Vaimo pakottaa avoimeen suhteeseen

  • Viestiketjun aloittaja pettynyt m
  • Ensimmäinen viesti
OIKEA AP
Kyllä on taas ollut ovela kaveri. Esiintyy minuna ja väittää että ylempi ei ole totta. Asia on niin ettei mitään treffejä eikä kahvitteluja tai kondomilöytöjä ole meillä tapahtunut. Tiedä sitten mitä noiden väärentäjien kotona on tapahtunut. Meillä tilanne on ihan entisellään, oikeastaan mikään ei ole muuttunut noihin minun itseni aiemmin kirjoittamiin viesteihin verrattuna.
 
no
Kyllä se on viisainta, että et aloittaja kirjoita mitään enää tähän ketjuun, koska emme tiedä enää kuka on se mielenvikainen provoilija. ratkaise ongelmasi kunika parhaaksi näet, ei meillä ole enää mitään sanottavaa, kaikki on sanottu.

Voimia
 
outoo
Vaimo ilmoitti aamupäivällä että menee tänään "treffeille" luvalla tai ilman.
En osaa ajatella toiveikkaita, en löydäparempia mahdollisuuksia, en millään.

Ilmoitus että ei aio noudattaa kuvitteellista sopimusta. Konkreettinen osoitus sopimuksettomasta tilasta. On ymmärretty oikein, merkitykseltään tekona. Vaimo ei kysy eikä odota lupaa. Tekijänä hän tekee niin kuin haluaa, omin luvin.

Huom! Hän toistaa ilmoitustaan, miksi? Toistaminen voi vaikuttaa näennäisen tarpeettomalta, mutta sen tarkoitus on muistuttaa asiasta, että se realiteetti pysyisi miehen mielessä.

Kun hänen tekonsa, oikeudellista merkitystä ei ymmärretä, tai oikeustajua ei haluta pitää asian käsittelyn perusteena, se on vaimon tilaisuus: aviokriisi = uhka miehelle ja mahdollisuus vaimolle.

ensi viikonloppuna on sitten minun vuoroni.
Vaimo 'antaa' miehelle arvottomia 'oikeuksia' oman mielensä mukaan, ts. käyttää mielivaltaa. Vaimo on asettanut miehelle oman vuoronsa ja muistuttaa siitä (ikäänkuin kiirehtii asiaa), hyväksymään hänen mielivaltansa arvoriiston uhalla.

Ei paljon auttanut vaikka pyysin ettei lähtisi ja sanoin ettei omat treffivuorot kiinnosta vähääkään.
Tämä vaihtoehto toteuttaisi miehen elämässä psyykkistä arvottomuutta. Vaimo antaa näennäisen mahdollisuuden vertaamisen perustella 'päästä tasoihin'. (kateuden ja koston periaate)
Sen valitseminen ei ole kannattavaa miehelle, mutta olisi kannattavaa vaimolle. (miehen omanarvon tunteen väheneminen, heikompi itsetunto)

Ja onhan minun ajateltava perhettä ja lastakin....:(
Vaimo, joka on ilmoittanut aikeensa olla huolehtimatta lapsen tarpeista ja hyvinvoinnista, hylkii äitinä perhearvoja. Kun hän päättää että äidin suhde lapseen on arvoton, hän päättää samalla että lapsen suhde äitiin on arvoton.

Vaimo riistää mahdollisuudet mieheltäkin arvostaa häntä vaimona, kuten lapseltakin äitinä. Vaimo huolehtii lähinnä siitä ettei hänellä voi olla arvoa muille. Hänellä on siis pyrkimys mitätöidä toistenkin arvoja.

Nyt kun ollaan siinä pisteessä että pitäisi lähteä tai jäädä ja kestää tätä vapaata suhdetta ei lähteminen olekaan enää helppoa.
Avoin suhde on mahdoton. Avoimuus on sitä että suhde on avattu, tilanne uudelleen arvioitavaksi ja jätetty valinta näennäisen avoimeksi. Vaimo tarjoaa vain huonoja vaihtoehtoja, koska tahtoo samaa kuin haluaa.

