*KULLANKERÄT Joulukuussa*

Alkuperäinen kirjoittaja Tiivari:
Viljami on kyl tosi "iso" poika jo!! Kaippa sä kohta Ursu ilmoitat sen jo autokouluun :D
Joo,joulun jälkee ajattelin :LOL: :LOL:

Nauttikaa pienist vauvamaisista tyttösistä ja pojista...liikkua ne kerkii kyl lopun elämäsä :D
Kyl miekii voisin tuon pojan vauvana hetken viel pitää...taitaa olla vaa jäbä ite erimieltä ;)
 
MP ja Maleha: täältä kans sympatiaa paljon teille. Meil nukkuu omassa sängyssä aamu kuuteen asti ja siitä eteenpäin harrastetaan samaista silmien ja nenän kaivelua ja potkimista :heart: 8 noustaan sit ylös.
Sillon kun lopetin öisin imettämisen nii parilla syötöllä helppas yöt muuten.. aluks tuntu ihan luksukselta seki jo!
 
maleha:
Mamitzu: Teillä kyllä nukutaan hyvin!
Entäs yöllä?
Monenko aikaan herää aamulla tai montako tuntia nukkuu yössä?
Nyt mun täytyy nöyränä vastata, n.10-12h/yö, riippuu siitä moneltako toi esikoinen kiljahtelee sängystään... Yleensä siinä klo 8 ja nyt alkanu huuteleen klo 7 .
Isompiin kiljahduksiin ja tohinoihin reakoin mutta en enää niihin "pienempiin" ja saankin nukkua yöt 1-6 herätyksellä, vuoronperään nuo huutelee ja ääntelee.
 
Alkuperäinen kirjoittaja wiivi84:
Alkuperäinen kirjoittaja Tiivari:
Täällä näköjään aletaan parhaillaan pyrkiä vauhdilla konttausasentoon =)
meillä ollaan vaan sitterissä ja sängyllä..lattialla ei suostu yrittämään..
Meilläkin tää on ihan uusi juttu. Neiti on hassusti suorilla käsillä ja varpaiden varassa, eli ns. lankku-asento. On näköjään vatsalihakset pikkuisen paremmassa kuosissa kun äipällä :LOL:
 
Wiivi: en kyllä tiä postikulujen hintaa, tuskinpa yli 10. tuon punasen ostin odotusaikana ruottista, hintaa oli n. 50 ?, sinisen sain lahjaksi. otan ne mitat kunhan löydän mittaus välineen :snotty:
ohjeita en enää löytäny, muutossa tieten tullu paiskattua mäelle. koitan viel kattella kuiten :)
 
Eikä vieläkään on menkat alkaneet -_-

no Aliisa täytti tänään puolvuotta :heart:

ja wiivi uskomatonta :eek: ja tosiaan onnea ainakin yhdestä sykkivästä sydämestä :heart: :flower: mie en ainakaan sais moista mielestäni hetkeksään vaan varmaan soittelisin jo yksityiselle hullussa tiedonhalussani :D

pitäsköhä miun ottaa perjantaina neuvolassa puheeksi tää menkattomuus ja ylipäätänsäkkin tää näin pitkä kierto ja se et viimeeks menkat oli tähtitieteellisen kipeät. voi perkele et tää ottaa nyt niin helvetisti kaaliin |O
 
Hmm.. mullahan on 29.12 se neuvola.. voiko sydänäänistä kuulla jos siellä on kaksi?? tai no niin jos toinen on vasta jossain 6-7 viikolla ni eihän ne taida kuulua :headwall:

oikeesti..ette usko kuinka salaa toivon että kumpiki selviäis..vaikka rankkaa se varmasti ois mutta kyllähän se sitten useamman vuoden päästä palkittais...

ja ku niin satavarma kuitenkin olen että tää toinen on vaan menny kesken, ni silti on hölmön ihmisen pakko koittaa elätellä toiveita, vaikka lupasin muuta..ajatus vaan näköjään tänään menny ihan omiaan.. koko päivä on menny aikamoisessa sumussa.. :whistle:
 
heippa!

