• Palvelimen ylläpitotöiden johdosta Kaksplussan keskustelut ovat pois käytöstä aamulla 8.10. n. klo 6.00-7.00. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

    Kaksplus-toimitus

Hakutulokset

  1. P

    No kattookos joidenkin lapset BB:tä?

    Minkäikäisiä lapsia Sulla on? Meidän 13- ja 9v katsoo Salkkarit, 7v ei saa toistaiseksi. 13 haluais nähdä BB:n, ajattelin että kattos nyt alkuun, mutta sitten kun se sekoilu alkaa seuraavissa jaksoissa, niin jättäs vähemmälle...
  2. P

    HOH HOIJaaa

    Ois ihanaa, kun olis "palkallinen siivouspäivä" ;)
  3. P

    Menihän ne lapsilisät

    Meillä lapsilisät menee suoraan asuntolainan lainanhoitotilille.
  4. P

    Mikähän ois mukava lahja 1-v kummipojalle?

    Brion nimeen vannon minäkin, kestää!! Esim. muotolaatikko, joku perässä vedettävä lelu tms. Kun lapsi lähtee kävelemään, se vetää perässä mielellään mitä vain roinaa. Tai taaperokärry, päältä ajettava auto tms.
  5. P

    Onko hintani liian kova???

    Huutiksessa vaatteet on useammilla menneet aika nihkeästi nykyään. Postareineen tuo on aika ok, pk:than sen tekee, että noista vaatteista tulee kalliita.
  6. P

    mitä mä tekisin riisihiutaleista? menevät kohta vanhaksi.

    Kokeile tehdä niistä uunipuuroa ja tyrkytä mehukeiton tai marjojen kanssa. Uunissa puurosta tulee parempaa kuin kattilassa.
  7. P

    Sinne meni taas 200e lapsilisiä...

    Siihenhän nuo lapsilisät on tarkoitettu.
  8. P

    Uskotteko, että oon nyt ekaa kertaa yön yli erossa lapsestani (3v2kk)?

    Voi :hug: Nauti, pojallasikin on varmasti ihan kivaa!
  9. P

    Saako Facebookista kirjoitetun pois?

    Jos haluan poistaa jotain, jonka kirjoitin omalle sivulle, miten se onnistuu?
  10. P

    Mummola:

    Ei kaksivuotiaalta kysytä "syötäskö?", "nukuttasko" ? Kyllä perustarpeista huolehditaan kysymättä! Saati, että tartutetaan jo pienelle tuota "kotona on tylsää, mummolassa kivaa", sillä mummo koittaa vaan ostaa pisteitä itselleen. Mummo on mielestään viisaampi ja taitavampi, koska nuorella...
  11. P

    Anoppi purkausta...

    Luuli varmaan ja teki hyvää hyvyyttään. Oltiin kuitenkin kerrottu, että ne pitää olla juuri tuollaiset, kun mentiin mummille ja tuo niitä kauhisteli..... Hän sai ansaitsemansa palautteen.
  12. P

    Onkohan meillä nyt sitten se sikainfluenssa.. oireet alkoi ihan yhtäkkiä

    Myös mahatautia ja tavallista flunssaa on liikkeellä luonnollisesti samoin oirein. Ei possutauti varmistu millään, koska muita kuin riskiryhmiä ei testata.
  13. P

    Anoppi purkausta...

    Kyllä asioista pitää voida sanoa, jopa anopille - ja etenkin sille ;) Meillä anoppi idiootti paikkasi vanhimman tyttären housut, hyvää hyvyyttään: oltiin ostettu kalliit Onlyn revityt farkut, jotka anoppi korjasi päälle ommeltavilla paikoilla sillä välin, kun tyttö oli keskustassa toisissa...
  14. P

    Todella kala-allergiselle lapselleni syötettiin päiväkodissa kalaa!!!

    Vaikkei kaipaa yksilöllistä hoitoa, niin siihen pitää voida luottaa, että lapsen terveys ja henki säilyvät hoitopaikassa. Ei nyt hei ollut kyse mistään "miksei minttu päässyt lorupussille"-jutusta. Jokainen joka asioista tietää, tajuaa että kala-allergia on todella vaarallinen ja voi...
  15. P

    FACEBOOK-OSAAJAT, NEUVOKAA...

    Eli jos ystäväni pyytää vastausta johonkin esittämäänsä kysymykseen ja sanoo: "kopioi tämä sitten omaan statukseesi", niin mitä teen?? Mihin statukseen, ja kuinka se kuuluu tehdä..?
  16. P

    Pitäiskö viikon ikäisen jaksaa olla hereillä kuinka?

    Kunhan jaksaa imeä, kaikki on hyvin. Meidän nuorin käytännössä nukkui ekat 2 vkoa.
  17. P

    Äkkiä apua H&M:n tilauksen kanssa!!! (tilille tilaaminen)

    Et ole tiliasiakas kuin sen aikaa, että avoin summa on maksettu pois. Jatkossakin, vaikka tilillä olisi velkaa, voit valita tilatessa postiennakon.
  18. P

    Mitä häälahjaksi

    Joku nätti kuvakehys, mihin saa laittaa hääkuvan? Lahja- ja valokuvausliikkeet myyvät noita, sormuksilla, kukilla tms. koristettuja hääteemaan sopivia.
  19. P

    ostatteko huuto.netissä "ostaheti" -hinnalla ikinä?

    Ostan, niin ei tarvii kytätä korotuksia ja saa heti kaupat hoidettua.
  20. P

    Hoitoalan huonot palkat???

    Tohon keskiansioon lasketaan mukaan myös lomarahat, lomalisät ja mahd. kilometrikorvaukset, joita tulee esim. kotihoidossa. Eli vuoden palkka on jaettu kahdellatoista.

Yhteistyössä