Voiko tyttäreni olla raskaana pyyhkeestä?

  • Viestiketjun aloittaja olemme hukassa
  • Ensimmäinen viesti
vieras
ap, onko tyttäres mielestään neitsyt kun immenkalvot et oo revenny, mut seksiä on silti jollain tapaa harrastettu? Vaikuttaa kovin tekopyhältä teidän uskonto. Ja ps. sulle ja miehelles: paras ehkäisy on olla panematta.
 
Mitä nyt kuuluu?
Mitäs siellä ultrassa on näkynyt?? Nenäliina?
Eroat sitten ukostas, jotta tyttäresi saa ydinperheen.. Woe elämä! Eihän tämä voi olla edes totta.. Mutta kieltämättä hyvin hauskuuttaa tylsää lauantai-iltaa!
 
tiu tiu
Alkuperäinen kirjoittaja olemme hukassa:
Kauhea ajatus on hiipinyt mieleeni tänään. Tytär 17 v. opiskelee toisella paikkakunnalla ja kertoi eilen puhelimessa, että kuukautiset ovat myöhässä kaksi viikkoa. Ihmetystä tässä herättää se, ettei hän ainakaan kertomansa mukaan ole harrastanut seksiä moneen kuukauteen. Pitkä seurustelusuhde päättyi syksyllä. Nimittäin tytär oli kyläilemässä n. 1 kk. sitten ja muistan pelästyneeni kun huomasin hänen käyttäneen saunassa vahingossa pyyhettä, jota mieheni ja minä olimme käyttäneet aiemmin päivällä sängynsuojana harrastaessamme seksiä. Käytämme ehkäisynä keskeytettyä yhdyntää ja pyyhin yleensä spermat pyyhkeeseen. En tiedä mitä nyt tekisin. En uskalla kertoa tyttärelle, enkä miehelleni. Voi kauheaa. - Mitä tästä seuraa? Voiko lapsi olla silti terve?
Hahhahhhahhhahha! Päivän paras! Kuin suoraan jostain ketosesta ja myllyrinteestä!
 
vieras
Siis mulle on nyt vähän epäselvää, että kuinka syvältä tämä tyttö on itseään kuivannut? Vai voiko siittiöt päästä noin pitkän matkan? Olkaakin nyt naiset ja tytöt (miksei miehetkin tässä hullussa maailmassa) varovaisia, jos istutte paljaalla pehvallanne johonkin!!!

Onnea vain tulevalle mummolle jne. Tietysti tästä puuttuis vielä että "pariskunta" lähtis aasin kanssa Helsinkiin selvittelemään verosotkuja,matkaan vierähtäis 4 vuotta ja synnytys alkais just siellä Hesassa. Joku kirkas tähtikin varmaan taivaalta löytys opastamaan... Tulis uusi joulu.
 
ruujsal87 harmaana
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
"pariskunta" lähtis aasin kanssa Helsinkiin selvittelemään verosotkuja,matkaan vierähtäis 4 vuotta ja synnytys alkais just siellä Hesassa. Joku kirkas tähtikin varmaan taivaalta löytys opastamaan... Tulis uusi joulu.
:LOL:
 

Yhteistyössä