** Talviunelmasta 2008-2009 - haaveilevat (vol. 1) **

4.2 Mangusti80 kirjoitti: Täällä myöskin yksi viikon 8 jännääjä :)
Kiertopäiviä meneillään 13/26-30. Yrityskerta 4 ja ensimmäinen toiveissa.

Eli hän lienee poistunut tästä pinosta jos noin pitkään aikaan ei ole tänne ilmoitellut tädin tulosta?
 
Huomenta kaikille! :wave:

Täällä pitkästä aikaa hyvin nukuttu yö takana! Ihanaa! =)

Äsken tulin kotia kun kävin miehen viemässä töihin,
eilen saatiin autoon viimeinkin asennettua loppuun sisätilapistoke ja oli muuten luksusta lähteä aamulla lämpimällä autolla kun ei ollut ikkunatkaan lumisateen jälkeen lumessa =) Onse tuo sisätilanlämmitin vaan kiva juttu :D Oli kyllä vaan kallista touhua ostaa tuo haarotinsarja lohkolle, kun 61? makso pelkästää haarotin ja sitte piti vielä metri ostaa sitä panssarijohtoa lisää niin sekin makso 30? :eek: Nooh, onpahan valmiiksi sitten, jos vaikka ensi talvena olisi pikkuinen käärö niin ei senkään sitten tarvitse palella kylmässä autossa ;)

Tässä tehoa kittailen naamaan.. Sitten alkaisi keittiön raivaus (on muuten ku pommin jäljiltä), sitten pitäisi pakkailla, perjantaina päästään muuttamaan! Apua, tulee kiire! :eek:

Aamulla tosiaan kun heräsin, oli mahassa kovastikin kipua, sitten ajattelin, että ehkä se johtunee siitä kun rakko on ihan täysi, oli sellainen kipu, että joku painaa jossakin.. Eipä se sitten helpottanut sillä wc-käynnilläkään, meinaa edelleen vihloa. Onkohan se täti nyt sitten tulossa? :ashamed: Terolutit lopetin toissa iltana ja niinhän se vissiin on, että jos annostus on kohdillaan, pitäisi tädin tulla kylään parin päivän kuluttua jos on tullakseen.. Jännät paikat.

Mutta jatkan tiirailua ja kohta siivoilemaan.

Hauskaa sunnuntaita kaikille! =)
 
huomenia! täällä ollaan jo töijen ääressä näin sunnuntai aamuna, tää on ihan rikollista! :LOL: noh, näyttää siltä että on ihan leppoisa päivä tulossa! olot on tosi normaalit, ens viikon torstaina ollaan lähössä ystäväpariskunnan kaa tukholman risteilylle, joten keskiviikkona taijan tehä varaksi testin :saint: saahaan näköjään arcatha taas jännäillä yhtäaikaa tässä tulevien päivien aikana.. :) plussaonnea kovasti kaikille ja ihanaa sunnuntaita!! :heart:
 
amalia81 Plussaonnea sulle toivottelen :)

Eihän mun pakkaamisesta ja siivoamisesta meinaa mitään tulla kun joku kirjoitti tuolla mitäs nyt palstalla, että subin netissä voi katsoa aikaisempia Pelastajat-jaksoja ilmaiseksi :LOL:
 
Huomenta!

Onko kellään ovulaation aikaan rinnat kipeinä? Mulla on nyt ihan kosketusarat, ei oo ennen oviksen aikaan ollut. Olen se tunnistanut vain siitä vajaan vuorokauden kestävästä alamaha- ja selkäkivusta.. :/ Tää ei sitten tainnutkaan olla vielä yk 1, kun oviskin menee ohi ennen ku saa kierukan pois! :ashamed: No tämähän meinaa sitä että kierto saattaa lyhentyä.. :p Nyt suihkuun..
 
niinhän siinä taas kävi niinkuin aina ennenkin et täti tekee tuloaan.. pyyhkiessä tulee jo paperiin :'( ei tästä tule yhtään mitään :kieh: nyt sit luteaali ei ollu ku 11 kai.. ei tästä mitään kyllä tule.. voi hel***ti.. en tajuu ku monen monta kiertoa oli sen 32 mut nyt sit yhtäkkiä 30.. ottaa päähän.. eipä siinä.. nyt saakin ootella maaliskuulle et tärppiaika ees tulee.. voi itku :headwall: aamukahvia hakee..

Red ilmotan sulle sit onko tänään jo kp1 vai vasta huomen..
 
Moi pitkästä aikaa! Meillä on podettu oikein kunnon ripulitautia pienimpien kanssa, joten en ole koneelle kerenny. RD mulla on menossa kp35/28, kun listassa on 33/28. Eipä se mitään pari päivää sinnetänne ei niin haittaa :) Ja tosiaan kp huitelee noin eikä merkkiäkään menkoista ja testitkin näyttää negaa ja niitäkin on tullu tehtyä jo melkoisen monta. Saapa nähä mitä meinaa. Testejä aion tehdä niin kauan kuin menkat alkaa tai sitten plussa testiin pamahtaa. Mies pitää minua jo ihan sekopäänä testieni kanssa :D No, niin ja nyt minua taas kutsutaan.
-mimulus
 
Tuulia79: :hug:

suikku: :hug: Olis se pirulainen voinut jo pysyä poissa. Eli sulla nytkö alkoi yk. 9, ku listassa näkyi olevan jo yk. 9? :ashamed:

mimulus: Nyt pitäisi olla oikein :D

Arcatha: Sisätilalämmitin on kyl ihana :D . Me hommattiin kanssa jo sellainen.. Mitä nyt meillä itse lämmitin maksoi jo vajaa 90 ?. Haaroitinta emme viel oo ostettu (ainakaan tietääkseni.. en kyl oo varma).

