Ketään hoidoissa PKKS:ssä!!!

Ihanaa kun ootte olemassa! On jotenki niin mukava käyä täällä ja huomata et on muistettu mainita! :heart:
Minuu jännittää myös se huominen iha hirveesti!!! Oon ollu aika positivisella mielellä huomisesta mut nyt on tullu mieleen et jospa ne ei otakkaan tosissaan koko asiaa ja hoitaat vaan sen endon pois, ottamatta huomioon tuota lapsettomuutta... :eek: Oh nou!
Juu, Aurinko, muistan keskustelumme toisella palstalla. Onneks sanoit tästä palstasta, oisin varmaan vieläkin siellä...
Mut onnee kipinäkengälle ja ricoletolle huomiseen! Perässä tullaan!! :wave:
 
Miulla ihan sama ku londi siullakin, mitä lähemmäks poliaika tulee, sitä enemmän alan epäillä että kaikki menee ihan päin peetä, ei oteta tosissaan, kaikki aiemmat suunnitelmat unohdetaan... Mutta kiitos teille naisille täällä, ootte rauhoittanu kummasti miun mieltä :heart:

Oon koittanu kovasti valmistautua huomiseen ja olla vastaanotolla aktiivinen. Kysellä paljon ettei jää mitään epäselvää.

Kova tsemppi päälle londi ja ricoletto! Toivon meille kaikille oikein antoisaa polireissua ja hyviä uutisia kaikin puolin :)
 
londi ja kipinäkenkä, Voin todella kokemuksesta sanoa, niin monta mutkaa matkassa on ollut, että polilta ei varmasti sillä mielellä tarvitse kotiin lähteä, etteikö otettais tosissaan! Me kun käytiin ensikäynnillä 2,5 vuotta sitten, mietin että varmasti tyrmäävät, kun ollaan nuoria yms. Nythän me ollaan 24 v ja 29 v. Mitään muuta "ongelmaa" ei ole todettu kuin miun PCO munasarjat ja ovuloimattomuus. Eikä kuukautisiakaan kuulunut. Mutta tosi hyvin on aina asioita hoidettu. Matkalle on mahtunut hyperit kipuongelmineen ja kohdunulkoiset päivystysleikkauksineen. JA milloin mitä kystiä ja muita odottamattomia sotkuja. Nyt sitten viimeisimpänä nuo vuoto ongelmat. Ja AINA on apua saanut. Koskaan ei ole tarvinnut oikeuksistaan taistella. Sitäkin kun kuulee muualta suomesta. Me ollaan täällä hoidossa olessa kyllä ihan etuoikeutettuja. Jonojakaan ei ole.
Se mitä halusin sanoa, että naiset ottakaa nyt RAUHASSA, vaikkei se ole helppoa ( nimim. kokemusta on)! Asiat varmasti lähtee eteenpäin. Ja se helpottaa siihen tuskaan mikä sisällä kaivaa. Jos tuntuu ettei muista kysyä niitä juttuja mitä oli tarkotus, niin ei kun lappua vaan mukaan. Ja tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa, kysykää rohkeasti, niin ei tarvii sitten harmitella.

Londi, kipinäkenkä, ricoletto, pidän teille peukkuja!!Varmasti me saadaan täällä kuulla sitten miten on menny :)

Rosetta, mikä olo? Alkaa varmaan hiljalleen juilia enempi. Mulla tasan tossa vaiheessa alko istuminen ja käveleminen olla työlästä ja sairaslomalle jouduin. Toivottavasti pääset vähemmillä oireilla tässäkin :) Olis tosi kiva jos olisit niin hyvässä kunnossa että pääsisit tapaamiseen. Mie kyllä oon töistä nopeesti valmis, pyörähdän kotona, niin ehdin melkein puoli neljäks paikalle, mikä sitten sovitaankin.

TAPAAMISESTA: niin pidetään nyt sitten tuo ensi viikon keskiviikko 21.10. klo 16-17 (ihan osallistujista riippuen) Onkos ehdotuksia missä nähdään? Tarviis päättää jotain, niin pistän viestiä niille kahdelle jotka on tuonne sähköpostiin kirjotelleet.

Soja, toivottavasti jakselet hyvin. Onko ollu vaikeeta töissä olla kuin mitään ei olis tapahtunu?

