Vaimo pakottaa avoimeen suhteeseen

  • Viestiketjun aloittaja pettynyt m
  • Ensimmäinen viesti
outoo
Tilanne on tämä: ollaan noin 25v molemmat, naimisissa oltu 5v, yksi kolmevuotias lapsi löytyy ja paljon rakkautta ja yhteenkuuluvuutta molemmilla. Tai ainakin luulin niin. Nimittäin tässä yks kaks vaimoni ilmoitti, että hän haluaa avoimeen suhteeseen.
Todennäköisesti luulit jotain molemminpuolisuudesta. Avoimeen suhteeseen ei voi pakottaa, se on kahdenkeskinen sopimus (tiedät kyllä). Hän siis ilmoitti, piti sitä 1->2 -ilmoitusasiana. (niin narsku voisi tehdä)

Ja olisi yksi mies jo kiikarissa kenen kanssa on sovittu asiat jo valmiiksi, kyseessä entinen avomies, johon on siis huom. tunteita ollut aiemmin, mistä tiedän mitä tänäpäivänä on.
Tunteita ei tarvita, siis tiettyjä rasittavan positiivisia tunteita. Aika varma juttu että seksin toimivuus on kokeiltu, muuten ei asioita kannata sopia niin pitkälle. (niin narsku voisi tehdä)

Ei kuulemma halua kuin seksiä, eikä naista voi sitoa yhteen mieheen, se on muuten kuulemma alistamista. Koskaan ennen en ole tällaista kuullut hänen suustaan, mutta tänään alkoi vaatimaan tällaista. Aina ennen oli kaikkea tällaista vastaan, mutta nyt mieli sitten muuttunut. Riitoja tai suhteen kylmenemistä ei ole ollut.
Alistamista se olisi, kuten vaatiminenkin, eroa on vain siinä kuka sitä tekee. Kannattaa vastustaa ja vaatia (ilman pysyviä arvoja) aina sen mukaan mistä on hyötyä. (niin narsku voisi tehdä, vaikka muutakin voi kuvitella)

Ei kuulemma halua erota, kerroin että en sellaista kestä katsoa koska rakastan häntä. Sanoo rakastavansa minua eikä halua menettää minua, mutta kahlita en saa.
Voit kertoa ja hän voi sanoa, voi haluta ja ei-haluta. Kahlita ei saa ja menettää voi kun ei voi kahlita, joten voi yrittää kahlita vaikkei saa. (niin narsku voisi tehdä)

Samantien sanoi myös, että ei aio alkaa huolehtimaan lapsesta, joten minusta tulisi yksinhuoltaja. Mitä hemmettiä minä nyt teen?
Ilmeisesti hyvänmatkaa ahdistut, kunnes huomaat ettei se auta ja sitten ahdistut kahta kauheammin. Hyväksy se ettei hän välitä lapsesta, koska siitä hänelle ei ole juuri nyt hyötyä.

Pitäisikö yhtäkkiä hyväksyä seksisuhde puolisolle toiseen mieheen, johon on ollut vahvoja tunnesiteitäkin aikaisemmin? En pysty kestämään ajatusta, ei kuulemma kuitenkaan anna ottaa eroa kun ei voisi elää ilman minua. Mitä hittoa?
En ota muuten kantaa, kuin että hyväksy se että olet ihan itse keksinyt nuo 'vahvat tunnesiteet', vain siksi että saisit jotain järkeä kuvioon, koska et pysty kestämään kuviota ilman järkeä, etkä kestä sittenkään, koska normaalia se järki ei tule olemaan. Seksisuhdetta hän hankkii, halusit tai et. (niin narsku voisi tehdä)

Eroa hän ei pysty estämään, mutta voi yrittää vaikuttaa asiaan todella tehokkaasti, kuten sanomalla ettei voisi elää ilman Sinua, vakuutella rakkauttaan ja itkua päästää (tietäen että niin kuuluu ja kannattaakin tehdä), mutta asettaa omat tarpeensa ja halunsa koko perheen edelle. (niin narsku voisi tehdä)

Kun näet jo silmistä: "Ei se surulliselta vaikuta, enemmän päättäväiseltä ja kylmältä kun näistä asioista puhuu…", niin etkö usko silmiäsi, vai oletko rakastunut ja uhoat erota vaikket tosipaikan tullen pystyisi eroamaan? Sanothan että pelkäät, ehkä hänen itsetuhoisuuttaan, että oli vaikeaa ennen, ja nyt taas tuntuu. Masennus tuli takaisin 1->2 yllättäen?

Ennen …niin… omistushaluinen, ei varsinaisesti mustasukkainen vaimo, siinä mielessä jos hallittavasta omaisuudesta puhutaan. Ei ole avioliitossa vikaa, se ajaa oman asiansa. Hän on etsimässä itseään eli rajojaan joita ei ole. Ilmeisesti tämä mies, 'sisäinen limasika' on siihen tarkoitukseen sopiva. Tietäisitpä mitä tämä mies edustaa, jotain mitä Sinä et, koska olethan luokkaa puhuu&pussaa.

Tiedät että on vain yksi ratkaisu (ihan lapsenkin kannalta), mutta epäröit onko se totta ("Ei kai").
Aiotko pitää pääsi asiassa? Tosin nyt on jo myöhäistäkin: "Hirveä mustasukkaisuus aina kun lähtisi "tyttöjen kanssa" jonnekin." Aina.

Tiedät että hän voi vaikka sanoa lopettavansa, mutta hän ei haaveile, se on kaavailua. Mistä Sinä tiedät pettäisikö tämän miehen, ja jonkun toisenkin kanssa. Et mistään, mutta ehkä uskot ja toivot viimeiseen asti ja senkin jälkeen (niin rakastunut tekisi).

On sillä 'pettämisellä' uhkaillutkin, mikä hiton käsite se on?

Katso miten oudosti käytännöllisesti katsoen kaikki vastaajat suhtautuvat!
 
Viimeksi muokattu:
no
Olen entistä varmempi, että vaimo ulos mahdollisimman nopeasti, niin hän ei ehdi loukkaamaan sinua enempää. Sitten on pienet mahdollisuudet palata, kun ette oikeastaan ole asiasta kauaa riidelleet. jos tilanne jatkuu tuollaisena ja vaimo pitää päänsä, niin välit menevät niin poikki, jos vielä yritätte asua yhdessä.
 
ninnoo
Olen aika varma, että vaimollasi on jonkinlainen kriisi. Hänellä saattaa olla esim. hoitamaton synnytyksen jälkeinen masennus, hän saattaa hävetä raskaudesta ja synnytyksestä muuttunutta kehoaan, hänellä on saattanut olla epärealistiset käsitykset äitiydestä, hän saattaa kokea alemmuudentunnetta, hän ehkä kokee tulevaisuutensa ammatillisessa mielessä pelottavana ja sellaisessa lähtötilanteessa saattaa tuntua, että koko elämä on tästä eteenpäin vain pelkkää vaipanvaihtoa jne. Siinä tilanteessa saattaa olla, että hän ei osaa ajatella järkevästi, vaan hän tekee mielipuoliselta tuntuvia ratkaisuja, jotka eivät ole terveen ihmisen ratkaisuja, vaan sellaisen, jolla on jonkinlaista henkistä painolastia niskassaan.

Jos suhteenne on hyvä, mutta intohimo ehkä vähän hävinnyt ja sinä et ehkä ole muistanut kehua häntä kauniiksi ja haluttavaksi, niin nainen on altis pikku seikkailuille, koska päivät lapsen kanssa ovat monelle naiselle aika tylsiäkin. Sellaisessa elämäntilanteessa nainen saattaa olla valmis seksisuhteeseen, koska sen tuntuu ratkaisulta ongelmiin tai ainakaan niitä ongelmia ei tarvitse miettiä, kun uusi huuma saa unohtamaan ongelmat.

