~*~ alkionsiirroista plussanneet ~*~

@MyMa Terkkari tunnusteli vauvan asentoa ja kun hän sanoi, ettei ole ainakaan kokonaan kiinnittynyt niin kysyin erikseen, että mistä se ilmenee. Hän sanoi, että kun tunnustelee niin pää liikkuu sen mukana jos ei ole kiinnittynyt. Ja joo mies on täällä ja oli neuvolassa mukana. Kuuli sykkeet eka kertaa myös. Luulen, että tuli hänelle niin paljon konkreettisemmaksi koko homma, kun sen jälkeen on tunnustellut ja pussaillut mahaa ja jutellut sille. Aika ihanaa! Mä arvon vielä synnytyksen suhteen Espoon ja Lohjan välillä. On kuulemma HUS:n alueella niin täyttä että on ihmiset joutunut kauemmaksikin synnyttämään. Itelle Espoo olis lähin, mutta Lohja kiinnostaa muuten. Sullakin äippäloma jo ihan nurkan takana. Voi että aika menee nopeasti.

Hyviä vointeja kaikille ja mukavaa sunnuntaita!
 
  • Tykkää
Reactions: MyMa
Moikka!
Minä olin perjantaina synnytyspelkopolilla. Hyvät asiat oli, että vauvalla ultran mukaan kaikki hyvin, painoa 3000g. Sekä sain sektioajan 24.9. Lääkäri sitten oli asiattomin ikinä, koskaan ei ole elämäni aikana tullut yhtä inhottavaa lääkäriä vastaan. Hän vähätteli kaikkea sanomaani, lyttäsi murheeni totaalisesti ja vastasi ilkeillä kommenteilla. Ultran jälkeen kirjaimellisesti heitti paperit päälleni ja käveli pois. Yleensä autetaan ylös sängyltä.. tein valituksen kun tyksiltä tuli tekstari että arvostele käynti. Ilmoitti myös lähtiessäni että jos vauva syntyy ennen tätä pvm niin sitten kukaan ei ainakaan leikkaa. Käytävällä mukana ollut kätilö sitten sanoi käynnin jälkeen että ei asia nyt ihan niinkään ole. Huhhuh! Vielä kun oli monta viikkoa odottanut tuota käyntiä.
Olo on hyvä, vieläkin olen töissä, en ole saanut tuuraajaa. Yrittäjyyden ihanuuksia.. olen lukenut monesta paikasta että nännien ja tissien stimulointi voi käynnistää synnytyksen, kokeilinpa eilen iltana utelijaisuudesta että tapahtuuko jotain. No jestas heti alkoi kuukautiskipuja muistuttavat säryt, säikähdin ja lopetin siihen. Yöllä olikin tullut aika paljon maitoa toisesta tissistä.
Rv 36
 
  • Vihainen
Reactions: MyMa
Heippa!
Huijja ko melkein kaikki on kohta lähtökuopissa. Minusta tuntuu, että aika matelee. Huomenna alkaa 28. Raskausviikko. Vauvalla kaikki hyvin, välillä on tosi liikkusia päiviä ja välillä taas hiljaisempia. Hyvässä asennossa liikkeet tuntuu ja näkyy ulospäin, joten mieskin päässy tähän odotukseen mukaan paremmin. Ensi viikolla meillä on isyyden tunnustus neuvolassa. Mies vitsaillut, että pitäis kyllä ensin tehä dna testi ko olin silloin kolme paria peräkanaa punktiossa, ettei vain ole labrassa menny siemenet sekaisin. Hih!

Nukkuminen on hieman haasteellista, kun täytyy laukkoa vessassa ja joka kyljen kääntö sattuu nivusiin. Töissä toistaiseksi jaksanu kuitenkin olla ja nyt alkaa sitten lyhennetty työaika äitiyslomaan asti. Tosin koulu alkaa ensi viikolla, joten ei tämä ihan levoksi mene. Suurimmat hankinnat on hankittu, mutta en ole saanu aikaseksi esim pestä vaatteita ja laittaa lipastoon. Onneksi on aikaa vielä.

Semmosia kuulumisia täällä. Lupaavasti tuolta ivf ketjusta porukkaa olisi ilmeisesti tulossa tänne, joten en jää tänne ihan yksin jutustelemaan. Tsemppiä kaikille jo valmiiksi tuleviin synnytyksiin!
 
Heippahei, minä tein tänään kp 28, pp 12, digitestillä raskaana 2-3 vkoa tuloksen <3 Kyseessä ensimmäinen ivf tuoresiirto, ja tänään oli testipäivä. Ilmeisesti mulle annettu aika varhainen testipäivä. Terolutit jatkuu vielä ke iltapäivään asti. Maha on ollut kipeä, tosi kovia menkkakipu kramppeja oli pe ja la yönä. Myös tänään olen joutunut syömään särkylääkettä. Kovia kramppeja koin myös viime syksynä, ja silloin inssistä tullut plussa meni kesken jo 5+3 tms. Onko muilla ollut vastaavia kipuja tai ylipäänsä menkkakipuja kun plussasi? Kuinka pitkään jatkoitte teroluteja?