Tosiasiassa valinta on kyllä todellisuudessa vapaa (jos niin haluaa), mutta ilmeisesti miehellä on näennäisen järjettömiä vaikeuksia, ei halua samaa kuin tahtoo.

Kun ajatteli asiaa aiemmin oli selvää että tähän se loppuu mutta nyt kun on tosi kyseessä…
Järkevät ajatukset tuntuvat selviltä kuviteltuina, mutta, vaikutukset epäselviltä, syy/seuraus -suhteet jäävät todellisuudessa epävarmoiksi. Tuttu tunteen ja järjen näennäinen ristiriita.

Tilanne ei voi olla todellinen, ellei se ole looginen tosi. On oletettava miehen motiiviksi joko rationaalinen (provoilu) tai irrationaalinen mielentila (rakastuminen). Aika (5v+) vaikuttaa 'liian pitkältä', mutta siihen löytyy looginen selitys. Logiikka saadaan tässä tilanteessa pätevämmäksi, ehdolla että mies (rakastunut) toimii irrationaalisti. (näennäisesti = tunne voittaa järjen)

Itkuiseksi on vetänyt.
Tästä tilanteesta ei voikaan kunnialla selvitä. Kaikki vaihtoehdot merkitsevät arvon menetystä tavalla tai toisella. (omanarvontunteenkin)

Todellisuudentajun seuraus, järki voittaakin tunteen, koska se on looginen tosi (realiteetti). Kun menettämisen tunne, pelko on toteutumassa on tunne (luopumisen tuska) sekä tunnereaktio (itku) järkeenkäypä, uskottava. (looginen tosi)

Rakastunut on ottanut riskin 'sijoittanut' suurimman arvon rakastumisen kohteeseen, eikä kohdetta (ainoana) ole mahdollista vaihtaa, ts. korvata siirtämällä arvoa toiseeen kohteeseen. Rakastunut saa myös itse arvonsa rakastumisen kohteelta, JOS kohde arvostaa vastaavasti rakastunutta. Kohteen antama arvostus ratkaisee, riski on realisoitumassa.

…isoin osa minusta haluakaan lopettaa tätä tähän…
Jos ajattelee että suuren pörssiromahduksen (keskim. -20%) aikaan 30-luvulla (USA), jotkut ison osan materiaalista omaisuuttaan sijoittaneet hyppivät pilvenpiirtäjien katoilta, niin kuinka vaikeaa rakastuneella on, kun isoin osa henkistä pääomaa on 'sijoitettu kannattamattomasti'?

…ja tällä tavalla.
Parempia tapoja ei ole odotettavissa, kun 'suhdanteissa vain huonompaan suuntaan mennään'. Lisäksi suunnitema on määrätietoinen ja hyvä ennuste erittäin epätodennäköinen.
 
Viimeksi muokattu:
outoo
En tiennyt yhtään mitään. Olivat kuitenkin panneet, vaimon mukaan se oli hänen puoleltaan lähtöisin.
Asioille voi antaa haluamiaan merkityksiä. Kuka tietää ja mitä, onko pantu ja koska, missä, kenen puolelta jne. Asetelmaa ne eivät muuta, ehkä tunteitten voimakkuuksia ja muuta vaihtelua. Käypää kamaa vaikkapa huomion ohjaamiseen eri tarkoituksia varten.

Ei ollut tarkoitus, ei ole mitään tunteita miestä kohtaan.
Varaselityksiä a) Mikä on panemisen tarkoitus kun tunteita ei ole? Onko siinä jotain kysyttävää, jos ei ollut tarkoitus ensin, mutta vähän myöhemmin oli? Epäselvintä kai se, onko niitä tunteita vai ei, ja vaikeako uskoa ettei ole, vaikka vannoisi?

Kuulemma katuu nyt kovasti.
Varaselityksiä b) Riskitöntä toimintaa, siltä varalta että joku ostaa.

