Tammikuiset 2025

Kyseessä on meidän toinen lapsi, jota on nyt puoli vuotta yritetty heikosta keltarauhasen toiminnasta huolimatta. Puoli vuotta sitten ekasta yrityksestä oli kemiallinen, jonka jälkeen jokainen kierto on ollut arvoitus ja heitellyt 25-36 päivän välillä. Meni ilmeisesti hormonitoiminta täysin sekaisin. Luteaaliaika on kuitenkin aina ollut lyhyt 7 päivää ja tässä kierrossa tukena ollut lugesteron näyttää auttaneen.
 
  • Tykkää
Reactions: Marko30
Täällä yllärivauvaa odotellaan rv 5+3. Varhaisultraan vielä 2,5 viikkoa, missä selviää onko raskaus edes oikeassa paikassa. Taustalla yksi kohdunulkoinen raskaus, joten vielä ei uskalla luottaa raskauteen. Ja tietenkin sitä ylitulkitsee kehoaan koko ajan ja jokaista nippailua/polttelua jne pelästyy.
 
Hei! Täällä kans plussa tuli tuossa vapun jälkeen, kun menkat oli jo muutaman päivän myöhässä, tänään arviolta 5+1. Toinen kyseessä ja olisi tulossa vajaan 3 vuoden ikäerolla 😊 Tarkempi laskettu aika sitten selviää ultran myötä, mutta nyt arviolta 5.1.

Suht luottavaisin mielin liikenteessä, eka raskaus meni hyvin ja toisaalta nyt tuon vauhtitaaperon kanssa ei ole ainakaan toistaiseksi tähän raskauteen päässyt samalla tavalla "hurahtamaan". Varhaisultraa olen pohtinut, mutta voi olla että maltetaan odottaa sinne varsinaiseen neuvolan tarjoamaan. Toistaiseksi aika lievät oireet, rintoja aristanut jo vähän pidempään ja tässä viikolla tuntui ajoittain pieniä repäisykipuja, joista jo ennen testin tekemistä jo vähän pohdin, että oisko tärpännyt.

Tsemppiä kaikille odotukseen ♥
 
Laskettu aika meillä on arviolta 12.1. mutta esikoinen syntyi 3 viikkoa ennen laskettua joten en ihmettelisi jos tämän raskauden jatkuessa meille syntyisikin joulukuinen -24.

Tänään olisi tarkoitus varata ekaa neuvolaa, omalla kotiseudulla siihen kuuluu ilmeisesti automaattisesti myös varhaisultra niin kuukauden päästä pääsisi jo tsekkaamaan että onko kaikki niin kohdillaan kuin voi vaan tässä kohtaa todeta. Itsellä alkoi pahoinvointi viikonloppuna jo, pitkät viikot edessä mikäli tästä pahenee mutta koitan ajatella positiivisen kautta että ainakin hcg-tasot nousee kun voi jo huonosti 😀
 
vierailija
Heippa! Mulla laskettu 4.1.2025 ja ultra varattu 24. tätä kuuta. Mulla ei ole yhtään pahoinvointia, mikä vähän huolestuttaa koska ekan kanssa oli aivan järjettömän huono olo. Nyt ei ole muuta kuin pientä väsymystä ja rinnat vähän kasvaneet.
 
Heräsin yöllä oksettavaan oloon, se onneksi meni ohi, mutta aamulla oli seurana närästys ja sitä myöden huono olo. Hajuaisti myös terävöitynyt ihan yhtäkkiä. Tai siis jotkut hajut haistaa ihan super hyvin (kaikki ällöttävät). Vatsassa myös tasaisesti painava olo.
 
Heippa! Täällä myös yllärivauvaa odotetaan, LA 4.1. En uskalla kovin vielä toivoa kun pelkään keskenmenoa. Edellinen meni kesken viikolla 8. Uskalsin kuitenkin varata varhaisultran yksityiselle 5.6 mikäli sinne saakka päästään. Hyppään kuitenkin mukaan tähän ryhmään!
 
  • Tykkää
Reactions: Päppyrä
6+1 ja tällä viikolla alkanut myös tulla väsymystä. Toki esikoinen edelleen heräilee öisin, mutta siis tuntuu, että oon tavallista väsyneempi. Vielä ei oo alkanut etova olo, mutta sitäkin odottelen jossain kohtaa tulevaksi. Välillä vatsaa juilii menkkamaisesti, mutta kestää lyhyitä hetkiä. Rinnat on aika kipeät. Eli aika perusoireet siis.

