YLI 35-V KUUMEILIJAT :) VOL 5

Morjens!
Oma napa:kp6/28.Täti punainen lähti eilen punaisella ferrarillaan kylästä pois ja tilalle tuli syysflunssa,kurkku kipeenä ja nenä vuotaa ja kova kuume,että täällä ollaan sairaslomalla ja maanantaina työhön sitten.

Olen nyt ollut pari päivää hoitamassa pieniä lapsia päiväkodissa ja kyllä on ollut ihanaa puuhailla lasten kanssa laulutunnin pidin lapsille ja kävimme retkellä eilen.

Miten teillä muilla on mennyt?

Peukkuja ja plussatuulia teille kaikille!
 
Pikaista paranemista sairastupalaisille eli Gitelle ja Tesulahille :flower:

Ja Taikakuulle tsemppiä töihin!

A-alisalla lupaavia oireita...ehkäpä siellä pieni porautuu kiinni..kuka tietää? =)

Ja juu.. saman ongelman kanssa olen minäkin aina tuskaillut et mistäs tiedän onko pms-oireita vaiko jotain muuta. Mahaa nippailee oviksesta tätiin...mistäs himskatista minä tiedän miltä kiinnittyminen tuntuu kun koko ajan joku mahaa ronklaa?! No sitten muut oireet laskee maanpinnalle. Viikko ennen tätiä hyökkää sellainen känkkäränkkä, että kaipa se pikkuisen toukankin häätää kun mami on niin kiukkuinen :ashamed: Nyt tätiä odottelen kylään..kaipa se taas viikonlopun reissulle tunkee mukaan..istuu omahyväisenä auton takapenkillä ja käkättää :kieh:

Nojoo. Lähdenpä tästä asioille. Täällä paistaa aurinko, mutta iltapäivästä ovat taas luvanneet sadetta. Voi tätä kesää...

Pinkkis
 
Ihan eka kiitos suuri kaikille haleista ja lähetän myös paljon haleja niille, jotka sitätarvitsevat ja joilla ajatukset huojuu sekavissa tunnelmissa :hug: :hug:

mimmimamma :hug: Kirjoitit sen, mitä itsekseni täällä mietin :) Pakostakin herää ajatus jos toinen. Eihän sitä saisi jossitella, mutta eipä ne ajatukset mielestä haihdukkaan ihan noin vain. Mulla nämä tyttöjen odotukset on alkaneet vähän niin ja näin varmuudella, samoin tuon 7v pojan. Nyt en tunne itteeni ihan mettäpöyrööks, kun joku muukin näitä ajatuksia ilmoille laittaa :D

a-alisa *kippaan kuorman jäitä hattuun* no joo, tutut on sun tunnelmat. Ite tässä pitäis mennä jäihin uimaan, niin ei kuvittelis mitään. Toivottavasti sulle se plussa pärähtää :)

Taikakuu
, onnea töiden alkamiseen :wave:

Mitäs minä, odotan tätiä kylään. Ei vaan näy. Oireita on edelleen, ei ne minnekkään ole menneet. Ainut on tuo uusi juttu, kun meinaa olla aamusta hyvinkin häjy olo. Masuun juiliminen on muuttanut muotoaan ja on lähinnä toispuolesta. Välillä itkettää, kiukuttaa ja naurattaa. Täyttä vuoristorataa menään pääkopassa ja eilinen meni jossain hyperaktviisiduudessa mellastaessa. Pesin ikkunat, pesin taksit jo vkl varten, vaikka ei olis ollu pakko, vahasin miehelle sen uuden auton. Uuden ja uuden, meille uuden :D Mies vanhenee lauantaina, niin ajattelin jo valmiiks vähän muistaa. Imuroin talon, järjestin lasten lelut, kollasin kaapeista pienet ja risat pois, siivosin koiratarhan, liäksi vaikka mitä pikkupuuhastelua niin tiiviisti, ettei koneelle tullut mieleen tulla.