On jaanyt pitkaksi aikaa taalla kayminen. Mulla oli ystava viikon kylassa ja oltiin joka paiva reissussa. Talla auto joten joka paiva mentiin jonnekkin. Tytto oli tosi kiltisti eika paljon valittanut. Aika paljon sain jouluostoksia tehtya ja tama oli jo marraskuun lopussa.
Tytto on nyt 5 1/2 kk:tta. Paina 7880 ja pituutta 68cm. Liikkuu pyorimalla paikasta toiseen ja osaa kaantya myos akselissaan ympari. Valista vetaa jalat mahan alle ja selka nousee kaarelle joten eipa tieda mina paivana alkaa konttaamaan.
Mulla on vielakin vauva kuume. yhdet kunnon menkat on ollut ja kahdet tosi pienet. Sain mieheltakin myontymyksen siihen toiseen vauvaan, tosin eihan tassa ole mitaan ehkaisyakaan kaytetty...et jos ensi jouluna olisi toinen pienokainen jos luoja suo.
Pipareita leivoin eka kertaa moneen vuoteen, voi kun tuoksui joululta ja soin niin paljon taikinaa....
Vaan nyt nukkumaan kun ensi yonna hertaan taas nin monta kertaa.....
 
Nyt vaa omaa napaa tän väsymyksen sumeen harson läpi.

Viljami käi nukkuun 30min huudon jälkee josta sit alko mei iltalevottomuus...vartin välei heräs itkeen :(
Ysilt laitoin supon ja toine sai nukkuneeks tunnin jonka jälkee 20min suoraa huutoo.
Vieree otin ja nii sit herättiin varmaa puolentunnin-tunnin välei itkemään.
Raukal nenä nii tukossa ettei tutist tai tissist ollu mitää apuu joka sit huudatutti enemmän ja vissii mahaaki koski.
No viidelt annoin sit periks ja noustiin kahville.Nyt on väsy.

Kuumemittarii en löydä mistään...prkle mite sekii voi kadota :headwall:
Täytyy kasilt soittaa sinne Kotkaan rokotustutkimukseen et kuinkas tehdään ku toine ei oo iha kunnossa...en yhtää tiiä alkaavatko rokkotteleen.

Että tällast tänne...nii ja Huomenta!
 
Yksinpuhelua :whistle:
Mittasin Viljamilta kuumeen...siis löysin mittarin ku tarpeeks penkasin...näytti 37,7 joten ei muuta ku soitto rokotustutkimuskeskukseen...siel lääkäri sano et parempi peruu aika ja kattoo uus.Nyt ootan sielt sit puheluu.
Toivottavast ei nyt mee nii sekasi ajat et joudutaa luopuu koko tutkimuksesta.

Esikko heräs (12v poika) ja ol kumman hiljane ja silmät joteki turvoksis...sit ku aloin syytä hiljasuuteen kysyy nii toiselt vaa kyyneleet virtas...raukalla koski niin kovast päätä :(
Passitin sänkyyn särkylääkkeen kera.
Ollaakoha meil joulun kipeenä :/ ??!!
 
Voi Ursulainen :hug: :hug:
Kyllä teillä ehitään parantua jouluksi! Kovasti vaan lepäätte.

Vauva raukat, miten ne nyt näin paljo sairastaa.. kullankerien oma epidemia päällä vissii :/

Kiva Leenastakin kuulla =) Hamstrasitko suomesta piparitaikinaa vai saako sitä sieltäkin? :xmas:

Ukko tulee puoliltapäivin ja sit saahaa olla koko perhe kotona pitkän aikaa :heart:
Mie lähen sit ensvuoden puolella jossai vaiheessa sinne töihi, tammi-helmikuun vaihteessa näil näkymin. Mies jää nautiskelemaan koti-isiydestä =)

Hitsin ipanainen! Häntä ei kiinnostaa juurikaan enää omat lelut, vaan pitää koiran leluja syä |O onneksi en turhan nipo ole ollu tuosta mitä suuhunsa laittaa.. muuten oisin saanu slaagin varmaan aamulla ko koiran vetolelu tällä oli suussa :p Noh, mut täytynee lähteä ettiin uutta piiloa sessen leluille kuiten, sellasta että elikko itekki löytäis ne viel =)
 
