***JOULUKUUN VAUVAMASUT 2009 JOULUKUUSSA***

Kiitos uudesta pinosta ja onnea hurjasti vaavin saaneille, niin ihanaa :flower:

Kahden maissa olis äitipolikäynti erikoislääkärillä, nyt sitten selviää magneettikuvien tulokset ja ennen kaikkea meidän synnytystapa! Jännittää hiukkasen kyllä!

Tetasha :heart: Milli 39+0 POKS! (EI VOI OLLA TOTTA,viikko laskettuun!!)
 
Joulukuu, oi joulukuu, oon ihan fiiliksissä =) Marraskuu alkoi olemaan niin raskas ja täynnä murheita, kiva saada jotain uutta elämään. Ja kiitos jouluradio-vinkistä, mahtava keksintö! :)

Mulla POKSuu kans tänään 38+0, samoissa siis Koivunkävyn kanssa. Toivottavasti ei enää tulis sulle "väärää" hälytystä! Varmaan todella turhauttavaa.

Mulla on huomenna synnytystapa-arvio, ja siellähän saattaapi selvitä myös sukupuoli, iik. :xmas:

Jaksamisia!

Grace & Little 38+0 :heart: :heart:
 
Hyvää Joulukuuta =) Täällä joulukuun kunniaksi sataa vettä taivaan täydeltä :/

Tän päivää ollut todella pyörryttävä olo, huippaa koko ajan. Paineet on matalat, johtuu kait siitä. Eilen neuvolassa 108/54, tänään kotimittauksessa tunti sitten 100/49... stressikään ei nosta paineita... :D

Onnea Anskulle :heart:

Närästää taas niin pahasti että mentävä pois... :x
nedee 39+5
 
myräkkä kuulosti aamulla mesessä erittäin pettyneeltä.

Eli, eilen menin polille, lääkäri irrotteli kalvot ja lykkäs saliin ja toivotti onnea. no toinen lääkäri päätti että kun on niin vähän??? (edellinen synty 37+4 ja voi hyvin) viikkoja ettei ainakaan auteta, sielä sitten kärvistelin suppreitteni kanssa mitkä ei tehny mitään. kyllähän ne tarjos epiduraalia, mut mä en sitä uskalla ottaa, enkä nyt kokenu että pitäs viel lääkkeillä lievittää kipua kun liikkuminen helpotti mukavasti oloa (tulipahan liikuttua). Nyt oottelen saikulta soittoa että koska tätä sitten ollaan synnyttämässä kun ei tää omineen tule.
Nyt mitä supistaa ni meinaa yrjö lentää.. vaikak ei edes kipeetä käy.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Iiriksen äiti:
Kattiina,

Onko painoarviossa todella noin iso virhemarginaali? Ultralla tehdyssä, mulle ei ole sanottu mitään marginaalia ja mietinkin paljonkohan oikeesti heittää..

Iiriksen äiti 37+5
kyl se voi heittää paljonki. Mul arvioitiin esikoinen et olis ollu joskus rv 38 3800g isopäinen ja pitkäjalkanen, piti olle.. oli loppupeleissä 41+0 3490g normi päinen ja 49cm pitkä!
Tietty siihen mittaan vaikuttaa mm. lapsen asento, laskeutuminen, tarjonta jne. toisilla pitää tarkemmin paikkaansa mitä toisilla!
 
Alkuperäinen kirjoittaja sukkapari:
Alkuperäinen kirjoittaja Iiriksen äiti:
Kattiina,

Onko painoarviossa todella noin iso virhemarginaali? Ultralla tehdyssä, mulle ei ole sanottu mitään marginaalia ja mietinkin paljonkohan oikeesti heittää..

Iiriksen äiti 37+5
kyl se voi heittää paljonki. Mul arvioitiin esikoinen et olis ollu joskus rv 38 3800g isopäinen ja pitkäjalkanen, piti olle.. oli loppupeleissä 41+0 3490g normi päinen ja 49cm pitkä!
Tietty siihen mittaan vaikuttaa mm. lapsen asento, laskeutuminen, tarjonta jne. toisilla pitää tarkemmin paikkaansa mitä toisilla!
Oho!!!!
Eli siis voi varautua mihin vaan!!!! :/
 
Koivunkäpy miten niin pettyneeltä? :kieh:

Tääl käyty syömässä.. Mitään muuta tosiaan ku syödä vaan jatkuvasti. Ihme et silti tekee mieli napostella kaikkee.. Ja naama on taas sen näkönen :ashamed: En oikeesti taho minään finninaamana lähtee synnyttään.. Pakko saada finnit pois ja sit vasta synnyttää.. En oo yhtään turhamainen, enhän :LOL:

Vauva liikkunu taas koko päivän ihan mahoton. Alkaa vissiin oleen jo melko ahdasta, ku näkyy kuin jalka vispaa puolelta toiselle.. Viston näköstä..

