• Palvelimen ylläpitotöiden johdosta Kaksplussan keskustelut ovat pois käytöstä aamulla 8.10. n. klo 6.00-7.00. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

    Kaksplus-toimitus

Mikähän ois mukava lahja 1-v kummipojalle?

  • Viestiketjun aloittaja tarpoja
  • Ensimmäinen viesti
Brion nimeen vannon minäkin, kestää!! Esim. muotolaatikko, joku perässä vedettävä lelu tms. Kun lapsi lähtee kävelemään, se vetää perässä mielellään mitä vain roinaa. Tai taaperokärry, päältä ajettava auto tms.
 
Nalkuttava Talonmies
Mun vakiovastaus on, että sellaisia leluja, joilla leikitään vielä vuosia. Legon duplot (niillä on autojakin pienissä paketeissa..) tai FP little people esmes.

Joku nuppipalapeli tai laadukas kuvakirja.
 
Itse pyysin kummeilta että toisivat ennemmin jonkun muistoesineen kun muksu täytti vuoden. Kuitenkin muut toi niitä leluja sun muuta ja on ihan kiva että kummeista on sitten se muisto kun mielestäni se ensimmäinen syntymäpäivä on kuitenkin sellainen isompi etappi elämässä. :)
 
Muumi aterimet! Ne on olleet käytössä niistä 1v synttäreistä saakka! Brion puulelut (erityisesti se palikkasetti ja junarata) ja duplot leluista hyviä. Kummipoika oli aivan innoissaan plaston isosta rekka-autosta. Meidän 4 v:kin ajelee edelleen sillä säännöllisesti.
 
vieras
Muumiaterimet tai muut kunnolliset aterimet, esim. samaa sarjaa kuin perheen vanhemmilla on käytössä (monissa sarjoissa ne lasten aterimina myytävät ovat samoja kuin voileipäaterimet). Muumin babyaterimetkin käy hyvin.

Plaston potkuauto on myös ihan kiva, jos sellaista ei ennestään ole.
 

Yhteistyössä