Paitsi jos keittää neljä kuppia ja laittaa vahingossa kuuteen vedet,Moccamasterilla mikään kahvi ei mee pieleen.
[/QUOTE
mut se ei ehkä ole sen moccamasterin vika....
Paitsi jos keittää neljä kuppia ja laittaa vahingossa kuuteen vedet,Moccamasterilla mikään kahvi ei mee pieleen.
[/QUOTE
Mä en oikein pitänyt niistä lindtin palloista, viime vuonna osteltiin niitä erivärisiä. Hintaan nähden olivat pettymys.Ostettiin eilen semnen vähän isompi Lindtin suklaakonvehtirasia ja oivoi, nyt on vatsa hieman kipeähkö.
Pitää olla tarkka kun laittaa kahvin.Paitsi jos keittää neljä kuppia ja laittaa vahingossa kuuteen vedet,
mut se ei ehkä ole sen moccamasterin vika....
Juu, niin pitäisiPitää olla tarkka kun laittaa kahvin.
Huh! Tuota hapanta litkua oli entisellä työpaikalla tarjolla.moccamasterilla kun keittää ykköspaahon juhlamokasta niin ei mitenkään voi mennä pieleen
pyhHuh! Tuota hapanta litkua oli entisellä työpaikalla tarjolla.
Nää olivat jotain Elysee (?) konvehteja. Pari oli tosi hyvää mut muut suht perus ja kahvin makuisesta suklaasta en pidä ja niitä oli pari mut pakkohan nekin maistaa oli...Mä en oikein pitänyt niistä lindtin palloista, viime vuonna osteltiin niitä erivärisiä. Hintaan nähden olivat pettymys.
Tota vois syödä haarukalla...Kuis nynnii?
Liian hyvää kahvia ja joit koko pannullisen ja nyt istut loppupäivän vessassa vai?
Makunsa kullakin. *tökkää sormella kylkeen*Huh! Tuota hapanta litkua oli entisellä työpaikalla tarjolla.
Hyh hyh..Tota vois syödä haarukalla...
Oisko sisältänyt palmuöljyä?Ostettiin eilen semnen vähän isompi Lindtin suklaakonvehtirasia ja oivoi, nyt on vatsa hieman kipeähkö.
Elää...tiiä mitkä moccamaisterit sieltä vielä mukaan tarttuuMakunsa kullakin. *tökkää sormella pyllyyn*
Oisko sisältänyt palmuöljyä?
Hmm..Elää...tiiä mitkä moccamaisterit sieltä vielä mukaan tarttuu
Voisit saada sellaisen luonnollisen rusketuksenkin kun se pikkuhiljaa värjäis sutMä voisin jalostaa liian tuhdin kahvin vaikka kylvyksi.
Ois ihanaa lillua kuumassa kahvintuoksuisessa vedessä tunti.
Mä teen ens alkuun niinkuin ohje sanoo, jotta mä tiedän miltä sen ruuan kuuluisi maistua. Sit kun oon muutaman kerran tehny niiku pitää, alan vähön soveltaa.Elekee hyvät ihmiset laittako ruokaa niinkuin keittokirja sanoo, pankaa vaikka mustapippuria maustepippurin siasta. Jos tekee niinkuin ohje sanoo niin silloin se ruoka on jonkun toisen ”tekemää”
Mun Karjalanpaistinohje: desilitra riisiä, litra maitoa ja ripaus suolaa uunivuokaan ja vuoka lämpimään uuniin tunniksi. pariksi ja Karjalanpaistini on omintakeista ja maukasta.
Nonni! 5 päivää mä hoidin sitä ruisleipäjuurta ja laitoin kännykkäänki herätyksen ruokkiakseni sitä ja haudoin sitä lämpimässä, ja se *piiiiiip* läjä ei noussu ku sentin!
Alustin sitä taikinaa sit hiki hatussa ja tein kaikki niinku piti, ja tuloksena paistamisen jälkeen 2 kivikovaa kakkaraa!
(maku oli hyvä)
Tekis mieli postittaa nää joilleki....Perinne-tieto-naisille niin että niiden mummojen tekarit heiluu kun ne näitä purasee! Jotakuta tätiä voisin yrittää osua otsaan tällä kikkareella vai survonko kitalakeen poikittain...
Nii. Taikinat eivät nouse kunnolla alakuulla.
Paula ois osannut sanoa!
Ei mulla yläkuut ja alakuut vaikuta esim.puutarhassa. Kaikki lähtee aina Kekkilällä kasvamaan.Mut hei. Joulu on nyt silleen sopivasti, siis yläkuulla, että kotijuuston pitäisi onnistua eri hyvin!
Ei mulla yläkuut ja alakuut vaikuta esim.puutarhassa. Kaikki lähtee aina Kekkilällä kasvamaan.
Ja sitä mä ihmettelen että jos se taikinajuuri on ollut peitetty, niin miten joku kuun liikkeet siihen vaikuttaa? Kuplikin oikein iloisesti.
Mun äiti suositteli tänään vaan laittamaan suosiolla hiivaa...mut en haluis luovuttaa, haluun kohottaa pelkällä juurella.minun ruisleipäviritelmät meni kans reisille laitaa lukien
oon vaan paska leipuri