Levähtelis hetken ja kävis uudestaan kävelyllä.. Ei oikein pää enää taho kestää tätä huonetta.. Ja muutenki..
 
Hauskaa joulukuuta koskahan meidän tontut syntyy?Paljon onnea vauvan jo saaneille!!!Tsemppiä muille jotka vielä kärvistelevät :)


Eilen neuvolassa kaikki ok, sf 38,5 paljonkahan vielä kasvaa :) torstaina taas äippäpolille näytille....

RV 36+6
 
37 rv poksuu tänään ihanaa ja kun viel joulukuu

tääl jo avattu aamulla kalenterit lasten kanssa ja neuvolassa olin..nyt tullu 5,2kg koko ajalt..
turvotusta on,verenpaine oli 125/85 pissa oli ok,sykkeet kuulu hyvin..ens viikolla on ti 38rv ja äippäpolille ja sit ehkä käynnistävät..
selkä on todella kipee..huomenna esikoisen 6v neuvola..
tääl leivottu pipareit ja torttuja lasten kans pakkaseen jo vähä valmiiksi..

anskulle ja haltialle isot onnittelut vauvoista :flower:

mulla piti esikoisen kans painoarvio ihan oikeen mut toisen kans heitti 500g alaspäin ..
 
ONNEA KAIKILLE VAUVAN SAANEILLE :flower: :flower:
Päätin että en ees tuu sanomaan juuta enkä jaata enneku tää patukka syntyy. oon NIIIIIIN täys.
Mutta noi vauva uutiset saa aina niin onnelliseksi vaikkakin samalla kateelliseksi :heart: :ashamed: Että piti tulla ONNEA huikkaamaan kaikille, jotka pienen ovat jo saaneet!!
Kattiina, mie uskon et sie oot jo räjähdys herkkä jos on tässä itekkin :hug:
Ja varsinkin jos tollasia kokoja heitetään ilmaan. Oliko siulla vielä ensimmäinen tulossa?
Ne monesti antaa ootella.. heti vaan toista perään , ni tulee liukkaammin ulos :LOL: Jos näin oli...

Itellä turpos la yönä vasen puoli palloks. Ollu vähän kokoajan,mutt vasen oli järkyttävä.
Varpaat oli kii toisissaan ja nilkan luita ei näkyny eikä jalka taipunu. Jalkapohja oli aivan pallo ja särky karsee. Ja ne kirotut pukamat vasemmalla. Mites ponnistat ku alapää on jo nyt riekaleina...

On kuitenkin lohduttavaa lueskella teidän tarinoita koska ne tulee kun suoraan miun sydämestä, että samassa veneessä on moni, voivoi meitä poloja.

:hug: :hug: KAIKILLE

Tuubi ja patukka 39+4
 
Moikka! Täällä vieläkin kasassa ja kyllästyttää.....tosin nyt kaikki oireet on kadonneet ja olo on ihan hyvä. Ei närästä, ei satu pahemmin kylkiin ja yllättävän hyvä olla koko ajan. Tein suursiivouksenkin aamulla ja ainoastaan vähän sattuu häpyluuhun. Mutta olis kiva saada jo pikkuinen syliin...

T:peggy+Emmi 40+4
 
Alkuperäinen kirjoittaja Iiriksen äiti:
Kattiina,

Onko painoarviossa todella noin iso virhemarginaali? Ultralla tehdyssä, mulle ei ole sanottu mitään marginaalia ja mietinkin paljonkohan oikeesti heittää..
Joo, ei mulle ennen ole sanottu virhemarginaalia, mutta tämä kun oli joku erikoistuva lääkäri, niin näytti kyllä kaiken mahdollisen ja selitti kaiken, mitä ruudulla näkyy. Virhemarginaali kuulemma kasvaa vielä painoarvioon suhteessa tai ainakin näin selitti. Ja kone laskee suoraan sen virhemarginaalin, ettei tämä nyt hatusta sitä heittänyt.

Paras kommentti oli, mitä lääkäri tokas oli musta, että kohtuontelo on täynnä sikiötä. No ihanko tosi.

Tuubi Joo, eka on tulossa ja pikkasen alkaa hirvittää. Kyllä minä sen ymmärrän, että luonnollinen käynnistyminen on aina parempi kuin käynnistyminen, mutta onko sen nyt annettava sitten kasvaa ihan älyttömästi.

Nukuin tuossa kunnon päikkärit. Nyt koskee makuullakin häpyluuhun. Ja yllättäen on huono olo, kun on nukkunut.

Mutta joo, jos lähtis jotain tekemäänkin, eikä vaan turjottaisi.
 
