heinäkuiset 2005

Pitkästä aikaa taas minäkin...
Aika kuluu niin siivillä.

Olkaa vaan ilosia, että nyt vasta teidän heinikset kiipeilee. Meillä se alkoi paljon ennen kävelyä. Ja touhu oli niin hurjan näköstä että kaikkia muita pelotti, vaan ei tyttöä tietty. Hangon keksinä kiikku ruokapöydällä ja konntausasennos hakkas ikkunaa. Ja ei siis kävelly viä. !!! Huh, huh.

Nyt kiipeilee kyllä edelleen, ja onkin oppinu eteväksi. Isoveli kun piirtää monen monistuista kertaa päiväs niin, tyttö kuuntelee, koska tuoli narahtaa ja veli siirtyy muihin puuhiin. heinis juoksee *oppinut tämän taidon* tuhatta ja sataa tuolille ja menee sottaamaan omia vedoksia veljen piirustuksiin. Ompa saanu lähtöpassitkin veljeltä, kun äiti ei ihan ennättänyt väliin. Aivotärähdystä jo pelkäsin, mutta TAAS päästiin säikähdyksellä....

Syö omalla lusikalla ja äiti lippaa omalla lisää tytön vatsaan täytettä. Jos on käytös vain yksi lusikka ja se on syöttäjällä, niin tyttö ei avaa suuta ollenkaan, eikä aukeis kuin sivuleikkureilla, niin napakasti on kiinni.

Tahto on siis kovaakin kovempi. Jalkaa polkee kovaan tahtiin jos homma ei toimi, kuten tänttärää toivoo. Naurettavan ihanan, ärtsy =) :kieh:

Veli joutuu labraan ens viikolla maito, koira ja viljatestiin. Jotain kirjotin viimeksi asiasta. Rasvoja sai atopiaansa...

edelleen vaan kaks hammasta alhaalla ritirinnan... kipeät oli kauan ennen puhkeamista.

tukka kasvaa takana ja pieni sänki päällä.

Nukkuminen reistailee tutin heiton jälkeenkin, nyt päiksyille ei meinais nukkua, yöksi kyllä. Saattaa herätäja sitte huutaa parikin tuntia sitä, että nukuttakaa mut syliin tai ottakaa viereen tuutimaan. Ollaan opetettu et omas sängys nukahdetaan ja herätään. Äiti kun sortu sylinukutukseen tutin roskiin heiton-jälkeen. Nyt sitte korjataan tätä pahaa mokaa. Tahtonaisen kans se on vähän vaikeeta. Mutta tänään nukahti jo päikyille ilman huutoa, kun vähän aikaa sitte oli se 2h huutoa, väliin toki syliin otettiin rauhottuun kun meni överiksi asti ja vieres on oltu koko ajan,ettei yksin oo huudatettu.

Mutta tällänen vuodatus meidän elosta ja olosta...

Ja mulla ei ole vauvakuumetta, vaikka aika kroonikko olenkin ;) neljä olis toiveena ja haaveena, että puolet jo saavutettu ;)
 
Heipsan kaikille täältäkin päin!!!!
Meillä poika on sitten kummallinen, kun tuo syöminen ja juominen itse ei kiinnosta pätkääkään. Leipää, keksiä ja yms. sormin syötävää menee, mut lusikka lentää kaaressa lattialle ja nokkamukilla on kiva vain sotkea, mut suuhun sitä ei saa laittaa. Tuttipullo on siis käytössä ja maito annetaan sylistä ( pulloakaan ei poika pidä omassa kädessä). No kait se sit aikanaan kiinnostuu itsekin noista hommista.

Kaapit on ihan pop!!! Lelut ei kiinnosta yhtään, mutta ansolla jos on kaappien ovi ns. vapaa niin sinne. Tyhjentää sen kaikista kamoista ja menee sit ite perässä. Tää on pojan mieleen, mut ei ihme kyllä äidin. :headwall:

Ulkona saa mielettömiä raivareita jos ei saa mennä sinne minne hän haluaa. Polkee jalkaa, huitoo käsillä ja itkee. Keneltä lie peruja...

