään aikaan kirjotellut, mutta lukenut olen kyllä. Plussatuulia kuitenkin kaikille tasapuolisesti ja :hug: tädin yllättämille!

).( sen verran et (ällövarotus) limoja mulla oli melkein viikon verran, en kyl älyy miten niitä voi niin monena päivän olla, eikä ees oltu montaa kertaapeittoja heiluteltu, et ei voi niihinkään sekottaa. Mut en sit tiedä ovuloinko vai en, pari kertaa simpat talletettu, mut toiveet ei kauheen korkeella. Toisaalta haluisin ottaa ovistestit käyttöön, et tietäs ees et ovuloiko, no ehkä täs vielä muutama kierto mennään ilman, ku sit siit tulee nii suorittamista, et ollaan nyt vähän aikaa ilman niitä testejä:)
 
Hui, täällähän on ihan hurjat plussapuhurit käynnissä :) Toivottavasti ei lopu tähän vaan tulee oikein kunnon "syysmyräkkä" tänne ketjuun!:whistle:
Paljon onnea _Lumi_ , leppäkerttu3 ja muumimamma1983 !!:flower:

Tervetuloa DsariaL ja pahoittelut keskenmenosta!

Omaa napaa: täälläkin ollaa yökitty viikon loppuna. Valitettavasti tätä ei voi laskea raskausoireeksi, vaan syypää taisi olla kahvilan lohisalaatti :( Mukavasti meni koko viikonloppu sitten etovassa tilassa. Tänään on dpo 7 ja ei oikeastaan mitään ihmeellisiä tuntemuksia. Menkkajomotusta hieman. Tisseissä ei sitten niin mitään tuntemuksia, tosin en tiedä miten toi edelleen käynnissä oleva imetys vaikuttaa asiaan. Kohta pitäis tässä sitten lopetellakin. Tästä kierrosta en usko raskautuvani. Lähinnä olis kivaa, jos tuo lyhyt lh-vaihe vaikkapa pitenis 10 päivään. No, kohtapa se nähdään.

Hauskaa alkanutta viikkoa :)
 
Täällä on ilmeisesti käynnissä plussa-aalto! Onnea oikein paljon plussanneille!

Tiedättekö millon aikasintaan voi saada positiivisen tuloksen raskaustestiin? Haluaisin testata jo lauantaina, jolloin on vasta kp 24/27-31. Olisko sillon vielä mitään mahdollisuutta saada plussaa? Oviksen tarkasta ajankohdasta ei kyllä ole mitään tietoa..
Nyt tämä alkoi malttamattomaksi eikä jaksa odottaa että pääsee testailemaan :)
 
wautsi wau! lumi, elppäkerttu ja muumimamma!:flower:

lumi tiesitkö koska sulla oli ovis? et kuin paljon oli dpo.t kun testasit? mullakin oli nimittäin aikanen ovis joten mietin täs et koska tosiaan uskaltasin testata. melkeen kyl tiiän vastauksen, täst valkkarist voi sen jo päätellä :Dmut en haluis liian aikasin testaa ettei tulis turhia negoja. viikonloppuna ois sit tasan kaks viikkoo oviksesta et jos silloin jo uskaltautus.

danuli79 mäkin vähensin ekaks yhteen kertaan päivässä ja sit kun olin ollu yhden päivän kokonaan imettämättä niin sain sen ovisplussan testiin, aikanen ovis oli eli kyl se imetyksen väheneminen ja pois jäänti näköjään ainakin mulla käynnisti sit nopeesti sen hormoonitoiminnan. joten tsemppiä maitobaarin sulkemiseen :) sieltä niitä ovisksia sit alkaa tulemaan=)