Minusta sinun kannattaa jatkaa parisuhdetta vain siinä tapauksessa, että vaimosi suostuu parisuhdeterapiaan, jossa yhdessä käytte tilannetta läpi. On mahdollista, että laitat eropaperit vetämään heti, koska erossahan on 6 kk:n harkinta-aika, jona aikana voit vetää hakemuksen pois. Heti kun muutatte erillenne, niin tehkää sopimus siitä, että miten lasten huollon järjestätte. Jos olet valmis yksinhuoltajuuteen, niin nimet vain paperiin. Sinä voit esimerkiksi sen jälkeen varata ajan lastenhuollosta, jossa voit näyttää paperia ja kysyt, miten elatusmaksut määräytyvät. Jos tarvitset apua omaisuuden osittamisessa, niin kunnan oikeusaputoimistosta saat apua siihenkin asiaan. Jos teillä on yhteinen tili, niin siirrä heti palkkasi menemään sellaiselle uudelle tilille, johon vain sinulla on käyttöoikeus. Elättäköön ex-mies vaimosi, kun kerran hänet saakin. Sinun tehtävänäsi on elättää lapsi.

Jos haluat, vaimosi voi muuttaa koeajaksi (esim. 3-4 kk) vuokra-asuntoon esimerkiksi kaupungin vuokra-asunnon saa naisihminen aika nopeastikin (muutama viikko) ja se antaa vaimolle tunteen siitä, millaista se elämä tosiaan on. Voi olla, että hänellä ehtii tulla ikävä sinua ja lasta. Viimeistään rahapula saa hänet havahtumaan, että pelkkä paneminen ei tuo onnea ja autuutta.
 
no
Sitä minäkin ihmettelen, "rehellisyyttä". Jos todella vaimo kertoo suunnitelmistaan, niin ei hän aivan toivoton ole.
Mutta eiköhän käytäntö ole usein jo toteutuneen suunnitelman saattamisesta hyväksytyksi.
 
outoo
Sitä minäkin ihmettelen, "rehellisyyttä". Jos todella vaimo kertoo suunnitelmistaan, niin ei hän aivan toivoton ole.
Mutta eiköhän käytäntö ole usein jo toteutuneen suunnitelman saattamisesta hyväksytyksi.
Sellainen lienee tarkoitus. Ihmeellistä on. Ei enää sanat toimi, ei sovi kuvaamaan, sitä "rehellisyyttä". Seuraavassa yksi selitteellinen hahmotelma:

On ollut hyväksytty käytäntö, ikäänkuin sopimus siitä ettei petetä. Sitä on kai tunnuttu noudatettavan. Nyt vaimo ilmoittaa haluavansa uuden sopimuksen ja mikäli se ei sovi, uhkaa rikkoa vanhaa. Oikeastihan se vastaisi sopimuksen välitöntä irtisanomista ja vallitsisi heti sopimukseton tila.

Vaimo teeskentelee sopimishalukasta ja uskottelee että hänen kiristyksellään sopimukseen voisikin päästä omasta tahdostaan täysin vapaasti. Mies saattaa erehtyä, vaikka sopimus ei niissä olosuhteissa ole laillisesti mahdollinen oikeustoimi, ei sinne päinkään.

"Rehellisyydellä" voi saavuttaa sen hyödyn, että vaimo laajentaa 'oikeuksiaan' kun miehen 'velvollisuudet' pysyvät ennallaan. Tällä sopivalla sumutuksella voi saada tilanteen näyttämään siltä, että sopimus olisi ja pysyisi voimassa. Nyt muuttuisi vain toista sitovaksi, koska 'niinhän on sovittu', perusteella että mies hyväksyy 'sopimuksen' omalta osaltaan ja vaimon vapautumisen 'sopimuksesta sopimuksen mukaan'.

Miehen hyväksymiin sitoumuksiin voisi halutessa vedota ja vaatia ettei tämä ns. 'pettäisi' ns. 'sopimusta' ja ns. 'pettäisi omaa lupaustaan ja ns. vaimoaan'. Jos tämä kaikki onnistuu on tilanteen hallinta ihan paras. (niin narsku voisi tehdä)

B.S. syöttäjän etu.
 
Viimeksi muokattu:
*Siri*
Oletko aivan varma, ettei tämä suhdetoive ole syntynyt vaimosi omassa päässä ja mielikuvituksessa? Jospa mitään suhdetta ei edes ole olemassa?

Oletko ollut yhteydessä tähän mieheen? Minä kyllä soittaisin ja kysyisin, että mitä sitä hänen päässään liikkuu, kun ajattelee tulla ilman vastuuta olevaksi panomieheksi vaimolle?
Ja onko tällä miehellä vaimo, mitä vaimo tykkäisi tällaisesta avoimesta suhteesta vieraaseen naiseen?

