¤¤ ALLERGISET KULLANNUPUT - vol. 7 ¤¤

Juholla ois taas maaliskuun alussa aika lasten ja nuortenpolille ja sitä ennen pitäs altistaa maidolle kotona mut ei vaa uskaltas ruveta siihen kun viime kerrallakin tuli niitä hengenahdistus kohtauksia.

Ja taas olla löydetty uus allergiaa tuottava mauste ja tällä kertaa se on kaneli.
 
Tulee käytyä kovin harvoin täällä nykyään, joten jos joku voisi ottaa ketjun hoitamisen kontolleen. Aloittaa sillä, että kopioi tuon ensimmäisen sivun tiedot uuteen ketjuun, joten pääsee niitä muokkaamaan.
Lisäksi ne, jotka täällä mukana ovat voisivat hihkaista hep! niin listaa voisi lyhentää ja pääseehän sille takaisin, jos tarvetta on.

Sssalla: korjattu on.

Meillä vaihtui Almiron 2 elokuussa Nutrilon Soijaan. Kiinteiden kanssa tahkotaan. Sopivia ovat nykyään: tattari, parsakaali, banaani, kana sekä pieninä määrinä tai 1 krt vko hirssi ja mango. Poika nyt 1v2kk.

Alunperin minun piti palata töihin ensi syksynä, mutta tuon allergiahomman takia siirtyy nyt vuodella eli 2011 syksyyn. Onneksi se on mahdollista. Arki on ihan ok mennyt, mutta kyllä kaipaisin muutakin, mutta jos poika olisi hoidossa ja altistukset täytyisi vaan kotona, niin viikonloput olisi muuta kuin lepoa...