+++MAALISKUUSSA PLUSSAAVAT, huhtikuuta suunnittelevat+++

tähtis Niinpä tietenki! Jotenki iiiihan pikkase alkaa taas epäilyt nousee et syön noita clomeja ihan turhaan! Miten voi olla noin eriäviä mielipiteitä lääkäreillä! Pitää vissii taas jankuttaa siitä ku meen folliultraan! Mitätöin siis edellisen kommenttini nyt tällä ja tässä näin! Toinen niistä gyneistä ainaki on vielä naistentautien-ja synnytysten erikoislääkäri ja toimii myös yksityisellä puolella Mehiläisessä! Iiiingh!!! Ketutuksen ketutus!
 
Joo kyllä meilläkin sillon riitti ihmeteltävää noissa kilppariarvoissa... Ihan erikoislääkärithän meitä oli TAYS:issakin lapsettomuuspolilla vuosikaudet hoitaneet, ja koko ajan olleet sitä mieltä että arvot on ok, kun ovat tuon käypä hoito -suosituksen mukaiset (TSH alle 4). Mutta heti kun yksityiselle siirryttiin, siellä sanottiin että uudenaikaisempi raja on se 2, muutamassa viikossa tyroksiinihoidolla saatiin arvot alas ja seuraavasta hoitokierrosta olin raskaana. Saattoihan se olla sattumaakin, mut vähän epäilen, kun julkisen lääkäri oli jo suunnilleen julistanut mut ikuisesti lapsettomaksi, ja sitten kääntyi yhtäkkiä näin... Naurettavinta tässä on se, että tyroksiinihoito maksaa mun annoksella huikeat 3 euroa kuussa...
 
Anastacija > Sen perusteella mitä olen asiaan perehtynyt, niin erinomaiset nuo arvot eivät ainakaan ole. Ainakaan tuolla polilla jossa minä käyn ei ymmärretä juurikaan yleislääkäriä enemmän noiden arvojen päälle, joten suosittelen pistäytymään kilpirauhasasioihin erikoistuneen sisätautilääkärin juttusilla. Samassa veneessä ollaan. :|

tähtitaimi > Juuri tuon takia kannattaa käydä asiaan erikoistuneella lääkärillä, varsinkin jos oireilee. Näinköhän on omalla kohdallanikin tuosta kiinni. : / Ihmettelen kyllä miksi ei voisi kokeilla lääkitystä pienellä annoksella vaikka lapsettomuuslääkärin toimesta, kun kuitenkin on kyse luonnollisesta hormonista. Hukkaan menee hoidot, jos asiaa ei varmisteta ja joudutaan ihan turhaan kärsimään. Oliko sulla oireita?

Kaksi johtofollia bongattu ultrassa, Pregnyl pistetty ja peittoja heiluteltu. Kipujen perusteella on nyt dpo1/2 ja ihan rauhallisein mielin tässä piinaillaan. Melkoista kipuilua ja vuoristorataa on riittänyt. Saa nähdä kuinka käy. Lugeannos on nyt vaihteeksi pienempi, vain kaksi kapselia iltaisin. Käyttömukavuuden kannalta se on helpotus, mutta mietityttää mihin toiset lääkärit perustavat suuremman annostuksensa.
 
Moi.. En oikein tiedä kuulunko tänne, mutta ainakin kovasti toivon plussaavani ensi kuussa.. Kierukka lähtee pois ens viikolla. Saa nähdä tärppääkö ja jos ni koska tai enää koskaanko.

Eli, mitäs kysyttiin..hmm.. Ikä 34v, vitosta kuumeillaan, yk 1. ja mulla alkaa kP:t vasta kun nyt alkaa menkat ens viikolla (ja se härveli nykästään irti). Ihan joutu nyt perehtyy noihin lyhenteisiin ym, ei vanha enää tajuu :D.

Mahtuuko mukaan.. :D?
 
Viimeksi muokattu:


Ilmoitathan listaan tulevat lisäykset/muutokset selkeästi erillään boldattuna ja/tai eri värillä, kiitos.



tiistai 13.3.