ON: vähän parempaan taas. Kävin sauvakävelemässä tänään :) Kylläpä nautin, vaikka rauhallista liikettä olikin. Päivällä radiota kuunnellessa tuli niin ikävä spinnigiin nauttimaan hyvistä fiiliksistä. No aikanaan sekin sitten. Kuuntelen tässä samalla Irinan levyä, tuli ostettua se uusi. Tulee paljon kotimaista kuunneltua, sanotukset on tärkeitä. Levyn nimikin sopii hyvin - Miten valmiiksi tullaan? ( artisti itse on aika tuore äiti) Pahoinvointi välillä haittaa, mutta koitetaan pärjäillä. Tälleen jos olo korjaantuu, niin oon tääs arjessa kiinni ensi viikolla, jes!

Aurinko rv 8+1 ja pikku-Oskari
 
Heippa kaikille!

Täällä ilmoittautuu mukaan keskusteluun yksi pohjoiskarjalainen (toistaiseksi) lapseton. Ikää minulla 22 vee ja miehellä 23 vee. Pillerit jätetty pois 11/07 ja matkan varrella ekasta kierrosta tärpännyt tuulimuna, joka kaavittiin pois 1/08. Siitä lähtien siis kova yritys saada aikaan toinen - toivottavasti ihan oikea - raskaus.

Me saatiin lähete tonne Tikkamäelle ja sinne siis kovaa kyytiä ollaan porhaltamassa, jahka saadaan nää esitutkinnat (klamydia, papa, HIV, hepatiitti ja siemenneste-analyysi) alta pois. Eka aika on varattuna tuonne marraskuun loppuun.

Ihan ekana kysymys: Mies varasi ajan HIV- ja hepatiittinäytteen antamista varten (tai sieltä oli kai vaan sanottu, että tulkaa sinä ja sinä päivänä), eikä se tajunnu sen tarkemmin kysyä, että minne pitäis tulla. Osaatteko te auttaa? Meidän pitäis mennä sinne jo tän viikon perjantaina.

Luen joskus paremmalla ajalla noita teidän edeltäviä kirjoituksia. Tsemppiä kaikille!!!
 
iinatiina: Tervetuloa ja tosi mukavaa saada sinut mukaan porukkaan :D. Meillä ainakin Hiv ja hepatiitti verikokeet otettiin keskussairaalan labrassa eli siinä "sisääntulokerroksessa" luulisin että teilläkin otetaan siellä. Mistä te sen lähetteen saitte? Poliltako?. tsemppiä ensi käynnin odotteluun B)

Kipinäkenkä, Londi, ricoletto: Tsemppiä tähän päivään ja voin yhtyä Auringon sanoihin ihan täysin. Eipä voisi parempaa hoitoa saada =).

Aurinko: Mun puolesta käy mikä vaan paikka tapaamiseen. Oisko se sitten sama paikka kun silloin heinäkuussa, kun tavattiin sun ja Sojan kanssa? Vai keksittekö jotain muuta?

Aika hyvin on mennyt tähän asti ei mitenkään kipeä olo ole ollut, jos vaan malttaa ottaa rauhallisesti. Heti jos kävelee yhtäkyytiä yli vartin alkaa munasarjoihin juilimaan, joten ollaan Rasmun kanssa käyty nyt vaan semmoisilla lyhkäsillä rauhallisilla kävelyillä. Kipein päivä oli oikestaan tiistaina polin jälkeen kun tuli käveltyä aika paljon ja sen huomasi kyllä illalla munasarjoissa, mutta se sitten loppui kun lepäilin kotona=).
 
Huomenta..

Rosetta, joo, varmasti noilla rakkulamäärillä alkaa tuntua kun liikkuu. Onneksi osaat levätä, on niin tärkeä juttu kyseessä. Miusta muuten silloin tuntu pallomasun kanssa että myös ultraus vähän "ärsyttää", kun herkkänä paikat. Meinasitteko muuten lähteä sinne kyläilemään viikonloppuna kuitenkin, kun siitä oli puhe viimeksi? Ai niin tosiaan, mehän saatetaan törmätä vaikka silloin maanatai aamuna polilla :)

TAPAAMISESTA, niin mullekin käy kyllä se sama paikkamissä viimeksi istuttiin. Siinä on se hyvä puoli et on omaa rauhaa. Mut ilmoittelen niille muille vasta illalla, niin saadaan vatuloida vielä tää päivä asiaa. Eli puhutan siis edelleen keskiviikosta 21.10 klo 16- paikkeilla.