Mitä sitten jos vaimosi tulisi raskaaksi, lapsi olisi laillisesti sinun?

Eipä taida sinulla olla paljonkaan vaihtoehtoja. Vaimo on jo pilannut suhteenne näillä toiveillaan, koskaan ei siitä tule enää entistä. Teille kaikille olisi parasta, jos hän muuttaisi pois ainakin joksikin aikaa ja katsoisi kuinka ihanaa se vapaan naisen elämä on.
 
ymmärrys
niin yön yli mietittynä minäkin sillä mielellä että naisesi on jo tehnyt "Karit" kyseisen exän kanssa . Nyt on ehkä tunteet lämmenneet sille tasolle että suoraan pettäminen sinua kohtaan tuntuu liian rivolta niin kerrotaanpa rehellisenä muijana mitä aiotaan tehdä. (Kun kerran on jo tehty.)

Kun aloitetaan rehellisesti heti kiristämään asialla joka on toiselle hyvin rakas(oma lapsi 3v), ollaan jo omassa mielessä vähän pihalla ja pahaolo omista tekemisistä on nostanut jo ihan terveen peittelelyn tarpeen. ihminen kun ensin pelastaa kuitenkin sen oman nahkansa kun toisen.

Siltäkin osin naisesi vaikuttaa EI ei äidilliseltä, koska moni nainen jos omaa äidillisiä tunteita suojelee lasta oli sitten oma tai vieras.

Tämä naaras on jättämässä pentunsa seuraavassa kadun kulmassa. Itse raskausmasennus ei muuten sitten pelaa näin .
eli kyllä mun ajatus on että ei tuosta enää hyvää parisuhdetta enää tule . On sitten exä "Nieminen " Kari ;n veli tai Nylkky itte. .. paikkakunta pitäisi tietää jotta googletus edes antaa oikeat haut. Siinä mielessä vapaasti saa kyllä netissäkin asiasta kertoa sehän ei tässä tapauksessa ole edes juorua vaan tosiasiaa jolla perheelämäsi aikoo yksi nilkki laittaa uusiksi, kuinkahan monta siis tämänkin exän jäljiltä oikeessa elämässä löytyisikään ?vähän ihmettelen tätä kuviota. Jossain on jo paljon suunniteltu kahden keskistä yhdessäoloa kun se nuin valmiina sinulle on esitetty.
 
outoo
Alkuperäinen kirjoittaja ymmärrys;10539921:
Kun aloitetaan rehellisesti heti kiristämään asialla joka on toiselle hyvin rakas(oma lapsi 3v), ollaan jo omassa mielessä vähän pihalla ja pahaolo omista tekemisistä on nostanut jo ihan terveen peittelelyn tarpeen.
Miten tässä lapsella kiristetään?
Vaimo sanoo että ei jaksa eikä aio huolehtia lapsesta, ja että mies pärjäisi lapsen kanssa hyvin.
Mies sanoo että jäisi mielelläni yksinhuoltajaksi, rakastaa ja on hoitanut kaikki liikenevät ajat.

Sanoo tosin myös ettei vaimo halua luopua miehestä TAI lapsesta!!! Mitä se on?
Ja että vaimo uhkailee tekevänsä itselleen jotain, jos mies lähtisi lapsen KANSSA. Mitä se on?

Tämän kyllä vaikuttaa siltä että lapsella kiristetään. Lapsi onkin kontrolloinnin väline. Lasta käytetään suhteen mittarina ja eron ilmaisijana. Lapsella on asema, ja sijainti on raja. Lapsen paikasta voi päätellä MIEHEN paikan. MIES on lähtenyt ja MIEHESTÄ jouttu luopumaan JOS lapsi ei ole enää totutulla paikallaan.

Jos vaimo ei ymmärrä miehen ajatusmaailmaa, varsinkaan tunne-elämää, auttaa kun yrittää sitoa tapahtumat lapseen. Silloin seurauksesta (lapsitapahtuma) on pääteltävissä syy, että mies on tehnyt ei-toivotun mielenliikkeen ja sen totteuttanut.

