Tähän pinoon kaikki, joilla ei ole arkkupöytää, vallilan verhoja, kynttiläkruuna, vaaleen haaleita ryijymattoja ja....

  • Viestiketjun aloittaja voi vee
  • Ensimmäinen viesti
[QUOTE="vieras";25028313]Voisko joku laittaa kuvan ikkunanpokista seinällä? En oo ikinä tietääkseni nähny...mikä idea niissä on?[/QUOTE]



Siin on. Meillä on tulossa noihin ruutuihin varmaankin "täytettä", valokuvia ja sen sellaista, en ole päättänyt vielä.
 
Hetken luulin että pääsen vilkuttamaan :wave: mutta mitä sitä tyhjää. Mullahan on ihan h****tisti kynttilälyhtyjä. Ja sitten tajusin että tytön ikkunaan tulee Vallilan violetista Mandariinista verhot kunhan ehdin ne ommella. Minoon luuserijuntti, mutta minkäs sille mahtaa.
 
"vieras"
Kynttilälyhtyyn ilmeisesti sitten narahdin. Sellaisen laitoin pihalle eilen, koska meillä on todella pimeää ja ankeaa pihalla.

Beigejä mattoja ei ole, eikä mitään noista mainitsemistasi muista jutuista. Beige vahakangas kyllä löytyy, mutta syy siihen on se että valikoimaa on niin vähän ettei mitään värillistä mikä tähän tönöön sopisi ole löytynyt.

Meillä on vielä kuvaputkitelkkarikin! Ja muutenkin asioita mitkä ei ole viimeisen muodin mukaisia, mutta toimivat.
 
"shihtzu"
[QUOTE="vieras";25028357]ikkunanpokia seinille, heinäseipäitä nurkkaan ja tikapuut lattialle, enpä ois uskonu että ihmiset haluaa asua varastossa.[/QUOTE]

Nekin on sisustuselementtejä, niistä heinäseipäistä me tehdään sisustustikkaat ja ainakin omat minä maalaan. Noi pokat on tän talon vanhan kuistin pokat ja ne on sitä historiaa ja sopii tän talon henkeen.
 
"Viima"
Meil on vain toi arkkupöytä. Senkin raahasin vintiltä. On siis vanha merimiesarkku. Valkoista on vain ovis ja ikkunoissa. Ja joissain katois pinkkari maalattu valkosel liimamaalil. Vihaan noit kaikkia juttuja joit alus lueteltiin.
 
"heh"
Tähän pinoon kaikki, joilla ei ole arkkupöytää (ei ole), vallilan verhoja(iiks on yksi, mutta sen sain siskolta lahjaksi), kynttiläkruuna (ei ole), vaaleen haaleita ryijymattoja (ei ole)ja....

...typeriä ranskan- tai englanninkielisiä tekstejä ihme pikku purnukoissa (ei ole), seinälle ripustettuina jotain vanhoja ikkunanpokia (ei ole), jotka uudelleen maalattu, pajukoreja (ei ole), ikean kulmasohvaa(ei todellakaan ole eikä tule!!!), kynttilälyhtyjä (ulkona on, haittaako se??)...

Muuten hyvin tavallisen näköinen huusholli, liikaa vaan tavaraa. Pitäisi karsia, niin olis helpompi siivotakin :D
 
nalkuttava talkkari harmaana
yksi lyhty löytyy autotallista ja ryijymatto on harmaa. Anteeksi, on mulla aidot karvamatot 70-luvultakin parvella pölyä keräämässä. Muuten lego-asetelmat ja lundian hyllymetrit kielivät että sisustustyyli on omintakeinen. Verhoja ei ole.

Palstalla kyllä mikä tahansa voi päättyä kirosanaksi. Meiltä löytyy kuitenkin kaapista muumomukeja ja mariskooleja.
 
"vieras"
Jee. Mun ketju. :D

Meillä on punaiset sohvat, oranssi-kelta-puna-ruskea nojatuoli ja ruskea säkituoli olkkarissa. Matto on oranssi-ruskea, verhot kelta-oranssi-punaiset. Kaikki lamput käsintehdyt, takorautaiset. Kukkaruukut ja muutama kynttiläalunen/jalka on käsintehtyä keramiikkaa. Lisäksi joitain maalattuja puisia veistoksia.

Seinista 2 on tapetoitu railakkaasti ja kaksi maalattu hiekan sävyllä. Olkkarissa on kaksi ikivanhaa käsintehtyä keinuhevosta.

Keittiössä on riippumatto, leivinuuni-liesi-takkasysteemi, jonka päälle pääsee portaita pitkin kiipeämään. Tasot on tummaa lämpökäsiteltyä puuta, välitilan laatat oranssit, kaapinovet punaiset ja joukossa yks lila, yksi sininen ja yksi vihreä ovi samaa sarjaa. Ihan vain huvin vuoksi. Yms.

Meillä on erilainen koti erilaisine ratkaisuineen. On kiva salaa seurata, kun vieraat varovasti pälyilevät ja koittavat keksiä jotain järjellistä sanottavaa...
 
  • Tykkää
Reactions: Orion-
"Hep"
[QUOTE="Hep";25028574]Meillä ei ole mitään noista mitä mainitsit. Oikeasti, ei mitään. Ei yhtään ainoaa. Kiva kuulla että meillä on erilainen koti.[/QUOTE]

mitäkö meillä on?
No matot on ostettu käsityöpuodeista. Ne on siis kudottu käsin, räsymattoja. Pidän niitä joskus, lattialämmityksen takia ei ole mattoja pakko pitää ollenkaan.

Verhot on jotain tädin vanhoja, itselleen ommellut vuonna kuokka ja kirves. Yhdet verhot ompelutin kankaasta, en tiedä mitä kangasta, siis merkkiä, kunhan oli omaa lempiväriä.

seinillä on sinitarralla lasten piirrustuksia. Tai sitten kehystettyjä impressionistisia kuvia (Monet'n vesiaiheisia).

sohva on vanha nahkainen, ei ole ikeasta, vaan oisko vepsäläiseltä.
 
Hassua...
Meillä on ikkunanpokaa käytetty sisustuksessa, ja joku tollainen ap:n mainitsema matto.
Itse en tällaisia taas ole juuri nähnyt, enkä kammoa. Siis aloituksessa mainittua sisustusta.

Sen sijaan tällaista näen paljon...liikaa:
Vaihtoehto1. tummat sohvat, mustat tuolit tumman ruokapöydän ympärillä, tuplakuplalamppuja, yksi tehosteseinä (ruskea tai beessi olohuoneessa). Koristetyynyt ainoat väripilkut, yhdistetty johonkin vaasiin (saman sävyinen). Lasten lelut korjattu pois näkyvistä.

Vaihtoehto2. Koko sisustus valkoista, tehostevärityynyt. Ei mattoja, ei tavaroita hyllyillä tai pöydillä.
 

Yhteistyössä