liinatiina, tervetuloa vaan mukaan! Löysitkin nopsaan tänne :) Huomasitko viestin helistimessä, vai löysitkö ihan muuten?

soja, :heart:

Kipinäkenkä, londi ja ricoletto, TSEMPPIÄ! :attn:
 
Aurinko: Se illan vietto peruuntui ennen kuin kerkisin itse ilmotella että ei päästäkään tulemaan =) . Eli ihan kotosalla ollaan viikonloppu. Mieskin on tänään tulossa kotiin mökiltä. Pitää jutella siitä miten järkätään maanantain käynti. Toivottavasti se saa järkättyä jotenkin sen vapaaksi tai sitten mun pitää tulla taksilla kotiin kun pitää saattaja olla, saahan siihen sen taksilapun niin ei tarvitsisi kun omavastuu maksaa vajaat kymmenen euroa, mutta mielluummin tietysti miehen ottaisin saattajaksi =). Niin voi olla että törmätään :D
 
liinatiina tervetuloa :wave:

tsemit tän päivän poli kävijöille, ilmotelkaahan sitten miten meni!

rosetta ja aurinko joo, tapaaminen samassa paikassa sopii oikein hyvin!

oma eipä erityistä. välillä mahaa nipistelee. väsymys vaivaa (ja motivaation puute töihin), ja välillä kauhee nälkä ja välillä ajatuskin syömisestä etoo. Liikuntaa en oo oikein jaksanu harrastaa entiseen tapaan :/ mutta eiköhän se taas tästä lähde.... tänään 11h työpäivä, huomen onneks vaan 6h ja sitten lähetäänkin viikonlopuksi helsinkiin miehen siskon luokse, kiva (ja raskas) viikonloppu siis tulossa.... kun nyt selviis tästä päivästä ensin

Aurinkoista päivän jatkoa kaikille!

soja (rv6+1) (tuokoon tämä uskoa meille kaikille, että kyllä se on mahdollista.... :heart: )
 
Liinatiinalle tervetuloa porukkaan :)

Seuraavaksi omaa: Polilta ollaan selvitty miehen kanssa. Ja aika hyvin mielin =)

Esa K. oli lääkärinä ja tällä kertaa jäi hänestäkin paljon parempi mieli. Oli enemmän läsnä ja vastaili kysymyksiin ja ennen kaikkea, pyörät laitettiin pyörimään!

Ensin tehtiin se aukiolotutkimus. Ei oikeastaan tuntunut miltään, pientä nippailua ja paineen tunnetta, mutta not bad. Hoitaja sanoi siinä tutkimuksen edetessä että hyvältä näyttää, lääkärin sanoja en kuullu (puhuu niin mahottoman hiljaa...). Jotain kuulin hänen puhuvan sitten että jatketaan Menopurilla ja kyselikin sitten että oliko tarkoitus jo tähän kiertoon aloittaa. Juu juu, olihan se.

Sitten siitä pöydältä pääsinkin jo pois ja pukemaan. Helpotus oli siinä vaiheessa jo aika iso, kun hoitajan sanat oli aika lupaavat.

Itse "jouduin" sitten kysymään mitä simppa-analyysissä selvisi ( erittäin hyvää spermaa!), entäs miun labrat ( ei ihmeitä, kaikki kunnossa) ja mites ne torvet (ei vois paremmin olla enää auki) . Eli näiltä osin hyviä uutisia =)

Tänään oli tarkoitus alottaa pistämään sittenkin Fostimonia (samaa kuin Menopur mutta hieman edullisempaa), mutta pettymys; meidän apteekissa ei sitä ole, joudutaan tilaamaan ja vasta huomenna saan ne.

Maanantaina ois ollu seurantaultra mutta en tiedä nyt sitten että siirtyykö se kun voin alottaa pistelyt vasta huomenna....? Täytyy soittaa ja kysyä.

Sunnuntaina aloitan ovistestit ja jos tulee plussaa, niin sitten alkuviikosta oiskin jo inssi.
Toki jos halutaan niin voidaan mennä kotikonsteinkin.
Onko mielipiteitä tuosta, miten te tekisitte? Polilla inssi vai kotona peittojen heiluttelua?

Olikohan vielä jotain.... Ei tuu mieleen mutta jos tulee, niin palaan takaisin :LOL:

( huh, oikeesti miten huojentunut olo voikin olla...)
 