Nyt kuitenkin on jälkikäteen tekstaten kertonut ihastuneensa tähän mieheen.
Varaselityksiä c) Yleisen hegemonian ennakkohyväksyttyä hyminää. (tav. hyviä syöttejä)

Nyt yhtäkkiä vain tajunnut, että naisella voi olla suhde ja rakastuminen/ihastuminen useampaan mieheen kerralla.
Varaselityksiä d) Nyt pissii jo jaloilleen. Tieteellinen fakta: Rakastuminen useampaan kohteeseen kerralla ei ole mahdollista, ei edes naiselle. Se toki kannattaa tajuta, että on hyvä varautua yhtäkkiä muuttamaan mieltään *naps*: "Olin sittenkin vain ihastunut, vai mitä, käyhän se niinkin, jookos?!"

Edelleen haluaa pitää molemmat kun ei pysty valitsemaan.
Varaselityksiä e) Voi sentään miten söpöä olla naisellisen heikkona tunteilleen. Mitäs kaikkia tunteita keksiikään, kunhan vauhtiin pääsee?

Sanoin, että tämä riittää mulle, mutta vaimopa ei ymmärrä.
Niin, ei ymmärrä että kun. Tunteita voi ilmeisesti olla, ja jos niin toisilla aivan ihmeellisesti, jopa ihan häneen itseensä kohdistuvia kummallisuuksia. Tähän ei sittenkö osaa varautua sujuvin selityksin?
 
Viimeksi muokattu:
vierailija
Hyviä uutisia!!! Hei kaikki. Nimeni on Sarah Woods. Toivon, että kaikilla oli hyvä päivä, olen erittäin tyytyväinen tähän, joten haluan kaikkien tietävän, mitä Prophet Solution teki minulle ja perheelleni. Minulla oli onnellinen ja rauhallinen avioliitto, mieheni oli liian viehättävä ja välittävä. Mutta asiat happasivat, kun mieheni alkoi laittaa sitä syrjään ja tulla kotiin myöhään illalla, koska perheenjäsenet painostivat häntä, koska en pystynyt saamaan hänelle lasta. En koskaan tiennyt, että hänellä oli suhde toisen naisen kanssa, hän lakkasi kiinnittämästä minuun huomiota neljäksi vuodeksi. Oli todella tuhoisaa ja sydäntäsärkevää nähdä rakkauden ajautuvan pois perheestämme. Valitin ystävälleni, joka esitteli minut Profeetta Solutionille, joka auttoi häntä jossain vaiheessa, mutta epäilin sitä, koska en koskaan uskonut ihmeisiin, mutta koska olin epätoivoinen, annoin sille mahdollisuuden. Otin yhteyttä profeetta ratkaisuun ja kerroin hänelle kaiken, profeetta sanoi, että hän auttaa pelastamaan avioliittoni ja tuo mieheni takaisin luokseni. Tein sen ja annoin mitä tarvitsin ja siinä se. Mieheni tuli kotiin eräänä iltana itkien ja pyytäen anteeksi. Se oli kuin ihme, muutama viikko sitten synnytin tytön. Olen niin onnellinen, että hän auttoi pelastamaan avioliittoni, kiitos profeetan ratkaisun.


Hän voi myös auttaa seuraavissa asioissa:
(1) Jos haluat miehesi/vaimosi takaisin sinulle
(2) JOS haluat entisen rakastajasi takaisin sinulle
(3) Jos haluat miehesi tai naisesi rakastavan sinua vain
(4) JOS HALUAT LAPSEN (steriili / steriili)
(5) Jos haluat aviomiehesi/vaimosi olevan sinun ikuisesti
(6) JOS HALUAT VOITTA OIKEUSTAPAAN
(7) parantaa kaikentyyppisiä sairauksia

Ja enemmän...

Ota häneen yhteyttä nyt osoitteessa: prophetsolutiontemple@gmail.com.
Voit myös lähettää hänelle tekstiviestin tällä whatsapp-numerolla..+1(332)242-5663.
 

Yhteistyössä