Heippa!
meikäläisen tissienpuristelu viikonloppu alkoi.
Oli ihanaa nukkua myöhään ja vaan pötkötellä.
Oon tässä hokenut itselleni olevani raskaana.
Ja niin kauan kun ei vuoda niin olen.
piste.
ihan selvä päätös.
Ootteko soitellut jo neuvolaan?
Mä en oo vielä, oottelen sitä ultraa että saan jotain oikeen tarkkaa päivää että milloin olisi la ja millä päivällä mennään vkolla 6+.
Mulla on siis ultrattu noin ovispäivä +-2 päivää lapsettomuusklinikalla ja siitä oon repiny noi viikot. Ja toi päivä on sen ajankohdan ainoan raksuttelun mukaisen oviksen mukaan laskettu la.
Eli periaatteessa voin olla nyt kaikkea 6+4 ja 6+1 väliltä.
Mutta se varmistuu sitten.
Ootkko jo ruvennu vältteleen jotain syömisiänne? mä en olleskaan ja tuskin kauheesti vältänkään. Paitsi jätän ehkä noi huumeet ja alkoholit väliin!
Kuinka moni polttaa? ite oon semmoinen satunnaispolttelija ja plussan jälkeen en oo kyllä sauhutellu lainkaan! hyvä minä!
Mä oon ammatiltani keittiömestari ja tiiän aika hyvin että mikä on turvallista ja mikä ei.
Ehkä ihan raakaa pihviä en söisi kuin omassa keittiössäni tai jotain äyriäisiä/simpukoita jne.
Ei se että niissä olis jotain raaka-aineena vikaa mutta kun en oo ite valmistanu ja en voi olla varma että ne on ok.
Ja toi listeria hössötys on musta outoa, siis se että ollaan paniikissa kun viime jouluna söin kaksi biittiä graavikalaa, onkohan vauvassa nyt joku vika-hössötystä,
kyllä se riski on olemassa mutta esimerkiksi mun jo melkeen kymmenen vuoden työhistorian aikana en oo ikinä kuullut että joku mun asiakas olisi saanut listerian.
Enkä tunne ketään enkä oo ikinä kuullutkaan kenestäkään joka olisi saanut.
Vaikka tarjoamme savukaloja(vakuumissa! argh!),vihanneksia,pehmeitä juustoja...
Ehkä mä oon vaan tuudittautunut siihen uskoon että kaikki ruoka on turvallista kun se on käsitelty oikein.
Jos joku saa listerian raskaus-aikana niin toivottavasti se kuitenkaan ei ole mä.
Jep, meenpä syömään jotain, missä toivottavasti ei ole listeriaa, etten ihan menetä kasvojani...
Tuitsu ja napa rv6+3