Kaikella tuolla hääräämisellä ja myöhään vielä saunassa istumisella yritin jotenkin kropalle viestittää, että sitä menkkaviikkoa tässä nyt tilattas, mutta katin hännät, ei mitään, ei niin mitään. Aamulla noustessa jotain valahti ja ajattelin, että nyt vihdoinkin, mutta ei, valkkaria se vaan oli. nyt sentään kp35, eikä pitkien kiertojenkaan vaiheessa menty kertaakaan kp32yli. Tais kerran olla neljän vuoden sisällä kp33. Mulla noi kalenterit kaikki talles, niin hyvä niistä luntata vanhat tiedot.

Tytön odotuksen alkuaikoina kirjoitin näin:
kp 30/29On tää outoo, menkat myöhäs. Pitikin just nyt, kun pitäis ultralla kattoo muniksen irtoominen. Nyt menee tuokin reissu varmaan uusiks. Mennään nyt kuitenkin, pääseepä sit uuteen inssiin tai passiin. voihan se km vielä tietty vaikuttaa, mut sekin oli marraskuussa. Voi se silti. On tää sekavaa. Testaus=nega
kp 36/29 ei vuotoa, vähän menee hämäräks. Teempä testin, ihan vaan itteeni kiusateks.
Testaus=hailakka viiva, siis mitä, voisko, no joo...eipä tiedä mitä sanoa. Mut ei tota kyllä näe kuin valoavasten. En näytä vielä *miehelle* (tuos oli hänen nimi)
kp38/29 Testi=viiva näkyy, mut huonosti, jokohan uskaltais kertoo, ehkä, mut jos ei olekkaan....
kp42/29 Testi= no nyt se näkyy, mutta kovin on hento edelleen. Nyt kyllä kerron! Ihanaa, meille taitaa tulla vauva!
Rv 7+5, hävettää tunnustaa, mutta itellenihän täs kirjotan. Tein vielä yhden testin, kun siivotes löyty kaapista. Nyt näkyy viiva selkeesti, mutta ei samanvahvuisena kuin kontrolli. Mut kyllä mä jo uskon raskauteen, kun eilen ultrassa näkyi ihana pieni alku, joka sai tekonimekseen Lumi-Marja. Mies sen keksi, kun ultrassa näytti ihan ruusunmarjalta pusseineen ja ulkona pyrytti lunta. Lumi-Marjan LA siirtyi melkein viikolla eteenpäin, mutta ei haittaa, kunhan vain saadaan vihdoin vauva kotiin asti.

Tuossa oli otteita mun päikystä vuodelta 2005. Kaikkiea oireitakin olen sinne kirjotellut, tunnetiloja yms. Empä silloin löytäny tietäni palstalle, mutta itekseni kirjoittelin. Hyvin oli silloin samanlaista kropan toimintaa, mutta nythän veritesti näytti kuitenkin mitä näytti, joten turha tässä melkolailla on enää mitään toivetta yllä pitää. Vaikka on mullakin ollut joskus hcg alle yksi, kun sitä olen soitellut. Alkas vaan nyt se vuoto, jos kerran meinaa. Tää kyttääminen ei todellakaan ole mistään kotoisin.

Plussaropinoita kaikille toivon, Lumi-Marja
 
gitte ja TeSuLah pikaista paranemista teille! :hug:

Pinkki69 ja Lumi-Marja kiitoksia paljon! Kuusi päivää saan olla töissä (viikonloppu on myös töitä) tiistaina viimenen työpäivä.. Tyttö tuleekin Englanninreissulta ke-to välinen yö. =)
 
Kiitos Pinkki, kyllä meillä taas kuluu nenäliinoja kun niiskutetaan oikein kunnolla. :snotty:

Mies kävi lääkärissä ja sai vielä 2 vkoa sairaslomaa. Sormet tuntuvat aroilta, vaikka ovat melko hyvin parantuneetkin. Ei voi ottaa mihinkään oikein kunnolla vieläkään kiinni.

Kyllä sun tilanne on Lumi-Marja piinaava, miksiköhän veritesti näytti negaa? Alan väittää kohta sen näyttäneen väärin. En tiedä, koeta jaksaa, eiköhän se selviä, jos kerran raskaana olet. Jaksamisia sulle!

