Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimm√§inen viesti
vierailija
No huh, täällähän on lämmin tunnelma Tulin vaan ilmoittamaan että minusta riippumattomista teknisistä syistä sivusto ei valitettavasti auennut vielä. Viikolla työt häiritsee pahasti harrastuksia, joten en uskalla luvata viikolla mitään tapahtuvaksi, menee taas viikonloppuun. Mietin jo tänään että olenkohan jotain sukua Suomessa Pöyhösille tai Sloveniassa Pirceille, kun koko ajan hoen että kohta valmis, mutta mitään ei tapahdu
T. SR
Kunhan et ala sanoa ett√§ se tulee "soon" ūüėā
Vauvalla ollut taas tänään niin kusinen meno, että siellä en oo pahemmin viihtynyt. Oon jo toinen jalka valmiina siirtymään uudelle saitille.
 
vierailija
Hengasin muutaman tunnin ystävien kanssa shippipimennossa, mutta eihän tämä neonvihreä seepra näemmä raidoistaan pääse. Minulle tarjottiiin kahvipöydässä tuoretta kvitteniä. :D Ja sehän on Manner-Euroopassa ihan suht yleinen hedelmä, mutta ei sitä kukaan syö siltään, siitä tehdään hilloa tms. Muutamaa minuuttia myöhemmin kaverini kutsui toista kaveria nimellä Mr. Worldwide. :p

- Joymuffin
 
vierailija
Turhaa toivoa etukäteen tuollaista, sit jos ei oo, niin ainakin itse vähän pettyisin. Kun ei siis kauhean todennäköiseltä vaikuta.
Ei ollenkaan turhaa. Haaveilu on ihmisen ainutlaatuinen taito ja sitä kannattaa arvostaa. <3 Pettymyksetkin kuuluvat elämään ja aikuinen ihminen osaa käsitellä niitä. Ja jos ei osaa, kannattaa pysyä poissa shippipalstalta.
 
vierailija
Hengasin muutaman tunnin ystävien kanssa shippipimennossa, mutta eihän tämä neonvihreä seepra näemmä raidoistaan pääse. Minulle tarjottiiin kahvipöydässä tuoretta kvitteniä. Ja sehän on Manner-Euroopassa ihan suht yleinen hedelmä, mutta ei sitä kukaan syö siltään, siitä tehdään hilloa tms. Muutamaa minuuttia myöhemmin kaverini kutsui toista kaveria nimellä Mr. Worldwide.

- Joymuffin
ūüėĄ
 
vierailija
Ymmärrettävää Nämä oli Häärijällä jalassa.

Eli n√§m√§ oli H√§√§rij√§ll√§ kolmannessa luukussa? Mit√§ siin√§ luukussa tapahtuikaan? H√§√§rij√§ esitti bottomia? Mietin vain sukkavalinnan tarkoituksellisuutta tai tarkoittamattomuutta, kun muissa luukuissa ei ilmeisesti kyseisi√§ sukkia ole ollut. Miksi sukat olivat juuri siin√§ kuvassa?ūüĒćūüôÉ
 
vierailija
Eli nämä oli Häärijällä kolmannessa luukussa? Mitä siinä luukussa tapahtuikaan? Häärijä esitti bottomia? Mietin vain sukkavalinnan tarkoituksellisuutta tai tarkoittamattomuutta, kun muissa luukuissa ei ilmeisesti kyseisiä sukkia ole ollut. Miksi sukat olivat juuri siinä kuvassa?
Luukussa 3 on video, jossa H kyykkää d*ldon yläpuolella.

Minusta noi samat sukat ois myös luukussa 1 eli persikkavideossa
 
vierailija
Kuinka monta noita Jance-salaakädestäpitelykuvia/videoita eri tilanteista on nytlöytynyt? Tuntuu että 3 tai 4, vai olenko jo esim. luullut eri postauksia samoista eri kuviksi? Joka tapauksessa useita, mutta määrä kiinnostaa. :)
 
vierailija
En oikein usko. Korkeintaan on ajateltu valita noihin pätkiin neutraalinväriset sukat, koska jalat on paljaina. H:lla on monissa muissa luukuissa käärijänvihreät sukat, jotka erottuu hyvin jalassa olevia keltaisia housuja vasten. Tai sitten mustat sukat.
Eikö Mikke kuvannut nämä? Hän on kaupallisen valokuvauksen ammattilainen. Siihen kuuluu olennaisena osana, että kaikki yksityiskohdat ovat huolella mietittyjä ja tarkistettuja ja mikään ei ole kuvassa vahingossa.
 
vierailija
Ah, täällä onkin näköjään puhuttu Härtsän persikoista. Kyllä ne aika pyöreiltä näyttävät myös tässä toisessa klassikossa varsinkin kun H on sopivasti sivuttain.
Ja tässä se toinen verkkosukkahousujuttu vielä videomuodossa.

t. onlyfaniton hanna-liisa
 

Yhteistyössä