Kaakonkulman Taaperot

Kaakonkulman Taaperot

* Ukkis; Ukko 7.6.2004, rv 37+3 ja Eevi 6.9.06, rv 40+6
* Heili; Anton 16.8.2001 rv35+4 ja Edvin 31.7.2006 rv 40+1
* Hellu Koo; Manu-Veikka 3.8.2006 rv 38+3 ja siskot 7/99 ja 9/01
* Sanmar; Aleksi 21.6.2006, rv 38+4.
* Elmeri-81; 19.5.2006, rv 39+1
* Melle; In Memoriam
* makke; minä -76, mies, pojat -05 ja -07, kissat sekä koira
* masuasukin huolestunut pesä; Joel Antonio 26.06.07 rv 39+5, Nico Alexander 29.10.2005 rv 40+4, Jose Antonio Jr 21.06.2001 rv 40+1 ja isot siskot Nida Adalmina -96 ja Anna Eleonora -94.
* putte;
* darelbeida;esikko poika (Ismael)4/8-94 rv40+3,ainokainen tyttö (Leila Samira)21/9-98 rv40+1,voimamies (Samir)13/10-01 rv39+7,himpulainen (Jassin Driss)5/3-05 rv38+6ja pikkujätti (Zakaria)24/3-07rv38+4
*milksu; Perheeseeni kuuluu minun lisäkseni mieheni, tytöt 08/05 ja 02/07 syntyneet ja 3v koira hoffi
* Vilmukka;tyttö 12.11.2006 (rv 40+3)
*Maella; tytär Ella synt. 5.9.2006 rv 42+0 ja kaksi koiraa
*maviks;poika 5.8.2006 (rv 40+3), tuleva äitienpäivälahja vm 08 , koira ja papukaija

alotellaas tänne uusi ketju, kun meitin ipanat alkaa jo olla taaperoiässä :D

Meille ei kummempaa kuulu, ollaan kämppää laiteltu kuntoon kun vihdoin saatiin tehtyä myyntisopimus kiinteistönvälittäjän kanssa. Kämppä tulee ens viikolla myyntiin :whistle:
Aikas haikealta tuntuu laittaa oma koti myyntiin mutta tilaa tullaan tarvitsemaan lisää.

Muuten mennään samalla linjalla, Eevin hampaat ei vieläkään ole kunnolla puhjennu mutta kyl on ihan pinnassa. Kiukkuinen likka on ja äipässä roikutaan :eek:

Jeps, taas mentävä! Eevi on tutkimusmatkalla ja kaivelee roskiksia yms :D

Ukkis ja mukulat rakkaat :heart:
 
Meillä ollaan nuhaneniä. Poikakin sai sitten tämän nuhan minulta. Touhuta jaksaa ihan entiseen malliin. Äiti taitaa väsähtää ensin. Pari yötä oli levotonta, taisi kyllä hampaista johtua osittain. Tähän asti hampaat tulleet ongelmitta, mutta nyt näyttää vaivaavan.
 
Kiva,kun tällekin puolelle on nyt laitettu meille oma pino. Täällä kun ei muuten niin paljon trafiikkia ole,niin nyt ainakin on jotain minne tulee varmasti enemmän tekstiä. :p
Meillä neiti edistyy huimaa vauhtia. Nyt on alkanut tulla sanoja mm. äiti,vauva ja "paappa"=pallo :D . Meidän kissatkin on tytön mielestä vauvoja...ja Bibii=kaikki nallet ja puput ym. pehmolelut :heart: . Ne on justiinsa niitä sanoja,joita ei ymmärrä muut,kuin äiti ja isi.
 
juu, voin mie sen väsätä. Laittakaas mammat oleellisimmat tiedot viesteissä, niin kasaan siltä pohjalta. Tietty voishan sitä kaivella vanhoja ketjuja ja yrittää sieltä löytää.