Mulla on tosi paljon auttaneet nuo kunnolliset tukisukat suonikohjukipuihin. Vatsakin toiminut yllättävän hyvin, kun muistan ottaa lasten luumusosetta joka päivä, se on tehokasta vatsan toiminnalle. :D

Vauva liikkuu kovasti ja jatkuvasti tuntuu muksauksia ja mukavalta tuntuu, kun on aktiivinen, nytkin potkiskelee, kun tätä kirjoitan. Aletaan olla 7. kuulla ja tästä se raskaus etenee, olo on oikein raskaana oleva. :) Mittasin tänään vatsanympäryksen ja sain täydet 100 cm, eli kyllä se jo näkyy ja tuntuu. Takaapäin mahaa ei edes huomaa. Painoni ei ole noussut, olen edelleen lähtöpainossa. :heart:

Pikkuneiti taitaa pian nukahtaa, herättiin tänään jo klo 6. |O Aha! Nukkuukin jo tuossa sohvalla.

Pupuilu tuntuu tosi mahtavalta näin keskiraskaudessa ja luonnon viagra toimii. :heart: ;)

Flunssasta huolimatta, olo melko energinen. Eiköhän se tästä taas helpotu joskus.

Oikein mukavaa päivänjatkoa teille kaikille ja plussia edelleen peukutan!! :heart: TeSuLah ja Pikkukolmonen rv 24+2 :heart: :wave:
 
KP15/27.. laskin uudelleen kierron, joka on mielestäi 27 eikä 28 päivää pitkä.. Olen ensimmäistä kertaa ottanut avukseni ovistikut, jotka mieheni kävi hakemassa apteekista.
Testasin tosiaan toissapäivänä ja tänä aamuna. Viiva oli hailakka molemmilla kerroilla. Varmaankin huomenna testaan uudelleen. Olen aina luottanut niihin PESUn sivujen laskureihin, mutta en enää. Niiden mukaan mulla olisi ovis pitänyt olla jo eilen, mutta ei kyllä tunnu siltä..
Jospa mun ovis tapahtuukin normaalia myöhemmin ja tämä selittäisi sen, että "yritys"pupuilut ovat aiemmin sattuneet liian aikaisin?? Olen näet hölmö kyllä sanonut miehelleni (joka kyllä jaksaa pupuilla vaika joka ilta :) että ei se varmaan nyt kannata, kun kerran ne päivät on ohi. :ashamed: Nyt ollaan tosin pupuiltu ainakin 9/27, 12/27,13/27.
Mihin kierronpäivään ovis teillä muilla osuu??
 
TeSuLah ja mimmimamma, teissä taitaapi olla ennustajan vikaa :D Odottkaas vaan, kun tässä kerron miten kävi:)

Terkkari soitti häpeillen, että olen saanut väärät tulokset puhelimessa. Sijainen, joka ne on sinne täällä meidän päässä ajanut, on merkinnyt tuloksen väärin....siis ei...nyt putoo penkiltä :eek: Mä olen sittenkin raskaana, HCG 300, ei 3! Tää ei voi olla totta :heart: Mies lähti mitään sanomatta kauppaan ostaan testiä, ei usko terkkaria. Tunnin rakossa ollut pissa piti lirutella ja tuloksia tässä.

Tässä näkyy huonosti


Tässä näkyy jotenkuten


Ei siis mitään selvää, haamua, pienen pientä haamua, mutta jotain. Mulla ei siis todellakaan tuo hormoni erity pissaan. Tai no, tunnin möhinyt juotuakin tuli, joten kai tässä on uskottava, että salamatkustaja on todellakin hypännyt kyytiin. Ei tätä tahdo uskoa, ei niin millään.

Aamulla vielä testaan uudelleen, vaikka ei kai sitä tarvis, kyllähän tuo labratulos jo jotain kertoo. Kumpa tämä onni kestäis, ihan sinne loppuun asti. Pelottaa, itkettää, naurattaa...ihan uskomattoman sekopäinen olo nyt.

