<3<3<3TOUKOKUUN TUHISIJAT TOUKOKUUSSA<3<3<3

onnea kaikille vauvan saaneille tasapuolisesti..vielä muutama kun saataisiin jakautumaan niin kaikilla ois sitten vauva sylissä :)
ai että tämä arki tuntuu mukavalta kun voi jo tehdä kaikkea..tämä meidän 11kk(tasan viikon päästä 1v.) tykkää silitellä pikkusiskoa koko ajan..eilen kaupassa hän päätti alkaa riisuakin jo kirppua..sukat lenteli :)
vauvalla on jo pieni rytmi,päivällä seurustellaan ja yöt nukutaan lukuunottamatta ruokailuja mutta muuten..
Nyt kun on jo jotenkin saatu arki rullaamaan niin pelot että miten pärjätään on kaikonnut melkeimpä kokonaan..kyllähän tästä selvitään vaikka sitten päällä seisten :)

jos sitä vaikka kohta lähtisi ensimmäiselle lenkille synnytyksen jälkeen (aiemmin pystynyt kävelemään vain autolle kyttyrässä kivusta huutaen ;))

luppa- ja kirppu 10vrk
 
Onnea kaiklle vauvan saaneille :flower:

uuMama aika samanlainen tarina, kun mullakin. Tosin mulla ponnistus kesti 12min. Ihanaa, että sinäkin saat jo nyytin kotiin. Itse olin kanssa ihan sekoamassa ne 2 yötä kun neiti oli osastolla ja itse kotona. Pinnasänkyä ei voinut itkemättä katsoa, vaikka kaikki olikin hyvin =)

joku kyseli vaunuilusta. TYKSn lapussa taisi olla, että vauva kun on noin 5vrk:n ikäinen, niin saa ulkoilla, kesällä siis. Me käveltiin pikkulenkki kun neiti oli viikon vanha ja nyt aletaan tekemään sitä kyllä päivittäin. Tänään saadaan isi mukaan, ketä huolehtii vaunujen työntämisestä, hyvin ylpeänä
Oikein hyvät ja lämpimät säät kaikille viikonlopuksi ja supparituulia pallomahoille :heart: :heart:
 
Onnea vauvan saaneet!! :heart:

Merkkaan taasen. :)

Aivan ihana ilma ulkona mut vaikee päättää mitä lapsille oikein pukee. Mut ehkä mä jotain keksin. :D

Tessu nukku viime yönä ekan unipätkän 6tuntia! Olin ihan taivaassa. :D

Mut nyt täytyy juosta.

Jonz&Tessu 3viikkoa 6päivää
 
Onnea UuMama, sun synnytys kuulosti niin "mukavalta" kun mitä synnytys voi nyt kuulostaa! :) Ihanaa kun saat pienokaisen pian kotiin! :heart:

Pakko vähän avautua kun tänään on taas sellainen päivä että turhauttaa kun tämä vauva ei tule täältä ulos.. viikkoja nyt jo 41+2 ja ei mitään merkkejä että vauva täältä tulisi.. :( Pelottaa miten iso se on ja toimiiko istukka vielä hyvin jne... Liikkeitä ei taas ole tuntunut sitten eilisen iltapäivän.. Join äsken sokerivettä eikä sekään paljon hetkauta vauvaa, pitääkin käydä kohta hetkeksi kyljelleen ja yrittää saada vauva liikkeelle, muuten joutuu taas illalla menemään Jorviin käyrille... Plaah. Voi kun kaikki olisi hyvin..

Ihana ilma ulkona, lähdetään varmaan miehen kanssa ajelemaan Porvooseen kaverin mökille. Kiva kun saa jotain tekemistä tälle päivälle!

Voimia vikoille pallomahoille!

