Uusi syy lihavuuteen E621

  • Viestiketjun aloittaja JONSERED Karhunkantaja
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Muita vältettäviä ovat glukoosi-fruktoosisiirappi ja maissisiirappi (tutkimusten mukaan tuhoavat aineenvaihdunnan, altistavat diabetekselle ja ylipainolle). Jopa mahan bakteerikannan ja ylipainon välillä on todettu yhteys. Joten ei, ylipaino ei johdu aina pelkästään liiasta syömisestä, vaikka tämä sitkeä väittämä elääkin tiukassa. Tuossakin kokeessa glutamaattirotat söivät vähemmän, mutta lihoivat silti enemmän.
Upp
 
vierailija
Palkkansa eteen täytyy varmaan väittää mitä käsketään?
Ovat tehneet kliinisiä kokeita ihmisillä, jotka ovat väittäneet saavansa oireita. Ainoastaan tyhjään vatsaan nautittuna ja runsaasti sekä hoitamattomat astmapotilaat ovat saaneet oireita, jotka nekin ovat olleet ohimeneviä. Natriumglutamaattia esiintyy ihan luonnostaankin ei vain lisättynä.
 
vierailija
vierailija
Petteri Orpo voisi saada säästöjä kun kieltäisi tuon ja muut vastaavat vahventimet
Turha lisäaine tuo onkin... Yksin sen pois jättäminen ei lihavuutta kadota, mutta saattaa oleellisesti auttaa sen vähentämiseen tilanteissa, joissa voidaan pitää perusteltuna sitä, että ylipainon on edes osittain aiheuttanut natriumglutamaatti.

Ja tarkkaavaisuushäiriöidenkin määrä, varsinkin eineksillä kasvavilla lapsilla, saattaisi pienentyä. Tiedä häntä sitten... :whistle:
 

Yhteistyössä