Kipinäkenkä: No kuulostaapaa hyvältä, eiköhän noilla eväillä saada vauva aikaiseksi B).
Kyllä mie ehkä menisin inssiin kuitenkin vaikka simpat onkin priimaa ja voihan sitä kotonakin vielä harjoitella lisäksi jos intoa riittää :D
 
Kiitti rosetta mielipiteestäsi :) Tälläselle untuvikolle nää on niin outoja juttuja että kaipaan viisaampien ja kokeneimpien mielipiteitä. Ite kyllä siel polilla kallistuin heti sen inssin puoleen, sitten aloin epäillä että meneekö se toteutus miten hankalaks miehen töiden takia.

Mie ilmeisesti toimittaa polille oman osuutensa tietyn ajan sisällä inssiin nähden?

Me kuitenkin mentäs saikulle samaan aikaan, kun täältä asti tullaan. Odottelemaan varmaan joutuu jonkun aikaa, eiks niille simpoille tehdä jotain ensin?
 
nopsaan tässä..

soja, joo, kuulostaapa tutulle ettei jaksa/pysty tekemään ihan entisiä juttuja. Onneksi en oo yksin :) Pahaa oloa edelleen on, esim. kaurapuuro ja omenat, joita aiemmin söin päivittäin, tökkii edelleen. Välillä tuo maha ihan kunnolla turvottaa.. noh, mitä pienistä. Eilen illalla taas manasin, vähän ruskeaa vuotoa. Argh. Ärsyttää vuodot.

kipinäkenkä, hieno juttu! Tuli varmasti hyvä mieli. Ja apteekki ongelmiin vinkkinä jatkoon. Niin kannattaa varmaan harkita jns apteekin käyttöä, nuo lääkkeet kun tahtoo olla erikoisempia, ettei pikkuapteekeissa ole. Rosettahan käypikin aina polireissulla apteekissa samalla.

londi ja ricoletto, laitoin teille yksäriä siitä tapaamispaikasta. Ei oo kiva täällä ihan niin yksityiskohtiin mennä.

liinatiina, jos innostut tulemaan mukaan tapaamiseen jo eni viikolla, niin laita rohkeasti viestiä tänne. Voin sitten laittaa sulle yksäriä siitä paikasta.

ON: tosiaan, tänään oon vielä koneella, mut huomenna lähdetään ristiäisiin ja varmaan tullaan vasta sunnuntaina. Sairasloma loppuu lauantaihin, ja sit su-ma on vp:t. Nyt näyttäis siltä että töihin pääsen tiistaina. Kummasti on olo parantunut, enkä oo ihan niin poikkiväsynytkään, vaikka hirmuset yöunet meneekin vielä joka yö. Kaikennäköistä asiaa on tässä tullut soiteltua puhelimitse, kun töissä ollessa ei tado ehtiä.
Jeps, meen silittelemään pyykkejä ja alan pakkailla.
 
Apteekin väki oli selvitelly tuota lääkeasiaa ja Joensuusta ois löytynyt Menopuria, ei sieltäkään tuota Fostimonia kun on sen verran uusi lääke. Polille olivat soittaneet tuosta lääkkeenvaihtomahdollisuudesta ja kovasti oli Esa harmitellut että ei älynneet tarkistaa saatavuutta.

Mutta en hitto vie jaksa lähtee ajamaan takas Joensuuhun kun vasta sieltä tultiin, joten huomenna aamupäivällä miulle tulee tuo 10x75UI Fostimonia. Otin sitä kuitenkin vaikka Menopuria ois saanu siinä viiden ampullin pakkauksessa. Fostimon jää maksamaan 142? ja Menopur ois 89? se pienempi pakkaus.

Esa oli ollu sitä mieltä että tuo 5 ampullia riittää eli uskoi, että sillä saadaan muna kasvamaan =) Mutta mie oon sen verran skeptinen että niin hyvä tuuri kävis, että heti ekasta tärppäis (vaikka onkin hyvä plussapuhuri ollut ;) ), joten otan kerralla sen isomman satsin.
 
londi ja ricoletto ja liinatiina, olis kiva tutustua teihin lisää yksäreillä, varsinkin jos ootte tulossa tapaamiseen ens viikolla. Jos siis rohkenette, laittakaa yksäriä, tai miekin voin laittaa. kuhan joskus täältä töistä illalla kotiin selviin....

soja
 
Moi! Miun pitää miettiä sitä ensviikkoa.Periaatteessa kävis ja ois kiva kyl tavata teidät! Oon kolmeen töissä, mut sit on tuo dogi, et miten se tassut ristissä odottelee. Otan selvää josko isäntä pääsis aikasemmi lähtemään töistä tai menemään myöhemmi.