Nyt on alkanut vähän houkutella varhaisultra, mutta puoliso on sitä mieltä, että ei tarvitse 😄 ehkä sitä kaipaisi vähän varmistusta, että kaikki on ok, vaikka sinänsä ei ole merkkejä siitä, että jokin olisi vialla. Ei sinne ekaan varsinaiseen ultraan toki ole myöskään mikään älyttömän pitkä aika.
 
  • Tykkää
Reactions: cordola89
Täällä nyt 5+1. Univaikeudet alkoi heti kuten esikoisenkin raskaudessa. Samoin pahoinvointi alkoi pian plussasta, se on joka päiväistä mutta lievää. Rinnat on kipeät ja menkkamaista juilintaa on ollut reippaasti. Nyt parina päivänä nuo menkkakivut on kuitenkin vähentynyt onneksi. Ja oon niin turvonnut että voisi veikata viikkoja olevan 20 😅 hieman jännittää kun lugesteronin lopetin pari päivää sitten, että jaksaako kroppa ylläpitää raskautta itse mutta se jää nähtäväksi.
 
vierailija
Tein tänään positiivisen raskaustestin, viikkoja 3+1, eli reilusti ennen kuukautisten alkua. Säikähdin miten tulikin jo niin selkeä viiva herkkään testiin, tavalliseen haamu. Annoin itselleni kuitenkin hetken luvan leikkiä ajatuksella, että meille syntyisi tammikuinen <3 vaikka tässähän voi käydä vielä vaikka mitä.

Tämä on toinen raskauteni, esikoinen on 4-vuotias. Silti tuntuu vatsanpohjassa samanlaiset perhoset kuin mitä oli ensimmäisellä kerralla. Ihana, kun tällainen keskustelu on jo pystytetty - mukava lukea toisten tekstejä. :) meidän pienet enemmän ja vähemmän salaisuudet <3
 
  • Rakkaus
Reactions: rimpsukka84
Huh, täällä on pahoinvointi saapunut. Toivottavasti menee raskaus samoja raiteita kuin esikoisenkin kohdalla, silloin tää onneksi helpotti jossain kohtaa.

Tiedän, että on vielä aikaista, mutta pakostakin jo pohtinut, kumpi olisi tulossa. Ei haluttu tietää esikoisesta sukupuolta etukäteen ja jätetään varmaan tälläkin kertaa selvittämättä. Mutta ennen plussaa näin poikaunen 🤭
 
Meille tuli plussa äitienpäiväviikonloppuna . 🥰 en pysty vielä oikein käsittämään, että vauva olisi tulossa. Tärppäsi heti ensimmäisestä kierrosta.

Tämä vauva on meille kolmas. Tällä hetkellä viikkoja 4+5. Raskausoireita on ollut paljon enemmän kuin aikaisemmissa raskauksissa. Nyt kylläkin ne ovat vähän helpottaneet. Toivottavasti ei ole huono merkki.

Hui kuinka jännittävää!
 
  • Tykkää
  • Rakkaus
Reactions: Marko30 ja Andune
vierailija
Olen pahoillani Madddie ❤ kaikkea hyvää sinulle ❤

Minulla alkoi tänää vaaleanpunahtava vuoto, sellaista limaista. Kuukautisten pitäisi alkaa juuri tänään. En tiedä, onko valekuukautiset. Testi on vahvasti positiivinen. Jännittää, jos vuoto kovenee vielä! Onko muilla ollut vuotoa juuri silloin, kun kuukautisten olisi pitänyt alkaa?
 
Olen pahoillani Madddie kaikkea hyvää sinulle

Minulla alkoi tänää vaaleanpunahtava vuoto, sellaista limaista. Kuukautisten pitäisi alkaa juuri tänään. En tiedä, onko valekuukautiset. Testi on vahvasti positiivinen. Jännittää, jos vuoto kovenee vielä! Onko muilla ollut vuotoa juuri silloin, kun kuukautisten olisi pitänyt alkaa?
Esikoisen raskaudessa oli enemmän tai vähemmän veristä vuotoa, alkoi pari päivää ennen kuin raskaustesti muuttui positiiviseksi ja jatkui koko ekan kolmanneksen. Nyt tässä raskaudessa ei ole ollut vielä vuotoja, uskon että johtuu juuri siitä että tukena oli lugesteron.
 

Yhteistyössä