RockMummy rv 41+2
 
Merkkailen :)

Meidän Nöttönen oli tänään ekaa kertaa ulkona vaunuissa nukkumassa :heart:
Hillittömän kuuma ilma, ah :)
Tänään tuli myös eka viikko täyteen, ja äsken pikkuinen päätti sitten pissiä hoitopöydällä kun oli ihana ilmakylpy menossa ja isi ei huomannut mittään :LOL: :heart: ..Onneksi äiti pelasti tilanteen :whistle: ;)

Täältä vielä kertaalleen isot tsemppaukset masukkaille :hug: Sen loppuodotuksen piinan vois kyllä pikakelata ohitte :p

kissinminttu & Nöttönen 7vrk :heart:
 
Onnea Uumamma :heart: :flower:
Mitäs teillä on ollut vaaveilla päällä ulkona näin kuumalla ilmalla?
Meillä Olli seurustelee aamutoimien ja syötön jälkeen seuraavaan syöttöön asti :heart: Siitä eteen päin sitten vain nukutaan ja syödään. Illalla sitten kymmenen jälkeen tankataan yötä vasten ja yöllä sitten syödään kahteen kertaan.
Olli on muuten aika velmu tuon pissimisen kanssa. Laitoksella pissi kahdesti kätilön päälle ja lastenlääkärinkin päällä. Eilen sitten äiti oli "tulilinjalla" :LOL: Mies voisi melkein vannoa että Olli virnuili jälkikäteen. :LOL:

Tytti ja Olli 5vrk
 
Me kotiuduttiin TAAS SAIRAALASTA! Meillähän se napatynkä jumitti 2vko ja 4pvää ja 2 pvää irtoamisen jälkeen napa pullotti ja ala osa oli punanen ja turvonnut ja poika vähän kiukkusen olonen menen arvauskeskuksen kautta lastenklinikalle ja jäätii sisälle torstaista tähän päivään. Annettiin suoneen antibioottia ja hyvin parani vois olla nimittäin aika vaarallinen juttu jos ois päässyt leviämään pelotteli vielä se lekuri että maailmalla tähän kuolee lapsia .. toki kaikkeen voi kuolla jossei saa asian mukaista hoitoa. Nyt jatketaan kotona vielä antibioottia suun kautta napa on tosi siisti...sairaala elämä on ns.perseestä eka yön siinä huusi leikkaus potilas ja päivät kuunneltiin remontin ääniä jotain tosi ISOA PORAUS ääntä ja onneks vika yö oltiin ihan rauhassa ilman kämppistä.
nara ja poika 3vko 1pvä
 
Terkut kotoa, jo kolme yötä ollaan täällä vietetty meidän ihanan neidin kanssa. Eka yö meni ihan sekoiluksi, kun ei oltu osattu valmistautua mitä tuleman pitää, mutta kaksi seuraavaa jo suht hallitusti. Pikkuinen pitää tiukasti kiinni kohdussa kehittämästään rytmistä, jossa päivät nukutaan ja yöllä sitten olisi kiva valvoa... Nooh, kyllä tässä on 6- 8 tuntia unta tullut per vuorokausi itsellekin, mutta esim. just nyt ei itseä nukuta yhtään ja neiti vetää ennätysunia parvekkeella.

Synnytys lyhyesti:

Su aamuna oli yliaikakontrolli, jonne mennessä tuli vähän verensekaista vuotoa ja supisteli lievästi. Kaula sentin auki, kanavaa vielä 1,5 cm jäljellä. Kontrollista tultiin kotiin supparit jatkuivat. Kävin vielä koiran kanssa kävelyllä ja sitten niitä alkoikin tulla 2-4 minuutin välein, tässä kohtaa kello oli ehkä n. 14. Kotona kärvisteltiin 16.30 asti ja sitten takaisin synnärille. Kanava kadonnut, mutta kaula edelleen vain reilun sentin verran auki. Kuuden aikaan kätilö patisti suihkuun ja se auttoikin taas jonkin verran, lisäksi käytössä oli lämpöpussit. Ysin aikaan uudestaan suihkuun ja lämpöpussit riittävät edelleen. Klo 23 maissa petidinpiikki ja unilääkkeet, joiden turvin torkahtelin jonnekin 02 asti. Sitten olikin jo ammeen vuoro, jossa lilluin tunnin unen ja valveen rajamailla. Ammeen jälkeen taas lämpöä, kaula auki nyt 3 cm. N. klo 6 aikaan epiduraali, joka oli taivaallinen kokemus. klo 7.30 lääkäri tekee sisätutkimuksen ja vihreät lapsivedet hulahtavat pöydälle. Auki n. 8 cm ja klo 9 aikaan jo 9 cm. Vauvan sydänäänet ovat olleet notkahtelevat koko yön ja näin on myös aamulla. Jossain vaiheessa laitettiin myös oksitosiinitippa ja omien paineiden takia myös nesteytys. Klo 10 laitetaan epiduraali kiinni ja aletaan valmistautua ponnistusvaiheeseen. Klo 11 aikaan muutama koeponnistus sekä puoli-istuvassa asennossa että kyljellään ja sitten aloitetaan tositoimet puoli-istuvassa asennossa. Vauvan sydänäänet laskevat joka supistuksella aika kovasti ja synnytyssalissa onkin lääkäri paikalla melkein koko ponnistusvaiheen ajan. Kun voimat alkavat itsellä pikkuhiljaa loppua ja vauvan tila näyttää vähän heikolta kaivetaan imukuppi esiin ja tehdään episiotomia. Imukuppi tuntuukin tässä vaiheessa jo ihan täydeltä helpotukselta ja vihdoin vähän ennen puolta päivää saadaan vauva maailmaan. Pikkuisen veltto ja hitaasti reagoiva, joten neiti viedään aika pian lastenlääkärille tarkastettavaksi. Kaikki kuitenkin kunnossa, mitä nyt ruumiinlämpö on vähän alhainen. Aivan valtava helpotus ja onnentunne! :heart:

Pitkä avautumisvaihe oli tosi rankka, kun supistuksia tuli niin tiheään tahtiin alusta asti. Ehkä ihan noin varhain ei olisi tarvinnut synnärille lähteä, mutta toisaalta yötä en olisi enää pärjännyt kotona. Mutta eihän sitä ekalla kerralla voi tietää... Kaiken kaikkiaan synnytyksestä jäi hyvä mieli, vaikka se rankkuudessaan ylitti kaikki odotukseni. Tai ehkä odotukset olivat realistiset, mutta oma kivunsietokyky oli huonompi kuin uskoin. Rentoutuminen ponnistusvaiheessa oli aivan täysi mahdottomuus, vaikka kuinka yritin hengitellä ja rentouttaa lantiota.

Nyt sitten vain parantelen epparihaavaa ja toivon, että värkistä vielä tulee toimintakykyinen :eek: Maitoa riittää hyvin ja tissit ovatkin ihan kauheat lollot. Imetystekniikoissa on vielä parantamisen varaa, mutta makuultaan se onnistuu jo hyvin.

Täällä siis kaikki niin hyvin kuin olla ja voi, en voi edes käsittää tätä onnea. :heart:

Onnea kaikille tässä välissä vauvautuneille ja tsemppiä kärvistelijöille - ei ole helppoa teillä, tiedän kokemuksesta. :flower:

Ai niin. Lastenlääkärin lähtötarkastuksessa tyttö näytti lääkärille kaiken osaamisensa pissaamalla ja kakkaamalla siihen tutkimuspöydälle oikein tyytyväisen näköisenä :D

PilkkuPantteri ja Nti Jyvä 5 vrk
 
ONNEA KAIKILLE UUSILLE VAUVAN SAANEILLE :flower:

On muuten hyvin pojan paino lähtenyt nousuun tullut melkein 1kg jo syntymästä lisää siis siitä painosta mihin se laski. yli 300g per/viikko että maitoa riittää sitä tuleekin suihkuamalla.
 