Olen nyt päättänyt olla raskaana, kunnes toisin todistetaan, Lumi-Marja ja vielä nimetön ujo pikkuinen :heart:
 
En uskalla vielä tuonne plussanneisiin itteeni siirtää :ashamed: tuli vaan kaiken huuman keskellä mieleen, että jospa tää ei olekkaan totta, täti tulee ja ja ja.....tiedätte varmaan. No, huomenna voi olla selkeämmät ajatukset :D
 
Wautsi Lumi-Marja, olet vaan vaikuttanut niin selvästi raskaana olevalta, ei sen kummempaa ennustusta tartteta. Sanoinhan että väitän, että testi näytti väärin. :D Nyt vaan rauhallisesti päivä kerrallaan. Ajamme tädin niin kauas kun pippuri kasvaa. :p

Kyllä tuo testikin näyttää plussaa, vaikka himmeää niin silti. :heart:

Tässähän paranee ja pelkästä ilosta, eikä tämä nuhakaan tunnu enää niin kamalalta. :wave:
 
ONNEKSI OLKOON! Lumi-Marja. Ihan uskomaton juttu. Luin viime yönä (kun valvoin kipeän hampaan kanssa) näitä pinoja. Minuakin häiritsi ihan hirveästi tuo, että oireesi olivat aivan tyypillisiä raskausoireita, testeissä ihan selkeitä viivoja niin veritestin tulos oli vain tuo 3!

ajatus katkesi; erityispoika 7v hinkuaa koneelle. Pikkusiskokin viihtyy hyvin, kun ukkeli pelaa Papinetissä tai Pikkukakkosen sivuilla. Minä lähden päivittämään huushollia.

 
IHANAAAA.... Lumi-Marja Paljon onnea....

Annisofii Olen kolmessa kierrossa tikuttanut ovista ja ovis on ollut kp14, 14 ja 18. Kierto minulla on ollut viime kierrossa 27pv yleensä 28pv. Silloinhan laskennallisesti ovulaation pitäisi olla juuri kp14. Tässä kierrossa ovis oli siis aika myöhään.

Gittelle pikaista paranemista. Kiva, että olet viihtynyt uudessa työssäsi.
 
Ihana uutinen Lumi-Marja :flower:
Kyllä sinä olet meitä pitänyt täällä jännityksessä =)

Viimeksi kirjoitin, että sinulle on paikka odottamassa tuolla +35-odottajissa. Tule vaan kun siltä tuntuu. Huolehditaan yhdessä meidän kaikkien pikkuisista :heart:



Nevi ja Vilttitossu rv 20+2
 
Heippa ihanaa illanjatkoa kaikille toivotan, mutta AnniSofiin kysymykseen tulin vastaamaan vielä... Tässä raskautu,miskuussa, eli heinä-lomakuussa, kun en testillut ovista ja luulin, ettei sitä ollutkaan , pupuilut osuivat näin kp3-kp 12 aika aktiivisesti..taukoa kp 15,kp16,kp 18,kp 19 ja loppuja en niin muista, mutta jokin näistä osui oikeaan hetkeen....

Yleensä kun olen mitannut ovista se näkyy haaleana viivana kp 11, vahvenee kp 12 ja on plussaa kp 13 tai kp 14 ja joskus vain hetken eli puolessa vrk:ssa näyttää, että ovis on ohitse ja onko se niin, että siitä plussahetkestä on 12.-24h aikaa pupuilla? Joku muu voi asian korjata jos tietää paremmin, mutta itse uskon, että pieni Pirpanamme on saanut alkunsa kp15 tai kp 16 rakastelukerrasta,kp 15 nukuin onnellisena 2,5 tunnin päikkärit päälle ja teltassa! :heart: :saint:



Onnea ihan jokaiselle plussiin, niin ovisten kuin raskaustestiplussienkin suhteen! :heart: :saint: :flower:

Rva Pikkumyy ja Pirpana rv 5+1 :heart:

 
Voi ihanaa Lumi-Marja! Lämpimät onnittelut koko perheelle!! :heart: :heart: :flower: :flower:

Minä tulin reilu puolituntia sitten töistä ja sanon että huh,huh mikä päivä.. Huomenna olis aamuvuoro.. Olen vielä pihalla kun lumiukko.. Mutta kyllä jo vähän selkesi työnkuva.Lauantaina pitää olla jo 14.30-19.30 yksin,kiireettä varmaan pitää..

Oikein mukavaa illanjatkoa kaikille!
 

Yhteistyössä