anukkio ja RD:stä vielä siis tunti aterian jälkeen arvot pitäis ollakin just 4-5 hujakoilla. paastoarvo saa olla kolmea, mutta päivällähän ei ennen ateriaa välttämättä edes tarvii mitatakkaan. mitä sulle on mahdettu ohjeistaa mittausten määräksi?
kannattaa syödä vähän mutta usein. sellasia pitkään nälkää pitäviä. hedelmiä korkeintaan YKSI vuorokaudessa. nimittäin se hedelmäsokeri on pahasta sekin liikana.
liikutko paljon? se pitää arvoja alemmalla.
mittaatko aamun ekan arvon HETI herättyä vai vasta kun olet jo touhunnut ja häärinyt jotain? se voi vaikuttaa alhaisuuteen.
kokeile jos jogurtista kuitenkin tykkäät, niin maustamatonta ja lisää siihen marjoja hiukan.
joku suosittelee hiilaritonta ruokavaliota, mutta ihan täysin en peräänkuuluta tuotakaan. sen jokaisen oma elimistö kertoo mikä sopii.
aterian jälkeinen raja-arvohan täytyy jäädä alle 5,5. eli jos se on 4-5 niin se on justiisa passeli
pidä pieniä välipaloja, esim näin mä syön: aamupala n.klo 7. välipala n. klo 9. lounas n.klo 11, välipala n. klo 14, päivällinen n.klo 17 ja iltapala n. klo 20 viimeistään. kun ateriavälit on säännölliset pitkin päivää, sokerit ei pääse heilahtelemaan liikaa. annoskoko ei tarvii olla valtava, mutta ite tykkään että puolet lautasesta on aina salaattia tai kasviksia ylipäätään. aterialla myös pari palaa ruisleipää sekä lasi piimää. sillä jaksaa
välipalaksi pari ruispalaa, päällä juustoa, tomaattia, kurkkua, salaattia....kahvin tai ihan veden tai piimän kanssa. (maitoa en juo ollenkaan kun en tykkää, mutta piimä on hyvää
)
joskus herkuttelen, kuten tänään, ei liian ankara saa ollakkaan
kunhan perus-kaava on kunnossa
yritän pitää kerran viikossa karkkipäivän jolloin en kyllä katso OLLENKAAN mitä suuhuni pistän
Edellisessä raskaudessa kärähdin vain paastoarvossa, mutta silti nämä asiat tulivat oikein tutuksi loppua kohden
en tiedä teenkö kaikkea niinkuin yleensä RD: n kanssa kuuluisi, mutta näin ainakin mulla on arvot pysyneet kurissa. toivottavasti saat jotain kivoja vinkkejä