Hampaita on edelleen vain 4. Eikä näy lisää vieläkään tulevan.

Nyt on alkanut ottaa askeleita ilman tukea, mutta on tosi varovainen. On sentään jo kiinnostusta tähän kävelemiseen, kun aikaisemmin yritti kävellyttää , laittoi pepun heti lattiaan.

Öisin on ollut ihme hilluntaa, nousee seisomaan ja itkee niin kauan ennen kun joku menee kaatamaan ja antamaan tutin. Jatkettava sänky hommattiin huoneeseen, mut siihen ollaan vielä vain muuten tutustuttu ja yritetty oppia menee sinne ja tuleen sieltä oikeinpäin alas. \|O

Kaikesta huolimatta, minusta tämä on ihanaa aikaa olla lapsen kanssa.

No, tässähän näitä kuulumisia ..... =)
 
pilivili
Hei vaan kaikille!

Tänään löysin tänne. Meillä kanssa heinäkuussa -05 (3.7.) syntynyt tyttö, Biggá nimeltään. Minun(31v) ja Biggán lisäksi perheeseen kuuluu isä Tapio(43v). Asumme Utsjoella ja tällä olen vielä hoitovapaalla.
Meseosotteeni on: pilvi.elo@hotmail.com, jos jollain kiinnostaa keskustella myös privana.
 
Pitkästä aikaa kuulumisia täältäkin!

Tutti jätettiin siis pois muutama viikko sitten. Vasta pari viimeistä yötä on ollut suht rauhallista. Sitä ennen herättiin 2-3 kertaa yössä itkemään, välillä myös kesken päiväunien. Onneksi tassuttelulla poika nukahti aina uudelleen. Tiedä sitten vaikuttiko tutin poisjäänti näihin pätkäuniin...? :whistle:

Toisaalta levottomien yöunien syy saattoi olla uusien hampaiden puhkeaminenkin! Huomasin tänään yllättäen, että pojalle on puhjennut pari poskihammasta ihan huomaamatta! Ennen muiden hampaiden puhkeamista ei kiinteät pojalle maistuneet, mutta nyt ei ollut samanlaisia oireita! Ehkäpä ne yölevottomuudet johtuivatkin näistä parista pikkuhampaasta? Niin, niitä hampaita on nyt sitten yhteensä yhdeksän! :wave:
 
:wave: Moikka Pilivili, tervetuloa joukkoon!!

Meidän heinis sai perjantaina sen kolmannen hampaan. Ylös eka siis. Nyt on hampaita narskuteltu kovasti yhteen ja sitä kautte näytetään kiukuselta.

Isoveli oli siellä labrassa tänään ja kova itku tuli kun laitettiin käteen se puristin. Isillä ja hoitajalla oli kova työ pidellä poikaa, ettei neula menis miten sattuu... Rauhottui lopulta kun sai palkinnoksi reippaudesta auton, jossa kukko ajaa sitä. Päivän mittaan usein kertailtu reissua, ettei tuu pahoina unina esille...

Kaks viikkoo nyt sitte ootellaan tuloksia ja katotaan mikä on tuomio/helpotus...

Heinis on tän päivän ollu ruokalakos. Yhden lusikallisen on syöny jokaisella ruokailulla, ja maitoa sitte litkiny... Olikohan se uusi hammas kipeä tai mitä temppuilee, muutenkin kiukkunen ollut.

Nukkuun kyllä meni normaalisti nyt illalla....

Potalla käy ahkerasti ja on alannu oikein nauraa, kun tulee pisut pottaan. On se niii-iiin kivaa :) Itte menee ovelle jos on jotain tullakseen, mutta veikkaan kyllä että asiat on tullu jo vaippaan useimmiten... veljestään ottaapi vaan mallia... kuten kaikessa muussakin...