Paljon onnea vauvaantuneille :heart: :heart: olikin pitkä lista viime käynniltä...

Suzyannelle jaksamisia, se on rankkaa, kun toinen huutaa, eikä oikeen mikään auta.. :hug: eihän se nyt lämmitä, mut kyllä se jossain vaiheessa loppuu..

Kaupassa ja ulkoilemaassa käyty 5:n päivän ikäisenä.. parinkymmenen lämpöasteen puolella vauvalla päällä body, ohuet puolipotkarit, "olkainhousut", ohut pipo ja tumput. hyvin pärjää vaunuissa, peittoa ei ole, mutta kun kantokoppa kiinni, niin meinaa pikku-ukolla hiki tulla..

Vauvan laskeutuminen; meillä ukkeli pyörähti "akselinsa ympäri" vähän ennen ponnistamisen aloittamista, 8 cm oli paikat auki. ponnistaminen kesti sen 6 min, että pian laskeutui, eli eivät kaikki vauvat laskeudu tosiaan alas hyvissäajoin ennen syntymää...

Pije ja köllykkä 18 pv
 
Moikka

Pikasesti päiväunien päätteeksi tulin ilmoittamaan,että meille syntyi eilen 29.5 klo18.27 tyttö, paino 3,3kg ja pituus 50cm,päänympäryys 34cm.
Synnytys oli tosi rankka ja kivuliaampi ku edelliset kuhan se vihdoin lähti käyntiin.Yli 6 h kalvojen puhkaisun jälkeen tuli ensimmäinen supistus. Pelkäsin kipua kovasti ja minulle laitettiin kaikki valmiiksi epiduraalia varten ennen kuin synnytys oli käynnissä. Se laitettiin myös aikaisessa vaiheessa heti kun omia supistuksia oli tullut ½h vähän yli.Mutta pettymys oli suuri: Ei mitään apua,tehoa tai puutumista. Tässä vaiheessa lisättiin oksitosiini tippa lisäämään omia jo rajuja supistuksia. :( Mutta yritän joku päivä kirjoitella enemmän synnytyksestä. Nyt pitää kiirehtiä kauppaan ennen ku menee kiinni.

NN ja Cecilia
 
Alkuperäinen kirjoittaja RockMummy:
Pakko vähän avautua kun tänään on taas sellainen päivä että turhauttaa kun tämä vauva ei tule täältä ulos.. viikkoja nyt jo 41+2 ja ei mitään merkkejä että vauva täältä tulisi.. :( Pelottaa miten iso se on ja toimiiko istukka vielä hyvin jne... Liikkeitä ei taas ole tuntunut sitten eilisen iltapäivän.. Join äsken sokerivettä eikä sekään paljon hetkauta vauvaa, pitääkin käydä kohta hetkeksi kyljelleen ja yrittää saada vauva liikkeelle, muuten joutuu taas illalla menemään Jorviin käyrille... Plaah. Voi kun kaikki olisi hyvin..

RockMummy rv 41+2
Lohdun sana: meillä tyttö syntyi siis 41+6 ja paino oli vain sen 3250 g eli ihan syystä viipyi mahassa pidempään kuin äidin pää meinasi kestää. :) Ja istukka oli edelleen hyvässä kunnossa.

Toivotaan, että myös teillä on kaikki ok ja saat viimeistään viiden päivän kuluttua nyytin syliisi. Täällä ainakin käytäntö on siis se, että yliaikaiskontrolli on 41+5 ja jos kaikki ok, niin käynnistys 42+0. Onneksi kuitenkin käynnistyi itsestään.

