TOUKOKUUN TOIVOTUT 2008 KESÄKUUSSA

Naukuri, joo muistan ton nimivalintahomman kans :headwall: päiväkotitausta pisti pikkasen vaikeeks....ei sillä etteikö sais samaa nimeä olla, mutta jotkut on niin käytetty puhki jo omasta mielestä ja joistakin tulee aina vaan joku tietty mieleen jne jne. Mutta eiköhän se nimi teidänkin kakkoselle löydy!



 
summer: Joo, erityisesti hankalaa on toi, kun jostain nimestä tulee joku "hankala" lapsi mieleen tai muuten nimi häiritsee, vaikka muuten nätti olisikin. Esim. meidän koulussa oli aika monta Max-nimistä poikaa (eri alakoulun luokilla ) ja ne kaikki istui vähän väliä jälki-istunnossa. Eihän se nimestä johdu millään lailla, mutta silti tuosta nimestä tulee aina pikku-huligaanit mieleen :) Ja tytön nimenä Loviisa olis aivan ihana, mutta tuo tyttö kiusasi luokkatovereitaan niin paljon, et siitäkin on jääny jotenkin huono maku. On se ihmismieli kummallinen!
 
Mitat rv 41 4045g, 52cm ja py 38cm. 1-v 10450g, 76,5cm ja py 47,5cm

eli nollakäyrillä, ikäluokassa himpun yli keskiarvon. Toivutaan täällä vauvarokosta just sopivasti synttäriviikonloppuna. Neiti on kirkunut yötä päivää, kun ilmeisesti päätä särkee ja äitikin on tyhmä.

Hauskaa syksyä? kesä tais jo olla ja mennä...
 
Heipä hei täältäkin,

kaiken tohinan keskeltä ilmoittelen meidän sakistakin.

Jätkis täytti vuoden, neuvolassa kaikki hyvin. Kasvua tasasesti, mitat 10,510kg, 79,5cm ja 46,7cm (3,685kg, 51cm ja 35cm) Kehityksessä kaikki ok, jätkishän lähti kävelemään 9½kk:n iässä, nyt juostaan, potkastaan palloa, kiivetään yms. eli hyvin saa äitee liikettä vatsan kanss. Sanoja tulee vähän, mutta puhetta ymmärtää hyvin. Huumorintajuaki näyttäs olevan, melekonen venkula koko poika. Yksillä päiväunilla mennään, samalla safkalla ku muu porukkakin.

(.) on kasvanu valtaviin mittoihin. Nyt rv 30 ja olo ku norsulla (kohdunkorkeus 30cm), muuten olo hyvä, painoa tullu kilo lisää. Vähän on vaikeuksia malttaa (missä välissä muka) levätä. Poika pitää virkeänä ja sitt ostettiin kuun vaihteessa rivarin pätkä (4h, k ja s, 98m2). Pakkohan sinne on päivittäin jotaki nyssäköitä jätkän kanss raijata :whistle: remppaakin pitäs tehä. Virallisesti muutetaan kuunvaihteessa. Mies koettaa toppuutella mun tohinaa, mut minkäs teet, tuntuu ett kaikki edistyy paremmin ku saa ite touhuta. Haittapuolena on sitt supistelut iltaisin.

Iina, jätkis ja nimetön vatsavauva

Ps, kyllä täss tuntee ittensä vanhaks ku esikoinen sai kevarikortin ja on ihan oikeissa kesätöissä.
 
Sateista iltaa! :flower:

Luonto kiittää, kun sataa kaatamalla, mutta voihan perä miten karseita nää sadepäivät on viettää sisällä 1-v.n kanssa :eek: Lisäksi meillä on ollut aivan KAMALA päivä: Nea heräsi 11,5 tunnin yöunien ja hyvän yön jälkeen pirteänä, aamupvä meni kivasti kerhossa, mutta päikkyjen (2h) jälkeen ei valehtelematta ole tehnyt muuta kuin mankunut ja jopa itkenyt suoraa huutoa :ashamed: Ollaan melko varmoja, että tekee alhaalle sivuhampaita, kun kalvaa peukulla ikeniä ja välistä sit itkee ja siksipä laitoin suponkin yöksi. Jos saisi koko porukka nukkua :/ Tosin ne korvat mua vaivaa tosi paljon, kun kahdesti yöheräilyt+kitinä on ollut merkki korvatulehduksesta joten mietin kuumeisesti, jos veisin pimun huomenna Mehiläiseen.. Ei häntä ainakaan tuossa mielentilassa voi jättää isälleen niiksi pariksi tunniksi, kun ollaan papan kanssa siellä talonäytöllä: parkuu vaan isänsä kanssa ja äidin sylissä pitäisi saada nysvätä :( Tosi outoa, kun meidän Neiti Itsenäinen Aurinko käyttäytyy näin :/ Onko muiden lapsilla samoja "oireita"??