Mie niksautin lanneselän tänään :kieh: tuntuu, että ranka on vinossa oikeelle päin. Koskee pirusti ja huomenna olis pojan kummien häät :eek: niin ja sunnuntaina sit miun kummitytön rippijuhlat. Pitää yrittää kylmägeelillä ja särkylääkkeellä saada kipuja pois.

 
häistä ja rippijuhlista selvitty =) tai no äipän vointi on ihan :kieh: :kieh: kun vasen takakoipi on jumissa ja meinaa pettää alta. Istuminen on tuskaa ja kävely on kun ex-presidentillä Martti Ahtisaarella :eek:

Huomen pittää soittaa työterveysasemalle ja yrittää saada lääkäriaika ja vahvemmat tropit.

pirunkipee Ukkis ja mukulat rakkaat :heart:
 
Meidän poitsun tiedot: Aleksi 21.6.2006, rv 38+4.
Me oltiin tänään pitkästä aikaa pihalla kun säät on ollut huonoja ja ollaan oltu flunssassa. Koko ajan sai olla kaivamassa kiviä suusta tai kieltämässä ettei saa laittaa. Kylläpä kivet ja pahvikirjat maistuu, mutta ruoka maistunut huonosti viime päivinä.
Me ollaan lähdössä taas huomenna pohjois-savoon. Pakkailut on vielä kesken, mutta pakkaan aamulla loppuun.
Hauskaa viikkoa kaikille!
 
miun pitää kertaheitolla lopettaa imetys :'( Selkä on niin pahasti jumissa ja si-nivel pois paikoiltaan, että lääkäri kirjotti sen verran kovat kipulääkkeet ettei niitten kanssa passaa imettää :eek: No toisaalta Eevi on jo itte vähentänyt imemiskertoja päiväsaikaan, mut yöllä on vielä halunnu tisutella. Pitää ens yönä vettä tarjoilla likalle. Kyl mie olen meinannu jo lopetella imetystä mut en näin radikaalisti meinannu. Mut eipä auta.

Viime yönä piti mies herätellä joka kerta Eeviä nostamaan tai taputtelemaan, kun itte en päässy. Sängystä ylösnouseminen oli työn ja tuskan takana, eikä asennon vaihtokaan oikeen onnistunut. Täytyy vaan toivoa, että noi kahdet lääkkeet alkaa nyt tehoamaan ja tulehdus selästä paranemaan.

Meillä oli tänään eka näyttö talosta :whistle: Käytiin ajamassa piruuttaan kodin ohi näytön aikana ja olihan niitä autoja pihassa =) Toivottavasti saatais se mitä halutaan, on siihen niin paljon uhrattu työtunteja remontin tekemiseen.

Eipä tässä kummempia tällä erää :D

vaivais-Ukkis ja mukulat rakkaat :heart:
 
Joo siis meillä yritetään kans pikkuhiljaa vieroittua tisusta. Esikoisen 2,5 vuoden imetys on traumaattisena muistona miulla taustalla ja sen lisäksi omaan terveyteen liittyviä syitä, miksi pitäisi hiljakseen lopetella. Parikin lääkäriä on jo suositellut sitä, mutta.... Se vaan on niin vaikeaa..Ja kun ei vielä oikeeta maitoakaan saa antaa, niin 1-1,5 vuotiaaksi olen ajatellut imettää..Toivottavasti loppuu jo 1v:nä.

Oho, nytkö te ootte Ukkis muuttamassa tänne meijän suunnalle?

Melle ja Hellu puuttuu vielä täältä ja tervetuloa uudetkin palstailemaan! :heart:
 
Manun tiedot: Manu-Veikka 3.8.2006 rv 38+3 ja siskot 7/99 ja 9/01.

Meilläkin alkaa imetys olemaan loppusuoralla. Manu syö päivällä 3 kertaa tissiä ja yöllä 1-2 kertaa. Joinain päivinä poika kääntää päätä pois ja ei halua syödä. Ajattelin jos muutaman kuukauden poika suostus vielä syömään niin sitten olis hyvä siirtyä normimaitoon =)

Manulle nousi tänään päiväunien jälkeen kuume, 38 asteessa on pyöriny pitkin iltaa, nuhakin tuntuu vaivaavan :( Tiedossa siis oleskelua sisätiloissa... :headwall:

Poika taitaa olla nyt niin räkänen ettei tuosta nukkumisestakaan taida tulla mitään. Täytyy siis mennä itekin makkariin jo pötköttelemään Manun seuraksi.