Ugh, huomenta!
Menin sitten kehumaan eilen meidän unia, niitä 10-12h unia |O
Ei sitten nukuttu viimeyönä, ukkokin nukku vieressä ja sillä oli joku läheisyyden kaipuu |O oli niin iholla että roikotin itteeni sängystä :headwall:

Esikoisella tuli aamulla pisi lattialle, vaipat lopetettu, jostain niitä voi vielä löytyä hätävaraksi. Eilen pisi kans lattialle |O Miksi sitä ei malta mennä pisile kun on leikit??

Meillä löydetty jokellus :attn: :heart: Eilen otin likan viereeni ja kuuntelin vain sitä ääntelyä :heart:

Ugh, lisää kahvia ei ajatus liiku :headwall:
 
Onks tää nyt reiluu |O eilen valitin kun en saanu nukkua ja nyt kun oisin saanu, niin ei perkule väsyttäny, ei sitten millään |O valvoin 2.30-7.30, sitten nukuin 1,5h ja nousin ylös :/

Soittelin sitten sairaalalle aamulla kun meijän tutkimustulokset ei oo vieläkään tullu, että jatketaanko sitä virtsatietulehduksen estolääkitystä, niin kyllä, vuoden ikään asti :eek:
Siis me on nyt 1kk ikäsestä syötetty sitä joka päivä. Tulee vaan mieleen, että onkohan toi ihan "tervettä" syödä antibioottia noinkin pitkä aika putkeen, ihan vaan varmuuden vuoksi :/ kun musta vähän tuntuu, että sitä annetaan ihan turhaan :kieh:

äh, kukahan ostais meijän joululahjat :headwall: pää lyö ihan tyhjää, enkä keksi kirveelläkään mitä ostettais anopille, kun sillä on jo kaikkee |O

mutta joo, aamupalalle...
 
perskule... minä ku kuvittelin että kun on omaa metsää ja vähän naapurinki :whistle: ni että kuusen hommaaminen ois helppoa...mut ei.. :headwall: prkl kun on rumia kuusia... oksia tosi vähän ja kaikki harottaa mihin sattuu!!!!

mun housuja ei voi enää pitää kiinni ku ne puristaa :D
 
Päivää!

12 vuotta sitten oli jännät paikat. Poika (se iso poika, joka nyt on jo oikeasti iso... kuvitelkaa, hänelle piti ostaa 39 koon kengät :eek: , vaikkei oo siis mitenkään erityisen pitkä tai paksu muuten...) synty kuuden jälkeen illalla ja musta tuli äiti :heart:

Sairastelijoille jaksamista ja muille muuten vaan tsemppiä. Nyt hommat kutsuu.
Aamulla synty uus vasikka. Ehdotelkaas nimiä? A:lla pitäs alkaa ja lehmä on, eli tyttö :D
 
Meillä poika rupesi joskus 3-4 kk iässä nukkumaan levottomasti vieressä ja alkoi nukkumaan sitten omassa sängyssään paremmin.. jos jaksoin siirtää toiselle puolelle parisänkyä niin nukkui paremmin mutta jos nukahdin ja jäi siihen rintaan kiinni niin ei ollut tilaa.. poika kun tykkäsi ja tykkää edelleen nukkua äksänä. Ehdotuksena jos vaikka nämä levottomat kyljessä nukkujat kaipaavat tilaa.. =)

Käytiin ostamassa eilen tytölle kenkiä kun sai 40% alennuksella Cittarista ja löytyi sieltä ensi vuodelle tennaritkin alekorista.. mies oli sillä välin siivonnut loput asunnosta.. nyt ollaan vaan katseltu takkatulta (aito olisi ihana mutta tyydytään DVD:hen.. :D ) ja kuunneltu joulumusiikkia. Loput koristeet laitan tänään ja huomenna + kauppareissu niin ei muuta kuin relax. Lahjat olen ostanut pikkuhiljaa kauppareissuilla + tilaillut.