Eipä kummempia.... Amelma
 
Meillä heinäkuinen poika yrittää juosta hurjaa vauhtia, kun on hoidossa katsonut isompien menoa. Poikamme on viihtynyt hoidossa todella hyvin ja tämän kahden kuluneen viikon aikana jo mm. innostunut enempi syömään itse. Poika on siis perhepäivähoidossa jossa on hänen lisäkseen kolme 2-3 v tyttöä. Kiipeily meilläkin alkoi muuten paljon ennen kävelemään oppimista. Nyt kun vauhti on kova niin poika muksahtelee alas mistä milloinkin vähän turhan usein (kävellessä ei juuri kaatuile). Pitäisi vissiin itselle kasvattaa silmät selkäänkin. :LOL:

Omista kuulumisista hieman. Minulla oli siis se keskenmeno pari viikkoa sitten ja kävin tänään sen tiimoilta jälkitarkastuksessa. Lääkäri katsoi että kaikki on kunnossa ja sanoi että uutta raskautta voi yrittää vaikka heti. Saapas nähdä koska tuosta meidän heinäkuisesta sitten saataisiin isoveli.
 
Huomenta! :wave:

Heinäkuinen nukkua possottaa vielä, joten tässä poikien touhuamisen lomassa naputtelen meidän kuulumisia. Viikot ne vaa mennä kuluu&vieläkää ei oo putkituksesta kuulunu, pitää vissiin ite soitella jo sinne tk:hin että mikä on homman nimi :eek: Poikien aikana lähetteen sai hakea heti ja soitella aikaa jo yksityiselle korvalääkärille kontrolliin aikaa ja sitä mukaa myös putkitukseen, tuo sijaislääkäri ei vissiin oikein tiedä mikä on homman nimi. Pitänee valaista :LOL: :D

Meilläkin kävellään nyt täysin, jännää miten äkkiä se konttaus "unohtuu" tai ei ainakaan mielellään sitä tehdä :eek: Tähän asti pääsi niin kovaa ja nyt tuntuu ettei hampaat irvessäkään konttaisi :LOL: Pihalla vielä vähä konttausasennos menee, mutta harvemmin. Keinua vaan olis niin kiva :) Helpottaa kyllä paljon elämää tuo käveleminen, siis ulkoilua ajatellen, paitsi toisaalta nyt on enemmän perään katsottavaa, mutta onneksi mulla on nuo 2 hupulaista, mitkä kyllä het käräyttää neitokaisen, jos pahojaan meinaa tehdä :LOL:

Omaa napaa: Vauvan kassia ja omaa sairaalalaukkua sais vissiin ajatella, kun näitä viikkoja on kuitenkin jo aika mukavasti koos, pian tulee 36 täyteen *hui kamala* :eek: :LOL: Enköhän mä sitten vauvauutisia tuolle Arabittarelle (vai passaako :) ) ilmottele jos hää toimis sit viestinviejänä :D Tässä ootellaan että saako tuleva kummisetä muhkean synttärilahjan, kun laskettu aika on 21.10 ja kummisedällä synttärit 19päivä :D
 
Arabitar
\
Alkuperäinen kirjoittaja 19.09.2006 klo 07:53 Kirsikka kirjoitti:
Huomenta! :wave:

Enköhän mä sitten vauvauutisia tuolle Arabittarelle (vai passaako :) ) ilmottele jos hää toimis sit viestinviejänä :D Tässä ootellaan että saako tuleva kummisetä muhkean synttärilahjan, kun laskettu aika on 21.10 ja kummisedällä synttärit 19päivä :D
No tottakai saa ilmoitella vauvauutisia :D (vielä kysyt :D ) Ja toimin kyllä viestinviejänä ;) :wave:
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 18.09.2006 klo 21:51 77mm kirjoitti:
Minulla oli siis se keskenmeno pari viikkoa sitten ja kävin tänään sen tiimoilta jälkitarkastuksessa. Lääkäri katsoi että kaikki on kunnossa ja sanoi että uutta raskautta voi yrittää vaikka heti. Saapas nähdä koska tuosta meidän heinäkuisesta sitten saataisiin isoveli.
:hug: Sympatiat on puolellasi! Hyvä, että kaikki oli kunnossa siltä osin.
 
