+++ 2010 alkaen haaveilleet ja plussanneet +++

Neliapinalle Onnittelut muhkeen kokoisesta vappupoijasta!!!ihanat kuvat olit laittanut meille :heart:

MG ihana kuulla sinustaki,kävinkin tuossa joku vk sitten kurkkimassa kuumeilijoissa miten sinulla menee,toivotaan ettei vyöhykkeeseen asti tarvitse odotella vaan plussat tärähtäis ennen sitä!!!plussapuhureita puhaltelen sille puolen :whistle: +++++++++++++++++

Skorpioni jopas on neuvolakäynnit siellä,olishan se ollu ihan hyvä et olisivat edes kattoneet sen hempan et osais sit parin vkn päästä kattoo et onko noussu!

Illalla peliä jännäileen,kyllä sais välissä onni olla meidän puolella ja voitettas ruotsi ja saatais kultaa!!!

JiiMii&poju24+0 *POKS*!!!!!
 
Neliapinalle onnen toivotukset täältäkin suloisesta nyytistä! :heart:

mg Länsirintamalla toistaiseksi kaikki hyvin, ei tarkoitusta palata toiselle puolelle.. :D Sä saisit kyllä jo päästä tänne! :heart: Hirmuisesti tsemppiä tähän kiertoon, josko se onni olis nyt mukana!!! :hug:

Jahas, illalla tiedossa sellanen jännitysnäytelmä et huh.. :D Jänskättää jo etukäteen kuinka suomipojan käy.. :)
 
NeliApina
Paljon onnea potrasta pojasta :heart: :flower:


Meillä oli tänään rakenneultra :heart: Johan sitä oli ootettu!
Vauvalla kaikki hyvin :) Hyvin kuvauksellinen oli ja kätilö sitä kehu ku sai niin helposti tarkat mitat otettua :)
Vastas rv.21+3 niinku nyt on, ainoastaan oliko se mahanympärys oli jonkun verran isompi ku nuo muut mitat mut sano et normaalia se silti on. Painoa nyt ultran mukaan 452g :)
Tuli puhetta kans tuosta esikoisen synnytyksestä ja siitä ku oli solmu napanuorassa, sano itekki et onneks se napanuora oli niin pitkä ettei se solmu ollu enempää kiristyny. Mulla jotenki siellä sitten alko itkettää ku tajus miten huonosti kaikki olis voinu mennä ku se kätilöki ite siitä ihan alko puhumaan... Mutta ei siitä sen enempää.
Niin ja istukka oliki etuseinämässä! Muistelen varmaan sitten omiani että olis aikasemmin sanottu et takaseinämässä :D Tuo kyllä sitten selittää sen miten hentosimpia ne liikkeet oli alussa ja välissä ei tuntunu mitään... :whistle:


Talvicci ja Torsti rv.21+3 :heart:
 
Voi jösses kun täällä taas tapahtuu, kun mä en pääse kuin lukemaan; netti takkuaa! Koitan tässä pikaisesti muistaa kaiken :)

Maira Sydämellisesti tervetuloa joukkoomme :heart: ME pidetään susta kynsin hampain kiinni! Jos haluat, laita lisätietoja niin saadaan sijoitettua sut oikeelle kohtaa listaa :)

Huldasharks Voi kamala mitä teillä siellä tapahtuu! Toivottavasti vuoto on loppunut ja olisit päässyt edes kotiin. Se sairaalassa makoilu ei ole mitään herkkua :( Ja kotonakin, muista levätä, huilata ja käske muita toimimaan! Jokainen päivä pikkuiselle lisää selviytymismahdollisuuksia ja kyllä näillä viikoilla syntyneitä vaaveja on vielä elossakin. Ilmoittelehan itsestäsi kun jaksat :heart:

skorpioni Höh, kurjaa että sulle osuu aina tuollaset neukkutätit yms :( Paljon hyötyä jos mitään apua ei mihinkään saa! Sinuna aloittaisin vaan sen raudan ja vaadit sitten seuraavalla kerralla mittaamaan hb:n. Köytät ittes sinne huoneeseen ja sanot, ettet lähde ennen kun hb on mitattu :D

