YLI 35-v KUUMEILIJAT :) VOL.4

Onnea paljon pienen pojan syntymän johdosta koko perheelle!!! :flower:

TeSuLah ja Lumi-Marja Kaikki muutkin eepeen mammat! Tosi mukava olisi tavata!! :wave:

Titin konserttiin ei enää saanut lippuja. :ashamed: Saiskohan sieltä ovelta?? :headwall:

Kaikille plussaavaa kesää!!!! :flower: + :flower: + :flower: + :flower: + :flower: + :flower:
Nyt töihin... :wave:
 
mantana kysypä lippuja Seinäjoelta Musiikki Järvenpäästä, ei taida saada ovelta, kun on ennakkoliput, en oo kyllä aivan varma. Harmi jos loppuneet. :ashamed:

Järjestetään vaikka syksyllä tapaaminen!

Mun flunssa ei oo vieläkään helpottanut, kurkku edelleen kovin kipeä ja kova yskä ja nuha. |O Harmittaa tuo autoon tehtävä remonttikin, pitäis huoltaa enemmän autoja ja kukaan ei meinaa keretä. :eek: Sit joutuu kärsimään. :(

Mukavaa päivää ja pysykää terveinä! :heart: TeSuLah ja Pikkukolmonen 18+1 :heart:
 
Hohoijaa...työpäivä taas takana. Vielä olis ens viikko töitä ja sitten kesälaitumille muutamaksi viikoksi. Jihuu.

Eiks kellään olis ny mikään testailupäivä?? Mjoo...itse muka tässä TJOTtailen ja tikut on pannassa, mutta saahan sitä toisten tuloksia udella :LOL:

Omaa napaa..tai alavatsaa ja kylkiä hiukan jomottelee...liekö ovista tai sit jotain esimummoutumisoiretta. Ehkä siellä dementoituneet munikset kieppuu, törmäilee seiniin ja miettii pitiks sitä johonkin lähteä ja mihkähän suuntaan se "johonkin" olis...toivottavasti pääsevät mietiskelyissään johonkin tulokseen pikapuoliin. Ja saisivat siellä treffit sovittua sammakonpoikasten kanssa. Täytyy varmaan varmuuden vuoksi yrittää ahdistella tuota miespoloa lähipäivinä. TJOT, TJOT... :kieh:

Kas, kas...tänäänpä meillä onkin ollut vaihteeksi sateeton päivä ja ajattelin lähteä hyödyntämään sitä ulkoilemalla. Kesähelteistä ei ole tietoakaan, mutta tuulipuku päälle ja menoksi. Ja lippalakki syvälle päähän ettei tupee lähde tuulen mukaan!

:wave:

Pinkkis
 
vilmaville...............................26/28
AnniSofii ...............................27/28
touhu tenava........................27/28
HannaG ...............................26/28
Ruujakengu ..........................30/28
Sukulaku...............................39/28
Aurora72..............................40/34-39
ebony...................................45/28-30


Onnea tämän viikon testaajille kaikille!PlussaUutisia Odotellessa! :flower: :heart:


Rva Pikkumyy :heart: :wave:
 
Tulipa nähtyä toisena yönä jo peräkkäin vauvaunia. Ihan sydäntä särkee herätä sellaisesta unesta. Molemmissa unissa olen nähnyt unta plussatestistä, masusta ja tyttövauvasta. Ne on ollut niin kertakaikkisen toden tuntuisia, että oikein kylmää ajatella. Viimeöisessä unessa lähdin synnyttämään kirpakassa helmikuisessa pakkasessa. Sain aamun sarastaessa vauvan syliini. Vaikka nyt jostain kummallisesta ihmeestä johtuen plussaisin, niin LA menis maaliskuulle, poikani synttäreiden tienoille alkukuuhun, joten ei teitysti kaukaa haettua ole tuo helmikuukaan. En muuten teitäisi sen olleen helmikuulla, mutta salin seinällä oli joku megaiso kalenteri, jossa luki helmikuu, päivä jäi huomiotta, ainakaan en muista. On nämä unet kummallisia. Ne mitä muistaa, niin niihin takertuu kiinni ja ei tahdo saada edes mielestä pois.