Tsemppiä loppumetreille, se on rankka pätkä!
:flower:
 
Onnea kaikille vauvaantuneille! Kohtapa taitaa kaikilla olla oma tuhisija kainalossa. :heart:

Nara: ikävä että tekin jouduitte uudelleen sairaalaan.. tiedän tunteen miten v...mäistä se on. :(

Meillä poika syntyi sillon 3.5 ja sen jälkeen me on oltu muutama hassu yö kotona ja loput sairaalassa... pe. toivottavasti nyt pysyvästi kotiuduttiin eikä enään kukaan tästä perheestä joudu vuosikausiin sairaalaan! Mä en kohta jaksa enää..

Pojalla tuli tosiaan viikon ikäisenä kyynelkanavaan märkäpaise, oltiin sit viikko hänen kanssa osastolla suonen sisäisessä antibiotissa. Hyvä että ottivat sisään ja laps tuli hoidettua ja pienen parasta on ajateltava, mut se sairaalassa olo on vaan niin rankkaa. No, poika tervehty ja se on tärkeintä!

Mut sit äitin vuoro, mullahan koski jalkoihin koko raskausajan... noh homma äity kaikkien mutkien ja viimeisen niitin, et pyörryin sairaalassa, kautta siihen että jalka meni siihen kuntoon etten enään voinut askeltakaa kävellä. (Tähän liittyy myös mun aikaisempia sairauksia yms..) Jouduin sit kiireellisenä leikkausjonoon ja viime ti mulle laitettiin tekonivel polveen... pe. sit tosiaan kotiin ja nyt mä en lähde sinne sairaalaan yöks en sitten ... kun on taas pakko, mutta jospa ei ihan pian ois pakko!

Nyt olen vaan onnellinen terveestä lapsestani, maailman rakkaimmasta kultakimpaleesta! Ja siitä et itekkin olen parenemaan päin ja hommat ja lapsen hoito saatiin ihanan isin kans järjestettyä. Meillä on siis koko perhe nyt useamman kuukauden kotona, koska en mä yksin voi vauvaa hoidella, kun ei voi kantaa. :( Meidän kaupunki ois 6h viikossa antanut lapsenhoitoapua... haloo?! Ja isäkö vois sillä lähtee töihin? No, onneks asiat sai järjestettyä niin et isä on vanhempainvapaalla ja mä saikulla...

Mut jospa meidän perheen itkut ois nyt vähäks aikaa itketty ja alkais jo suunta ylöspäin. :) Joka päivästä pitää osata nauttia ja tuosta ihanasta veijarista, joka on alkanut hymyillä ja seuraa katseellaan meidän pöhköjen vanhempien hupatuksia... :D

Kiitos kaikille tästä odotusajan keskustelupaikasta ja keskusteluista!! AURINKOISTA KESÄÄ JA NAUTITAAN LAPSISTAMME!!


:flower:
 
Iltaa..
Alkaa toukolaisten odottajat käydä vähiin.. siirryttävä kesäkuun puolelle.. *haikeana*
Ei ole tietoakaan edelleenkään poitsun tulosta.. normaalisti kaikki on.
ti taas nauvola ja toivottavasti tässä alkais jotain tapahtumaan.. todella hermoja raastavaa nyt kun on nää helteetkin.. ei tarviikaan ottaa niin paljoa vaatteita sairaalaan sitten mitä aluks oli pojalle kattonut.

Onko vielä odottajia paikalla ????

Odeee ja salamatkustaja 40+5
 
Hei kaikille.. :wave:

Pikaisesti ilmoittelen...väsy painaa ja täytyy mennä nukkumaan. Tänään kotiuduttiin.

Meille syntyi IHANA "pieni" TYTTÖ 27.5 Klo: 22.42 :heart: :heart:
Mitat oli huikeat 4270g ja 51cm, pipo 35 :eek: :D

Synnytyksestä myöhemmin...

Aurora ja pieni enkeli 3vrk ;)
 
Kiitos PilkkuPantteri lohdutuksesta, oikeesti auttoi ja tuli parempi mieli! :heart: Jotenkin lohduttaa että teilläkin viimein on vaavi maailmassa ja muistan että sullakin oli näillä samoilla viikoilla tosi turhautunut olo. En ole ajatellutkaan asiaa noin että jos tosiaan viikolla 42+0 käynnistetään, niin siihenhän on enää viisi päivää!!! Jihuu! :) Kaikkea hyvää teille vauva-arkeen!

