V
viieras
Vieras
nyt paistetaan 125 astessa viime vuonna 150
karjalanpaisti mulla on uunissa noin 3 tuntia, 225asteessa
Tänä vuonna käytetään sitä mestarin ohjetta.
Pakastekinkku 3 vuorokautta jääkaapissa, sen jälkeen veteen sulaaman loppuun. meillä se oli melkein 2 tuntia, uuniin lämpötilaksi 125 astetta ja paistamaan. 77 astetta ja on valmis. tällä ohjeella tämä mestari on tehnyt yli 30v kinkkuja ja aian on onnisutnut
En tiiä vielä kuorrutetaanko, sen voi kyllä tehdä huomennakin.
meidän kinkku oli noin 8,5kiloinen luullinen kinkku, joten syötävää siinä on vähemmän kuin kinkkurullissa
Kannattaako ottaa kinkunpaisto-ohjeita henkilöltä, joka tekee karjalanpaistin tuollaisessa lämpötilassa..? Etkö nyt vähän puhunut itses pussiin, ettei kinkunpaistossa saa lämpöä olla 125 astetta enempää, kun samalla pilaan toisen lihan ihan liian kuumassa uunissa!