Saataisiinko uusi julkinen yhteiskeskustelu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Kiitos neuvosta mutta hmmmm.....jospa kuitenkin odotan vielä muita vastauksia.

Siis jos se on jo kovin hapanta, niin toki lopputulos voi lla turhankin hapan.


Aina voi lisätä hieman vettä ja jauhoja ja lisäksi siirtää taikinan viileämpään paikkaan. Ja samantienhän voi kauhaista osan lasipurkkiin. lisätä siihenkin vettä ja jauhoja ja tunkea jääkaappiin ni viikonkin kuluttua voi leipoa jos siltä tuntuu.
 
Elekee hyvät ihmiset laittako ruokaa niinkuin keittokirja sanoo, pankaa vaikka mustapippuria maustepippurin siasta. Jos tekee niinkuin ohje sanoo niin silloin se ruoka on jonkun toisen ”tekemää”

Mun Karjalanpaistinohje: desilitra riisiä, litra maitoa ja ripaus suolaa uunivuokaan ja vuoka lämpimään uuniin tunniksi. pariksi ja Karjalanpaistini on omintakeista ja maukasta.
 
  • Vau!
Reactions: m.e.k.
Elekee hyvät ihmiset laittako ruokaa niinkuin keittokirja sanoo, pankaa vaikka mustapippuria maustepippurin siasta. Jos tekee niinkuin ohje sanoo niin silloin se ruoka on jonkun toisen ”tekemää”

Mun Karjalanpaistinohje: desilitra riisiä, litra maitoa ja ripaus suolaa uunivuokaan ja vuoka lämpimään uuniin tunniksi. pariksi ja Karjalanpaistini on omintakeista ja maukasta.
Mie teen sen niinku se kuuluu tehä. :D
 

Yhteistyössä