Putkituskuulumisia, äsken soitettiin ja ens maanantaina mennään sitten neitokaisen kanssa lääkäritalolle arviointiin sekä putkitusajan varaukseen. Toivottavasti ois yhtä vinhaa puuhaa mitä oli poikien aikana että jo ensi viikon lopussa olisi putkitus taaksejäänyttä elämää, mä luulen että mun mahani koko vakuuttaa ne asiasta myös. :LOL:
 
moikka täältäkin :wave:

eipä ole pahemmin kerennyt täällä kirjoittelemaan,työt vievät kaiken ajna ja sitten lasten kanssa muutaman tunnin ennen nukkumaan menoa.tytöt viihtyvät tarhassa hienosti.

meillä olis jonkun ajan päästä sängyn vaihto edessä.Rianna siis saa Nean jatekettavan sängyn,mutta uskaltaakohan tuota neitiä siihen laittaa.seisoo sängyssä ja kävelee siellä,itse kun sinne pääsee kiipeämään :heart: kuinkahan monta kertaa muksahtaa alas ennenkuin asettuu :( Nea ei ihme kyllä ole koskaan tippunut sängystä,mutta jotenkin muistelisin että Nea oli hieman rauhallisempi kuin tuo Rianna :heart: :heart:

Kirsikalle tsemppiä lähenevään synnytykseen :flower: justhan sä olit vasta 20 viikolla :eek: :eek: :)

kohta alkaa lost,joten taidan siirtyä olkkarin puolelle,joten :wave:
 
Tervehdys täältä myös, vanhoille ja uusille :D

Nuo kolme tehotyttöä pitävät kyllä tarkasti huolen siitä ettei juurikaan mitään luppoaikaa ole....ja muutenkin ihanainen syksy on taas tuonut uusia tuulia, virkistäviä kesän jälkeen. Ystävät on palailleet kesänvietoistaan ja on aikaa taas istuskella kynttilänvalossa Ukkokullan kainalossa ja suunnitella tulevaa

;)

Heinis....on vallaton, kuriton, liikkuvainen ja aivan syötävän ihana, samoin siskot.


Kirsikalle voimia tulevaan, kohtahan sie jo alat puhkua ja puhista ;)

Nyt justiinsa kaksi tehistä, isommasta päästä, hevostelemassa, ja tuo nuorin ottaa ilon irti kaikesta...ei nukuttaisi olleskaan. Myllää lastenhuoneen laatikoita onnessan, niihin kun ei normaalisti pääse käsiksi (siskot vahtii :D )
Pitänee mennä siivoamaan jäljet, kohta väki kotiutuu... moimoi ja voikaa hyvin.

-Annastiina69-<br><br>
 
Meidän heinispoika on alkanut nukkumaan aivan liian lyhyitä päiväunia (äidin mielestä siis). Sekä eilen että tänään hän nukkui vain reilun tunnin nokoset! :( Toisinaan hän kun on saattanut nukkua vaikka kolmekin tuntia, niin nämä päiväunet eivät ole mistään kotoisin. Ja kun yöunet eivät ole yhtään pidemmät kuin aikaisemminkaan (esim. viime yönä 10 tuntia)! Mistäköhän nyt kiikastaa...? :headwall:
 
pilivili
HEISSAN!

Meillä sairastettiin pari viikkoa sitten se vauvarokko :'( . Olihan se surkeeta kun pikkusella yli 39 kuumetta. Mutta nyt taas oltu terveenä.
Eilen aamulla sateli vähän lunta :) . Mutta ei jäänyt vielä maahan. Nyt pitäs alkaa jotain kotihommia touhuumaan, kun Biggá päikkäreillä. Hyvää syksynjatkoa kaikille!
 