Samoin auttaa kun vaimo on tiedottanut asiariippuvuuden miehelle. Kun sitoo uhkaukset lapsen tapahtumiin, niin mies tiedostaa syyt ja seuraukset. Vaimolle helpompi tapa hallita miestä. Mies ymmärtää varmasti syy/seuraus -suhteen kun vaimo on asettanut selkeän laukaisevan ehdon.

ENNAKOIVALLA mekanismilla on mahdollisuus hallita ja säätää miehen käyttäytymistä, älykkäästi ennekuin mitään peruuttamatonta on tapahtunut (fyysinen lähtö). Jos mies päättää lähteä, se ei ole vielä lopullista, jos sen saa vesitettyä esim. hirvittävältä näyttävällä sekopääkohtauksella. (niin narsku voisi tehdä)

ihminen kun ensin pelastaa kuitenkin sen oman nahkansa kun toisen.
Kysymys ei ole kumpi ensin, kun hädässä on vain yksi. Silloin kysymys on siitä pelastaako yhden ihmisen, jos voi tai ei. Jäätääkö kylmästi heitteille ja julmasti tuhoutumaan. Vipuvarsi vääntää omantunnon kautta. (niin narsku voisi tehdä)

Mieshän tuntee selvästi pelkoa ja vastuuta. Voi kiristää kunnolla loppuun asti: "En tiedä millainen äidistä tulisi, pelkäänpä että alkaisi juomaan kuten sen vanhemmatkin tekevät."

Ei ole sattumaa että vipu on tarkasti MIEHEN häpeäpisteessä. Normaalijärki sanoo: "Isä riisti lapsen pois -> ÄITI tuhoutui! Sellaista ei tunnolleen halua.

Siis: "Isä (tekijä) riistää (syy) lapsen (väline) pois vaimolta (teon kohde) ja ÄITI (kohde) tuhoutuu (seuraus)! Isä tuhoaa äidin ja ISÄ käyttää LASTA välinneenä. (niin voisi tehdä että joku näyttäisikin narskulta)

Sen rinnalla ei paina mahdollinen ehkä-ei-äidillisyys tai eikä-raskausmasennus. Isä olisi tietysti pahis, oli äiti mitä tahansa (avutonta). Väärin mikä väärin ja se siitä.
 
kommentti
Alkuperäinen kirjoittaja ymmärrys;10538726:
Minä kanssa ensin ihmettelin ap. viestiä . Sitten alkoi leikkaamaan . Hetkinen tämähän on hyvä idea kaiken haluavalta naiselta. Vähän vierasta miestä väliin mukama luvan kanssa. ja oma mies hoitaa velvollisuudet , lapsen hoidon kun vaimo vähän raottaa jalkoväliä.

Siiis onko oikeesti tämmöisiä miehiä. että suhde saa jatkua vaikka toinen selkeesti ilmoittaa että et miehenä seksin puolelta riitä hänelle.. ennen sellainen söi miehen sisältä niin että erohan siinä tuli.
Jos tilanne olisi toisin päin ja mies haluaisi välillä vierasta, sitä pidettäisiiin ihan luonnollisena ja mietittäisiin onko vaimo kenties lihonut, lakannut huolehtimasta itsestään, nalkuttaa, menettänyt kiinnostuksen seksiin jne.

Ja ap:lle sanoisin, että avoin suhde on tosiaan sellainen, että MOLEMMAT haluavat välillä käydä vieraissa luvan kanssa ja että keskinäinen suhde säilyy, ei se ole tuollaista, että toinen kiristää ja vaatii "avoimen" suhteen, jos toinen ei halua. Ihan normaalia loukkaantua tuollaisesta. Vaimosi ehkä kokee, että elämä on ohi jne., haluaa vapautta ja luulee, että tuollaisella sekoilulla tulee onni.
 
oikea ap
Oletko aivan varma, ettei tämä suhdetoive ole syntynyt vaimosi omassa päässä ja mielikuvituksessa? Jospa mitään suhdetta ei edes ole olemassa?

Oletko ollut yhteydessä tähän mieheen? Minä kyllä soittaisin ja kysyisin, että mitä sitä hänen päässään liikkuu, kun ajattelee tulla ilman vastuuta olevaksi panomieheksi vaimolle?
Ja onko tällä miehellä vaimo, mitä vaimo tykkäisi tällaisesta avoimesta suhteesta vieraaseen naiseen?