naukuri Sehän oli meillä yksi painava syy muuttaa takaisin tännepäin pk-seudulta, että ei oltaisi varmaan koskaan saatu moista upouutta lukaalia sieltä! Ja meille koti on uraa tms. niin paljon tärkeämpi, että ollaan valmiita tyytymään pienempään palkkaan ja pienempiin työkuvioihin, kunhan saadaan vaan se unelmatalo ja miehelle iso autotalli :D Ja oonhan mä jo päättänyt leikkimökin ja hiekkalaatikon paikatkin ;) Huomenna sitten saadaan asiaa eteenpäin ja jos kaikki vaikuttaa hyvältä niin sitten vaan tarjousta kehiin... Oih, kun se unelma olisi vielä joskus meidän....

Mitat oli meillä syntyessä (41+1) 3.972g, 51cm ja 37cm. 1-v. neuvolassa taasen 8.950g, 78cm ja 47cm.

Kiva kuulla sinusta Iina: aika samalta teitin elo kuullostaa kuin meilläkin - missä välissä sitä mukaa ehtisi olla raskaana?? :LOL: Vaikka mukavampaahan tää näin on, kun esikoisesta laski päiviä eikä aika kulunut millään ja nyt taas saa nyytin syliin enemmin kuin huomataankaan! Sitä paitsi itselle on ainakin ollut paljon "terveellisempää" odottaa toista, kun ajatukset ei oo koko aikaa masuvauvassa ja mitä voi tehdä ja mitä syödä ja voi voi kun kolottaa.. Ja muuten naukuri: meillä taasen on ihan päinvastoin eli siinä missä Nean ylivilkkaus B) oli selvästi havaittavissa jo kohdussa niin tää toinen on paaaaljon rauhallisempi tapaus! Iltaisin myllää, mutta muuten taitaa nukkua aika paljon =)

Jaa, jospa sitä lähtisi taas haaveilemaan... :p
 
Carmen: Iiks, mikä ylivilkkaus??? Meidän vatsassa rniin auhallinen esikko on ihan elohopea nykyään; mitäköhän tästä toisesta tulee?? :eek: Mut eikös Nea oo nukkunut kuitenkin ihan hyvin..? Eh :p No, katsotaan mitä tuleman pitää... Meilläkään ei sinällään ole mitään pakkoa asua pk-seudulla, mutta kun mun vanhempia lukuunottamatta melkein kaikki lähisukulaiset ja ystävät asuu täällä, niin ei raaskis muuttaa poiskaan. Mullahan ei työpaikkaa edes ole odottamassa joten sen puoleen vois lähteäkin, mutta nää sosiaaliset verkostot täällä ja muut mahdollisuudet, niin... Ei, ei ainakaan vielä pysty, vaikka iso talo houkuttaisikin. Ehkä joskus ;)

Carmen ja Iina: Meillä ei kans paljon tarvi miettiä, et koska lepäis ja nauttis rentouttavista hetkistä :D Itse tosin pidin esikon odotusaikaa miellyttävämpänä, koska vaiks olinkin töissä, niin fyysinen kunto/vointi oli 10x parempi kuin nyt :/ Ja toisaalta, kun oli tarvis niin sai saikkua ja sai LEVÄTÄ. Toi on kyllä hyvä pointti, et aika menee kuin siivillä. En edes muista ulkoa mikä raskausviikko on menossa milloinkin :D Toisaalta harmi, kun ei tämä toinen saa ainakaan odotusaikana niin paljon "huomiota" osakseen kuin esikoinen. Eihän vauva sitä tiedä, mutta en muista kirjotella mitään juttuja ylös yms. ja se vähän harmittaa. Kai se on sitten sen esikoisen etu, et kaikki tehdään vielä huolella ;) Mut ihanaa odotusta mammat! Kesä kun on ohi, niin meillä onkin melkis jo nyytit sylissä!