Minä en ymmärrä tuota pojan kropan mallia.. vai onko se kuiteskin vielä niin vauvamainen.. käytössä 74 ja 80 cm vaatteita ja jotkut 80 cm näyttää jopa tiukilta mutta viime neuvolassa poika oli 68,8 cm.. itse mittasin eilen mittanauhalla että olisi n. 73 cm.. en tiedä onko
kasvanut vai onko mallia mäyräkoira.

MP: eikös sille antibiootille tule jo immuuniksi jos noin pikään joutuu syömään..? Mutta kaipa ne lääkärit tietävät mitä tekevät vaikkeivat kyllä kaikkitietäviä jumalia olekaan.. ehkä kysyisin vielä toiseltakin lastentautien erikoislääkäriltä asiasta. :hug:

Jaksuja valvoville ja tervehtymistä sairastajille!
 
Onnittelut Ammulle, varhaisteinipojan äidille 12 -vuotisesta taipaleesta joka ei ole tainnut ihan kolhuton olla pojan osalta kun jousimies on..? :D

Nimiehdotuksia.. söpölle vasikalle (onko ne molemmat vasikoita syntyessään.. :ashamed: ) Annikki, vanhalle kantturalle Amanta.. :xmas:

muoks.. Ammu -niminen vissiin löytyy jo navetasta.. :LOL:
 
äitiäitiäiti:
Onnittelut Ammulle, varhaisteinipojan äidille 12 -vuotisesta taipaleesta joka ei ole tainnut ihan kolhuton olla pojan osalta kun jousimies on..?
Itseasiassa meidän molemmat pojat on sellasia sopivia tapauksia. Tämä vanhempi on todella fiksu ja semmonen ...No, hyvä vähän kaikessa mihin ryhtyy, häntä on koko pienen ikänsä kehuttu (paljolti koulussa ja muualla, muuten kun meidän taholta, kotonakin toki, mutta se nyt on sellasta samaa, kun muillekin lapsille, koulussa tuntuu, et koko ajan korostetaan, miten on niin terävä ja niin ikäisekseen edistynyt jne.) niin on välillä vähän turhankin itsevarma, mutta kaikin puolin joustava luonne, aina tarpeen tullen lahjottavissa ja uhkailu ja kiristyskin tehoaa :D. Toinen jousimiespoika on ihan eri tyylinen.

Ja meidän lapsista ainakin tähän mennessä eniten haastetta on tarjonnut tuo (muka) aina vakaa ja tasainen vaaka, joka on kaikkea muuta kun tasainen ja vakaa.... |O Saapa nähdä miten käy kaksostyttären kanssa :whistle:

Ja nimistä jo käytettynä on Almu, Aida, Amatööri, Amalia, Aamu, Alma ja Alli. Emon nimi on Uneton, eli olis hyvä jos siihen löytys joku mielleyhtymä/yhteys. Ehdotin ukolle jo, että Apnea, mut ei oikein innostunut :xmas:
 
heippa!

Tytto nukkuu paikkareita. Oli taas niin pahalla tuulella ja kaikea jyrsii ja kitisee. Toissa yona oli kuumetta 38.4 viime yona taas valvottiin jostain neljasta melkein kuuteen. Miksei ne hampaat voi vaan yhdessa yossa tulla.....
Toukkala: Mulle on aiti lahettanyt sita piparkakku maustetta ja siita sit eka kertaa tein. Olikin tosi helppoa eika tarvinnut alkaa mausteita erikseen metsastamaan....
Meilla on tytto 68cm vaan vaatteissa mennaan 74cm:s. On niin pitka ylavartalo tytolla, et talvihaalarissa sanotaan 9-12kk:tta. Tosin sentteina 80, minkahanlainen mini se keskiverto lapsi on jota on kaytetty mallina kun koko lappuja ovat ommelleet....
Se on joulu viikon paasta! Apua, se tulee aina niin akkia.Varsinkin taalla kun ei ole lunta ja eipa oikein joululta tunnu.
Vaan sellaista tanne
 

Yhteistyössä