Tähän ikään mennessä on tullut niin hyviä kokemuksia sekä "ählämien" että Kotipitsankin lätyistä, jotta hyvin paikkakohtaista on mistä kannattaa ostaa.
Elämäni kamalimman pitsan sain kerran eräästä Jyväskylän Kotipitsasta.
Oli huono pvä tekijällä varmaan.. ja kyllä se reissun päällä kyrsi heittää lähes kokonaan roskiin. Ja minä en ole kovin kranttu edes, omasta mielestäni.
Maukas juusto on yleensä rasvaista.
Joidenkin pitsojen kuuluukin ns.lillua rasvassa.. siivun voi kipata paperia kohti ja ylimääräinen rasva valuu pois "oikeaoppisesti".
Jauhelihaa en itse ota ikinä. Kotona tehdään ne jauhelihaversiot.. mutta sorrun kyllä toisinaan ottamaan liian monta eri lihatäytettä.. nams. Pepperoni, kinkku, salami ja TUORE tomaatti. Aijai.. Oikea häränlihakin korvaa kaikki muut lihat.. ja silloin mozzarellaa vain tarvitsee tomaatin kanssa.
Akaatin kannattaa käydä Amsterdamissa pitsalla. Sieltä ei helpolla huonoa pitseriaa löydä.