NeliApinalle ja koko perheellesi paljon paljon onnea pienestä isosta pojasta :heart: Täytyy kyllä myöntää, että teillä on aika täsmälliset lapsukaiset :D

macy gray miekii käyn odotuspuolella aina kurkkimassa, missä mennään ja toivotaan nyt että tämä kerta ennen kesätaukoa tuottaisi sen toivotun tuloksen. Mä olen jo niin kauan sua odotellut tänne puolelle :heart:

Talviccille onnea hyvistä rakenneultra kuulumisista. Kyllä se aina jonkin moisen kiven pudottaa sydämeltä, kun kuulee kaiken olevan hyvin :)

(.) Sitten omaa paksua napaa... Kääk mä tulen hulluks! Kun ei mitään voi tehdä ilman, että alkaa enempi supistelemaan tai heikottamaan ja pyörryttämään. JA täällä mä sitten mätänen neljän seinän sisällä röhnäten kun mitään ei voi tehdä. Ja paino nousee ja kaikki siitä huomauttelee ja se painokin ahdistaa mua!
Ja pahoinvointikin on palannut :kieh: Maha on niin alhaalla, että kun istut normaalisti, alkaa vatsaa painamaan ja ahistamaan.
Ja närästää, ei tarvi paljon mitään syödä, etteikö närästys olis ihan hullua! Ja turvottaa jajajaja.
Plääh! Semmosta tänne :D

Kristen + Tirpana 29+3
 
Neliapinalle sylin täydeltä onnea ihanasta vappupallosta!! :heart:

Ja talviccille onnittelut hyvistä ultrakuulumisista!

Macy greytä tosiaan kovasti odotellaan jo tänne pinoon, mäkin käyn tuolla kuumeilupinossa muutaman kerran kuussa aina katsomassa missä vaiheessa kenenkin kierto menee ja onneksi aina silloin tällöin tulee iloisia plussauutisia! Vehnänalkioöljystä en osaa sanoa, tuskin ainakaan haittakaan on. Itse söin ennen tärppiä mega-annosta foolihappoa lääkärin määräyksestä (ekan raskauden sikiönkehityksen häiriön takia) ja lisäksi vielä raskaus+imetysajan monivitamiinia ja d-vitamiinia.

Kristen voimia! :hug: Mulla myös supistelee heti kun jotain vähänkin raskaampaa tekee, samoin närästys on kiusana melkein joka ilta. Migreeni myös edelleen, ainakin aura-oireita tulee päivittäin, onneksi aina ei iske se järkyttävä päänsärky, vaan oireet jää silmien väreilyyn ja käsien puutumiseen. Tänään oli äitipolilla kontrolli, supistukset ei onneksi ollut tehnyt mitään kohdunkaulaan/ kohdunsuulle vaan paikat oli "alakerrassa" ennallaan. Vauvalla kaikki hyvin, painoarvio oli 1800g!! :) Sain kaksi viikkoa sairaslomaa, yritän välttää nyt kaikin tavoin stressiä, jotta migreenin saisi kuriin eikä tarviis mitään estolääkitystä aloittaa, en haluis ottaa edes panadolia, mutta se päänsärky on jotain niin järkyttävää, että mitään ei pysty tekee, kun lisäksi silmissä väreilee ja kädet puutuu.

skorpioni ja masu-nasu 30+1
 
Muistatteko minua vielä? :wave:

Aloitin kuumeilun teidän pinkassanne marraskuussa, ja plussa tulikin testiin tammikuussa (yk 2). Silloin en kuitenkaan "uskaltanut" liittyä tänne odotuspuolelle, kun ajattelin, että siitä heti rangaistaan... No, vaikka en liittynyt, niin huonostihan siinä kävi. Kkm todettiin rv 10, vauva menehtynyt viikkoa ennen suurinpiirtein. :'( Lääkkeellinen keskeytys tuli, onneksi se sujui niin hyvin kuin olosuhteet huomioonottaen voi olla mahdollista... Ekat menkat tulivat tämän jälkeen 3.4. (vaikka oltiin ilman ehkäisyä jo ennen sitä), mutta nyt sitten superpitkästä kierrosta tuli + testiin. :) Ensimmäisen haamulaisen sain jo 13.5. (perjantai vielä :D ) ja vainoharhaisena olen täällä testannut joka päivä sen jälkeen...viikonloppuna viiva näytti haalenevan ja iski paniikki, mutta onneksi se oli vain hetkellistä. Tänä aamuna testi näytti tältä:

