Hakutulokset

  1. MIM-PI

    Kun ei enää jaksa.

    Oletko käynyt jo lääkärissä? Kuulostaa vakavalta... En tunne sinua, mutta tunnen tuon tasan tarkkaan tuon kuvailemasi olon. Koeta olla ottamatta syyllisyyttä niiden ystävien "neuvoista", koska nuo hyvää tarkoittavat, mutta ymmärtämättömät ystävät tosiaan tekee olon kahta kauheammaksi. Jos...
  2. MIM-PI

    huuto.net

    http://keskustelu.kaksplus.fi/t843215 Jospa tuolla olisi hyviä neuvoja. =)
  3. MIM-PI

    Miten ihmeessä mä voin olla näin muistamaton !

    Voiko anomuksia täyttää jälkikäteen? Kurjaa... :/
  4. MIM-PI

    Hiustenlähtö raskauden/imetyksen jälkeen...?

    Minulla ei ollut kutinoita, mutta hiuksia kyllä lähti jossain vaiheessa tosi paljon. Jälkikäteen ajateltuna se oli tietysti ihan pieni murhe elämässä, mutta silloin kyllä harmitti.
  5. MIM-PI

    Miten jaksatte miestänne, joka ei tee juuri mitään kotitöitä?

    Olen täysin samaa mieltä. Asia ei ole niin musta-valkoinen. Mies tekee paljon muuta ja elämä on mallillaan kaikin puolin. Minulla ei tosiaan ole mitään valitettavaa miehestä tai meidän perheen järjestelyistä kotitöiden suhteen =) .
  6. MIM-PI

    Elämä diagnoosin jälkeen

    Nimenomaan, diagnoosinkin jälkeen on elämää :hug: . Ajattele positiivisia asioita mahdollisimman paljon. Sinulla on ihana 2-vuotias lapsi ja on varmasti ollut parempi, ettet siis tiennyt diagnoosia aikaisemmin. Muuten on vaikea sanoa oikein mitään, kun noin salamyhkäisesti kirjoittelit...
  7. MIM-PI

    Mistä saa Hartan, I`Coo ja Herqules rattaita?

    Tässä vielä yksi saksalainen vaunukauppa, jossa on nettisivut Suomeksi ja toimitus myös Suomeen. http://www.kidsroom.de/cgi-bin/kidsroom.shop/46d6a54100a8d8c0274050f336080681/UserTemplate/42
  8. MIM-PI

    Mistä saa Hartan, I`Coo ja Herqules rattaita?

    Suoraan Saksasta ostettuna saa kaikki saksalaiset vaunut paljon edullisemmin kuin täältä Suomesta. Saksalaisista vaunuista löytyy paljon hyviä vaihtoehtoja. Oma suosikkimerkki on Gesslein. Hyviä nettikauppoja Saksassa: http://www.babyparadies-shop.de/store...
  9. MIM-PI

    MISTÄ näkee netissä kuvat uusista TYTTÖJEN Jonathan välikausihaalarista ja toppapuvusta?

    Kaksiosaisen tyttöjen talvipuvun kuva kiinnostaa minuakin :). Vaal.pun. toppatakki ja ruskeat housut. Löytyykö siitä setistä kuvaa?
  10. MIM-PI

    Kadun eilistä aloitustani

    Minä laitan salaa niitä sipuleita B) .Mutta onhan meillä iso piha joten kaipa pitää mennä kylvämään pellavat kasvuun :whistle: .
  11. MIM-PI

    Reimatecistä pitävät!

    Kyllä muistakin hatuista voi maksaa ja myös enemmän. Laatu, mukavuus ja ulkonäkö ratkaisee :D .
  12. MIM-PI

    Hauck-syöttötuoli Saksasta, millä konstilla ?

    http://p50316.typo3server.info/store/index.php?language=en&XTCsid=c4cc8db9211b8ec17d34171c9c690f1b Tuolta saattaa myös löytyä. En tiedä, mutta kannattaa tsekata :).
  13. MIM-PI

    Hauck-syöttötuoli Saksasta, millä konstilla ?

    Kokeile tuolta: http://www.pingpong-online.com/. Tuolta voi tilata vaikka mitä ja paljon halvemmalla kuin Suomesta.
  14. MIM-PI

    Onko Legon vaatteet hintansa arvoisia?

    Minusta ovat kyllä korkealaatuisia ja kestäviä vaatteita. Myös trikoovaatteet, jotka monilla kalliillakin merkeillä on aika surkeita :). Toppahousut ei tosin kestäneet edes yhtä talvea hyvinä, mutta meillä ei kestä kyllä minkään muunkaan merkkiset (Reimatec+, Rasavil...) ulkohousut yhtä kautta...
  15. MIM-PI

    Uskaltaako käyttää enää hm:n vaatteita?

    Minä en kyllä tajua, ettei joku pese vaatteita ja liinavaatteita ennen käyttöä. Jopa omassa lapsuudessani kaikki pestiin aina ennen käyttöä ja ei tulisi mieleenkään laittaa vaatteita päälle ennen kunnon konepesua.
  16. MIM-PI

    paljonko maksaa kosteusmittauksen teettäminen

    Maksaa paljon. Kannattaisko ensin vuokrata se pieni kosteusmittari ja mitata sillä. Muutama vuosi sitten maksoi alle 20 ?/vrk. Se ns. kunnon mittaus on kallis, mutta menee kyllä taloyhtiön piikkiin jos kosteusvaurio löytyy. Mutta jos mittailee ilman suurempaa epäilystä niin kannattaa ensin...
  17. MIM-PI

    Joko ostettu talvihaalarit

    Vasta kaikki välikausitamineet on kasassa ja laskettelutakki hommattu. Vielä on onneksi aikaa ostaa talvikamat. Ostan luultavasti Reimatecin tai Ticket to Heavenin talvivaatetta.
  18. MIM-PI

    Huutismyyjät hohoi! Laittakaa iltahuutispinoa. Kaikkea turhaa ja tarpeellista vailla...

    No mites ne uudet säännöt nyt meneekään? Täällä vai kirppariosiossa? Osa noudattaa uusia sääntöjä, mutta ei siis kaikki. Jos on voimassa nuo uudet säännöt niin eikös koko tämän ketjun kuuluisi lentää sinne kirpparille?
  19. MIM-PI

    ulkoilu vaatteita netistä?

    Reimaa: http://www.vecculiini.fi ja http://www.netanttila.fi ja http://www.nallentassu.fi/
  20. MIM-PI

    Kyllästyneenä kaksplussan viimeaikaisiin tapahtumiin

    Minäkin olen ollut täällä nykyisin tosi vähän. Palstan mukavien ihmisten takia käyn vielä harvakseltaan, mutta noin yleisesti ottaen monet jutut ja nämä uudet systeemit ovat menneet jotenkin hölmöiksi. Tai sitten olen liian vanha :ashamed: .

Yhteistyössä