Hellu ja Manu
 
Meilläpä oiskin tänään se 1v neuvola. Äiteetä jännittää kaikkein eniten. Ilmeisesti siellä annetaan rokotus.. :( Noh, kassotaan.. Meillä lauantaina, sunnuntaina ja maanantaina kauheesti kaikkee ohjelmaa ja ei kiva, jos tullee hirveesti "oireita" piikityksestä. :kieh:
 
Meillä otettiin tänään ensi askeleet ilman tukea. Piti yrittää saada puhelin äitin kädestä niin huomaamatta otti muutamia askelia.
Reissu tuli taas tehtyä ja nyt ei sitten ihan heti lähdetäkään minnekään. Töihin paluu alkaa jo häämöttää niin ei sitten ole aikaa reissata.
Nyt on oltu jo 3 päivää täysin ilman tuttia. Heitin jo poiskin ettei enää tule annettua kun on näin kauan oltu jo ilman. Kokeiltiin vain yksi ilta rupeaako nukkumaan ilman ja nukahti tosi helposti.
Kohta mentävä nukkumaan niin jaksaa taas huomenna.
 
myö lähetään huomenna Tallinnaan hotellimatkalle =) Tukholmaan yritettiin näin pikapikaa päästä mut ei saatu laivamatkaa, joten päädyttiin sit Tallinnaan kun sinne sai matkan. Sadetta vaan on sääennusteessa mut eiköhän sitä jotenkin pärjätä ;)

Mein talo meni sit ekalla näytöllä kaupaksi :whistle: Viis päivää ehti olla välittäjällä myynnissä ja yksi näyttö järjestää, kun ostaja löytyi. En olis uskonu, että näin nopeasti menee. No tässä asustellaan varmaan syyskuu vielä, kun ostajien pitää oma kämppä saada myytyä.

Sit alkaa taas remontointi, plääh. No saapi sitten oman näköisen, ettei tule tunnetta että kylässä asuu.

Juu, pittää pakata kimpsut ja kampsut :wave:

Ukkis ja mukulat rakkaat :heart:
 
Meillä pidettiin Edin 1v juhlat etuajassa kun on reissusuunnitelmia yksien häitten vuoksi. Meinannu melkosta haipakkaa olla.

Huomenissa lähetään loppuviikoksi Savon suuntaan, jotenka eipä meitsistä kuulu ihan heti.

Ja ens viikon tiistaina viimestään palataan kun silloin ois Edin 1v valokuvaus!

Hauskaa loppuviikkoa kaikille mammaihmisille perheineen! :flower:
 
reissusta selvittiin hengissä :D ihan mukavaa oli Tallinnassa. Muuten ei kummempia kuulu, Eevi kävelee nyt jo pidempiä matkoja mutta edelleen etenee myös istualtaan hilaantuen eteenpäin. Taputus on uusin oppi =) Hampaita on 3 ylhäällä eikä yhtään alhaalla. Neljäs hammas ylös on puhkeamassa. Pitää vissiin teettää alas tekarit :LOL:

pittäää mennä, isompi taas väsyneenä parkuu :kieh:

Ukkis
 
Manulla oli sitten korvatulehdus :( Eilen käytiin lääkärissä kun toissailtana nousi taas kuume. Olisihan tuo pitänyt arvata kun siskollaankin oli korvat tulehtunu. Jospa nyt alkaisi taas yöt sujumaan ja kuumeilut loppuisi kun saatiin antibiootit.

Manu ei vielä kävele, no tukien ottaa muutamia askeleita mutta ei muuten. Pitäisi Manun tulla ottamaan oppia Eevistä :D

Viikon päästä juhlitaan 1v synttäreitä ja meillä on täällä ihan kaaos. 3 vuotta vanha telkkari meni torstaina rikki ja nyt se odottaa korjaukseen pääsyä keskellä olohuoneen lattiaa :LOL:. Saa nähdä kannattaako tuota enää korjata vai pitääkö lähteä ostamaan uusi telkkari...Nyt kun saatiin tuo valtavan kokonen telkku pois tuosta hyllystä niin mietittiin että tässä samalla voitas ostaa uusi taso telkkarille. Tuo vanha on niin hirvee ja monesti ollaan mietitty uutta. Mutta mihin ihmeeseen nuo kaikki roinat työnnetään tuosta hyllystä, sitä on meinaan kertynyt ihan huomaamattomasti...Ja uutta hyllyä meille ei enää tule, joku pelkkä taso vaan.