Dsarial osannotton:hug:i keskenmenosta,toivottavasti saat uuden plussan pian kehiin ja pääset uudelleen odotuksen puolelle :)

salamanteri ovistestit vaan kehiin! mä suosittelen :))

puppa: samaa mäkin mietin et, koska vois alkaa testata, eiks yleensä kaks viikkoo oviksesta jo pitäs näkyä jotain tai jos ei tiedä ovista niin menkkojen alkamispäivänä tai sitä seuraavana päivänä.

on: odotusta odotusta...tää viikko sais mennä nopee!!!!! nyt vasta 19/28 :(
 
********Tiistai 18.10.2011************








Mukana:


BiBa.....................................10/09........kp5/32..............yk4
Neiti näpsän äiti............ tyttö 10/08........kp6/28-32.........yk10
samaria.................................2/10........kp7/28..............yk 6
salamanteri85.................poika 8/08.........kp8/30-90......yk2
tiiru.............................poika 5/10..........kp10/32.............yk5
torstai............................11/10.............kp 10/33-42.......yk2
_TiNy_...........................poika1/05.........kp11/26-28.........yk10
Sannuli79........................tyttö 07/11 ...kp18/30-60?..........yk1
misupai.........................tyttö....02/08.......kp18/28...........yk5
tilke..............................poika 7/10..... ..kp19/24-27.........yk5
puppa..................................08/09 ........kp20/27-31........yk1
Hipsu86........................poika11/10........kp20/28..............yk4
Cristall...........................tyttö 07/09........kp21/28............yk2
UusiVauva82..................02/08...............kp21/30-34.........yk2
nellinu.........................tyttö 8/10.........kp 24/26-28..........yk 2
lavelyn...................poika 10/11..............kp 26/28-30.........yk1
Andreana......................tyttö 2/11.........kp29/24-30..........yk2
_Lumi_.....................tyttö 07/10...........kp 29/28..............yk1
Nöhvi....................... .tyttö 7/10...........kp30/25-26...........yk2
mihu......................................../00.......kp32/28...............yk4
santsu_82......................poika7/10.........kp34/29..............yk4
Tyllerömamma......................4/10...........kp35/28-40.......yk6
Miraaz..........................tyttö 10/10........kp 37/28-48........yk1
funny87.........................poika 11/09.......kp41/35-48.....yk3
satuliina........................poika...............kp46/27-29........yk2

TAUSTAILIJAT
murgu
danuli79
Tiuhti83
Myhmeliini
Tiitulainen
Murumii
Johannäss
Tanza
Waaka
mamsseli
Bubba
murmis
littlestar
DsariaL

Plussanneet 2011:









Lokakuu2011:
Meriheponen(yk2), ki7i(yk2), muumimamma1983(yk1),leppäkerttu3(yk2)





Syyskuu2011:
Rouva Möppiäinen(yk3, TaCa(yk1),Villany(yk2), pillipöllö(yk2),
Caisachu(yk4), Eebowi(yk2),diiselikissa(yk1)



Elokuu2011:
Vomppis(yk5),chamon (yk2), Pöhköfantti(yk2), Princessa(yk2)

Heinäkuu2011:
Kellukka (yk10), Xamora, Loretta, Taikapapu (yk10), nahhn (yk2), valle, susanna85 (yk2),äittä-83 (yk1), LittleStar (yk1)

Kesäkuu2011:
Emmuska10 (yk 3), Maria-08 (yk 3), Kolibro yk?

Toukokuu2011:
ellen- (yk0), Maira (yk 3), Jemppi (yk1)

Huhtikuu2011:
Nauruprinsessa (yk 3), Toimistomyyrä (yk 3), Meritähti82, Astre (yk 14)

Maaliskuu2011:
RiverFlows (yk4), Pistepirkko (yk 8), Sannuli88 (yk 3), Hannaliina (yk 1)

Helmikuu2011:
Matilda-08 (yk3),AJ (yk3), Miina84 (yk4), Minnuska89 (yk 13)