KUUMEILEVAT
Nimimerkki................Kiertopv:t........Ikä.......Toive.....Yritys
MaybeSomeday........48/28-35......25v......2.lapsi.....yk4
Rakkauspakkaus83...47/36-38.......28v......2.lapsi.....yk5
Vogue......................36/29............25v......2. lapsi....yk2
Anastacija.................31/26-29........28v.....1.lapsi.....yv1,5
Keltakukka...............22/22-27..........28v.....1.lapsi......yk8
jenni_noora..............22/28.............27v......1.lapsi......yk2
macy gray................19/30-34.........31v......2.lapsi...yk27(OI8)
ÄitiliiniX5..................19/28-30.........29v......6.lapsi.....yk4
Sunflower11.............13/24-35...................3.lapsi....yk16
Ansku83..................12/31.............28v.......1.lapsi......yk13
Tähtitaimi.................11/28-35........35v.......2.lapsi....yk7
MolliMelooni.............10/30-35.........33v.....2.lapsi.....yv5
Rulla-Katriina............10/28-30........33v.......2.lapsi.....yk4
aliisa10....................2/30-36.........28v......2.lapsi.....yk3
Toivoliini..................?/??..............34v......5.lapsi.....yk1





PIINAILIJAT
Anastacija........dpo16
jenni_noora......dpo8
macy gray........dpo4/5






HAAMUILIJAT






PLUSSANNEET 2012

Maaliskuu

Helmikuu:
Micaela.......21.2.....26v.....1.lapsi


Tammikuu:
Mantu82......2.1.....29v......1.lapsi.....yk1
Ranskis......17.1................2.lapsi.....yk1
New..........17.1......21v......1.lapsi....yk1
Jensar........26.1.....32v......2.lapsi.....yv2



Plussanneet 2011
Helmikuu: Pikku-Saara, Neiti-81, koiksa-79, Gabrielle, Matilda-08, Epa_88
Maaliskuu: MiiJane76, EevaN, Mariel85
Huhtikuu: äiti x4, Viena, mileon, Mango86, Miimau, Camilla31, Jul, Viola30
Toukokuu: Maira, Lisey
Kesäkuu: Rhonda74, Emmuska10, Viola30, PIKKUVIIKINKI
Heinäkuu: Minnarun, Bla-bla, SiSa78, xamora, Midia
Elokuu: Lintsa, vomppis, Hanspili
Syyskuu: LepikonHeta, Tuulia81, kissendaal, pillipöllö, Sanmar82
Lokakuu: Tiituliini, Barbamama35, Laurelle
Marraskuu: Kati82, mirkku76
Joulukuu: Rakkauspakkaus83,Ellamae, Metku, Krumeluu





Tervetuloa uudet ja vanhat! :wave:

Listaa päivittää: Ansku83

Listalla näkyvät tiedot nimimerkin lisäksi:

kp??/?? tai kp??/??-?? = Meneillään oleva kiertopäivä / kierron pituus.
??v = Kuumeilijan ikä
?. lapsi = Monettako lasta yritetään
yk? = Monesko yrityskierto meneillään (Jos yritystä on ollut pitkään, voi merkitä myös vuosina = yv) Yksi kierto on kuukautisten alusta seuraavien alkuun kierron pituudesta riippumatta.
Yk?/? voidaan merkitä silloin, kun yritys jatkuu keskenmenon takia (Ensimmäinen luku on meneillään oleva yrityskierto ja jälkimmäinen yrityskiertojen kokonaismäärä. Plussakierto ja raskausaika lasketaan yhdeksi kierroksi)
km? = yrityksen aikana tapahtuneiden keskenmenojen määrä
(ku = kohdunulkoinen, tm = tuulimuna)

Piinailijoiden lista:
dpo? = Päivät ovulaation jälkeen (Days Past Ovulation). Ovista tikuttavat voivat ilmoittaa plussapäivän (ovistestiplussa = dpo -1)

Kysymysmerkit tarkoittavat numeroita.






Räjähtävää plussakuukautta kaikille!!




 
Viimeksi muokattu:
Sunflower11
Jaa-a.. oiskohan mun ovis sit vähän aiemmin ku nyt jo oireilee ja täs muutoin ollu kp 18 (tai kp 17 saanu ovisplussan). Nyt kp 11. Tarvii varmaan harkita kohta ovistestien tekoa.. ei mul oo kyllä kun 5kpl enää.. joutuuks kohta tilaa lisää :LOL:
 
Toivoliini Tervetuloa vaan! :wave: Laitoin sut tuonne alimmaiseks listalle kysymysmerkeillä varustettuna, pistetään sitten rullailemaan kp:t kun on sen aika! =)

mg d:heart:b

Tasan jankkaan lääkäreille noista kilppareista nii kaua kunnes saan kunnon vastauksen, miks on noin eri näkemyksiä! Aion myös sanoa sille et luuletko et haluan huviksee imeskellä noita clomeja jos kilppari hankaa vastaa!!?? Kiukku sentää! :kieh:
No, huomenna se on sitte taas tuomio lähdettävä kuuntelemaan! Jotenki taas semmone olo ettei sieltä mitään löydy! :stick:
 
Heippa, reissusta palanneena ja dpo 13 nga testattu reissussa, joten ei kai se auta kuin ootella menkkoja nyt siis jo dpo 15. Raskauteen en usko omalla kohdalla vaikka kuinka oli ovistikut ja ovikset pongattu.. huokaus..
 