Aijaa.com - Dpo 17, eli rv 4+4? Toivotaan. <3 - 8061237.jpg

Joten kaikkea kohtalon ivailuja uhmaten liityn tänne. :)

LA olisi omien laskujen mukaan 22.1.2012 ja 2.lapsi olisi tulossa jos vain korkeammat voimat suovat.

Luen paremmalla ajalla kuulumisenne, pikaisesti vain ihastelin pienokaisten kuvia nyt. :heart:
 
Lisey Sydämellisesti tervetuloa, minä ainakin muistan sinut :heart: Pahoittelut menetyksestänne, mutta toivotaan, että nyt korkeammat voimat ovat puolellanne ja teillekin se ihana pikkukakkonen viimein suotaisiin tammikuussa :)
 
Lisey tervetuloa:flower:!!!!!muistan sinut kyllä =)ja ehkäpä nyt olisin enemmän onnea ja tarrasukkia matkassa kun tänne puolen uskallit tulla,me tsempataan sua ja toivotaan et vauva pysyy mukana =)ONNEA!!

Kristen kylläpäs se nyt vastustaa,tiedän tunteen,itelläki ottaa NIIN päähän ku ei oikee mitää voi tehdä ilman kipuja ja varomista.ja painoki sitä mukaa nousee,11,5kg saldo jo tälle raskaudelle.:ashamed:Tänään sain työterveyslääkärille ajan ja kysyn et mitä pitäis tehä,vi**ttaa ku jokainen lääkäri antaa eri diagnoosin/erit hoitoojeet.ja lisäksi tuntuu että masennus alkaa kunnol nostaa päätään et jos siihen jotain sais,jo ihan niinku ennalta ehkäisevästi...

Jiimii&poju24+4
 
Kiitoksia tytöt :)
On se kyllä huojentavaa. Nyt osaa ihan erilailla nauttia raskaudesta :) Vaikka en mä ennen ultraa niin kauheesti ajatellu et jotain vois olla pielessä mutta eihän sitä koskaan tiedä...

skorpion
Jopas ollu neuvolakäynti! Jos niitä arvoja ei mitata niin eihän sillon ole mihin verrata :whistle:
Kurjia nuo supistukset, toivotaan ettei jatkossakaan mitään saa aikaseks...

Kristenille myös jaksamisia supistusten kanssa :hug:

Lisey
Kyllä mäki sut muistan :hug: Tuolla vauvakuumepuolella kävinki jo kurkkimassa ja onnittelemassa mutta onnittelut vielä :flower: On kyllä ihanan vahva plussa testissä :D
Pahottelut vielä menetetystä pienokaisesta, toivotaan ja pidetään kovasti peukkuja että tämä pikkunen pysyy matkassa :)

JiiMii :hug:


Tänne ei mitään uutta. Huomenna on neuvola ja saan kelan paperit... Saa laittaa päiväraha hakemuksetki vetämään sitten hyvissä ajoin...

Talvicci ja Torsti rv.21+6 :heart:
 
:heart: Kiitos kaikille tervetulotoivotuksista! :heart:

(miten niin herkkiksenä, kun tuli tippa silmään jo teidän juttuja lukiessa... :D )

Voimia kaikille supistusten kanssa painiville. :hug: Te olette jotenkin niin hurjan pitkällä jo raskauksissanne. :) Muistan kun Kristenkin vasta plussasi... Ja JiiMii82:n plussan muistan myös (kun omakin olisi ollut sitten syyskuussa). Aika menee lopulta tosi nopeaan. :)

Vehnänalkioöljykapselit oli muuten käytössä tässä plussa-kierrossa. ;) Lisäksi söin Multitabsin raskausvitamiinia ja sinkkitabletteja (sinkit lopetin plussaamisen jälkeen).

