Voi hitto, eka lelulehti kolahti postilaatikkoon.

  • Viestiketjun aloittaja HippuTAR
  • Ensimmäinen viesti
Olenkin odottanut että milloin se taas tulee, vielä ei ole tullut. Voin kuvitella miten innoissaan poika on sitä katselemassa. Legokuvastot on katseltu jo miljoonaan kertaan ja sieltä pitää aina ympyröidä ne mitä meillä jo on :D
 
Lapset aina sanoo että ihan sama mitä saavat ja minä innoissani selaan kaikki lehdet ja teen listaa. Nyt listalla jo 5 must saada juttua vaikka aamulla aloitin listan.. Se on jouluun mennessä kuulkaas niin pitkä lista et alkaa karsiminen. Parasta joulussa on lasten ilmeet ku ne repii paketteja auki ja hihkuu ja nauraa. Jonkun verran paketoin meidän vanhaa (mutta pestyä ja siistiä tavaraa) sekä muutaman uuden ostan ja lahjoitetaan niitä paikalliseen lastenkotiin että sielläkin naurettas jouluna. Ne muksut arvostaa myös toisten vanhaa.
 
  • Tykkää
Reactions: HippuTAR
"ninnananna"
Toivottua postia meillä. Ekaluokkalainen tykkää leikata aina siitä kivoja kuvia. Veikkaan että nytkin innostuu kun koulusta tulee, mutta kunhan malttaa olla vielä leikkaamatta kun pikkuveli on päikkäreillä koska hänkin varmasti tahtoo lukea postin:)
 
HippuTAR
Alkuperäinen kirjoittaja Vätti Räsynyt;29151864:
Eikö oveen voi laittaa "ei mainoksia"?
Miksi laittaisin? Kivahan noita on kattella ja lapset kyl tietää ettei kaikkea tai välttis mitään niistä saa. (ja ei se muutenkaan oves auttais ku posti tulee laatikkoon :saint:).
 
woo
Itse lukaisin jotain lelukataloia ja alkoi heti ärsyttämään. Ensin oli niin vaaleanpunaista nukkesivua ja sitten tummaa ja miehekästä autosivua.

Onko noita roolijaoitteluita ihan pakko alkaa tunkemaan ihan vauvasta saakka? Jos lelut pidettäisiin leluina, eikä tyttöjen ja poikien leluina. Jos lasten annettaisiin päättää mistä tykkää, eikä heille heti kerroittaisi mistä heidän tulee sukupuolielimistänsä johtuen tykätä.
 

Yhteistyössä