Taitaa olla mulla nyt dpo3/4 ja mielelläni liittyisin piinailijoihin. :)

Ansku83 > Tsemppiä jankkaamiseen! Liian vähän mielestäni tutkitaan tuota asiaa, sillä vajis voi olla myös piilevänä. Kaikilla ei arvot heilahda rajojen yli nopeasti vaan muutos saattaa kestää vuosia. Oireiluun kiinnitetään liian vähän huomiota vaikka asiakas olonsa huonoksi ja itselleen epätyypilliseksi tuntisikin. Enpä muista olenko kertaakaan kuullut tai lukenut, että joku olisi saanut avun helposti. Leimataan vaan masentuneeksi. :mad:
 
mg No, sain taas vastauksen et ei niissä mitään vikaa ole, eikä se alle 2 sääntö pidä paikkaansa! Jaaha, nii varmaa, et vaan halua näköjään auttaa...jätin sen kyselyn sit siihe ja otan oikeesti kohta yhteyttä johonki joka noista tosissaan TIETÄÄ jotain! Niin ja anteeks, luin kyllä tuolta jo aiemmin tuon dpo:n, mut enpä tajunnu näköjää laittaa sitä sit kumminkaa ylös! :ashamed: Vissii kuuppa vähän jumissa ollu, ku en ees tajunnu olevani päivittäjä! -.- Mut nyt olet siellä ja paljon tsemppiä! :heart:

Ja omaa surkeaa napaa: Ei taaskaan tulosta! :'( Suurin surkea folli oli 9mm ja limis 6mm...se sentää oli paksumpi ku viimeeks, mut oli sellanen "tiukka" eli ei sellanen mikä pitäis olla ennen ovista! Gyne sit ilosena: "Mutta kyllä tällä kuukautiset aikaan saadaan varmasti!" No hurraa...senhän mä täällä halusin kuullakki! :stick: Että tähän kiertoon ei ole odotettavissa suurempia uutisia! :| Ens kiertoon sit 3tbl/pv clomeja, metforminit alotan varmaan huomenna tai ylihuomenna ja ultra taas kp10-12. Jos tuokaan ei tuota toivottua tulosta ni sit alotetaan pistokset! Eli, jään odottelemaan tätiä...jo nyt! : /
 
Viimeksi muokattu:
Ansku83 > :hug: Voi surkeus noita sinun uutisia! Toivottavasti seuraava kierto sujuu paremmin. kannustan kyllä hakeutumaan kilppariasioihin perehtyneelle lääkärille. Itse teen samoin. Se alle 2 sääntö pitää paikkansa, mutta kovinkaan moni yleislääkäri ei sitä tunnusta. Joissakin maissa on kuulemma vakiintunut jo ylärajaksi 2.5, joten tällä mennään tuon asian osalta huimasti jäljessä. Ehkä asiaan perehtyneet lääkärit luottavat uusimpaan tietoon.

Kiitos päivityksestä! Eipä tuo haittaa vaikka ensin unohtuikin. Unohdinhan minäkin sen tekstistä korostaa. :D Ei paineita! :)
 
mg Välillä vähän sieppaa tää Suomen ultimaattinen hitaus joissain kehitys asioissa! Soitan huomenna Felicitakselle ja kysyn et mitä tehdään! Tekis mieli nyt hyppiä ja kirkua ja riehua jajaja....en tiiä! Mut oon liian väsyny siihen! Jollain tasolla kumminki osasin tähän varautua et ei taaskaan mitään, mut silti oli toiveet korkeemmalla kumminki! Ja jytinällähä sieltä alas tultiin! No, tästähän ei oo suunta ku ylöspäin taas! Maasta se on ponnistettava, ei se muuten onnistu! =)
 
Juurikin huomasin että olen aina laskenut kierronpituuden ensimmäisestä vuotopäivästä seuraavien kuukautisten edelliseen päivään vaikka se näköjään pitäskin laskea alkamispäivästä alkammispäivään:ashamed:
 
Sunflower11
Siis kiertopäivät lasketaan alkamispäivästä siihen alkamista edeltävään päivään.
Eli kun menkat alkaa niin kp 1 ja jos menkat alkaa vaikka kp 29 niin kierron pituudeksi tulee 28 päivää.

Vai tarkoititko aliisa10 just tuota.
 
Heissulivei!

Tervetuloa uudet kuumeilijat - minä toivon myös pikaista visiittiä!