Terveisiä lääkäritalolta, 4.10 eli ensi viikolla meidän neiti nyt sitten putkitetaan. Yllätyin kyllä miten "helposti" tuo kävi, lääkäri vilas papereita ja totes että juu, putkitukseen ilman muuta että kierre saadaan katkastua *liekö katsonut 2 pojan papereita entuudestaan* :whistle:
 
Hei!
minä en ole aikoihin täällä lkäynyt mutta nyt vähän kuulumisia. poika siis täytti jo 17.7 sen vuoden. kauhean nopeeta aika menee. vähän vajaa 11kk poika alkoi käveleen ilman tukea ja pari viikkoa sen jälkeen oppi konttaamaan =) ryömiminen oli pop ennen kävelyä. Sanoja tulee joskin vain muutamia. Auton torvea tykkää painaa ja sanoo samalla TÖÖTTÖ! hampaita on noin 10 suussa ja vauvarokko sairastettiin 10kk iässä. poika ei tosin huomannutkaan olevansa kipeä :attn:
kavereita saisi tosin pojalle olla enemmän, mutta eiköhän niitä löydy kun taas alkaa meneen vauvakahvilatoimintaan mukaan.
vuosi on siis mennyt tosi nopeeta ja poika senkun kasvaa ja komistuu. eilen oli neuvola ja pituutta on 79,5 ja painoa 11kg 110g. nyt lähdetään ostaan kypärähuppua pojalle, ettei posket aina jäädy =) kirjoittelen tänne useamminkin nyt jatkossa ja kiva lukea teidän muiden heinäkuisten kuulumisia =) :wave:
 
Arabitar
Syksyistä päivää kaikille!! :wave:

Koko päivän ollu ainaki täällä etelä-pohjanmaalla tällästä sateista \|O
No,ei onneks kovin kylmä kuitenkaa oo,niinku oli eilen :whistle:

Peetuki on oppinu sitte meneen noita portaita sekä ylöspäin että alaspäin,ja sen portinhan se osaa avata jo myös. Eli jos haluan täällä alakerrassa rauhassa jotain touhuta ettei tarvi koko ajan vahtia niin sidon portin tuollaisella narulla kiinni niin ei saa sitä auki. Toki monesti se kulkee noissa ihan omin päin eikä kukaan oo vahtimas. Vielä ei onneksi oo mitään sattunu. *nyt täytynee koputtaa puuta :headwall: * :D

Aamulla kuulosti tolla nelosella niinku olis kurkunpääntulehdus tullu mutta nyt ei oo yskiny koko päivänä,mistäköhän se haukkuva yskä sit pelkästään aamulla johtu? :eek:

Hitsi,harmittaa ku missasin tämän päivän ratsastustunnin,olis niin kivasti piristäny tällästä sateista päivää :( Mutta vanhemman velvollisuudet kutsuvat tuolla koululla, kun on vanhempainilta, ja just tietenkin klo 18.30 alkaa ja mulla olis tunti ollu klo 18-19 :( No,toivottavasti pääsen sitten ensviikolla =)

Syökös teillä muuten heinikset vielä noita purkkiruokia?
Meillä on Peetu tehny totaalisen stopin niihin ja puurokaan ei enää kelpaa,ei sitten aamulla eikä illalla. Kaikki ruoka pitää olla nykyään samaa mitä muillakin :D Ja hyvähän se,ei mee enää niihin purkkeihinkaan rahaa. :whistle:
Peetulla on nyt neljä hammasta,ylhäällä 2 etuhammasta ja alhaalla 2 etuhammasta. On muuten tosi "menevän" näkönen :D