Noiden unien tiimoilta eilen ja tänään on tullut tarkkailtua kroppaa joka solulla ja yhtä asiaa ei ole tullut, joka on jo oviksen jälkeen vakio. Finnit! Niitä ole ollenkaan :) Kasvojen iho on pitkään aikaan ihan siisti, normaalin värinen (punoitan normaalisti varsinkin aamuisin atopian takia) ja muutenkin jotenkin erilainen. Muutamana yönä olen havainnut vihlaisukipuja kääntyillessä ja aamusta. Jomotus alavattalla jatkuu. Tissit, no voihan vihne. Suonet näkyy kuin tiet kartalla. Muhkeutta tullut lisää, kun nämä rukkaset ei roiku :D Sit tuo arkuus reunoilla ja sisällä. Pistely, nipistely, kuumotus...erilaista kuin PMS nippaus. Illalla vilutti ja itketti. Kattoin FST:n kätilöohjelmaa, perään faktan synnytyssairaalan ja riskitapaukset. Minähän ulisin kuin niagara. No toki muutenkin ne ohjelmat herkistää, mutta syystä tahi toisesta nyt tavallista enemmän. Olin kyllä tytön kans kahden kotona, joten ei tarvinnu pidätellä tunteita. Likka nukkui koko illan panadolin voimalla, kun kuume nousi. Nukkuu vieläkin. Puolenyön tienoilla heräili vähän syömään. Sit yks juttu, metallin maku...se ei kuulu tätiviikkoa edeltäviin oireisiini, kaikki muut voipi vaikka PMS oireisiin tulkita, mutta ei tuota metallinmakua. Tämä finnittömyys on toinen ihana omituisuus.

Alan olla kuin tulisilla hiilillä. Koko ajan on jossain syvällä sisimmässä tunne, että tärppi olis käyny, mutta järki huutaa megafonilla vastaan. Eihän se voi olla...ei näin äkkiä meidän tuurilla. Olo on erilainen, jotenkin sellainen...en osaa nyt edes kuvata...mut erilainen. On vain sellainen tunne, et jotain tapahtuu.

Vanhimmainen lähti eilen isoseksi ja huomenna hän täyttää 16v. Niin se aika menee. Tänään piti käydä kaupoilla, mutta eipä taida onnistua päivällä ainakaan. Ehtiipä tuota illammallakin vielä sittariin rahat kantaa :D Mies saa jäädä kotiin tytön ja kahden pojan kans.

Jahas, pojat tuli sisälle kyseleen, joko olis ruokaa, joten poistun keittiön puolelle :wave:

 
HannaG olo edelleen flunssainen, ei muutosta. Kurkku edelleen kipeä jne. :ashamed: On kyllä sitkeä tauti ei muuta voi sanoa. Lapset onneksi eivät ole saaneet nuhaa kummempaa.

Lumi-Marja eikö tuo metallinmaku suussa oo aika selkeä oire. Mielestäni se tulee siitä kun ikenistä vuotaa verta kun herkistyvät ja raudan makua tulee suuhun. Mulla on ientulehdus jatkuvana näin odotusaikana.

Pidän peukkuja ja jännitän täällä, että tärppi käynyt! :heart:

Täytynee mennä ruoan laittoon, pienempi jo meni päiväunille, heräsikin tänään taas puolil 7 maissa. Isäntäkin vielä flunssainen, kohta olemme olleet kaksi viikkoa kipeinä.

Torstaita teille! :heart: TeSuLah ja Pikkukolmonen 18+2 :heart: :wave:
 
Onko normaalia että pienen vauvan äiti potee kauheaa vauvakuummetta? Minulla on semmonen. Pulmana on vain että minusta tuli yksinhuoltaja ja ei ole miestä. Jos olis mies niin varmasti odottaisin jo uutta vauvaa. Vaikka edellinen vauva on vasta puolivuotias. Koska olen jo iäkäs niin luulen etten saa toista vauvaa. Mutta silti on kuumme. Olen äärettömän kiitollinen että sain tämän vauvan ja tosi onnellinen pikku nyytistä.
 
Parivuotta on siitä kun täällä pinoissa pyörin. reilun vuoden ikäinen nukkuu päikkäreitä tuolla ulkona :heart: Ja kun salama tuolta pilviseltä taivaalta tähän mammaan on iskenyt kauhea vauvakuume.
Esteenä ei liene muuta kun tuo kirottu :kieh: raha ja kohta jo tietty ikäkin, miehelle en uskalla edes sanoo se vois vaikka suostuukki mut eihän me enää mahuta tähän taloon , autosta puhumattakaan :ashamed:
:headwall: Apua mä niin haluisin , vielä yhen.

:heart: Kaikille teille ihanille ihmisille oikein plussamyrskyä toivottelen :heart:
 
Lumi-Marja Toivottavasti unesi pitää paikkansa, kun oireetkin on noin lupaavia.

SiiriSisilisko Tervetuloa mukaan kuumeilemaan!

Täällä täti viihtyy hyvin ja vuotoa on vielä runsaasti. Viikko on tätä "ihanuutta" jo kestänyt, voisi vaikka jo loppuakkin.
Alennusmyynneissä tuli käytyä, enkä löytänyt juuri mitään. Muutamat housut tulevalle eskariaiselle. Tuntui, että kaikilla oli joko pieni suloinen vauva tai ihana vauvamasu. Siksi en varmaan mitään löytänyt, kun vaan vauvoja ihailin. Löysin itseni hypistelemästä vauvan vaatteitakin. Pääsin kuitenkin ulos kaupoista niin etten ostanut mitään vauva juttuja. Teki kyllä ihan älyttömästi mieli ostaa pienet potkuhousut.

:heart: Plussatuulia kaikille... :heart:
 
....... -touhis- ilmoittautuu kotioloihin palaneeksi, tosin ukko vielä jäi tuonne reissun päälle.

Nyt sitten tätylin ferrarin pihaan kurvausta odottelen > on meinaan olo jotta ei taaskaan tärpännyt. Nimittäin tuolla reissun päällä ollessa oli nuo kammaripuuhat sitä mitä sattui. Eli ei kovinkaan ahkerasti toisiamme kaulailtu, kun eri huoneissa yömme viettelimme (siis sukulaisten nurkissa majaltiin n. puolitoista viikkoa). :kieh: :kieh: :kieh: :/

Hoooo vaan kyllä on täällä kaakonkulmalla tänään tuuli riehunut > mikä lie trompi tuonne pihaan osuikaan, kun oli paviljongin mukaansa tempaista, (on muuten melkoisen painavaan terassiin kiinni ruuvattuna tuo paviljonki hökötys). Siis tuollaisen kankaisen jossa katto ja seinät. Mut eipäs tuuli sitä mukaan saanut, kun tämä mamma rohkeana tuuleen ja sateeseen pyyhälsi paviljongista kiinni pitämään ja sitä purkamaan. Siis juu seinät irti sain, mut kattoa en. |O |O |O Mut sade kyl minut sitten kastelemaan kyllä pääsi rintsikoita myöden ja vieläki on hiukan viluinen olo > oli meinaan tuo kesä-sade melkoisen kylmää vettä. :kieh: :kieh: :whistle: :whistle:

Plussa puhureita puhkun ja tätylin ferraria jään odottelemaan.

-touhis-
:wave: :wave: :wave:
 
Siirisisilisko oikein paljon tervetuloa joukkoon mukaan.. :wave:

Lumi-Marjalle pidetään oikein kovasti peukkuja.. :heart: :wave:

Nyt kun juhlista on selvitty ja tätikin lähti just kylästä niin voi kertoilla tuntemuksia.. Harmittaa taas niin kovasti.. Juhlissa oli vielä exän uusi ja hän odottaa vauvaa (syyskuussa laskettuaika). Kyllä taas tuntuu että minusta ei ole tähän.. :ashamed: :'(
 
Täällä ihailtavan monella jännät päivät, täältä kunnon puhallus ja puhkun :whistle: et saatte plussat testeihin ja täti pysyköön kaukana teiltä.
Lumi-Marjalle pidän myös kovasti peukkuja :heart:
Taikakuu älä masennu ja menetä toivoa :hug:
SiiriSisilisko tervetuloa :wave:
TeSuLah toivottavasti teillä pian alkaisi olemaan tauti voitettuna ja pääsisitte nauttimaan kesästä, jaksuja :hug:
Hanna G ja muut tädin piinaamat :hug: ja stsemppiä seuraavaan kiertoon
Nevi luin tänään yv.si, kiitos siitä. Onnittelut pojan jatko-opinnoista :flower:

Siitä päiväyksestä huomasinkin et enpä ole sit vähään aikaan tänne kirjoitellut vaik lukemassa olen ollut teidän kaikkien juttuja.
Meidän neiti pääsi ammattikouluun eli aloittaa syksyllä tuossa Hotelli-ja ravintola-alan perustutkinnossa, ravintolakokkilinjalla ja miettii kovasti tuota kaksoistutkintoa. Siitä on vain niin vähän tietoa ja kun neitilläni on vielä jonkinlainen lukihäiriö, tarkkaan ei vanhempaa ole tutkittu et kielet olivat päästötodistuksessa heikot et niistä ainakin tulee klikkaamaan homma.
Täällä jäi tosi moni varasijoille jotka ammattikouluun pyrkivät vaikka todistus ei olisikaan ollut ns. huono. Tosi kurjaa kun täällä ainakin keväällä puhuttiin et kaikille olisi opiskelupaikka ja nyt sit ei taidakkaan olla :eek:
Mitenkäs täällä muiden mammojen nuorukaisille kävi, jotka päättivät peruskoulun, pääsivätkö haluamaansa jatko-opiskelupaikkaan?

Jokos moni on kesälomilla?
Itselläni oli viimevko+2pvä tällä vkolla kun tuo Juhannus antoi nuo pidennyspäivät ja seuraava 2vko on sit elokuussa ja 1vko lokakuussa kun kouluista syysloma. Elikkäs aika pätkissä mutta vara ei ole valittaa kun sainhan melkein vuoden tuossa kotona olosta nauttia tuon meidän pikkuneidin kanssa. Eilen täytti jo 9kk ja tuntuu et nopiaan tämä aika vaan menee. Saapi nyt sit nähdä et mitä vielä teemme isojen neitien kanssa et ehditäänkö ja pystytäänkö vielä jossain käymään mut tehtiinhän me tuo Tampere reissu et isommat neidit vietti siellä 2 päivää Särkkiksen laitteissa ja minä mamma kiertelin kaupunkia pikkuneidin kanssa ja välillä oltiin leikkipuistossa keinuttelee jne. Veivät isosiskot pikkaisen toisena päivänä kokeilee karuselliä ja delfinaarioon ja kovasti oli tykännyt et sana "jee" kuului kiitoksena isosiskoille karuselli kyydistä.

Tänään tulee vko kun äitini sai sydänkohtauksen ja joutui Meikkuun. Maanantaina leikkasivat kun pallolajennus ei riittänyt, 4 ohitusta vaik aluks puhuvat kahdesta tukoksesta ennen leikkausta. Olenkin tässä miettinyt että onkohan kuinkakin perinnöllistä kun mummoni kuoli alle 60v sydäninfarktiin työpaikalleen ja äitinikin on vielä pari vuotta alle tuon. Aikaisemmin ei ole sanonut mitään että ottaisi rinnasta ja diabeteksen takia kuitenkin säännöllisesti käynyt sydänfilmis tai sit ei vaan kertonut, mene ja tiedä :/
Yritin kyllä netistä lukea mitkä kaikki siihenkin vaikuttaa mutta kun kuitenkin suvussa on :|

Pikkuneiti heräs, nukahti tuossa puoli 6 aikaan uudestaan kun tisutteli vaik yleensä jää siitä sit touhuamaan pirteenä. Eilen ei ollut nukkunut kuin yhdet lyhyet päikkärit päivällä isosiskon hoidossa kun olin töissä ja oli kyllä yölläkin pariin otteeseen tisuttelemas mut tällä taas oma vaikutus kun äippä ei ollukkaan eilen kokoaikaa kotona vaan töissä. Muutama päivä ja yö tässä taas menee et neiti tottuu äipän poissa oloon. Nyt lähdetään puuron keittoon.
Mukavaa päivänjatkoa kaikille :wave:
Toivotaan et pian saataisiin ihania plussauutisia tähän pinoon pienen tauon jälkeen.
 