Tammikuu2011:
Salaisiahaaveita(yk 2), Ninnu-liini (yk6), Äippää (yk 2), Mirage (yk 4), Talvicci (yk2), Nessu86, Dirty Dancing (yk9-10), Neiti Nöttiäinen (yk3), kikka89, Danone81 (YK3)
 
Viimeksi muokattu:
Kiitos kaikille onnitteluista. :)

DsariaL Ikävää, että jouduitte kokemaan keskenmenon. :( Jaksamista ja paljon onnea uuteen yritykseen.

hipsu86 En tikuttanut ovista, joten en pysty satavarmasti sanomaan, paljonko oli dpo:t eilen kun plussasin. Luulisin ovuloineeni kp 14-16 välillä, joten sen mukaan dpo olis eilen ollut 11-13. Mutta juurikin sen takia, että päiväpissasta tuli niin selvä plussa ja mua on etonut jo niin monta päivää, luulen, että ovulaatio tuli jo aikaisemmin. Eli olisinkohan plussannut dpo 14 tms. :) Tsemppiä sinne piinapäiviin!

muumimamma1983 Valtavan paljon onnea plussasta! :)
 
Nöhvi
Ohhoh, mikä plussa-aalto :) Onnea myöskin leppäkerttu ja muumimamma :flower:

Tervetuloa Dsarial! Ikäviä olet todellakin joutunut kokemaan :hug: Toivottavasti tärppää pian uudelleen ja kaikki menisi hyvin!

hipsu ja Lavelyn:täällä on peukut pystyssä :) Niin ja puppakin pääsee kohta testailemaan, tsempitys! Eikös joku superherkkä testi antanut jopa neljä päivää ennen menkkojen oletettua alkua tuloksia? En kyllä millään muista mikä merkki se oli...

Tilke:tsemppiä lugejen kanssa!

salamanteri: oma muutto on vielä tuoreena mielessä... saa olla aika sissi että jaksaa siinä samassa vielä miehenkin kellistää :D

ON: kp29/25-26 ei menkkoja eikä plussaa! Aamulla käytin viimeisen testin (david) kaapista ja kyllä se nega oli, vaikka kuinka yritin katsella eri kulmista ja eri valoissa :| Viime to ja pe oli menkkakipuja, nyt ei mitään! Menikö mun kroppa jumiin? Ab-kuurikin loppui ja kunto alkaa olemaan ihan ok. Nyt vaan haluaisi jonkun päätöksen tähän tilanteeseen. Nyt ei ole yhtään testiä kaapissa ja parempi varmaan pitää vähän taukoa. Onneksi töissä pukkasi kauhea kiire päälle, niin saa ajatukset johonkin muualle. Masentaa vaan jos mulla ei kroppa nyt toimi niinkuin kuuluisi. Omituista kun kaikki menkkakivutkin lakkasi? Snif :'( Ehkä tämä taas tästä....
 
Siis mitä mun vanhat silmäni näkevätkään? Kauheesti plussia satelee tänne meidän pyhättöön! Mahtuisko vielä muutama mukaan? ;) Onnea joka tapauksessa kaikille plussanneille! :) Tosi hienoa et sellaset saa lapsia jotka oikeesti niitä haluaa :)
 
Aamulla testattu ja kyllä se edelleenkin plussaa näyttää. :) Etova olo alkaa jo aamusta, mutta pahenee iltaa kohden. Toivon niin, että kaikki menis hyvin, mutta sehän ei ole omissa käsissä.

Eli Neiti näpsän äiti, mut sais kans siirtää plussanneisiin kunhan päivität listaa. :)

Nöhvi Tosi kurjaa tuo epätietoisuus. :( Ihan varmasti ankara sairastelu ja ab-kuuri voi sotkea kiertoa. Voihan olla, että sairaus on lykännyt ovulaatiota tms.? Ja saattaahan pillereiden lopettamisenkin jälkeen mennä useampi kuukausi, että kierrot tasoittuu. Eli sun kroppa ihan varmasti toimii normaalisti hyvin pian. Ja niin kauan kuin ei ole menkkoja, niin raskaus ei ole missään nimessä poissuljettu. :) Pidän sulle peukkuja!
 