Meillä ei onneks tänään satanut kuin iltapäivällä. Aamupäivästä päästiin puistoon ja iltapäivälläkin kärryteltiin pienessä tihkussa kauppaan. Hulluks me täällä sisällä tultais, niin mennään sit aina sateellakin ulos ainakin aamupäivällä. Saappaat pitäis pojalle nyt kuitenkin hankkia, kun naapurista saadut nro21 nokialaiset on aivan liian isot ja tippuu jalasta kun pojan nostaa ylös. Niissä on tosi leveä se suuaukko, niin jalka hujahtaa siitä ulos. Huomenna ostoksille.
 
Kirsikkat. No niinmäkin tossa mietin et turha sorkkia unia,kun ei ennenkään oo ollu hyötyä rytmeihin puuttumisesta. Tosin paljoo kauempaa ei jaksa valvoo kuitenkaan,tänään sentään tunnin myöhempään sain laitettua yöunille,et iltavirkusta ei voida vielä puhua :D Ongelmahan juuri piilee siinä et herää ennen sian pierua,hyvä jos kuuteen nyt nukkuu...muutenhan sillä ei niin väliä oliskaan nukkuuko yöllä vai päivällä ne puuttuvat tunnit,kunhan ei lähtis sieltä aamusta :/
Muttamutta,tapani mukaan pyörittelen tätä asiaa ihan liian aikasin kupolissani... voihan olla että palaa uomiinsa kunhan tissin lopetuksesta toipuu =)

Niin,miäkin antaisin aamuyöstä maitohuikat jos huolis muuta kuin tissiä :( Tai olisin voinut sitäkin vielä hetken antaa jos olis tyytynyt siihen yhteen kertaan aamuyöstä,mutta alko taas aikaistumaan ja aikaistumaan herran maidottelut ja sit pitkin aamua lupsutteli.Ja kun olis haluja pikkuhiljaa lopetella...
Tosiaan,tavis maito..eikä edes se maitojuoma..kelvannut herralle viimeyönäkään joten olkoon sit ilman. Todellinen nälkä/jano ei taida vaivata ;)

Carmen,Laittelinkin jo aiemmin,et meillä on kans toi äiti vaihe taas käynnissä ja myöskin herää välillä tosi kiukkusena iltapäiväunilta ja on lyhytpinnasempi kuin aamusella... meillä myös kuola tippuu ja sormia jyystetään et joku hammasprojekti varmaan tääläkin :/

Kurpitsa :hug:

Juupa,elikkäs meitin herra meni nyt sit tunnin myöhempään yöunille... nyt venataan sit tuloksia :D Ei haittais jos vähän hilautuiskin unille meno...mut saa nyt nähä onko tuo vaan hetken hairahdus päikyissä ja tokenee jahka noi yöt alkaa sujumaan...jos alkaa B)

Kiva kuulla iinasta ja teidän porukasta :wave:

Kasper hokee nyt o-ou,oho ja uuaauuaa sillai paloautotyyliin :D Myös tiitti on tullut kuvioihin(kiitti) Ei paljookaan puhu oikeita sanoja omatoimisesti,mut toistaa ja "vastaa" kysyttäessä...
 
Repa: Toivottavasti auttaa aamuihin teillä! Meillä tuo myöhemmin unille laitto vei pari päivää, että ns. tottui siihen. Eli ensin heräs ihan normista sika aikaisin, mutta sit vähän helpotti. Nyt nukkuu ainakin klo 6:een ellei jopa puol seiskaan. Älä siis heitä pyyhettä kehään, jos ei vielä parissa yössä näy muutosta! ;) Meillä on ollut ihan selkeästi vaiheita kun on herännyt tosi aikaisin (eli ennen viittä ja viiden maissa ). Liittyi just yösyötön ja tutin vieroittamiseen muun muassa.

Meillä ollaan melkein joka päivä hankalia, joten en ees enää kommentoi... |O Oon jo niin tottunut, et vähän väliä saadaan kirkumis-parkumis-lattialle heittäytymis -kohtauksia, et ihan sama. Tänään meni yli vartti ennen kuin sain kakkavaipan vaihdettua, kun poika vikuroi lattialla ja huusi äänensä käheäksi. Koitin ensin rauhoitella ja sit annoin kirkua kunnes ei enää jaksanut. Sit vasta vaihdettiin vaippa. Huh huh... Hampaita tehdään meilläkin, mutta ei tuo käytös nyt normista paljon eroa.

Meillä poika ei vieläkään sano oikein mitään. Välillä toistaa jotain kuulemaansa, muttei välttämättä sano sitä enää uudestaan. Mutta joka päivä vaan ihmettelen, miten tuo poika voi ymmärtää lähes kaiken mitä hänelle puhun! Kaikki normaaliin päivärutiiniin kuuluvat jutut poika ymmärtää ja tietää, missä ne tapahtuu. Mun ei tarvi kuin sanoa, että mennään tekemään sitä ja tätä, niin poika menee oikeaan huoneeseen ja tekee :D Tai siis yrittää tehdä (laittaa sukkia / vaippaa / housuja / kenkiä / kiipeää potalle/ odottaa suihkun alla yms. ) Jotenkin sitä vaan ajattelee, et kun ei puhu, niin ei ymmärräkään ;)
 
Naukuri...ihan totta,ei ne muutokset koskaan näy hetkessä ja onneks kirjotit tuon mulle luettavaks et muistan taas,koska olin tulossa voivottelemaan et eipäs se nukkunut pidempään tänäaamunakaan ;) Eli kokeillaan nyt paripäivää ja nautitaan pitkistä päikyistä :xmas:
Meillä samahomma pojan kanssa,et kun ei juuri mitään (järkevää) puhu,niin ei meinaa käsittää et ymmärtää kuitenkin yhtä ja toista... Kasper ymmärtää kanssa pitkiäkin lauseita ja kehotuksia... sellasiakin mistä ei olla pojan kanssa varsinaisesti "puhuttu" tai näytetty sille,esim.joku kk sitten etsi navan iskän paidan alta vaikkei oltu varsinaisesti koko navasta koskaan juteltu =)

Jep,meillä tosiaan nukuttu sinne 4 taas ihan ok,sit tosi levottomasti 5.30 asti ja ylös. Eli toistaseks ei tuntunut tunnin myöhäsempi unillelaitto,mut jatkamme harjoituksia =) Oon kyl onnellinen et sentään nukkuu tonne 4 suht putkeen,mitä nyt nukkumaanmenon jälkeen herää kerran kaks. Nyt ei kauheesti itkeny tissiä...mut selkeesti sen perään haikailee... sai sitten kunnolla herättyään aamumaidon ja oli taas ylen onnellinen. :D
 
Repa: Jatkakaa vaan sitkeästi muutama päivä :) Me huomattiin tuo toden teolla siellä reissussa, kun poika heti hokas, että eletään 2h eri ajassa. Heräsi siis paikallista aikaa klo 5, kun suomes kello oli jo 7. Pari aamua meni ja sit poika veteli taas sinne kuuteen/seiskaan, mikä silloin oli se heräämisaika. Teillä tuo yömaito on ollut tosi tärkeä pojalle, joten vie varmasti tovin, että malttaa sen unohtaa. Mutta voimia, voimia!!

Meillä toimi tänään oikein kunnolla tuo puol tuntia myöhemmin unille; jotain hälinää ja huutelua kuului jo 5:50, mutta kun en mennyt katsomaan, niin hiljeni ja nukkui vielä tunnin! :eek: Eli meillä herättiin tänään vasta 6:50 eikä yön aikana kertaakaan, luksusta!! Juuri sitä mitä tarvitsinkin ;) Pari yötä mennyt nyt hammasrumban jälkeen et on malttanut nukkua koko yön. Nopeasti vaihtelee nää tilanteet...

Auh, odotuksen "ilot" nostaa päätään; pukamat, mahavaivat (lisäraudasta varmaan ) yms. Olo on kuin vaivaisella... Meen poistattamaan koko suoliston, kun tää napero on syntynyt :D
 
kurpitsa: Meillä on vähentynyt tuo unitarve, niin oli heti yöunista sit pois. Pari viikkoa laitettiin ajoissa nukkumaan, niin heräs tosiaan viiden maissa aina. Nyt on auttanut kun menee tuon puolikin tuntia myöhemmin unille. Yöunet on enää 10-11h, kun aiemmin oli sen 12h.

Ny pihalle!
 
Meillä tuo unirytmi on siirtyny koko ajan aikasemmaks.... eilen nukahti seiskan aikaan ja tänään herättiin myös seiskalta. Ihana kyl saada omaa aikaa illalla mut pitäis myös malttaa mennä nukkumaan. Yksi yömaito on meilläkin edelleen.

Tutti, meillä se on kyllä jäämässä ihan neidin omasta tahdosta. Kotona sitä ei käytetä ollenkaan, mut rattaissa se on vielä vähän käytössä, siis sillon ku alkaa väsyttää. Mut eipä oo peukkukaan menossa suuhun, koska sit tulis tutti väkisten takas. Riittävästi kuullu ja nähny 10-vuotiaita joilla on peukalo joka mahollisessa välissä suussa (oon siis vetäny lastenleirejä :D )

Taidoista lusikka omassa kädessä löytää tiensä lautasen kautta suuhun (eipä siihen juuri mitään jää), sohvalta opittiin eilen tulee alas peppu edellä. Ehkä taluttamalla ottaa kaks askelta eteenpäin. Nokkamuki ei toimi mitenkään päin.

Ihanaa, nyt se tuli se viesti et vedokset olis valmiina. Täytyykin pakata meidät ja lähteä kattomaan :D Ei malta odottaa!!!!
 
Heii ! :)

On ollut kaiken näköstä puuhaa tässä pari päivää etten ole kerennyt kirjoittelemaan. Eilen illalla kävin pikasesti lukemassa. Paljon ootte saanut tekstiä aikaan parissa päivässä.

Meille kuuluu ihan normaalia, mies on nukkunut pari yötä sohavalla kun herää 6 töihin niin ei ole sit häirinnyt aamusta meitä. Neitikin nukkunut huomattavasti paremmin yöt kun ollaan nukuttu kahdestaan samassa huoneessa. Eilen vietettiin neidin synttäreitä vol.2 ja ihan hyvin sujui, lahjaks sai vaatteita ja muutaman lelun. Nyt on onneksi nua synttärit ohi.
Pitäis myös valkata mitkä kuvat halutaan teetettäväksi, hankalaa! Onneks ollaan miehen kanssa aika samoilla linjoilla mitkä on hyviä. Mies kyllä sanoi että oli vähän pettynyt kuviin, mutta itse ainakin olin tyytyväinen, ainakin olin meidän julian näköisiä kuvia. :)
Niin ja nyt meillä on vihdoin se pottakin hommattu ja aamusta kun otin yö vaipan pois ja pisti potalle istumaan niin heti tuli pissa. Neitikin huomas minne se pissu tuli.. :)

Marmotta: Kaikkea nua pienet saavatkin aikaan! :eek: Mutta onneksi Eevan sormi saatiin sieltä välistä pois ja nyt kaikki on ok!

aamuyön maitohuikka: Meillä juodaan vielä aamuyöstä maito 5-6 aikaan, ja näin saan neidin jatkamaan vielä pari tuntia uniaan muuten ei varmaa nukahtais millään.

Puhe: Meidän neidillä on niin oma kieli, en koskaan ole kuullut muiden höpöttävän tuolla tavalla! :LOL: kodikadikodi.... ja tota rataa.. :D Kukka osaa sanoa, ja tietää mikä kukka on, mut nyt myös kaikki muut ovat kukkia. Äitiä koittaa hokea mutta en ole varma sen merkitystä. Sit osaa toistaa aika hyvin tavuja esim. lamppu niin sanoo mppu :D

Tutti ja tuttipullo: On meillä vielä käytössä, unille mentäessä. Tuttipullo myös käytössä, nokkiksesta ottaa vaan vettä muutamat hörpyt niin että jano lähtee mutta maitoa ei suostu ottamaan. Pitäis varmaan alkaa enempi treenaamaan tai sit siirryn suosiolla suoraan mukiin kun sen aika koittaa...
 
Hei kuulkaas mä oon ihan nyt pihalla tosta toukokuun toivotut-facebook sivustosta :whistle: siis itekin oon siellä, mutta miten te siellä toimitte?! ootteko kaikki toistenne kavereita vai miten? ainakin ootte sinne jotain seinälle kirjotellu ja onko siellä sitten kuviakin jossain vai katotteko toistenne profiileista sitten? ite en ole vielä mihinkään kirjottanu sinne....
 
summer: Mä oon muutaman kanssa FB:ssä kaveri, mut en vieläkään tiedä kaikkia oikealta nimeltä, niin ei ole sit välttämättä tullut pyydettyä. Mut jos oon tienny et esim. edla on tuo ja tuo, niin sit on voinu pyytää (tai toisinpäin :)) Nyt en ole tosin itse siellä käynyt edes kuvia laittamassa katsiljoonaan vuoteen... :ashamed:
 
Kurpitsa...normisti en laittas myöhempään nukkumaan siinä toivossa että nukkuis pidempään,mutta nyt kun nukkuu niin pitkät päikyt kun yöunet jää lyhkäsiks niin pakkokin myöhäistää... mut ei sitä tiiä mihin tuo muokkautuu kun tottuu ajatukseen et maidolla ei unia jatketa,toivottavasti palautuu ennalleen... tosin selkeesti jo maidonkin kanssa oli havaittavissa sama tilanne mikä naukurillakin että unen tarve on vähentynyt. Jaksaa valvoo tähän puoleenpäivään ihan helposti,vaikka herää niin kauheen aikasin :eek:

Meil on nyt päikkäreille meno palautunut ennalleen,eli ilman kitinöitä menee ja nukahtaa heti =) Voi olla että se aikasempi kiukkuilu johtui tissittelyn lopettamisesta päikkäreille mentäessä,en tiiä...tai sit vaan kiukutti =)

 
Moikkelis! :flower:

naukuri Siis Neahan on ollut ns. unelmavauva mitä tulee nukkumiseen: heti vastasyntyneestä olisi nukkunut vaikka miten pitkään yöunia (hänellä oli yöstänro 1 selvillä vuorokausirytmi eli nukkui öisin ja valvoipäivisin) ja 3-viikkoisena sitten uskallettiin ekan kerran kokeilla, että kauanko tuo lapsi nukkuisi, jos äiti ei nostaisi tissille. No 18:30-4:30 veti putkeen, joi tisumaidot ja jatkoi uniaan kasiin... Ja ihan koko ikänsä on nukahtanut yksinään pinnasänkyyn ilman kitinöitä tms. ja nukkunut kellon ympäri (paitsi nyt nää mystiset yöitkut muutaman kerran yössä :/ ), MUTTA vastapainona sitten hän on päivisin KOKO AJAN liikkeellä!!! Muutenkin on ihan isänsä tyttö ts. selvästi pientä keskittymishäiriötä pukkaa: ei tiedä mihin keskittyisi, kun kaikki kiinnostaa ja heti jos jostain kuuluu ääniä niin sinne pitää päästä. Mutta tosiaan, 4D- ultrassa kysyttiin vkolla 26, että voiko ylivilkkaan persoonan tunnistaa jo kohdun puuhista.. Lääkärin mukaan ei, mutta kyllä meidän kotidiagnoosimme osui enemmän kuin oikeaan :LOL: Vaikka hyvä se on, että tyttö on aktiivinen ja sosiaalinen - en osaisi toisaalta kuvitellakaan, että meillä olisi mitään rauhallista sylivauvaa, joka olisi kauheasti äidinperään.

Sitten kysymys eritoten Jennille ja muille joilla on lapset tosi pienellä ikäerolla.. Kertokaas nyt kokemuksesta, että onko se niin kamalaa, jos lapsilla jää ikäeroa vaan reilu vuosi?? Alkaa olla pinna niin kireällä tän aiheen kanssa, kun jatkuvasti saa "selitellä" asiaa, että tänään meinasin jo ärähtää kunnolla eräälle naiselle. Kerhossa täysin uppo-outo naikkonen kysyi ensin paljonko jää ikäeroa, sitten tuli tyypillinen kommentti "kyllä sulla sitten kiirettä tulee olemaan, toivottavasti jaksat" ja loppuun "tää meidän kakkonen kun syntyi niin olin juuri saanut esikoisen pois vaippoista (2,5v.) ja luojan kiitos niin - ei kahden vaippaikäisen kanssa olisi jaksanut". SIIS MITÄ HELVETTIÄ??? Mitä niin ei olisi jaksanut: vaihtaa kaksia vaippoja? Vai ei olisi jaksanut kantaa kaksia vaippoja kaupasta?? :kieh: Vi***ttaa niin paljon nuo kommentit, että tänään sitten tosiaan sanoin, että "no minä taas näen asian niin,että vaihdetaan kaikki vaipat kerralla ja nukutaan huonosti pari vuottaja nautitaan sitten, kun lapsista on toisilleen taatusti hirvittävän paljon seuraaja kulkevat samoissa leikeissä". Keksikää mulle hyvät naiset joku naseva vastakommentti, joka uppoaa tyhmemmänkin lihaan, jotta pääsen näpäyttämään noita nuijia. Perkele.