Joopa joo, enpä tiedä itkeäkkö vai nauraakko...
Mulla oli se käynti siel naistenautien polilla eikä siel missä ois voinu olla...
Noh, ekaks otettiin klamynäyte. Hoitaja oli tosi ihana ja se sano et hän oli jutellu lapsettomuuspolin jonku hoitajan kanssa, et miun asia kuuluis oikeestaan sinne, mut et tutkitaan ensin se endoepäily ja katotaan mitä se lääkäri sanoo.
Se näki varmaan miun naamasta, et millonkahan tuo oikein purskahtaa itkuun ja sano et otetaan kaikki maholliset näytteet ja nopeutetaan tätä siun asiaa.
Eli enää ei puutu kuin ne hormoniverikokeet jotka otetaan sit kp3-5 ja miehen verikokeet, joista pitäs tulla lähete ensviikolla.

Noh, sit pääsin sinne miesläkärille ja se ensi kyseli kivuista;joo, kyllä on menkkojen aikaan, yhdyntäkivuista ja tärinäkivuista;ei ole. Ok, sit ultrattiin; joo, ei täällä kyl näy mitään endometrioosiin vaikuttavaa, oik munasarja ok, vasemmassa joko heijastuma, arpeutuma, kysta tai pieni kasvain tai joku muu=> "Ei huolta, ei vaikuta raskautumiseen mut seurataan. Km:sta ei viel vuotta kulunut joten ota yhteyttä tammikuussa lapsettomuuspolille ja varaa aika jos et ole tullut siihen mennessä raskaaksi. Katsotaan sitten onko siinä vasemmalla puolella tapahtunut muutoksia."
Että näin. Miun elämä on edelleen siis vaan oottamista ja oottamista... :'(

Ricoletto, miten meni? Nähtiinkö myö kun kävin ilmoittautumassa? :wave: Olitko miehen kanssa? Mie olin se joka ei tienny minne mennä.... :headwall:

Liinatiina, tervetuloa mukaan!

Kipinäkenkä, sie se oot seuraava, varmasti oot! Onnea koitokseen! ;)
 
Ricoletto
Moi!
Londi: Mie koetin katella, mutta en usko että nähtiin. Olin yksin, ja tapani mukaan jäi aika tiukille, joten en ilmoittautunut vaan menin suoraan oottelemaan...no turhaa sikäli että ajat oli sit myöhässä.

Käynti oli hauska. Esa jopa vitsaili. Sain terolut-reseptin, 10 päivää niitä poskeen. sitten 28.10. on käynti polilla. Jos ymmärsin oikein niin viikolla 46 ois punktio..voix se tulla niin nopeesti? Kertokeehan kokeneemmat? (tos hoitajan kirjoittamassa muistilapussa lukee OPU vkolle 46)
Miulle jäi Päivin luona käynnistä jotenki sellainen mielikuva, että ekax sumutellaan sitten pistellään jne ja tässä koko projektissa menee jo usee viikko...mitä miulta on jäänyt tajuumatta :snotty:
Onkohan mun kroppa jo valmiix "vaihdevuos"-vaihteella :LOL:

No-apteekin jälkeen koetin nopeesti metsästää Carlsonilta ja Cittarista uutta talvitakkia, mut ku aikaa jäi niin vähän niin ostamattajäi. Joku uus kolttu pitäis löytää, kun ei kohta ilkee missään näyttäytyy noiss vanhoissakaan, hajoovat päälle..mie kun oon viimeiset (ainakin 3 vuotta) ollut uusimatta takkeja, kun oon aina miettinyt että jos tuleeki se vauva ja sit mie jään ihan jumbo-kokoisex niin harmittaa kun on uusi takki kaapissa mut pari kokoo vaan liian pieni :LOL:
Eilen sovittelin Prismass villakangastakkii, joka istu paremmin kuin yxkään takki tähän mennes, mutta sitten se jäi vielä rekkiin, kun pitäs päättä että jaksaako sitä satasta siihen uhrata..alesta sen saisi vähän halvemmalla..ja sitten kaikki oman koon takit on jo menny..mun tuurilla.