Tuubi, et oo ainut, jolla pukamat riesana :ashamed: :/ . Aikaisemmissa raskauksissa ei tätä ongelmaa ole ollu, vaikka vatsa toiminut vielä huonommin, mutta tuo perhanan jatkuva paine ilmeisesti on nuo prkl:n pukamat saanut aikaan :( . Mihinkähän kuntoon tuo alapää tän synnytyksen jälkeen jää, kun tuntuu nytkin, et koko helahoito räjähtää käsiin :LOL: ...

Anskuuuu, oikein megaonnittelut siulle pikkuisesta :heart: :heart: .

Ja koivunkäpy :hug: :hug: ...

Upp3, mie kanssa odotan lauantaita ja meijän ostosreissua ja tosiaan meijänkin on pitänyt suunnitella ostokset ja kaupat jo etukäteen, kun ei tuolla pysty tän paineen takia kauan seikkailla. Ja kun tuo sairaalakin on sitten lähellä, niin kassin otan varmuuden vuoksi mukaan, jos tulisi lähtö samalla reissulla. Johan se oliskin liian helppoa, kun tytöt jo valmiiksi hoidossa ja sairaala vieressä, että juuri silloin synnyttämään pääsisi :D , joo turha toivo...

Jessie rv 36
 
Tänään oli lääkärinneuvola ja JEE kohdunsuu on sormelle auki ja kanava pehmeä ja lyhentynyt. Ne muutamat onnettomat supistukset on vissiin saaneet tuon aikaan. Tutkimuksen jälkeen vuoteli taas hieman verilimaa ja supisteli pari tuntia. Sf mitta ei oo nyt enää 3vko kasvanut yhtään joten vauveli on hieman alemmas jo majoittunut. Kiinnittynyt ei ole kyllä edelleenkään mut ei kiinnittynyt esikoinenkaan kuin vasta synnytyksessä. Painoarvio oli nyt n.3kg joten ei ole jättiä tulossa tästäkään vaikka pari viikkoa sitten vielä niin luultiin. Lääkäri sanoi että saa syntyä vaikka heti, ettei koon puolesta oo ongelmaa. Ehkä mä pari päivää otan tässä vielä rauhallisesti ja torstainahan tulee se rv37 täyteen joten ois viikkojen suhteenkin täysaikanen sitten. Viikonloppuna ois hyvä jo synnyttää, jos loppuviikkoa kohden alkais häätöyritystä virittämään. Nyt näkyy kuitenkin suht herkästi supistuksia saavan aikaan ja kohdunsuu ärtyvän joten jospa sitä ässillä saisi jotain aikaseksi.

Sanle 36+5
 
ANSKUUUUU onnea onnea onnea =) :flower:

mie päsenkin huomiseen eteläsaimaaseen.. no kuvasta en tiedä mutta kissa kuulema pääsee kuvaan kun ne varmistivat vielä karvaherran nimen :D

oli aika vaikee välillä pitää pokka peruslukemilla..no musse asioistahan ne haastatteli ja miten sitä nyt voiskaan olettaa että niillä on yhtä selkee kuva islamista niinku ukolla esim.. :D no hekotellaan sitten koko ilta sitä kun ukko alotti jokaieen kysymykseenmiltei vastaamalla .."ei, ei se ihan noin mene.." :LOL: ..ja mainitaan siinä jutussa meidän tottukin
mikä vissiin haluaa tulla jostain suolenmutkan läpi ihan väkisin.. :xmas:

mutta huomenna sitten äippäpolille sanomaan kova sana..juu ja mie ihan sissi ..tuubin kommentti tuolta kaakonkulmalaisista..
no joku puskajussi kaiketi.. ei tussa viimesessäkään ollu ku yks vaihto ehto jälellä kun huomauttivat että leikkuriin ei ehitä.. siinä ei sitten muuta tehdä kuin rukoillaan jumalaa samalla kun pusketaan ilmat pihalle..

mutta huomenna jos lekuri alkaa urputtaa niin mie tökkään slle luunkurkkuun siis sillai kuvainnolisesti..en konkreettisesti.. :kieh: :ashamed:

kouluaiset olivat muuten ihan hyvillään kun lehtisetät kerkes lähtee ennen koululaisten kuvaamista.. ois kuulema ollut liian noloo olla lehessä ihan kuvissa.. :snotty:

nyt mie menen tekemään sairaalakassi tarkistuksen ja sitten veivaamaan lettuja.. :p

Dare ja manu 38+1

Tuubi miulla tuli mieleen että jos se siun poikanen tietää ett vois olla mahkuja uusitulle vuodeosastolle nin sehän menee yli ihan vaan kiusalaan.. ;) ...mie ajattelin että jos suostuisivat suoraan operoimaan vatsapeitteiden läpi niin voisin kärvistellä vaikka laskettuunaikaan asti..pääsisin sitten (ehkä) uusitulle osastolle

:D
 

Yhteistyössä