No jaa, lähden tästä rauhoittumaan... :ashamed:
 
weiss
Täällä 1v mitat on 78cm, 10,9kg, py? Rv39 3600kg, 50cm ja py 35cm..

Eipä ole jaksannu paljoa kirjoitella, tuolla allergia puolella välistä.. Tuntuum jotta jotenkin elellään niin "erimaailmassa" kuin te muut. Poika on niin allerginen, etten välistä tiiä mihin sitä päätään hakkaisi. 7 kiinteetä on nyt ruokavaliossa ja niistä kun ei hirviästi saa erilaisia ruokia tehtyä.
Taidot: Juostaan, potkitaan palloa, kiipeillään ja onneksi osataan jo tulla oikein päin ales, lusikka ei tietä suuhun viellä löydä eikä sanojakaan tule kuin äiti ja ei.
Nokkis on käytössä, mutta myös pullo aina unille mennessä, tuttia syö unilla ja joskus muulloinkin.. kun sen ite jostain löytää..
Päikkärit ja rytmi on täysin hakusessa, aamusta heittää herätys jopa parilla tunnilla ja sehän sitten sekoittaa koko päivän. Yksillä unilla ei kuitenkaan jaksa koko päivää, jos heräillään aikaisin eli 7 aikaan..
Ruokailussa on alkannu ei ei ei vaihe, päätään pyörittää, käntää päätä pois ja hokee ei ei ei.
Jenni: :hug: Jokseenkin samat tunteet täällä, vaikka ei ihanaa miestä olekaan, mutta pelkona sama, jotta pelkää sitä pahaa tapahtuvaksi, kun ei se elämä täälläkään ole hymyillyt, niin miksi se sitten miulle ikinä hymyiliskään????!!! :eek: Mutta nauti siitä, että olet saannu ihanan ihmisen vierellesi, se antaa tännekin toivoa. :hug:

Kaikille ihanille :hug: ja paljon voimia taaperoinnin keskellä! :heart:
 
Weiss: Minäkin olen täällä =) Mä vaan koetan ton allergia asian kanssa olla ja tupsutella etiä päin ei meilläkään oo kauheen montaa ruokaa mihin ei iho reagoisi, makkaraaa en uskalla edes antaa kun niis on vaik mitä...mössöä. ja mulla on vähän samoja fiiliksiä ton onnen suhtee, elämä on aina päähän potkinut niin miksipä se ei potkisi tästä eteenpäinkin...Mulla toki elämässä mukana mies..

Mä kävin tänä aamuna nyt sit leikkuuttamassa jalkani, piru kun onkin kipee..ei ne tuol yksityisellä puolen pitkin pidä
 
weiss
poika, teiän kuulumiset käynkin lukemassa ja mie luulin, että teillä olisi jo helpottannu, kun et ole kirjoittanut asiasta.. :hug:
Ja allergianakit on ihan hyvää vaihtelua, ilman ylimääräsiä mössöjä ja oikeesti maultaan hyviä. Ja niitä saa ainakin citymarketeista ja prismoista. Suosittelen.
Tuo vilja-allergia sekoitti aika paljon, kun vielä äityi vaarallisen voimakkaaksi, niin saa täällä kotonnakin olla koko ajan kyttäämässä murusia, kun niitä kuitenkin esikoisen jäliltä ja iteltäkin jää..
Mikä sun jalasta leikattiin?
 
Weiss: Mulla kasvo joku patti, se lähti nyt eteenpäin tutkittavaksi että mikä se on..joku kasvaimen tapainen. Tsemppiä teille allergioiden kanssa, tuo vilja homma on kyllä kamala :hug: Mutta onneksi nuo pienet on niin ihania et pienet vastamäet menee hurauttamalla ylös =) ja vähän isommatkin.
 

Yhteistyössä