Täällä taitaa melko vähän olla alkuraskaudessa olevia, vaan suurin osa loppumetreillä? :)
 
@Mohan Onnea plussasta! Ihanaa! Mulla oli jo ennen plussaa kamalia kramppeja vatsassa ja plussaamisen jälkeen ne jatkui jonkin aikaa muistaakseni vain öisin.

Mulla oli eilen laskettu aika mutta eipä ollut vauva niin täsmällinen kuin äitinsä aikanaan Olotilat kyllä ennustelee, että eteenpäin tässä kuitenkin ollaan menossa, joten rauhassa odotellaan mitä tapahtuu. Nukkuminen jo käytännössä ihan mahdotonta kipujen ja vessassa juoksemisen takia. Mutta vajaa kaks vk enää maksimissaan tätä tosin en usko että niin pitkälle tarttee odottaa.
 
@Wintersun Onnea hurjasti! pikaista toipumista ja ihania hetkiä vauvan kanssa.

Itse kärvistelen supistusten kanssa jotka alko yöllä selkeästi vyöhyketerapiahoidon seurauksena. Kävin eilen synnytykseen valmistavassa hoidossa ja yöllä alkoi kipeät supistukset. Aamulla rauhoittui ja nyt tulee epäsäännöllisesti. odottelen mitä tapahtuu. Tänään 40+3.
 
Onnea @Wintersun !! <3 vauhdikas maailmaan tulo ollut pikkuisella. :)

@Ellinoora38 tsempit loppu metreille! Vai lähditkö jo viime yönä kohti sairaalaa? :D

Täälä oltaisiin muka täysiaikaisia jo! Aika on kyllä kiitänyt. Alle 2viikkoa sektioon mutta voihan tämä pieni "findus" niinkuin mieheni sanoo :D tulla aiemminkin. Toivottavasti siinä tapauksessa ehdin leikkaukseen.
Hillitön pesänrakennus menossa, käy pian kukkarolle kalliiksi. Sänky,sohva ja nojatuoli vaihtui. Nyt haaveilen uudesta keittiönpöydästä vielä. :D
Rv 37+0
 
vierailija
Yksityinen synnytyssairaala olisi hyvä, ettei tarvitsisi kestää asiatonta käytöstä henkilökunnalta. Minä pelkään hoitohenkilökuntaa erään karmean asian takia. Etsin vaikka Suomen rajojen ulkopuolelta turvallisen synnytyspaikan. En halua synnytyssaliin yhtään hirviötä. Sellaisten uhri olen jo kerran ollut.
 
Tyttö syntyi vihdoin ma-ti yönä pitkän kärvistelyn seurauksena. Eilen päästiin kotiin. tulen kertomaan tarkemmin kun ei selvitty ilman ylimääräisiä jännitysmomentteja. Vauva on ihana mutta jännittää osaanko hoitaa oikein huomenna tulee onneksi kätilö kotikäynnille.

Ihanaa @Ellinoora38 , sylin täydeltä onnea! Juuri äsken saunassa istuessa mietin, että jokohan teille on pieni syntynyt. Luota vaistoihisi, luonto ohjaa :) Syliä, maitoa ja vaipan vaihtoa, ei se vastasyntynyt muuta tarvitse! Kotikäynti neuvolasta on kyllä alussa tosi hyvä, saa kysyä mieltä vaivaavia asioita. Nauttikaa vauvakuplasta ♥
 
  • Tykkää
Reactions: Ellinoora38
Onnea @Ellinoora38 !! :)

Voi apua mä en jaksa enääää! Pahinta on tällä hetkellä ihon kosketusarkuus. Sattuu niin vietävästi kun vauva pönkää pepulla kokoaja samaan kohtaan. Selkä on kipeä ja se hankaloittaa montaa asiaa. Öisin nukkuminen on vaivalloista ja toivon vain että olisi jo aamu. Sitten torkun päivällä.. vatsa tuntuu niin isolta ja raskaalta että mikään asento ei sovi. Olen ihan loppu! Onneksi alle 2vkoa enää jäljellä sektioon, vaikka mä olisin valmis lähtemään heti sairaalaan. :D no eikun saunaan, siitä kyllä mitään apua taida olla.. jos jollain kokemusta tosta ihon kipeydestä niin vinkkejä otan vastaan.
Huomenna rv 38+0
 
  • Tykkää
Reactions: Ellinoora38

Yhteistyössä