Onnea tosi paljon Aurora72 hyvänkokoisesta tyttärestä! :) :heart: :flower: Synnytyskertomusta odotellessa.. :)

Meidän vauva ONNEKSI alkoi taas illalla liikkumaan, sen jälkeen kun olin syönyt grillimakkaraa, hahah! Ei siis huolta enää, huh. Ehkä voisin lopettaa tämän friikkailun.. :D

Tsemppiä Karkille, kuulostaa rankalta nuo teidän kokemukset! :hug:

Täällä ollaan Fiodetta! :wave: Jaksamista sullekin loppuodotukseen, samoin kuin muillekin mahakkaille!

KIITOS KAIKILLE TSEMPITYKSESTÄ! :heart:

RockMummy & ukkeli rv 41+2
 
ONNEA tasapuoliseti taas vauvan hakeneille!
Muutamia hassuja paivia niin sitten jo kaikilla nyytit! :heart:


Kiva.. siskon kone kaytossa ja tassa ei pelaa kirjaimet...koittakaa kestaa!

Meidan poitsu *Josta muuten LEEVI tulee nimeltaan* on valvonut sitten tanaan aamu kymmenesta putkeen... huutoa kitinaa ja parkua koko paiva, ei viihy kuin sylissa vain.. Oli siis mukavat yo/juhlat serkullani kun ei hiljasta hetkea ollut :ashamed:
Nukahti syliin kylla mut kun laskit petiin niin johan taas riemu repesi!
|O |O |O Nyt nukahti mutta kuinka pitkaksi aikaa..tuttu manasi etta hanen lapset huonon paivan jalkeen valvoneet aina myos yon.. mukava kuulla! |O |O |O

karkki voi sinun koettelemuksia, onneksi jo menossa parempaan pain! Voimia! :hug:

Nyt akkia itekin maate, poikki olen ja huomenna pitas jaksaa jossain vaiheessa reissata tas kotia kohti... |O |O

Jasmin ja Levoton Leevi 1kk ja vahan paalle :heart:
 
Pikaisesti ilmoitan että meille syntyi Pieni tyttö 28.5 klo 17.26. Tyttö oli 3640g ja 52cm pitkä.

Synnytyksestä: Aamulla menin osastolle 8:lta ja puoli 10 laittoivat tipan. Tipan määrää lisäiltiin tunnin välein. Puol 12 alkoi tuleen säännöllisiä supistuksia 5minuutin välein.12:sta jälkeen olin 2cm auki. Noin yhden aikaan supistukset rupesivat olemaan vielä kivuliaampia mutta tuli vielä 5min välein. Noin puol 2 supistukset rupesivat tulemaan 3min välein ja oli todella kipeitä. Pyysin saada epiduraalin kun sattui niin paljon, mutta eipä kätilö uskonut että olisin 4senttiä vielä auki. Puoli 3 pääsin lääkärin tykö kun paikat oli niin kipeet ettei pystynyt oleen missään asennossa. Lääkäri katsoi kohdunsuun ja olin 8senttiä auki. Sitten soiteltiin nukutus lääkäri laittamaan epiduraalia. Sain epiduraalin noin 10 minuutin päästä lääkärille soitosta ja se vei kyllä kaikki kivut. Olo oli tosi hyvä silloin. Olin siinä sit ihan muissa maailmoissa kun oli niin väsynyt kivuista. Puoli viiden aikaan tuli tämä kuulu "kakka" hädän tunne ensimmäisen kerran, mutta hyvin lievänä sit niitä rupes tuleen tasaisin väli ajoin, mutta ei kumminkaan niin isoina että olisi ollut pakko tehdä jotain. hiukan yli viis "kakka" hädän tunne rupesi yltymään. 17.10 rupesin sit ponnistamaan ja neiti oli pihalla 17.26 ponnistus vaihe kesti siis 16min. Synnytys oli siis helppo ja nopea ensisynnyttäjäksi..:) Tuloksena kivuista on aivan ihana pieni tyttö..:) Kotiuduimme lauantaina. Itse olen todella hyvässä kunnossa. Mikään paikka ei ole kipeä..:)
 