Aikas paljon on ollut menkkamaisia jomotuksia, etenkin alaselällä... se lienee normaalia? :|
Pissattaa myös hirmuisen usein. :D Ja ilmavaivoja on runsain mitoin. :LOL: Siinä ne minun oireeni noin muuten... :rolleyes: (paitsi pieni tunteellisuuden lisääntyminen on havaittavissa, itkettää pienet asiat)
 
Neuvolakuulumisia

rv 29+5
paino 81,5 :(
turvotus +
Pissa -/-
Hb 112
Paineet 126/72
Kohdunpohjan korkeus 32/107 (ed. 33/109)
syke +
Liikkeet ++

Vähän jäi huolestunut olo, kun tuo vatsa mitta on pienentynyt :( Pienempään lukuun voi kuulemma vaikuttaa lapsen asento (mittaaja sama) mutta tohon toiseen sen ei pitäis vaikuttaa, ja oli kuitenkin 2cm pienempi mitä vajaa kaksi viikkoa sitten...
Eikös lapsiveden vähentyminen voi johtua istukan vajaatoiminnasta tms.? Tuli vaan mieleen, kun esikoisen kohdalla ilmeisesti oli jotain ongelmaa istukan kanssa lopussa, kun lapsivesi väheni ja oli aika pieni syntyessään (tai pieni ja pieni, mutta koko pieneni koko ajan loppua kohden käyrillä ). Että mitä jos ne ongelmat on alkanut nyt jo :O Saako tässä nyt olla pelko persiissä loppuun asti, ettei vaan istukka lopeta kokonaan toimintaansa??
ONNEKSI ensi keskiviikkona on äitipoli, jossa aion mainita tuosta, niin osaavat katsoa onko virtaukset ja lapsiveden määrä ok...
Lisäks neuvolatäti pelotteli, kun valitin tästä selästä ja lonkista, että joskus odottavat äidit kulkevat rollaattorin kanssa loppuajan, kun lonkat ns "pettää". Toissapäivänä just vitsillä nauroin miehelle, että mun pitää varmaan hakee papan rollaattori kohta, että pääsen eteenpäin. No ei naurata enää, kerta se on ihan mahollista :kieh:

Lisey Nuo menkkatuntemukset on varmasti ihan normaaleja. Mullakin oli alussa tosi paljon, mutta hyvin vaan kävi :)

Kristen + Tirpana 29+5
 
Neuvolakuulumisia :wave:
Verenpaineet 120/71, p.83
Pissa puhas.
Hb 145! Tähän asti ollu pikkusen matalampi, jotain 139 keskimäärin. Voi olla että ku en aamulla ollu juonu kauheesti niin oli noin korkee. Mut hyvät arvot :)
:heart:-äänet 140
Liikkeet ++
Painoa tullu yhteensä 4kg. Ihan sopiva kuulemma.
Sf-mitta 21cm, hienosti meni sitten heti yläkäyrille. Esikoista oottaessa rv.22+1 oli 18,5.

Esikoisen synnytyksestä sanoin ja itku meinas taas siellä päästä :( Neuvolantätikin ihmetteli kun ei se kätilö tullu osastolle tuosta synnytyksen kulusta puhumaan... Yleisessä aulassa (jossa kuka tahansa olis voinu kuulla!) sano pääpiirteisesti jotain ku vei mut osastolle, mut enhän mä siinä vaiheessa mitään tajunnu ku olin niin tillintallin vielä synnytyksen jäliltä...
Meillä järjestetään semmosia priva tutustumisia synnärille, minkä kaupunki sitten maksaa ja hänkin oli sitä mieltä et voi olla varmaan ihan hyvä mennä vaikka sinne, niin saa siellä kysyä asioista. Meillä muutenki on synnytyssalit ja kaikki eri paikassa nykyään ku mitä sillon ku esikoisen sain. Jollekki ylilääkärille kuulemma tuosta kätilöstä voi sanoa mut en tiiä kehtaanko...