Mutta nyt taas toisaalle :wave: :wave: <br><br>
 
milkku
moi kaikille! en ole minäkään aikoihin ehtinyt kirjoitella kun rupesin jumpassa käymään. on se kyllä ihanaa kun on vähän myös omaa aikaa! :) tyttö ei kyllä vissiin pidä äitin harrastuksesta (hoidossa olemisesta) kun nyt sitten iski ihan kamala eroahdistus. :( jokos on joku ostanut talvikenkiä ja pukuja? meillä on ollut kovassa mietinnässä että mikä olisi hyvä merkki kun ei viitsis huonoa ostaa kun on niin pirun kalliita.. :whistle: kyllä aika menee vauhdilla, kohtahan se joulukin jo on. parissa kaupassa on ollut jo joulu kynttilöitä ja lyhtyjä myynnissä.. meillä on nyt tullut riesaksi allergia. :eek: suun ympärillä iho on ihan punainen koko ajan (ollut nyt kuukauden) enkä millään keksi että mikä sen aiheuttaa. olen jo miettinyt että voisiko joku lisäaine sen tehdä..? muuten on oikein kivasti mennyt. hampaita on tytöllä jo komeat 16 kappaletta! ja ihan mahdoton jääräpää on edelleen. kaupassakaan ei enää malttaisi istua kärryssä kun on niin paljon kaikkea mielenkiintoista tavaraa ympärillä. :) noh, nyt pitäis yrittää jaksaa ruveta ikkunanpesu hommiin. ihanaa syyspäivää kaikille!
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 27.09.2006 klo 15:14 Arabitar kirjoitti:
Syökös teillä muuten heinikset vielä noita purkkiruokia?

Peetulla on nyt neljä hammasta,ylhäällä 2 etuhammasta ja alhaalla 2 etuhammasta. On muuten tosi "menevän" näkönen :D

Ei oo Tessa syöny enää aikoihin, kotiruokaa meillä on mussutettu iät ajat, sitä laskee huomattavasti paremmin mitä jostain purkista. Ja mä en kamalasti tykkää niistä purkeista muutenkaa, kun ne on joko semmosia tomaattisia, oikein kivoja vaatteille mennessään tai sitte ne perunapitoiset on muuten niin ällöttäviä :x

Tessalla hampaita on 12 ja lisää on tulossa koko ajan, johan noilla nyt mussuttaaki :D
 
Meillä poika syö pääasiassa kotiruokaa. Hampaiden vähyys tosin hieman rajoittaa vielä valikoimaa, niitä siis on kahdeksan. Purkkiruokia käytetään reissun päällä ollessa ja kyllähän ne menevät, mutta hieman nihkeästi. Muuten poika kyllä syö mitä vaan, mutta lihapullista ei tykkää. Ihme muksu :LOL: .
 
Hei vaan hei!!

meillä ei purkit kelpaa tytölle, eikä niitä ole tarjottukaan kuin hätätilassa, eli kiireessä tai reissussa.

Hampaita edelleen vain kolme, mutta ihme kyllä tyttö on syönyt ihan kaikkea jo ilman yhtäkään hammasta. Ikenillä rastoi pehmeää ruisleipääkin ja paloja sai irti ja niitä mutusti. Nyt sujuu jo hyvin :)

Veljensä sai "tuomionsa" tänään kans. Maito pitää vaihtaa laktoosittomaan maitojuomaan, mutta ruoan saa tehdä tavikseen. Koira on myös kielletyllä listalla ja sitte on 1-monta ruoka-ainetta, mitkä pahentaa välillä atopiaa tai tekee jotain läiskiä tms. iholle. Kun vaan tietäs, että mistä ne johtuu, kun toinen kerta syö kaikkea. Huokailee....

Heinis oli viime viikon flunssas ja veljensä keskiviikkona alotti saman, ilman kuumetta tosin. Paranemaan päin tosin.