Ensiksi suuren suuret onnittelut Mantanalle plussasta ja Amatille pikkuisen johdosta.

Joo, täti pyyhälsi tänne Pirkanmaan perukoille jo eilen rytinällä; heräsin aamulla siihen, että koko sänky lainehti, yäk!
Olin niin toivonut, että se olisi pysynyt poissa vielä pari päivää. Me nimittäin lähdemme reissuun 7.7 (saimme Ray:n tukeman matkan) ja nyt ovis osuu sille viikolle.
Tilasin juuri, pitkästä aikaa, ovistestejä. Ihan siksi vain, että ei tarvitse kytätä oloaan. Tilaa meillä on ruhtinaallisesti. Otamme 6 lasta mukaan, joten me saimme sen isoimman mökin. Makuuhuoneeseen majoitan sikeäunisen nuorimmaisen, joten eiköhän sitä sielläkin voi jotain tehdä ;)

Meillä on sitä ennen vielä toiseksi vanhimman muutto; neiti muuttaa tuohon neljän kilometrin päähän. Ja nelosen rippijuhlat. Joten hommaa piisaa.
Tulen kurkkamaan teittiä reissun jälkeen.

T: kiireinen vilmis
 
SiiriSisilisko tervetuloa mukaan joukkoon uskomattomaan :heart: :flower:

Kaikille tädin piinaamille paljon jaksuja :hug: Uuteen kiertoon uudella onnella :flower:

Oireet on ja pysyy. Pissillä sain laukata yöllä ja tänään jo monta kertaa. Aamulla heräsin kuvottavaan oloon. Aamukaffen haju ajo vessaan ja sain moikata yrjöö. Pitihän se kn kans tutkia ja onhan se erilainen kuin tavallisesti. Kohdunkaula on laajentunut huomattavasti, sillä se normaali mustekynänpaksuinen putkilo tuntuu lähinnä kahden peukalon paksuiselta patukalta.

Ihan pakko tunnutstaa :ashamed: Mä hölmö vauvakuumehouruinen pököpää menin tänään sit testaan...eikä mulla ollut edes niitä herkimipiä r-testejä vaan toi 25 vahvuuksinen. Mulla varmaan karsastaa silmät, mut siinä on sellainen megahento toinenkin viiva. Sellainen erivaloissa tutkiskeltava kummajainen. Kyllä sen mieskin siinä hetken tiirailun jälkeen näki. Eihän se näin aikaisin millään voi mitään näyttää...eihän?! Nyt vain lähinnä harmittaa, miks piti mennä tuhlaa hyvä testi. Se on kuitenkin vain joku tunnepuolta hämäävä huijausraita. En voi uskoa millään, että se mitään merkitsisi. Läpivalaisin jopa tikkua taskulampulla, no naurakaa vaan mahat kippurassa, mutta hullu mikä hullu. Silloin siinä näkyi ihan selkeästi vaaleanpunainen viiva.

Tuossa testien ohjeessa lukee näin: Tavallisesti voi HCG-tason mitata jo 6-15 päivän jälkeen siitä, kun hedelmöittyminen on tapahtunut. Kuinka nopeasti noussut HCG-taso on huomattavissa ja mitattavissa, riippuu siitä kuinka suuren määrän nainen sitä erittää virtsaan.

Ei varmaan tarvi sanoo, että nyt tämä piinaviikko vain muuttui yhä piinaavammaksi. Tuntuu, kuin olis koko ajan muutaman sentin ilmassa tai jotain. Pelkäämä vain, että tädin myötä ens viikolla tullaan täältä pilvilinnoista kolisten alas ja painun polvia myören johonkin suohon. Ellei syvemmällekkin.

Ihanaa kun paistaa aurinko. Nyt pyykit narulle ja jäitä hattuun :D

Plussapuhureita puhaltelen jokaiseen kotiin :whistle: :flower: :flower: :flower:

 
Pakko oli tulla sanomaan tuosta taskulamppujutusta, että tuohan on ihan mielenkiintoinen juttu. :LOL:
Siis jos sillai haamut näkyy selvemmin... (arvatkaa kuka kohta tutkii olemattomia haamuja läpivalaisulla)

Ja Lumi-Marja, peukut pystyyn että se siitä plussaksi vahvistuu. :hug:
Kuulostaa ihan lupaavalta.