Talvicci ja Torsti rv.22+0 :heart:
 
Talvicci :hug:

Kirkasta vuotoa tuli pari tuntia, muuttui sitten punaruskeaksi ja väheni...nyt enää ruskeaa tuhrua... Ei kipuja, ei hyytymiä, onkohan vielä toivoa? Kirkasta vuotoa tuli yhteensä luullakseni vajaan siteellisen verran.
Pelottaa niin, että siinä meni tammikuun pienokainen. :'(
Huomenaamulla ajattelin katsoa, mitä testitikku näyttää...vai näyttääkö mitään... : /
 
Lisey
Pidetään peukkuja! Omakohtasta kokemusta ei ole mut ainaki vois ajatella sen olevan hyvä merkki(?) jos ei kipuja tai hyytymiä ole? Toivotaan et sä kuulut niihin joilla oikeesti on alkuraskaudessa näitä vuotoja ja siltiki pikkunen pysyy matkassa!
 
Talvicci :hug:

Kirkasta vuotoa tuli pari tuntia, muuttui sitten punaruskeaksi ja väheni...nyt enää ruskeaa tuhrua... Ei kipuja, ei hyytymiä, onkohan vielä toivoa? Kirkasta vuotoa tuli yhteensä luullakseni vajaan siteellisen verran.
Pelottaa niin, että siinä meni tammikuun pienokainen. :'(
Huomenaamulla ajattelin katsoa, mitä testitikku näyttää...vai näyttääkö mitään... : /
No melkein uskallan sanoa et jos se vuoto loppui eikä ole kipuja tai tullut hyytymiä, että pieni edelleen matkassa on.. :)
 
Lisey voi ei! :hug: Olin niin iloinen puolestasi, kun aloin lukea pinoa sivun ylälaidasta (muistan sinut kuumeilupinosta), mutta ei tosiaan ollut kiva lukea vuodosta! Oletko ehtinyt jo testata tänä aamuna? Itsellä tuota kirkasta vuotoa ei ole tullut kummankaan raskauden kohdalla, mutta lähipiirissä kyllä monellakin ja onneksi yleensä osoittautunut ihan vaarattomaksi. Eli toivotaan parasta! :heart:
 
Lisey :hug: mikä on tilanne,mitä testi näytti??toivottavasti pienokainen on pitäny tiukasti kiinni!!!!

Kristen juu eit oi rollattori naurata ku se voi oikeesti olla mahollista,työkaveri oli jutunu kepeillä käveleen loppuajan...itelläki pelottaa ku taas menny pahemmaksi ja aamulla hain aamuvauhdit apteekista ja panacodia naamaan,tuo on kuulemma ihan ok käyttää,kunhan ei ole jatkuvassa käytössä...
 
Lisey Voi ei! Nyt vaan enkeleitä matkaan, että on harmitonta vuotoa. Jos yhtään lohduttaa, mulla oli ajoittain aikasta runsastakin vuotoa, mutta niin vaan pikkuheppu piti kynsin hampain kiinni. Ja kuten Maira jo sanoi, kerta ei hyytymiä (niitäkin voi tulla harmittomissa) saatika minkäänlaisia kipuja ollut, voisin vielä olla positiivisin mielin :hug:

JiiMii joo, olen kanssa kuullut, että toi panacod olis ihan suhteellisen turvallinen käyttää, tai ainakin ystävälle määrättiin sitä loppuraskauden issiakseen. Se vaan, kun on resepti lääke, tarviin reseptin ja jos kukaan lääkäri ei suostu ottamaan mitään kantaa koko selkään ni se on huono otsekseen alkaa sitä reseptiä vääntämään :(
Toivotaan, että äitipolilla ottavat asiakseen tai jos ei, niin sitten on vielä käytävä päivystyksessä, sillä eihän siitä mitään tule jos ei saa yölläkään nukuttua juuri yhtään :(