Noista 1v synttäreistä tuli mieleen että pitäsköhän meijän kehitellä jotain kaakonkulman taaperoiden yhteistä juhlaa näille vauvoille? Vähän samaan tyyliin kuin ne meijän pikkujoulut? Voisin näin alustavasti luvata että meille voisi vaikka tulla? Miettikäähän =)

Hellu ja lapsukaiset
 
Hellun idea noista yhteisistä juhlista on kiva =) Vois silleen nyyttärimeinigillä järkätä, niin ei sitten emännälle tule hirveitä paineita tarjoilusta :D

Meillä on vähän epävarmaa tää asuminen nyt, joten mie en uskalla luvata että meille vois tulla. Viimeistään lokakuun lopussa meidän on tästä vanhasta kodista muutettava, mutta mihin sitten päästään niin on eri juttu :whistle: Remppaa pitäs alotella uudessa kodissa, mut appivanhempien kerrostalokodissa on vielä remppa kesken. Heidän pitäs päästä sinne muuttamaan, tai sitten myö muutetaan siihen väliaikaisesti. Kaikki riippuu hyvinkin pitkälti mein talon ostajien oman vanhan kämpän myynnistä.

Myö ollaan nyt käyty sohvakalustoja ja ruokapöytiä kattelemassa, pittää ostaa uudet kun uudessa on tilaa enemmän niin vanha sohva on niin pieni, että se pannaan yläkerran aulaan. ja vanha ruokapöytä on ihan finaalisssa ;) kohta pitäs alkaa seinälaattoja, maaleja yms. valitsemaan. Keittiö on suunniteltu valmiiksi, ja se on vaan tilausta vaille. Kylppärit ja sauna pitää kans laittaa uusiksi ja niihin materiaalit valita. Pläääh, hommaa piisaa :kieh:

Jassoo, pitänee mennä kaffen keittoon jotta herää kunnolla :D

Ukkis ja mukulat rakkaat
 
Me ollaan takaisin reissusta!

Niin joo, ihan hauskat semmoiset juhlat varmasti olisi. Meillähän täällä olisi tilaa myös moiseen, tosin miulle käypi vasta elokuun lopulla tai syyskuussa. On näemmä sen verran paljon kalenterissa jo merkintöjä ja mies ainakin 2 vkoa vielä lomilla, niin ei uskalla luvata aikasemmin mittään.

Meillä Edi ottaa yksittäisiä pikkuaskelia, seisoo suht pitkänkin ajan tuetta, hampaita on kaksi alhaalla ja ylös kasvamassa ainakin yksi kovaa vauhtia, en oo kattonu onko toinenkin.. Eiks ne yleensä aikalailla peräjälkeen tule?! (Parit siis hampaille). Edillä tiistaina 1v valokuvaus, samana pvänä kun virallinen synttäripäiväkin on.

Hellulle tiedoksi, että meillois tässä lähellä yks halvaksi itseään mainostava tv:n korjaaja. Sanoo, että puoleen hintaan tekee hommat kaupungissa oleviin korjaajiin nähden. Itsellä ei ole kylläkään kokemusta hänestä.

Me oltiinkin ipanoiden ja miehen kanssa ööö..helluntalais-savolais- amerikkalais-suomalaisissa häissä lauantaina. Oli aika mielenkiintoiset juhlat. :D Mut mikä jottei! Se on ihan hauskaa, kun on kansainvälistä porukkaa paikalla. Puolet taisi olla suomesta ja 1/4 osa Sveitsistä ja 1/4 osta Usasta ja muutama Intiasta. B)


Heili ja Eduliini, miltei 1v
 
Tervetuloa Putte!

Meillä on tämä kaakonkulman poppoo, ei mikään suljettu porukka vaan kaikki uudet kasvot ovat tervetulleita! Osa meistä treffailee satunnaisesti ja niille kahvitteluille ovat kaikki aina tervetulleita lapsineen. :flower:
 
Onnea Edille :flower: Niin ne meitin vauvat vaan muuttuu pikkumiehiksi ja -naisiksi :heart: Miten tää vuos onkin taas hujahtanu näin nopeasti :eek: Vastahan sitä pääsi synnäriltä kotiin ja nyt pittää jo 1-vuotissynttäreitä alkaa suunnitelemaan :whistle:

Nojuu, myö saatiin uus ruokaryhmä ja sohva tilattua. Tänään mennään kirjottamaan kauppakirjat. Kääks, miun koti menee nyt sitten vieraille :ashamed: Varmasti tulee kova ikävä ekaa omaa kotia, jota on kuitenkin rempattu oman näköiseksi yms. Mutta elämän on jatkuttava =)

Ukkis
 

Yhteistyössä