Eipä kummempia, Amelma
 
Meillä ollaan päästy kokonaan tutista eroon :) eka päiväunilta ja hetken päästä yöunilta. Yllättävän kivuttomasti kävi. Puuroille on tullut totaalinen stoppi, ei syö kun ehkä yhden lusikallisen joten oon aatellu etten nyt vähään aikaan sitten herralle puuroa tarjoa. Kertokaapas viisaammat tosiaan noista toppapuvuista missä parhain hinta/laatusuhde? Aika kalliita ovat osa, meillä löytyy noita vanhoja pukuja muutama kappale, jos niillä ainakin alkuun pärjäisi kun on mistä vaihtaa ja ostaa sitten paremman puvun jos tarve vaatii. Ja voihan sitä parempaa pukua kierrättää sitten mahdollisella pikku kakkosella ;)
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 29.09.2006 klo 13:10 matkustaja79 kirjoitti:
Kertokaapas viisaammat tosiaan noista toppapuvuista missä parhain hinta/laatusuhde?

No tuosta viisaudesta en niinkää tiedä :LOL: Mutta mä olen ehdoton Lassien kannattaja. Se kestävyys varmaan riippuu ihan minkälainen rymyeetu teillä asustaa, mutta meillä Lassiet on kyllä kestäny ihan esikoisesta kolmoseen, vanhin on siis 4.5v. Ja kierrättää kyllä pystyy täysin, ei oo menny rikki tai kulunu, mitenkää huonoksi menny vaikka pesty usein ym.
 
Arabitar
\
Alkuperäinen kirjoittaja 29.09.2006 klo 13:10 matkustaja79 kirjoitti:
Kertokaapas viisaammat tosiaan noista toppapuvuista missä parhain hinta/laatusuhde?


No en mäkään siitä viisaudesta tiedä... :LOL: Mutta viime talvena esikoisella tuli sitten "testailtua" sekä kalliita pukuja että halvempia,ja tuntu että samalla lailla ne kestää,oli sit halvempi tai kalliimpi versio.
Ihan yhtä hyvin meni puhki se kalliimpikin puku koulun jäämäessä kuin se halvempikin :eek: :headwall:

Mutta,eipä nämä heinikset taida vielä missään jäämäissä lasketella... ;) :whistle: Mutta kyllä meillä on tosiaan nuoremmilla kestäneet hyvin,oli puku sitten minkä merkkinen tahansa =)
 
Huomenta ja viikonloppua.

Himpulahetki menossa, joten rauhallinen hetki koneellee kaffelasin ääressä.
Täällä ei mitään erikoista, syksyn tuntua ilmassa. Keräsimme puutarhakalusteet vihdoin ja viimein varastoon, ja nyt sitten odotellaan jotta lehdet tippuisivat ja pääsisi haravoimaan.

Reetuska painaa menenemään ulkona siskojensa kanssa kuin vanha tekijä, esikoinen on kuin pikku-äiti huolehtimassa ja katsomassa perään. Joskus pitää oikein toppuutella :whistle:
Tuttihan meillä viskattiin menemään jo silloin vauva-aikana, mutta tuttipullosta neiti nauttii vielä aamuisin ja iltaisin vellinsä.

Joku kyseli noista talvipuvuista ja tuo kyllä totta mitä edelliset vastailivat. Meillä kaapissa roikkuu lassien pukuja, esikoiselle ostettiin viime talvena reiman puku. Just eilen kokeiltiin mahtuuko vielä. Muuten hyvä mutta hihat oli jääneet lyhyiksi ja polvet oli lähes puhkikuluneet....luulenpa että tänä talvena ostoskärryihin sujahtaa lassieta. Sitä vaan mietin että pitäisköhän se olla tuolle eskarilaiselle sellainen, jossa on täysin vedenpitävä se alaosa, nimee sille en nyt saa mieleen. Vaiko tavallinen puku ja tarpeen vaatiessa kurahousua päälle? Lähinnä se mietityttää että kuinka kestäviä sellaiset puvut on....

Jaahas, se ois sitten siivouspäivä, matot ja petivaatteet on jo ulkona. Eli viikonloppua kaikille :wave:

-Annastiina69-<br><br>
 

Yhteistyössä