(.)Täällä kp 10 meneillään ja peiton heilutukset on jo aloitettu :D tai no aloitettu ja aloitettu. Normaalia kanssakäymistä jokatoisen päivän taktiikalla niinkuin normaalistikin :D Tällä kertaa ei onneksi ole sukulaisvisiitteja tms. eli aikaa on!

Ansku ja Ana erityisesti koittakaahan kestää! Mulla on sellanen kutina että tästä kuusta tulee meidän kuu!

Jouluvauvoja kaikille toivoen, Rulla
 
Sunflower11
Juu mää tarkotin just sitä. Kuhan aattelin kun surffailin netissä ja törmäsin tämmöseen että ilmeisesti on vähän niinkö kahenlaista laskutapaa. Mut juu mää oon aina laskenu silleen edelliseen päivään. Menkat on alkanu viimeksi 5.2 ja nyt sitten eilen eli 12.3 ja siihen jää se 31pv väliin :) Eli mulla alko menkat eilen joten laskin sunnuntain viimeiseksi kiertopäiväksi. Jotku näköjään laskee sen maanantainkin vielä siihen kiertoon..
 
Rulla Kiitos! :heart: Oma toive tästä kierrosta karis kyllä hyvin sinne tutkimushuoneeseen eilen, et se on sitten aikaisintaan tammikuu 2013 kun meille se pieni suodaan! Edellyttäen tietty et clomi+metu yhdistelmä saa aikaseks jotai muutaki ku vajaan 10mm rakkulan!

aliisa Tätipahikset!! :hug:

Ana Mikäs tilanne???

ON: Se olis huomena sit aika Felicitakselle vähän utelemaan lisää tuosta kilpparista! Meneehän siihen rahaa, mut mitäpä sitä ei ihminen tekis pienen eteen! :)
 
Viimeksi muokattu:
Aliisa: Tuolla kerrotaan siitä kierron laskemisesta Mist
Ja siis hifistelyssähän on vielä sillä merkitystä, alkaako ne mensut ennen klo 18 vai jälkeen sen.

Ansku: Ei mitään. Ei vuotoa, ei kipua. Eikä varmaan plussaakaan. Yöllä välillä juili menkkamaisesti, mutta nyt ei ole ollut mitään. Päivällä oli pahaolo bussissa ja kaupungilla, mutta sitä on ollut muissakin kierroissa joskus.

Kopsasin tämän tuolta myöhäinen plussa-ketjusta:
Täällä KP 31, DPO 16. Testit näyttää negaa. Kerran aijemmin kierto ollut 31 päivää ja ne kierrot missä olen tikuttanut, on DPO ollut joko 12 tai 13. Että mitähän ihmettä täällä tapahtuu? Mikä on saanut kierron luteaalivaiheen venymään jos ei raskaus? Kuitenkin tikutin oviksen ja sain plussan sekä pregcheckiin että digiin KP 14. Tänään kyllä ollut jo välillä menkkamaisia juilintoja, mutta ei samalla tavalla kuin yleensä.

Ja negat tein KP27, 29 ja 30. 27 ja 30 sofilla ja 29 davidilla. Molemmat 10mIU/ml.
 
Täällähän on kerenny tapahtuun.
Harmillista tuo Anskulle ettei lääkärit tiedä mitä puhuu:/
Toivottavsti saatte oikeesti tietää mikä homman nimi.
Ja sitten omaa napaa...47päivä tosiaan menossa ja ei oo tätiä näkyny...36 illalla haamuili ja 37 aamulla testasin ja oli puhas nega ja silloin sanoin et viikon päästä uusiks...mut tilasin netistä testit,luulin et olis tänää ollu perillä,mut onkin vasta huomena..joten ajatuksena testata sit torstai aamuna :)
Oireita ei muutoin ole mitään...paitsi vihlomine,ajottainen hedari,korventaminen ja turvonneet tissit...
Tätiäkään en osaa lähipäiville odotella,kun ei tissit kipeät ole...
Saapi nähä..mutta ei ole koko elämäni aikana kierto ollut näin pitkä.
Tosin ollut elämässä paljon uudistuksia ja onnea muutoinkin tässä viikon sisään,joten olishan se tääkin ihan kiva lisäys :)
Ilmottelen tulosta kuhan testit on tehty :)
 
Loppu se arpominen, kun täti kurvas kylään. Nyt koskeekin jo hieman enemmän mahaan. Mutta tissit ei ollut samalla tavalla kipeenä missään välissä, kuin mitä yleensä on. Jännää. Muutenkin jännä, kun kierto venyi niin kuin lutiskin. Millähän lie sen saanut aikaan :D
Noh, ensi viikolla on sitten se ensimmäinen poli aika, sinne siis suuntaan toiveeni. Katotaan miten siellä noihin kilppareihin suhtaudutaan.
 

Yhteistyössä