Mitä sitten jos vaimosi tulisi raskaaksi, lapsi olisi laillisesti sinun?

Eipä taida sinulla olla paljonkaan vaihtoehtoja. Vaimo on jo pilannut suhteenne näillä toiveillaan, koskaan ei siitä tule enää entistä. Teille kaikille olisi parasta, jos hän muuttaisi pois ainakin joksikin aikaa ja katsoisi kuinka ihanaa se vapaan naisen elämä on.
Nähtävästi joku kirjoittanut pari kommenttia esittäytyen minuna. Ei se suhdejuttu ole vaimon päässä jos kirjoittelee sähköpostia, ja totta puhuen messenger ja web-kamerakin on ollut käytössä ahkerasti, tai ainakin mies käyttää web-kameraa. Viestiä kuitenkin laitetaan jatkuvasti, tänäänkin ovat jutelleet. On halunnut mun juttelevan miehen kanssa ihan kasvotusten, mutta minä sanoin siihen, että tappaisin sen miehen siihen paikkaan. Ei sillä miehellä päässä liiku mitään, kuulemma oikean ja väärän taju on heikon mielen tuotetta, heikot hakevat moraalia, oikea ihminen tekee mitä haluaa välittämättä muista. Ei ole sillä miehellä vaimoa koska tuskin naisia se ihminen kiinnostaa, on siis epämiellyttävän näköinen ja käytös juuri sitä samaa luokkaa.
 
Viimeksi muokattu:
ap
Jos tilanne olisi toisin päin ja mies haluaisi välillä vierasta, sitä pidettäisiiin ihan luonnollisena ja mietittäisiin onko vaimo kenties lihonut, lakannut huolehtimasta itsestään, nalkuttaa, menettänyt kiinnostuksen seksiin jne.

Ja ap:lle sanoisin, että avoin suhde on tosiaan sellainen, että MOLEMMAT haluavat välillä käydä vieraissa luvan kanssa ja että keskinäinen suhde säilyy, ei se ole tuollaista, että toinen kiristää ja vaatii "avoimen" suhteen, jos toinen ei halua. Ihan normaalia loukkaantua tuollaisesta. Vaimosi ehkä kokee, että elämä on ohi jne., haluaa vapautta ja luulee, että tuollaisella sekoilulla tulee onni.
Vaimo ei koe, että elämä on ohi, tai ei ainakaan sano niin. Meillä on ollut vakaa parisuhde, paljon intohimoa, joka ei ole laantunut vaan parantunut vuosi vuodelta vain. Vaimon koko elämä ennen minua on ollut epävakaata ja itsetuhoista, halunnut pitää kynsin ja hampain kiinni siitä, että ainakin se hänen oma perheensä on niin täydellinen kuin olla ja voi. Nyt tämä on kuitenkin itsetuhoista mielestäni. Kerroin tänään, että ei onnistu, en koskaan hyväksy ja voi lähteä kävelemään, jos aikoo tehdä jotain. Luulee, että ajan kanssa hyväksyisin asian, sanonpa vaan, että koskaan en hyväksy. Sen jälkeen on ollut hiljaista, ei halua puhua koko asiasta koska en ymmärrä hänen kantaansa ja olen vain minäminä-ihminen. Saa nähdä mitä tulee, tietää kuitenkin sen, että minua ei pompottele, en ole niin riippuvainen, että antaisin itseni loputtomiin kärsiä tai lapseni kärsiä lainkaan.
 
Viimeksi muokattu:
no
Nähtävästi joku kirjoittanut pari kommenttia esittäytyen minuna. Ei se suhdejuttu ole vaimon päässä jos kirjoittelee sähköpostia, ja totta puhuen messenger ja web-kamerakin on ollut käytössä ahkerasti, tai ainakin mies käyttää web-kameraa. Viestiä kuitenkin laitetaan jatkuvasti, tänäänkin ovat jutelleet. On halunnut mun juttelevan miehen kanssa ihan kasvotusten, mutta minä sanoin siihen, että tappaisin sen miehen siihen paikkaan. Ei sillä miehellä päässä liiku mitään, kuulemma oikean ja väärän taju on heikon mielen tuotetta, heikot hakevat moraalia, oikea ihminen tekee mitä haluaa välittämättä muista. Ei ole sillä miehellä vaimoa koska tuskin naisia se ihminen kiinnostaa, on siis epämiellyttävän näköinen ja käytös juuri sitä samaa luokkaa.
Nyt sitten otat jalat alle ja vähän äkkiä; ei koskaan ja missään tilanteessa vaimo juttele toisen miehen kanssa avoimesti ja pidä sinua pilkkanaan. Valitettavasti tuo on sairautta ja viittaa narsismiin, vain narsku kykenee tuohon.

