***TAMMIVAUVAT***Tammikuussa (syntyneet päivitetty 31.1.10)

Ilmoittelen vain etta yliaikakontrollissa kayty ja erittain ronskin sisatutkimuksen laakari teki kahdesti, tavoitteena synnytyksen kaynnistyminen "luonnollisesti". Auki oli reilu kaks sormea ja vauvan paan tunsi. Nyt sit vuodan verta kuin menkoissa ja limaklimppeja tulee. Sunnuntaina kaynnistys jos ei sita ennen synny! Jes, vihdoin! Vahan on suppaillu tutkimuksen jalkeen ja laakari neuvoi pysymaan liikkeessa jos lisaantyis....eli taidan alkaa siivoamaan ja kontaten meinasin lattiat pyyhkia :kieh:

Jaksamisia kaikille muillekin karvistelijoille! Ja onnea vauvan saaneille!!!

Sohvi 41+5
 
Täällä vielä,odottelen suppareita!! Tai että edes vedet menee..Mahaa nipistelee mutta ei suurempaa synnytykseen viittaavaa ole. Se ruskea vuoto on taas vähäksi aikaa loppunut.. :)

Olen niin jännittynyt että milloin lähtö tulee..Saattaa olla pian edessä. Toivotaan niin :heart:
Tänään siivottiin auto ja asennettiin vauvan kaukalo autoon. :)

 
heippa taas meille siis synty 12.1.2010 klo 15.58 tyttö jota ultrassa arvioittiin pieneksi ehkä 3100-3200 mutta tyttö ottikin ja painoi 3810g ja 50cm.. synnytys oli sillai aika nope koska vedet oli menny silloin yöllä ja tulehusriskin takia piti nopeuttaa toimitusta tipalla josta tuli aika kivut ja ei silti tuottanu nopeeta tulosta,,joten eikun epiduraali ja tippa kovemmalle,,se olikin sit menoa mutta kiitos epiduraalin ei ollut kauhea synnytys,,väliliha jouduttiin leikkaa ja nyt on istuminen hankalaa..ihanaa olla jo kotona.pikkasen jännittää ku on ensimmäinen muksu ja ensimmäinen koti yö!! =)
 
Täällä KiaralA kuittaa kokonaisena :wave: Vuokrasoppari tehty ja parin viikon päästä muutto. Just sillo ku on La :whistle: Ihanaa päästä ihanaan kotiin. :heart: Saunat ja kaikki siel. Onnea vauvan saaneille :heart: :flower:
 
kyllä täällä ollaan ja lukemassakin vähän väliä. Turhauttavaa kun mitään ei tapahdu... Tahtoo jo vauvan. isommat tytötkin on ollu ku sanonko mistä kotoisin tänään... :kieh: Toinen onneksi rauhottui jo piirtämään mutta toinen äkkäilee omassa huoneessaan... onneksi isukki tulee kohta kotiin.

Mä niin toivon että pääsis viikonloppuna synnyttämään.

 
Täällä yhes koos :'( :wave:
Huomiseksha mie varasin itelleni itekseni sen ajan synnytellä,joten mie siis varmaan saikul pukkaan Pätkää pihalle :LOL:
Eli siis..huomenna shoppailee ja sieltä sit toivottavasti suoraan synnytyssaliin!!! :wave:
Ihme lapsi tämä,ko ei äitiään tottele ja tule ULOS!!!

Pörri ja Pätkä
 
.. mut en olis jos saisin itse valita. Kovasti toiveita elättelen et ensi yönä tulis lähtö, nuorin on synytynyt 39+1 niin sais kyllä tämäkin jo tulla. Ei voi uskoa todeksi et tänään poksuu 39+0 kun niin monta viikkoa jo tuloaan tehny ja merkkejä antanu, en olis ikinä uskonu näin pitkälle olevani raskaana.
Meillä vaan mies kipeenä(nuhassa) et nyt jännittää jos lähtö tulee huolitaanko häntä sairaalaan ollenkaan mukaan.
Onnittelut uusille vauvan saaneille!! JA supisteluja niitä kaipaaville, joita taitaakin jo suurin osa olla ja jaksuja muillekin! :heart:

Taidan lähteä lenkille, toistamiseen jo tänään. JA meilläkin liikkeet olleet vähempänä tänään.

talvivauva ja vaavi 39+0 POKS!! :heart:
 
Täällä kolme koneellista pyykinpesua ja ripustelua takana, viiden kilometrin tuskanen kävelyretki ja ainut mitä aikaseks sai on revähtäny reisilihas ja selkäsärky :D Eli tämä luovuttaa ja toivoo poikaa syntyväks siellä elokuussa xD Nii ja tissit älyttömän kipeet kun eilen nännejä hieroin 20 minuuttia :S Maitoa oli yöpaita täynnä aamulla :D

Hipsu rv 39+0
 
:wave:
Yhdessä koossa täälläkin!
Tänään tosin kävin Phks:n äippäpolilla käyrillä kun vauva on ollut tosi hiljainen eilen ja tänään + :heart: -äänet laski eilen neuvolassa 116 tienoille (norm.140-150). Vauvalla kuitenkin onneksi kaikki hyvin! Painoarvio 3370g, kohdunsuu väljästi 2 sormelle auki ja kanava vähän lyhentynyt. Nyt onkin sitten alakerta ihan hellänä tutkimuksesta ja supisteleekin tasaisesti, ei tosin kipeästi. :|

pikkuakka 38+5 joka toivottelee ONNEA kaikille uusille vauvautuneille!! :flower:
 
Vieläkin täällä..Käytiin kaupassa ja siellä yritin kävellä reippaasti ja ulkona myös ollaan oltu..Jos tuo pysty asento nyt auttaisi synnytyksen käynnistymiseen..!

Rusehtava vuoto on loppunut,ja päätäkin hieman särkee..verenpaineet mittasin mutta paineet oli normaalit. Meinasin saunaa lämmitellä ja sitten nukkumaan jos tuo pää kipu ei hellitä. :|

Toivotaan että lähtö tulee pian..

 
Yhessä kasassa täälläkin vielä. :wave:

Aika hiljasta tuntus meidän pinossa nyt olevan, kaikki vaan oottelee. :)

Rontille ja muille vielä onnittelemattomille onnittelut vauvoista !!

Parin tunnin prismakierros tänää heitetty, + muuta siivoilua ja touhuilua, tuloksena vaan järkyttävät liitoskivut, ei meinaa liikkeelle päästä. Lisäks jotain nestettä valutteli tuolta alakerrasta, sen verran että housut kastu mut en usko kyllä että vettä vielä, kai sitä olis enempi tullu, kai vaan vetisempää valkkaria.. :eek:

Huomenna olis alkuperänen menkkojen mukaa laskettu LA, jotenkin on tuntunu koko ajan et sillon jotain tapahtus, mut eipä nyt siltä näytä kuitenkaa.
Vaaveli on kummallisia tärähyksiä tänää tehny tuolla masussa, ihan ku pompahtais välillä ihan kunnolla että koko maha tärisee.. outoa.tahtoiskohan pihalle jo. :whistle:
Mieskin tänää sano että on ihan selvästi tipahtanu maha alemmas, kuin mä en ite huomaa !! :LOL: Paitsi on ehkä kyllä helpompi nyt istua, ei enää niin paina kylkiluita..

Kömpisköhän sitä jo nukkumaa tonne ukon vieree, se on jo muutaman tunnin vedelly hirsiä kun yöllä töihin. Mulla on muuten tullu väsymys takasin ! Onko kellää muulla samaa ?? Viimesen kolme yötä oon nukkunu pitkästä aikaa 12 tuntisiä unia, ja ihan muutamalla vessakäynnillä, ja aamulla sitä herää niin pirteenä että ! Tää on kummallista. :LOL:

NiiZ ja Pallero 38+3 :heart:
 

Yhteistyössä