Vautsi vau PLUSSIA vaan satelee täällä ketjussa, hienoa!!!! Onnittelut kaikille plussanneille :flower:
Jospa sitä itekin kohta perässä, toivottavasti :)

ON: Täällä on vissiin hiukan myöhässä ollut tuo ovisaika, mitä nyt kalenteriin vertasin..eilen vasta tikun viiva näytti vahvistumisen merkkejä ja limat alkoi irrota. Mutta varman päälle on otettu ja alotettu jo kalenterin antamien päivien aikaan tallettaminen ja jatkuu edelleen :D Toivotaan, että siitä myös jotain hyötyä. Noh, sen näkee sitten muutaman viikon kuluttua miten käy.
 
Kp 31/28, vaikka tuolla väärin kp kohdallani,mutta pvä sinne tai tänne.=)ei niin vaarallista!
Eilen tein testin, apteekin raskaustestin ja nega:( :) en tiiä monta päivää kannattaisi vielä odotella,menkkaoloista ei tietoakaan,eikä kyll mitn.oireitakaan oikeestaan ole..
Milloin kannattaisi siis testata ja onko väliä,että aamu vai mistä pissasta ja monta tuntia pidäteltävä ennen testiä..ja mikä testi paras/hyvä luotettava?Vai olisiko jo näkynyt jos olisin raskaana ja luottaisin tähän tulokseen =)

Tai sitten kierto ruvennut heittelee..
On tää piinaavaa;)

Onnea vaan kaikille plussanneille..
 
Muumimamma onnea sinullekin! :heart:

Tilke toivottavasti Luget tuovat toivottua tulosta, ja siellä olisi nyt pikkuisen alku odottelemassa kiinnittymistä ja kehittymistä :)

DsariaL tervetuloa! Tosi harmi kuulla tapahtuneesta. Toivotaan sinullekin pikaista plussaa huonojen kokemusten jälkeen.

Lavelyn toivottavasti luteaalivaihe pidentyy, ellei ole tärppi käynyt. Itsellänikin sama ongelma, tosin olen nyt myös epäillyt, että olenko edes ovuloinut aiemmin.

puppa yritä vaan malttaa testaamista, joskin se on varmasti helpommin sanottu kuin tehty. Muistahan tulla kertomaan tuloksia meillekin! :)

Nöhvi hmm... En muista, että olitko tikuttanut ovista? Itse epäilen, että parissa kierrossa sairaus (joku keskivertoa ärhäkämpi flunssa) on siirtänyt ovista, ja ovulaatio on tapahtunut (jos olen edes ylipäänsä ovuloinnut) vasta tervehdyttyäni. Pitkää pinnaa sinulle!

Mihu oliko sinulla säännölliset kierrot aiemmin? Voihan se olla myös mahdollista, että ovulaatio on tapahtunut normaalia myöhemmin, jolloin myös raskaus näkyy testeissä myöhäisemmillä kiertopäivillä. Monethan sanoo, että oireettomuus on ollut raskausoire ;) Tsemppiä.

ON: Taidan vaihtaa nikkiä kohta, minua on jotenkin alkanut ällöttää tämä oma pikaisesti ajat sitten keksitty Tyllerömamma... Ollaan lähdössä viikon päästä Tallinnaan ja tajusin, että mullahan alkaa varmaan menkat juuri reissun aikana, TAI raskaustestejä voisi taas dippailla. Olen tosin matkalla äitini ja siskono kanssa, jotka eivät tiedä yrityksestä, joten testailu pitäisi tehdä jotenkin salassa. Hmm... tai sitten yritän malttaa odottaa kotiinpaluuseen saakka, jos täti ei ole tullut matkan aikana kylään.
 

Yhteistyössä