ONNEA JANZKUUU IHANASTA PIENESTÄ TYTÖSTÄ!!! :heart: :flower: :heart:

Täällä ei taas nukuta yhtään, on tää kummallista.. :) Huomenna on tulossa oikein hellepäivä, ei taida päästä synnyttämään, pitää lähteä vaikka minigolffaamaan että on jotain muuta mietittävää!

Vauveli jyllää mahassa, on koko illan ollut suoraan pystyasennossa, vetää vatsan aivan sinkeäksi kun kaveri on jo niin iso! :D Muutamia hyviä suppareita tullut tänään, mutta niihin alkaa jo tottua kun niitä tulee joka päivä, hahah..

Nyt katsomaan Tiedän yhä mitä teit viime kesänä- leffaa..

RockMummy rv 41+3

 
Suzyanne
Onnea janzkuuu tytöstä! Sun synnytys kuulosti aika samanlaiselta kuin mullakin, samanpituinen eli ensisynnytykseksi nopea, samanpituinen ponnistusvaihekin. Itsekin koin oman synnytykseni helpoksi, vaikka avautumisvaihe toki olikin kivulias. Mutta juuri nopeus sai sen tuntumaan helpolta synnytykseltä. Tuosta "kakkahädän" tunteesta, minä olin oikeesti niin toope, että kun se tunne tuli, sanoin kätilölle vähän pahoitellen että sori, nyt multa taitaa tulla kakka. Kätilö siihen, että anna tulla vaan jos siltä tuntuu, kun se "kakka" on vauva. :LOL:

jasmin84 Leevi on tosi kiva nimi, se oli meillä harkinnassakin, Samun, Leon ja Onnin lisäksi, mutta Viliin sitten päädyimme.

Voimia sinulle paljon itkevän vauvan kanssa, täällä toisen itkuiikan äippä.:wave:

Karkilla ollut koettelemusta kerrakseen! :hug:

Nimistä vielä, että päätimme tässä yhtenä päivänä Vilin loputkin nimet, eli koko nimeksi tulee Vili Jukka Olavi, isänsä ja pappansa mukaan toinen ja kolmas nimi. Ei pidetä niitä salassa, kun päätettiin ettei niitä nimiäisiäkään pidetä. Suurin osa sukulaisista ja ystävistä kun on jo käynyt Viliä tervehtimässä ja pullakahvilla, niin päätettiin ettei sen kummempia kekkereitä pidetä, varsinkaan kun ei niin intona olla muutenkaan juhlia järjestelemässä. :ashamed: :whistle:

Vauvan vaatetuksesta, tänään, eikun siis eilen, la oli Vilillä vaunulenkillä päällä body, velourhousut, velourtakki sekä puuvillamyssy, makuupussi oli vaunuissa mutta auki, vain pehmukkeena. Kun täällä rannikolla oli aika tuulista, niin tuntui olevan ihan Ok vaatetus, ei ollut hikinen poitsu. Huomenna meinasin laittaa vähemmän kun luvattiin vielä lämpimämpää, varmaankin body, ohuet puolipotkarit eikä takkia, varmaankin riittävät vaunuiluvaatteiksi jos 25 lämmintä varjossa?

Nyt jos menisi koisimaan, pitää toivoa että pikkupiiperonkin vatsanpurut pysyisivät poissa yön aikana.

Suzyanne ja Vili Vilperi, 3 vk 2 pv
 

Yhteistyössä