Tapaamisesta laitoinkin jo että jos miehellä ei metsästys-suunnitelmia ole sillä illalle niin mie tuun..se että jäänkö valmiix kaupunkiin vai tuunko autolla niin pitää miettiä, kun jos tulen autolla, niin olen takas kaupunkiin noin puoli viiden maissa jos vain heitän miehen kotio..ja mielelläni mie autolla tulisin kuin miestä juoksuttaisin hakemaan. (bussit ei illalla kulje viiden ja yhdeksän välillä meille päin, enkä jaksais ysiin olla kaupungissa)
Londi80, jos vaan yhtään tuntus siltä, niin tuu siekin mukaan..sit meitä ois kaksi valkonokkaa :D
 
Oispa kyllä ihana tulla tapaamiseen kun näyttää siltä että aika monta pääsis tulemaan ja hirmuisen mielelläni tutustuisin teihin uusiinkin B). Mutta tarkemmin tiedän oikeastaan vasta silloin keskiviikkona. Pitää tehä vaikka niin että laitan sitten Auringolle tekstaria kun tiiän tuunko vai en =)

Londi: höh, voihan hitsi kun joudut odottelemaan tammikuulle :/ . Kovasti toivon että elämä yllättäisi tällä välin, vaikka ymmärrän hyvin jos ei usko siihen meinaa riittää :hug: .

Ricoletto: sumutteluthan alkaa kp21 ja kestää sen kaksi viikkoa tai pitempään riippuen siitä millon vuoto alkaa. Mullahan sumuttelu kesti 4 viikkoa kun ei vuotoa kuulunut ja punktio siirtyi parilla viikolla eteenpäin sen takia.

Mies pitää ilmeisesti yhden lomautus päivän maanantaina, soittaa huomenna pomolleen vielä ja kysäsee että käyhän niin. Sille kun tuli kolme viikkoa lomautusta joista kaksi viikkoa joulun aikaan ja yksi helmikuussa, mutta varmaan saa maanantaina ykköspäivän pidettyä =).
 
Ricoletto, eli nyt sitten terolut kuuri ja mitäs sitten? Eli kaks vaihtoehtoa, lyhyt ja pitkäkaave. Lyhyt oli mulla ja siinä ei tarvita sumuja ollenkaan, vaan alotetaan pistely kp 2 (esim. terolutin jälkeen). Pitkästä kaavasta alkaa olla kokemusta Rosetalla, eli siinä oli nuo sumut. Siatko jo reseptinipun mukaan . Kiva kun käynti meni hyvin.

Londi80, eikun vaan suoraa tekstiä kun sille tuntuu! Se helpottaa edes pikkiriikkisen. Harmillista, että sun käynti meni noin :headwall: HArmittaa siun puolesta. Mut onhan se hyvä että edes pyörä on laittettu pyörimään. Ja hyvä, ettei se vaikuta endolta. Jaksamista, eikä varmasti helpota nyt mikään. :hug:

Tosiaan olis hienoa jos meitä saataisiin useampi paikalle, tosi kiva olis tutustua!

ON: eipä uutta, nyt on tietoa laitettu sinne kahdelle toiminnasta kyselleelle henkilölle. Tosiaan oon koneella aikasintaan sunnuntaina, niin varmaan rosetta ja soja osaa yhtälailla kertoa jos jotain tulee esim- tapaamiseen liittyvää mieleen. Jatkan turvonneen ja muutenkin huonon olon kanssa tappelua..Nyt alkaa todela nää kotiympyrät riittää! Onneksi kohta muuttuu tahti.
 
londille oikein ISO :hug: täältä. Voi itku että ei menny ihan putkeen siun käynti. Mie niin toivon, että teille plussa löytäis tiensä ihan luomusti ja saisitte haistattaa pitkät tammikuuhun odottelulle!

ricoletto: Esa iski miulle silmää :LOL: joten taisipa olla hän vitsikkäällä tuulella tänään kerta siullekin vitsaili ;)

Talvitakkiasioista tuli itelle mieleen, kun mie tilasin Anttilasta pitemmän mallisen untuvatakin ja otin ihan sillä varalla vähän isomman, ettei kiristä jos tulee vatsanseudulle joko läskiä tai jotain muuta... (toivossa on hyvä elää...). Tai sitten mahtuu muuten vaan reippaasti vaatetta alle, jos tulee kylymä talvi.