(.) Tänään poksahti vika kymmenyt käyntiin. Yhtä tuskaisena kuin edellinen loppui. Eilinen päättyi taas kerran itku silmässä kävelyyn. Kaiken hyvän lisäksi supistelut olivat taas aika kovia ja kiristiviät lisää ennestään kipeää selkää. Siis kaikin puolin tuskainen päivä :(
Sain onneksi kuitenkin osteltua vauvalle kaikkea tarpeellista; rasvoja, hoitotason, pullon ja varatutin :) Vielä puuttuisi varalle tavalliset kerttisvaipat ja maidonkerääjä, jos maitoa tuppaa tulemaan edellisen tavoin alkuun reippaasti yli tarpeiden, ei aina imetyksen yhteydessä tarvitse kirjaimellisesti uida siinä toisesta rinnasta vuotavassa maidossa :)

Edelleen kova huoli painaa tuosta vatsan koon pienenemisestä. Vielä muutama yö ja nähdään, onko vauvalla kaikki kunnossa... aika tuntuu suorastaan matelevan!

Kristen + tirpana 30+0
 
Kristen: Ihana tietää, että vuodoista huolimatta voi tyyppi pysyä kyydissä. :) Jaksamista sinulle, ja voimia odotella lääkäriaikaa. :hug:

JiiMii82: Samaa toivon minäkin. Kiitos sanoistasi. :heart:

skorpioni07: Lohdullisia nämä kertomukset alkuraskauden "harmittomista" vuodoista. Kiitos. :)

Maira: Toivon niin minakin ja lujaa. :hug:

Talvicci: Kiitos haleista. :hug:

Nonii, tässä tämä lauantaiaamun testi:
Aijaa.com - rv 4+6? - 8077066.jpg

Eli kaippa siellä joku pitää kynsin hampain kiinni. :heart:
Toivon vain, että jaksaa pitää yhä edelleen. :'(
Tuhrua tulee, ihan vähän, ja semmoista haaleaa ruskeaa. Mitään kovia kipuja ei ole edelleenkään, pieniä jomotuksia siellä täällä, selässä, vatsalla ja kyljissä, mutta menevät ohi eivätkä "satu tosissaan". Ei auta muu kuin pitää pää kylmänä ja toivoa. Olen yrittänyt lepäillä mahdollisimman paljon...voi pieni tammikuun pakkas-paketti, pidä nyt kiinni ja pysy hengissä, kyllä äiti huolehtii muusta... :'( :heart:

Lisey 5+0?
 
Lisey
Paljon tarrasukkia pikkuselle :heart: Tässä ei taija auttaa muu ku oottaa et aika kuluu :hug:

Kristen
Jaksamisia sinne ja tsemppiä odotteluun :hug:
Hyvä et sulla on tuo aika sinne niin ei tartte ihan epätietosuudessa olla...


Tänne ei juuri mitään uutta :)
Pähkäilyjä tuon äitiysavustuksen suhteen, et ottasko rahana niinku meinattiin vai sittenki pakettina :confused:
Poika ponkas ylös viiden jälkeen ja nukahti tunnin päästä uuelleen. Ite en vaan saanu enää unta ja aloinki sitten ihastelemaan ku vauva potki niin mahottomasti :)


Talvicci ja Torsti rv.22+3 :heart:
 
Lisey vahvat on viivat ainaki!!!!jos on rusehtavaa niin se on jo vanhaa verta.luultavasti tuo vuoto on ollu ja menny,mullaki oli kylläki rv15+ vuotoa ja se luultavasti johtui siitä et istukka oli kohdunsuulla siirtymässä,ei muuta syytä löydetty..ja sullahan nyt oli kk oikea aika joten varmaan johtui siitä tuo tiputtelu.Yritä olla murehtimatta <3

Kristen jakselemisia!olikos se ultra tänään?mikä vauvan vointi?