Ja nuo mun naurut on ihan hyväntahtoisia. Tuolla meidän 40+ pinosssa kun tehdään kaikkea hullua muutenkin, niin tuohan ei ole vielä mitään, vain mielenkiintoinen vinkki kokeiltavaksi. =)
 
lapsellinen67 :LOL: pitääpä tulla sinne teidän pinkkaan vähän vakoileen B) No joo, mut vähän jo kaduttaa, että edes tuollaista tänne kirjoitan. Sekopää mikä sekopää, mutta pistetään kuumeen piikkin :D Kaikkea hullua sitä noiden testien tiiraamiseksi on tosiaan tullut tehtyä :snotty:
 
Amati: Paljon Onnea.. pienen pojan vanhemille. :flower:

Tervetuloa uudet kuumeilijat :wave:

Hieno päivä pitkästä aikaa. :D Nurmikko odottais leikkaajaa..pari tuntia menee siihen.
Oma napa: Toinen clomi kierto menossa ja nyt kp6. Eipä mitään sen kummempaa täällä.
Odotetaan että saa ruveta bongamaan ovista.

Loma alkaa viikon päästä..JES! B)

Mukavaa viikonloppua kaikille!
 
Heippaus kaikille! :flower: :flower:

Lumi-Marjalle Paljon Onnea , jotta plussa sieltä pärähtäisi, jospa minä sitten ensi kierrossa seuraisin sinua, kuten silloin ennenkin! :saint:

Tervetuloa uusille! :flower: :flower:

Nyt virallisesti joku toinen saapi alkaa päivittelemään pinoa! :flower: :D :saint:


Paljon Onnea plussauksiin kaikille! :flower:

Eilen juttelin tätini kanssa, hän kokenut 2 keskenmenoa ja kovasti toivoo, että Onnistuisimme näin vanhemmallaiällä vielä, vähän tuli piristystä, että jos kuitenkin vielä Onnistuisimme! :saint:

Taikakuu:tunteesi ovat niin tuttuja minulle! :hug:

Ennen olin aivan varma, että raskaudun vielä, mutten enää! :headwall: Sydämestäni sitä kyllä toivon, että se ihme vielä nähtäisiin ja kaikki sujuisi hyvin! :heart:

Nyt ihanaa viikonloppua kaikille ja tuokaahan plussauutisia , kiitos! :flower: :heart:


Heippaterveisin Rva Pikkumyy :heart: :wave:
 
Hei kaikki :wave:

Viikon kestänyt mökkireissu takana. Mukavaa oli, mutta kyllä on mukavaa tulla kotiin =)

Monta sivua tullut tekstiä, lueskelen viikonlopun aikana kuulumisianne.

Nyt purkamaan kassit ja nyssykät ja pesukone pyörimään.



Nevi ja Vilttitossu rv 14+3
 
Voi Lumi-Marja..kyllä se nyt toivottavasti on sitä itseään!! Kyllä jännittää minuakin puolestasi :)

Ja tervetuloa minunkin puolestani kaikki uudet kuumeilijat :wave:

Täällä retkotan työviikon uuvuttamana sohvalla. Ja olo on kyllä taas jotenkin toivoton. Harmittaa, että päätin jättää tikuttelut tältä kuulta kun en kuitenkaan malta olla näitä asioita miettimättä. Ovisaika pitäisi olla käsillä, mutta kropan tuntemukset on mitä sattuu..molempia kylkiä hiukan jomottelee, mutta ei mitään muita selviä ovistuntemuksia/oireita. Eipä sieltä oikeasti taida mitään irti päästä :headwall:

Voi saispa ultralaitteita ostella edullisesti vaikka citymarketista. Sillä olis niin kätevä kurkkailla mitä tuolla vatsamakkaroiden alla tapahtuu..eikä tarttis vain arvailla. Taitais ollla yks jos toinenkin tälläkin palstalla semmoisen aparaatin hankkinut :whistle:

Mutta piristäviä plussauutisia odotellaan..tiirailkaa testejänne ahkerasti..lampun kanssa tai ilman :LOL:

Pinkkis
 

Yhteistyössä