Halensilta tilasin sitten sellasen hieman A-linjaisen villakangastakin, kun ei oo oikein mitään "fiksumpaa" takkia ollu vuosiin kaapissa.

Mie vihaan vaateostoksia kaupoissa, sovituskopeissa ähellystä jne. Siispä mie tilaan suurimman osan vaatteista netistä, helppoo ja suht nopeetakin. (Harmi vaan kun se on niin helppoa... Laskuja ketuttaa sitten kyllä maksaa.)


 
ricoletto meillä ollu kans lyhyt kaava ilman sumutteluja, piikittelyyn suoraan ja siinä menee se pari viikkoa, riippuen vasteesta. Eka kerralla miulla ei löytyny heti oikeeta lääkettä ja oikeeta vahvuutta, joten piikittelin 25 tai 26 päivää, eli melkein kuukauden! seuraavat meni sit paremmin, jotain12-13 päivää.

nyt syömään, karmee nälkä, oli vähän turhan pitkä työpäivä.... saa vaan nähä miten käy kun otan lautasen eteen, että maistuuko enää.... :LOL:

londi halaus :hug: asiat järjestyy, vaikka oikein hyvin tiijän minkä verran V...TT... tollanen oottelu!
 
Ricoletto
Huomenta!
Eilen tuli jonkin aikaa katottua tuota ohjelmaa...hauskasti tehty dokumentti. Nauratti ihan sikana kun kuunteli ihmisten uskomuksia :LOL:

Mie sain reseptejä seuraavasti:
terolut, pregnyl, puregon ja sit joku orgalutran. Mut jos menis pitkän kaavan mukaan niin oisko se sumute sit kans reseptilääke? Eli jos sitä ei oo niin sit se lyhyt kaava?
Netistä koetin illalla ettii tietoo noista kahdesta viimeisestä lääkkeestä ja sain kuvan että tuo orgalutran on joku "hidaste"...tajusinko oikein?
Hitsi kun oon hyvä noissa lääkkeissä..sitä se on kun ei paljon tarvii panacodin ja Buranan lisäksi muuta lääkekaappiin. (tai hyvähän se on)
Enkä mie Esalta siinä tilanteessa ees tajunnu kysyy että mikä kaava, kun jäin vain itekseni miettimään mitä se Päivi sanoikaan..sit kotona mie hoksasin että toi sumuttelu jäi välistä ja sitä lyhyttä kaavaa ei Päivin kanssa ees käyty läpi, mainitsi vain jotain ja taisi mennä se ohi--menee jännityksen piikkiin.

Mieheltä sit illalla viel kysyin keskiviikosta ja kyllä se niin on, että mie pääsenkin jo klo 16 (tai mikä se tarkka aika sit tulee olemaankaan) eli jään suoraan kaupunkiin ja hän lupasi hakee pois :O) miul on IIIIHANA mies.

Londi: :hug: Tiiätkös että se tammikuu tulee kuitenkin vastaan ihan hemmetin nopeesti. Nyt sulla on vielä aikaa valmistautuu siihen käyntiin, miettii kysymyksiä ja omia toiveita. JA vähän ehkä myös hellittää stressiä näitten vauva-ajatuksien kanssa..se tekee hyvää kropalle. Kuitenkin se on niin, että sit kun hoidot alkaa niin asioita tapahtuu aika vauhdilla...miusta tuntui siltä inssien aikaan vuosi sitten. Ja meillähän kävi niin, että joulukuussa-07 tuli lähete polille, helmikuuss-08 kävin siellä ja eka inseminaatio tehtiin sit vasta syyskuussa. Vei aikaa ne ekat tutkimukset ja miun pitkä kierto ja kesätaukokin tuli vielä eteen. Mutta se aika meni kuitenkin tosi nopeeta...joten kyllä sie jaksat vielä 3 kk ootella, Me tytöt täällä Tsempataan!!
 
Itku lyhyestä ilosta.

En voi enää tässä kierrossa aloittaa piikittään sitä Fostimonia kun tuli tuo yks päivä tuohon väliin apteekin takia.

Vittu. Itkettää, vituttaa, itkettää.

Sanoin miehelle että tällä miun tuurilla ois ehkä parempi pysyä erossa näistä lapsentekopuuhista. Ei siinä voi käydä kuin huonosti.

 

Yhteistyössä