(.) Taas meni sunnuntai päivystyksessä maaten,selkäkivut meni niin mahottomiksi ettei mikää auttanu..pissa ja crp oli ok. Joten ei paljo auta ku kärsiä joko kotona tai osastolla ja ennemmin mie kotona makaan...otin siis eilen aamulla kunnon annokset 2panacodia+1g paratabsia(mitä ei olis saanu sit tuon kans enää) sairaalas antoivat buranan joka sit hieman helpotti+5tunnin makoilu.Eka lääkäri sano et yrittää pärjätä kotona panacodilla 3*2tabl./päivässä tai 1gparatabsia 3*/pv,MUTTA ku oli vuoronvaihto niin toinen lääkäri sano et EI panacodia,buranaa mahd.pienellä annoksella,OTA sit selvää!!!mut kyllä mie ennemmin tuota parasetamolia otan...tänään jo paremmin vaikutti ku otin 2panacodia aamupalaksi niin pystyin pettaan petin ja laittaan tiskikoneen päälle!!ja pääsen nyt sängystä ylös ilman itkemistä,istua ei kyl voi...Että sellanen sunnuntai taas!vitsailtiinki miehen kans et pakata jo ens sunnuntaiksi laukku valmiiksi mihin eväitä ja lukemista ku tuntuu olevan sunnuntai traditio.
Jiimii&poju 25+1
 
Lisey Kyllä oli ihanan vahvat viivat :heart: Nyt ei auta kuin odottaa, että aika kuluu ja näyttää mitä tulevan pitää. Mutta kuten jo monet ovat maininneet, noita vuotoja voi tulla ja mennä ilman, että siellä mitään vakavaa häikkää olisi. HErmoja raastavaa se on, tiedän, mutta koita rauhoittua, josko vuodotkin loppuisi kokonaan :)

JiiMii Voi kurja tuota siun selkää! Niin pitkä aika vielä kärvistellä, eli kaikki sympatiat täältä sinulle :hug: Nyt vaan huilit niiiin paljon kuin se suinkin on mahdollista, et nosta mitään ja koitat vaan olla. Mulla ei eilen ollut selkä yhtään niin paha, kun en oikeesti juuri mitään tehnyt.

Ultra olisi keskiviikkona, ylihuomenna. Tosin en tiedä, joudunko käymään aikasemmin jo näytillä ja pelko persiissä että ottavat osastolle. Mulla on joku kauhea sairaalakammo!
Viime yö meni todella huonosti kun melki kaksi tuntia valvoin TODELLA kipeiden supistusten kanssa, milloin kävellen, milloin istuen. Ei onneksi tullut ihan 5 min välein, mutta niin kuitenkin, etten nukuttua saanut.
Tuli aivan mieleen edellinen synnytys, kun istuin kiikkutuolissa eppariin asti, kun kivut yksikertaisesti ylittivät mun kipukynnyksen makuultaan, ja sama homma oli nyt. Mä olisin varmaan huutanut kivusta jos olisin jäänyt vaan pötköttämään :(
Sitten neljän aikaan, kun yli tunnin oli noita suppareita jo tullut, aattelin, että on kai pakko alkaa kellottamaan, koska jos ne näin jatkuu, mä en kyllä aamuun asti voi kotona olla. Sen jälkeen tuli vielä pari, mutta onneks laantuivat sitten.
Aamulla heräsin taas seiskan maissa kun muutama tollanen kipeä suppari päätti mut herättää, mutta sitten onneksi rauhottui.
Koko aamun niitä on tasaseen tullut, mutta nyt nää kivut muistuttaa jo enemmän niitä "vanhoja" jotka eivät juuri mitään ole aikaseks saanut... Tässä vaan arvon, että uskallanko mä kattoa sinne keskiviikkoon asti, vai missä vaiheessa pitäis vaan luovuttaa ja lähteä näytille siinäkin pelossa, että mut "turhaan" osastolle nakittavat, siis turhaan siinä mielessä, että jos eivät mitään ole saanut aikaan, mutta ottavat varulta ja seuraavat miten jatkuvat.
Tai jos ovatkin saaneet jotain aikaan ja mä joudun sinne totaaliseen vuodelepoon :(
 

Yhteistyössä