pahoittelen.http://koti.utanet.fi/~paula/kotikokkeli/micrococcus.htm
Luomuhunaja riittääMua kiinnostaisi kanssa... mä kokeilin karppausta parin viikon ajan, ihan ok juttu muuten mutta tuli tosi tosi huono olo välillä, niin että pakko oli maate mennä kunnes helpotti. Myöhemmin tajusin että se johtui siitä kun tuli juotua silloin light-mehuja ja limuja ja käytettyä makeutusaineita (makeanhimon vuoksi) paljon, enemmän kuin yleensä sokeria. Mulle ainakaan ne keinomakeutusaineet eivät sovi. Mutta sokerille olisi kiva löytää joku vaihtoehto, ellei sitten se perussokeri ole se terveellisin vaihtoehto, tai vähiten haitallisin.
Vastasin sulle jo eilen, mut minne se on hävinnyt?Mä ripsautan, jos tarvis, hieman steviaa tai xylitolia.
Ei hajuakaan.Vastasin sulle jo eilen, mut minne se on hävinnyt?
Minulla ensimmmäiset chilit ovat kukassa. Kasvualustana Kekkilä VHM 620.Ei hajuakaan.
Mulla on ongelma! Mun chilit eivät kasva!
Mullassa varmasti jotain vikaa.
Xylitoli muuten tehdään nykyään m a i s s i s t aMä ripsautan, jos tarvis, hieman steviaa tai xylitolia.
Mun surkeissa pikkutaimissani on vasta neljästä kuuteen lehteä sirkkalehtien lisäksi!Minulla ensimmmäiset chilit ovat kukassa. Kasvualustana Kekkilä VHM 620.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/viisi-yllattavaa-syyta-jotka-lisaavat-aivoinfarktin-riskia/7385938#gs.9cbga9Hassu kysymys. Kai sen pitäisi ola muodossa "vähiten epäterveellisin makeutusaine"?
Kokenut itse: silmissä vilistää ja se on ennakko-oire migreeniin.Mistä laksatiiveista? Ulostuslääkkeistä vai? Jos tarkoitat keinomakeutusaineiden liikakäyttöä niin sitä en olekaan harrastamassa.
Mutta en tiennyt tuota intiaanisokerista. Oletko lukenut jotain tutkimusta vai päätellyt itse.
Kasvaa se Suomessakin.Stevia, alentaa verenpainetta, ei sisällä kaloreita, valmistettu stevia-kasvin lehdistä.
ei saa myydä eu:ssa makeutusaineena, koska romahduttaisi sokeri- ja makeutusaineteollisuuden.
myydään yrttinä!
Tottaei mitään makeutusaineita kannata käyttää. käytät vähän tavallista sokeria ja vähennät sitäkin koko ajan, usko pois makuhermot tottuvat pian muutokseen, eivätkä kaipaa niin paljon makeaa.
Ei tarvi noin makeaa kun on hunajaa kaupassaOlis kohta kylvöaikakin:
Miksi et osta puhdasta hunajaa suoraan tuottajalta? Mitä vähemmän lingottua sokeria sen parempaa.Ei tarvi noin makeaa kun on hunajaa kaupassa
Joku jälkimaku häiritsee siinä. Helppo kasvattaa itse luomuna.kaikkein paras ja terveellisin on stevia
Muuttuu taas nauriidenkylvöajaksi. Nekin ovat makeitaOlis kohta kylvöaikakin:
Molempia.Mistä laksatiiveista? Ulostuslääkkeistä vai? Jos tarkoitat keinomakeutusaineiden liikakäyttöä niin sitä en olekaan harrastamassa.
Mutta en tiennyt tuota intiaanisokerista. Oletko lukenut jotain tutkimusta vai päätellyt itse.
Tarkoittaa. Luomuhunajaa meillä menee eikä mitään muuta tarvi.No nyt löysin netistä taulukon, jossa lueteltiin intiaanisokerin aminohapot. Tarkoittaako se nyt sitä, että intiaanisokeria ei kannata antaa lapsillekaan tuon glutamiinihapon takia?
LuomuhunajaMua kiinnostaisi kanssa... mä kokeilin karppausta parin viikon ajan, ihan ok juttu muuten mutta tuli tosi tosi huono olo välillä, niin että pakko oli maate mennä kunnes helpotti. Myöhemmin tajusin että se johtui siitä kun tuli juotua silloin light-mehuja ja limuja ja käytettyä makeutusaineita (makeanhimon vuoksi) paljon, enemmän kuin yleensä sokeria. Mulle ainakaan ne keinomakeutusaineet eivät sovi. Mutta sokerille olisi kiva löytää joku vaihtoehto, ellei sitten se perussokeri ole se terveellisin vaihtoehto, tai vähiten haitallisin.