Saksa selvittää, voiko se karkottaa afganistanilaisia Uzbekistaniin Saksan hallitus etsii keinoja kietää lakia, joka kieltää ihmisten karkottamisen ma

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
16.06.2024 | 18:50
https://yle.fi/a/74-20094406
Saksa selvittää, voiko se ka.rkottaa afganistanilaisia Uzbekistaniin
Saksan hallitus etsii keinoja kietää lakia, joka kieltää ihmisten kar.kottamisen maihin, joissa heitä uhkaa kuolema.
Ruanda kieltäytynyt ottamasta afgaaneja heidän maineensa vuoksi mutta Uzbekistanissa tavat samanlaiset kuin Afganistanissa joten kotouttamista ei tarvita!
Aluksi lähetetään leireille vain afgaaneja eräänlaisina testiryhmän mutta mikäli suunitelmat osoittautuvat toimiviksi, voi näistä leireistä tulla lopullinen ratkaisu Saksan p a k o l a i s ongelmaan.
Saksan sisäministeri toteaa että väärinkäytöksiä ja erehdyttämistä ollut niin paljon että kaikki jo myönnetyt luvat joudutaan käymään uudestaan läpi. Tarkistusten ajaksi pitkäänkin Saksassa asuneet tai Saksassa syntyneet ulko.maalaistaus.taiset halutaan viedä pois Saksasta leireille. Saksassa vallassa vihervasemmisto joten suomalaistenkaan turha kiljua äärioikeistosta, saksalaisilla oikeus suojella maataan ja kansaansa ihan samalla tavalla kuin ukrainalaisilla ja israelilaisille. Mustat ja ruskeat eivät Eurooppaan ole kyenneet sopeutumaan ja nyt heidän lähdettävä!
Suomessa ilmeisesti myös neuvottelut pitkällä, Suomesta tulijat aiotaan lähettää ilmeisesti Armeniaan ja albaniaan
 

Yhteistyössä