Sinun etusi on nyt ottaa ero ja lapsi luoksesi asumaan. Vaikka vaimosi kuinka katuisi, niin tuskin paranee ja kannat ikäsi tuota ongelmaa hänen kanssaan. Siis et edes yritä enää jatkaa. Loukkaukset ovat sitä luokkaa ja mieleltään sairaan ihmisen tekemiä, minä eroaisin välittömästi, nyt on jopa siihen hyvä syy.
 
Viimeksi muokattu:
lapsen hyväkö
Selvä asia on, että seksiä on jo harrastettu tuon miehen kanssa - tavalla tai toisella. Nyt asiat ovat vain edenneet jo niin pitkälle, ehkä toistuvaksi hommaksi, että vaimo haluaa siihen siunauksesi.

Johtuipa asia mistä tahansa, niin todennäköisesti ainoa tie yhteiseen tulevaisuuteen olisi molempien osapuolien sitoutuminen pariterapiaan. Tosin sekin edellyttää kummankin halukkuutta siihen.

Toisaalta tuli kyllä mieleen, että kannattaisiko lapselle tehdä isyystesti ja sinun käydä sukupuolitautitesteissä? Ties mitä siellä mammalomalla ja kaiketi jo ennen sitä on touhuiltu ja kenen kanssa.

Eipäs muuta kuin nyt kiireesti asiat etenemään jonnekin suuntaan.
 
panomies
Jälleen kerran kiitän Luojaa kiimaisista pikkurouvista. Tämänkertainen pikkuhutsu vaan on pelannut korttinsa varsin taitavasti. Aviomies onkin nyt mukamas päättävässä asemassa: Hyväksy tämä asetelma tai sitten se on sitten My Way ja sun High Way. Sinun päätös - eletään sen mukaan.

Aisankannattajan asema ei ole kovin viehko, mutta ajattelen sinua aina lämmöllä pannessani kiimasta kosteaa pikkurouvaasi.
 
*Siri*
Miksi tämä ihana mies ei sitten halua vaimoasi kokonaan tai miksi vaimosi ei halua häntä?
Mikä sinun asemasi on tässä kuviossa? Olet aisankannattaja ja narri, jonka kustannuksella voi pelata jotain ihka omaa moraalipeliä ja jolle voi sanella säännöt, miten "oikea" ihminen elää?
Herää jo! Tuollaisen maailmankuvanko haluat lapsesi omaksuvan?

Ehkä sinun ei olisi pitänyt alun alkaenkaan perustaa perhettä naisen kanssa, jolla on niin erilainen tausta ja moraalikäsitykset kuin sinulla. Vähän aikaa voi teeskennellä kunnon perheenäitiä kuka vaan, mutta pidemmän päälle ne lapsuuskodin kieroutuneet kasvatusopit pompahtavat pintaan.
Pelasta lapsesi ja itsesi, pian.
 
been there done that
Vaimo on vaan saanut parisuhteesta tarpeekseen. Hän haluaa villiä sinkkuseksiä, mutta samalla säästää sen turvallisen kodin ja elintason, jota se tarjoaa. Helppoa. Ei siinä tartte olla mikään masentunut sekopää, vaan seksistä sekaisin mennyt nainen, joka on hurahtanut pelimieheen. Ei pelimies häntä akakseen ota, kunhan paneksii, siksi pitää vaimolla olla se elättäjäkin ja koti. Sinkkuna eläminen on näes paljon kalliimpaa.

Ja kyllä se vaimo on jo päässyt sen pelimiehen makuun ihan livenäkin, ei se muuten noin sekaisin ole. Sopivat vain seksuaalisesti yhteen kuin vakka ja kansi, thats it. Kun saa jumalaista seksiä, se pistää naisen niin pilviin, että ei se ressukka osaa muuta ajatellakaan.