Mutta nyt sisko hakee meille. Lakanat on kohta pesty.. Ja tyttöjen petivaatteet laitoin jo pihalle tuulettuu.

 
Täällä rupee oleen olohuono melkein pakattu jo :LOL:

Vähän alkaa stressi helpottamaan, mutta vielä olisi paljon pakattavana..
Noh, ehkä tämä aika ei kuitenkaan lopu kesken..

Kohta hakemaan mies töistä :heart:
 
:'( :'( täällä taas tiputtiin :headwall: :headwall: kp 1 /28-33 (tää kierto oli 31 nyt ett piteni taas hiukan edellisestä)mut jos se nyt ois rajottunut tohon haarukkaan.eli uuteen kiertoon sitten taas vain
|O |O
 
Red kyl se on 9..

täällä on menny tää päivä särkylääkkeitä urakalla vetämällä, kuumassa suihkussa istumalla (auttaa kipuihin) ja sängyssä maatessa..

perhanan tädit sit teki joukkohyökkäyksen tänään meidän pinoon :kieh: voima :hug: kaikille kärsiville..
 
Täällä on pidetty harjoituksia aika tavalla.. Jotta sitten tässä kierrossa onnistaisi mahdollisesti.. Siis meillä tarkoitus peittoja heilutella vähän säännöllisemmin..

:hug: tädin yllättämille.. Voimia kaikille uusiin kiertoihin.. Yritetään jaksaa vielä.. Itselläkin meinaa vähän väliä uskon puute iskeä..

Nyt ilmeisesti täytyy lähteä tulevaan anoppilaan syömään..

KP
 
Pahoittelut suikku ja monet muut tädin yllättämät, :hug: Täälläkin täti vielä kyläilemässä, omituinen vierailu onkin ollut tällä kertaa. Pelkkää tummaa vuotoa (joo, yök) ollut, kuitenkin aika runsaasti. Ei ihan normi vierailu siis. Vatsa ja alaselkä särkykään ei ole hellittänyt vielä.

Taas sitä rupeaa sotasuunnitelmaa miettimään tätä kiertoa varten. Greippimehukierrot on nyt x2 kokeiltu, samoin peiton heiluttelut x jokapäivä ja x joka 2 päivä ja x 2-3krt/vko... Mitäpä seuraavaksi? Välillä on tikutettu ovista, välillä yritetty unohtaa yrittäminen.... Nyt mietin, että jospa vielä tämä kierto tjot-periaatteilla, sitten yhteys väestöliittoon... (kunnan puolella kun ei taatusti nopeasti tapahdu mitään) Vai joko nyt soittelisin jonnekin, jospa meissä todellakin on jotain vikaa... ainakin tuo kierto on vieläkin liian pitkä...

Kärsivällisyys kun ei meinaa riittää enää :saint:

RD kiva kun jaksat kaiken muun ohella listaa yllläpitää :heart:
Arcatha peukut täälläkin pystyssä ;)
 
Miilukka: :hug: Mie, ku kävin tuolta toisestakin pinosta kurkkailee, oletko ilmoittanut iloisen uutisen.. Toivoin niin. Mutta nyt enemmän vain harjoitusta kehiin ;)

Bumba: Päivittäminen on mukavaa puuhaa kaiken muun ohella. On vastapainoa koulutöille :whistle:

Tein pitkästä aikaa todella hyvää jauhelihakeittoa :p , jonka jälkeen mentii pihalle. Oltii pari tuntia. Laskettii mäkeä ja harjasin koiran.. Jo lähti karvaa :eek: . Pitää yrittää joka toinen päivä harjata, ku toisella on ihana karvanlähtöaika |O
Ja ihana aurinko paistaa!
 
Eilinen ei ollut meidän päivä. Eka meni rattaat rikki ja sit kun kotio pääsin huomasin että kännykän laturi on rikki. Molemmat tärkeitä kapistuksia meille. Katsoo miten nyt sit liikumme kun rattaat hajosi. Puhelimesta loppuu kohta akku ja tiistaina saan vasta laturin.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Red Dragon:
Miilukka: :hug: Mie, ku kävin tuolta toisestakin pinosta kurkkailee, oletko ilmoittanut iloisen uutisen.. Toivoin niin. Mutta nyt enemmän vain harjoitusta kehiin ;)

Bumba: Päivittäminen on mukavaa puuhaa kaiken muun ohella. On vastapainoa koulutöille :whistle:

Tein pitkästä aikaa todella hyvää jauhelihakeittoa :p , jonka jälkeen mentii pihalle. Oltii pari tuntia. Laskettii mäkeä ja harjasin koiran.. Jo lähti karvaa :eek: . Pitää yrittää joka toinen päivä harjata, ku toisella on ihana karvanlähtöaika |O
Ja ihana aurinko paistaa!
kiitos :hug: mutta empä mä bongannu ovistakaan tästä kierrosta joten toiveet ei ollu kauheen korkeella (vaikka ainahan ne on vähän ett jos nyt kuitenkmin ;) )

mut eipästä auta ku laittaa taas uutta pinoa pystyyn ;) niinku jo teinkin :LOL:
ON NIMITTÄIN PÄÄSIÄIS-PINON PAIKKA!!!!SE ONKIN SIT NIIN MUNARIKAS PÄÄSIÄINEN ETTÄ KYLLÄ NYT TÄSTÄ KIERROSTA JOS MISTÄÄN ;) :whistle:
eli pääsiäisviikolle 12 menis jännäily. onneksi toi kierto ei sit venyny kuin muutamalla päivällä vaikka luulin jo pahinta, eli näillä mennään sit tätä kiertoa:



 

Yhteistyössä