Heipä hei! Hermoja raastava viikko takana, muutama hermohyvä suuhun tungettu, mutta pudotetut kilot pidetty loitolla!
-Ihan työstressiä podettu, esimieskammoa etc. mutta kyllä se tästä.
-takapihalta lähti 30 tukkikypsää mäntyä, kymmenen jäi vielä...onneks eivät ole talolle enää vaaraksi.
-ruokavaliosta opittu kantapään kautta muutama asia. Kaikki kaupassa myytävä liha ei ole terveellistävaan pilattua! Olen saanut muutaman kerran kuumepiikin lihan syömisen jälkeen, uskomattomat vatsanväänteet ja huonon olon. Syy: lihasta ei ole kunnolla valutettu veriä -ja näin lihassa on ollut bakteereja. Ihan markettilihaa, muoviin pakattua -ilmeisti kiireellä, kun on jäänyt vereen lillumaan. Oppi: omilla silmillä tämän näkee, eikä osta veressä lilluvaa lihaa.
-Kalan saa käydä järvestä mies hakemassa, kun osaa valuttaa lohikalasta veret -kaupassa norjanlohet "uivat" verisissä pusseissaan. Olen myös harkinnut lihan ostamista suoraan tuottajalta -joka teurastaa itse. Kunnioittaen eläintä ja ruokaa!
Sairastan reumaa ja monille reumaatikoille punainen liha on tulehduksen lähde ja nyt ymmärrän miksi. Lihan kanssa kannattaa olla tarkkana. Myös kovat mausteet aiheuttavat tulehdusta eivätkä näin ollen sovi minulle -joskus joku viisas on sanonut, että lihavuus on tulehduksellinen sairaus -ja stressi pahentaa tulehdusta ja siten lihottaa. NÄIN ON.
Stressiä ja verta vältellen, hyvistä mauista nauttien kohti kevyempää kevättä -hikeä tosin en aio vältellä. Olen kulkenut työmatkat nyt jalan ja olo on ihan HYVÄ. Tsemppiä kaikille!
-Ihan työstressiä podettu, esimieskammoa etc. mutta kyllä se tästä.
-takapihalta lähti 30 tukkikypsää mäntyä, kymmenen jäi vielä...onneks eivät ole talolle enää vaaraksi.
-ruokavaliosta opittu kantapään kautta muutama asia. Kaikki kaupassa myytävä liha ei ole terveellistävaan pilattua! Olen saanut muutaman kerran kuumepiikin lihan syömisen jälkeen, uskomattomat vatsanväänteet ja huonon olon. Syy: lihasta ei ole kunnolla valutettu veriä -ja näin lihassa on ollut bakteereja. Ihan markettilihaa, muoviin pakattua -ilmeisti kiireellä, kun on jäänyt vereen lillumaan. Oppi: omilla silmillä tämän näkee, eikä osta veressä lilluvaa lihaa.
-Kalan saa käydä järvestä mies hakemassa, kun osaa valuttaa lohikalasta veret -kaupassa norjanlohet "uivat" verisissä pusseissaan. Olen myös harkinnut lihan ostamista suoraan tuottajalta -joka teurastaa itse. Kunnioittaen eläintä ja ruokaa!
Sairastan reumaa ja monille reumaatikoille punainen liha on tulehduksen lähde ja nyt ymmärrän miksi. Lihan kanssa kannattaa olla tarkkana. Myös kovat mausteet aiheuttavat tulehdusta eivätkä näin ollen sovi minulle -joskus joku viisas on sanonut, että lihavuus on tulehduksellinen sairaus -ja stressi pahentaa tulehdusta ja siten lihottaa. NÄIN ON.
Stressiä ja verta vältellen, hyvistä mauista nauttien kohti kevyempää kevättä -hikeä tosin en aio vältellä. Olen kulkenut työmatkat nyt jalan ja olo on ihan HYVÄ. Tsemppiä kaikille!