Eron saat ihan itse haettua, ei siihen vaimon lupaa tarvita:)
 
outoo
Nämä eilisen klo 22 jälkeiset "Kari" -kommentit, tosin kirjoitustyyli ja sisältö on aivan erilaista kuin omat tuotokseni, joten siitä eroittaa.
Jaahas-no, jo asiasisällöltäänkin epäolennaisena jätin sen huomiotta.

Vaimo myös vihjaa että alkaa maksusta tarjoamaan nettiseksiä jos en suostu avoimeen suhteeseen exän kanssa. Valitse sitten kahdesta "kivasta"....
Mistä kahdesta ja mitä? Seksi ammattina tai harrastuksena, muka?

Vuorovaikutuksellisesti arvioiden tarkoitus on estää seksin henkilökohtaisuutta. Vähentää seksin läheiseksi kokemista, mm. tiedottamalla seksin suuntaamisesta yhtälailla kenelle tahansa, kuin yhteen tai kahteen kohteeseen. Näinollen seksin arvo yksilölle jää epäselväksi. Lisäksi seksin itseisarvo muuttuu ja maksullisuus tekee arvon rahassa mitattavaksi. Kaikenkaikkiaan pyrkimys intiimiyden mitätöinttiin. (niin narsku voisi tehdä)

Älykästä uhkakuvan luontia, minkä tavoitteena on mielikuvien avulla helpottaa valintaa todellisuudessa. Näinollen tulevaisuuskuva on ehdoton ja tulevaisuus suhteessa vaimoon mahdollinen vain avoimena. Toisen alykkään itsetuhoisen uhkakuvan tavoitteena on mielikuvien avulla painostaa suhteen valintaa avoimeksi. Näinollen luotu tulevaisuuskuva on jokatapauksessa ehdoton uhka. Sen voi välttää valitsemalla samoin kuin vaimo, mikä ikäänkuin uhkattomana ennustaa turvallisinta tulevaisuutta. (niin narsku voisi tehdä)

Ajattelun älykkyys on oiva keino, minkä ainoastaan tunneälyn käyttö voi täydentää oivallisemmaksi. (niin narsku ei voisi tehdä)
 
Viimeksi muokattu:
ap
Jaahas-no, jo asiasisällöltäänkin epäolennaisena jätin sen huomiotta.


Mistä kahdesta ja mitä? Seksi ammattina tai harrastuksena, muka?

Vuorovaikutuksellisesti arvioiden tarkoitus on estää seksin henkilökohtaisuutta. Vähentää seksin läheiseksi kokemista, mm. tiedottamalla seksin suuntaamisesta yhtälailla kenelle tahansa, kuin yhteen tai kahteen kohteeseen. Näinollen seksin arvo yksilölle jää epäselväksi. Lisäksi seksin itseisarvo muuttuu ja maksullisuus tekee arvon rahassa mitattavaksi. Kaikenkaikkiaan pyrkimys intiimiyden mitätöinttiin. (niin narsku voisi tehdä)

Älykästä uhkakuvan luontia, minkä tavoitteena on mielikuvien avulla helpottaa valintaa todellisuudessa. Näinollen tulevaisuuskuva on ehdoton ja tulevaisuus suhteessa vaimoon mahdollinen vain avoimena. Toisen alykkään itsetuhoisen uhkakuvan tavoitteena on mielikuvien avulla painostaa suhteen valintaa avoimeksi. Näinollen luotu tulevaisuuskuva on jokatapauksessa ehdoton uhka. Sen voi välttää valitsemalla samoin kuin vaimo, mikä ikäänkuin uhkattomana ennustaa turvallisinta tulevaisuutta. (niin narsku voisi tehdä)

Ajattelun älykkyys on oiva keino, minkä ainoastaan tunneälyn käyttö voi täydentää oivallisemmaksi. (niin narsku ei voisi tehdä)
En ole kirjoittanut ensimmäistäkään kommenttia tänään, joten joku nähtävästi saa suuresti tyydytystä esiintyessään minuna. En kirjoita tänään mitään.
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä