The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
vierailija
Mitä hyvää tekisin huomenna lohesta? Jos antaa hyvän vinkin, niin saa tulla meille syömään.
noin kilo lohifileetä
5-6 sipulia
suolaa
valkopippuria
Poista lohifileestä loputkin ruodot. Laita uunipannulle leivinpaperi ja kala nahkapuoli alaspäin. Lisää kalan päälle suolaa ja pippuria maun mukaan ja lämmitä uuni 175-asteiseksi. Anna paistua n. 20-25 minuuttia. Sillä välin, kun kala on uunissa, paista sipulirenkaat paistinpannussa kypsäksi.
Lohi ja sipuli ovat hyvänmakuinen yhdistelmä.
 
Mjoo, 400 m kaapelia tai putken aukikaivaminen ja eristäminen ei houkuttelis vaik olis oma ja koneet omasta takaa.
Mut putki ei o ihan pinnassa, niin semmoinen vois toimia, et saunalla olis ”ajastinhana” joka määrävälein valuttais pari litraa vettä viemäriin. Lähtöpäähän kymmenen metriä sulanapitokaapelia kenties lisäksi. Joissain tapauksissa saattais toimia.
Saunan boilerissa oleva vesi on joka tapauksessa 90c ja boilerit falskaa aina joten markan eristeet boileriputkiin saattais riittää. Tai koteloimalla boilerin putkineen ja kotelon sisään 200w sähköpatteri.
Kämppään sisään taas ihan 60 l boileri ei paljoa maksa ja siit riittää pariin nopeaan suihkuunkin. Tietty jos on teinityttöjä taloudessa, niin 300l varaaja ei riitä edes hammaspesuihin.

Siinäpä ongelma sit onkin, kun putki on ihan pinnassa.

Sisälle taas suihku ei käy kun ei oo kylppäriä. Mut tiski- ja käsienpesuvesille vois sellaisen pienimmän hankkia. Jos jaksaa. Onpahan talvellakin puuhaa kun lämmittelee vesiä. Ja tähän se tonttuhymiö mitä ei enää ole.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä