*Tammikuun Tähdet-11* heinäkuu-10

Alkuperäinen kirjoittaja baby butterfly:
Täten jätän hyvästiti teille tänne pinoon ja vaihdan paikkaa. Tänään Laskettuaika siirtyi sitten sinne helmikuulle,joten sinneppä tästä kiikuttelen itteni. Kiitos kaikille. ja hyvää odotuksen jatkoa :)
voi hyvin siellä :wave: tervetuloa kurkkimaan jos mieli tekee :xmas:
 
hullun hommaa on tämäkin, tällanen helle ja minä olen tuolla vessaa pesemässä ollu eilisen ja tän päivän, huhhuh, on siellä kyllä lämmintä :kieh: ja laitellu tavaroita paikoilleen
ja tietty poksumaan tulla piti kanssa

Mutzilla ja tirriäinen 15+0 POKS :heart: :heart:
 
tyhmä kysymys..mut alkopa nyt mietityttää :LOL: vaatteiden kiristymisestä..eli puristaako kellään vaatteet JO reisistä ?? eli pukiessa ei tahdo saada reisistä ylöspäin niitä housuja jotka meni jo ennen raskautta ? mulla tuli painoa siis esikoisesta 25kg, ja aika varhaisessa vaiheessa alkoi vaatteet puristaa jo reisistä (ei niitä saanut enempää ylös!! heh :) sit sain tuon 24kg pudotettua ennen tätä raskautta, tai no itsestään nuo lähtivät, varmasti imetyksen ansioista, lopetin imettämisen kun tyttö 1v2kk. Masu mulla oli pieni esikoista odottaessa, eli se paino meni sit todennäiköisesti reisiin ja pakaroihin :))

niin ja nyt mulla alkanut taas vaatteet kiristämään reisistä jo

:whistle:

mammyli ja alma 14+2
 
Tervehdys!

Täällä ilmoittautuu uusi tyyppi linjoille. Toissa päivänä löytyi ultrassa iloisesti potkiva ja heilutteleva ihmisen alku. Tämä on viides raskaus ja tavoitteena on saada elävänä kolmas lapsi käsiin. Täällä kotona leikkii yksi Minni ja Mikki. Joten Pluto saa olla ihan kumpi vaan. ;)
Asustelen ulkomailla eli joskus voi olla systeemi jne eri eli yritän sit muistaa aina sanoa et "täällä". Monesti kun on eri maassa eri systeemit tosiaankin.
Pluton haaveilu alkoi keväällä kun rakennus projekti oli loppu suoralla. Toinen asia mitä odoteltiin oli et tulisi oiden kahden nuorimman välille tarpeeksi ikä eroa...
Raskaaksi tulin toisesta kierrosta mikä on sinänsä ihme koska mieheni on paljon poissa. Tiesin heti että plussa tulee koska alkoi ihan hirvee väsymys. Jossain rv 8-12 mulla oli migreenisiä olotiloja melkein päivittäin. En ole kuitenkaan oksentanut, kuten en missään muissakaan raskauksissa.
Nyt rv14 mulla siis oli ultra ja lääkäri tapaaminen. Ultrassa siis kaikki oli vallan mainiosti ja LA tuli 15.01. Lääkäri vahvisti asian et kolmas suunniteltu sektio tulee olemaan korteissa, mikä sopii ihan hyvin. Samoin ehdotteli et jos lapsiluku on tässä (niin kuin se sit on) että tekevät sterilisaation mukisematta jos vaan haluan. Taidetaan kuitenkin odottaa tuota lapsen syntymän yli ihan varmuuden vuoksi... :ashamed:
Verenpaine oli pikkasen korkeella mun olen mussutellut pikkasen lakua (hyi minua) ja ens viikolla sinne ihanaan sokerirasitukseen missä nappi napsahtaa taas aivan varmasti. :kieh:
Mitäs muuta... Hmmmm... Ai niin vauvan liikkeet alkoivat tuntumaan jo rv11 mikä oli tosi aikaisin. Ultraaja nauroikin ettei ihme et tuntui jo silloin kun vauva on tosi vilkas... Siinä meni siis toive rauhallisesta lapsesta ikkunasta pihalle. :whistle:

Taidan lopetella laarittelut. Kommentoin sit joku toinen kerta kun kerkeen lukea teidän juttuja.

NP ja Pluto Kolmonen 14+jotain
 
Onkos täällä kenelläkään kokemusta alhasesta verensokerista raskauden aikana? Itellä nyt tänään romahtanut jo 3kertaa alas, aina 1,5h syömisen jälkeen, jollon on taas pakko syödä... Aamulla söin muroja ja join vettä, siit 1,5h söin puuroa ja geisha patukan, kun oli pakko saada olo tasaantumaan, sitten meni taas 1,5h ja taas romahti söin sitten salaattia, ruisleipää ja appelsiinin.. Katsellaas nyt sitten taas tunnin päästä miten käy, omena tossa valmiina jo vieressä.

supistuksista tai mistä lie mahanippailuista Itsellä tullut sellaisena paineen tunteena ja ns. vetämiskipuna, ihan kun vedettäis tpsta kyljestä lihasta.. Ja tään ollut sellasta paineen+kivun yhdistelmää jo 4kertaa.. Onkos normaalia? Niin ja eilen tuli sellasia samantyyppisiä kipuja, kun sillon kun maha menee sekasin.. Ymmärkö kukaan :LOL:

pipula ja leevi 14+6

*muoks*

babybutterfly Mukavaa jatkoa ja hyvä, että ultrassa kaikki kunnossa :heart: Tervetuloa kurkkimaan tänne koska vaan :)

Nullpoints Tervetuloa mukaan :wave:
 
Nullpoints:Me ollaankin vanhoja kamuja :D Tervetuloa nyt vihdoin tänne!!! :hug:

Piupula:Mulla ei ole mitattu, mutta olen kerran pyörtynyt(11+5) ja kerran meinasin, syöminen auttoi heti. Esikoisesta kärsin samasta vaivasta, mutta vasta puolivälin jälkeen! Taitaa nää helteet vielä lisätä tätä heikotusta. Hemppa kuitenkin hyvä!

Seksihaluista:Siis mitkä? Ei voisi vähempää täällä kiinnostaa koko touhu :( Oikein harmittaa!!! Sama oli esikoisesta, tosin silloin ei saatu kun vuosin verta alussa ja jotenkin sitten koko yritys jäi ja vasta puolenvälin jälkeen ekan kerran koitettiin...Loppuaika olikin onneksi sitten kiimaisempaa :D Sillä vatsalla oli aika yllätys, mutta kivaa oli. Luotankin nyt, että kunhan oma olo paranee (kärsin edelleen huonosta olosta, tänään oksensin) niin eiköhän ne halutkin jostain taas löydy. Onneksi miehen saa pidettyä hyvänä muutenkin kuin yhdynnällä...;)

ON:Piti kommentoida vaikka mitä, mutta nyt oon niin fiiliksissä, että ei pysty keskittymään :heart: Sain hyviä uutisia NP-ultrasta!!!:)Turvotusta oli 1,2 ja kaikki näkyvä kunnossa :whistle: Sintti vastasi täysin kokoa 12+1 kuten kuuluikin. Vitsit on helpottunut olo! :p

Nyt tämä on totta ja asian voi paljastaa lopuillekin Meille tulee toinen vauva!!! Vauva liikkui oikein vilkkaasti ja jännityksellä odotan, tunnenko liikkeitä kahden viikon päästä...Esikoisesta tunsin ne jo 14+3 alkaen...Istukka sijaitsee nyt myös takaseinässä kuten esikoisestakin, mutta jää nähtäväksi. Jipii! :D

Ikionnellinen Toive81 ja Sintti 12+1 :heart:
 
Alkuperäinen kirjoittaja baby butterfly:
Täten jätän hyvästiti teille tänne pinoon ja vaihdan paikkaa. Tänään Laskettuaika siirtyi sitten sinne helmikuulle,joten sinneppä tästä kiikuttelen itteni. Kiitos kaikille. ja hyvää odotuksen jatkoa :)
Hyvää jatkoa. :wave: Tuu välillä kertoon kuulumisia. :)

Tervetuloa uudet. :wave:

Tänne ei kummempia. Hetkeks jos menis päikyille ennen kuin lapset herää...

Neuvolassa muuten saatiin jo sydänäänet kuuluviin, mikä yllätti. Viimeks ei saatu vielä näillä viikoilla, mut hyvä näin. :)

Mahan nipistelyä ja "repimistä" on täälläkin. Ihan normaalia kohdun kasvusta johtuvaa sellaista, vaikka välillä ilkeältä tuntuukin...

Shamandalie ja Itikka 14+2 :heart:
 
Mullakin on koko päivän ollut tänään "supisteluja, ja pyörällä ajo tuntui tosi pahalta. Samoin housut puristaa ja maha on ihan turvonnut. Tuntuu ettei mitään voi syödä, tai maha turpoaa jalkapalloksi.

Mulla on myös verensokeri laskenut vähän liikaa viime aikoina. Huomaan sen töissä, että vähintään parin tunnin välein on pakko mussuttaa jotain, tai alan kitisemään olemattomia ja heikottaa. Mullahan on kyllä raudan kanssa ollut ongelmia, ja en ole edes voinut nyt ottaa lisärautaa kun töissä ei voi koko aikaa juosta vessassa. Se on ulkotöiden yksi huonopuoli, että tauolle pääsee vasta sitten kun on oikeasti tauko.

Järkyttävä väsymyskin jatkuu, ja tekisi vaan mieli maata kotona. Vielä on kuitenkin kaksi viikkoa töitä :/

Neulainen ja klöntti 12+1
 
tervehdys!!

emmin, tervetuloa porukkaan!!!

Täällä on palattu mökki reissulta ja oli kyllä ihanaa. Uimassa tuli käytyä monen monta kertaa.
vuoto loppu tiistaina ja alko näköjään heti ku tulin kotiin :(
dobbleri tuli tänään mutta en saanu mitään kuuluviin... johtuukohan omasta rasvakerroksesta vai siitä etten sit malttanu edes kauaa ettiä?!?!?

Nyt kiire joten palaan myöhemmin asiaan

TaCa ja ötökkä 13+0
 
Heippistä pinoon B)

Sokerirasitus takana ja täytyy sanoa, että ei se nyt ollutkaan niin kamalaa, kun muistin.
Tosi kivuttomasti meni litkut alas ja pistoksetkin sattui minimaalisesti. :p
Tulokset tulee huomenna ja palaan sen tiimoilta sitten huomenissa.

Aivan järkky päänsärky ollut nyt 2 päivää...ei auta panadolit eikä buranat. :( :ashamed:
Kipu yltyy jos vaikka pulssi nousee tai kumarrun jotain tekemään...oisko kellään vinkkiä tän taltuttamiseen? Onko kohtalontovereita pääkivun kanssa?

Meillä meni taivas aivan mustaksi, jokohan se sataisi täälläkin päin? :p :p

Pt ja Kille 14+4 :heart:
 
Pitkästä aikaa taas. Puhelimen kautta näpyttelen ku läppäri vielä jossain laatikossa. Paremmalla ajalla tulen lukemaan sivuja. Pikasesti omaa napaa, täällä tuntuu välillä hentoja liikkeitä. Tänään oli neuvola lääkäri, kaikki ok. Tiinu83 & masuasukki 14+0 *poks*
 
kääkkis
Onnea kaikille hyvistä ultrakuulumisista ja neuvolakäynneistä :flower:

Itsellä oli sairaalassa np-ultra ja kaikki hyvin :) LA siirtyi päivällä, eli on nyt lopullisesti 24.1.11. Takku oli 52mm pitkä ja erittäin aktiivinen. Jännää nähdä tuleeko tästäkin tyttö, koska 2 aiempaa ovat olleet paljon rauhallisempia tapauksia. Samoin pahoinvoinnin osalta pääsin tällä kertaa erittäin helpolla...Rakenneultra on 10.9 ja sokerirasitus täytyisi tässä varailla, kunhan ehdin. Ollaan tällä viikolla hankittu suurempi auto ja suurempi jääkaappi :D Huomenna olisi tarkoitus lähteä Korkeasaareen.

Meillä on suvussa tapahtunut yllättävä kuolemantapaus, joka vähän syö tätä omaa onnea tällä hetkellä. Ajatukset karkailevat välillä vähän ikävämpiin juttuihin.

Voi, kun niin toivon että täälläkin sataisi oikein kunnolla...Hiostaa niin hirveästi.

kääkkis ja pikkutakku 12+3
 
Pikkutoive ethän raskaana ollessa syö Buranaa? <3 sitä ei saa syödä, ainoastaan paracetamolia <3 <3<3

(.)rakas tyttäreni itkee kovin, ei meinaa saada unen päästä kiinni..en siksi kirjoittele enempää nyt..

mammyli ja alma 14+2
 
Alkuperäinen kirjoittaja mammyli:
Pikkutoive ethän raskaana ollessa syö Buranaa? <3 sitä ei saa syödä, ainoastaan paracetamolia <3 <3<3

(.)rakas tyttäreni itkee kovin, ei meinaa saada unen päästä kiinni..en siksi kirjoittele enempää nyt..

mammyli ja alma 14+2
Joskus on pakko ottaa ja ei varmasti muutama haittaa mtn...oli muuten tälläkin palstalla jossain vaiheessa puhetta tästä ja joku kertoi uusimmista tutkimuksista...tms että saisi kuitenkin sitten syödä sitä buranaa kun on raskaana...mietteitä tästä? :eek:

 
Buranasta: Satunnaisesti ja lyhytkestoisesti voi käyttää ekalla ja tokalla kolmanneksella. Vikalla ei saa käyttää:

http://www.burana.fi/

muoks. valitsee jonkun noista tuotteista niin siel alhaalla on raskaus ja imetys ja siellä lukee. Ja siis on aika uusi suositus. Ennenhän oli kokonaan kielletty raskauden aikana.
 
Alkuperäinen kirjoittaja BellaMarie:
Buranasta: Satunnaisesti ja lyhytkestoisesti voi käyttää ekalla ja tokalla kolmanneksella. Vikalla ei saa käyttää:

http://www.burana.fi/

muoks. valitsee jonkun noista tuotteista niin siel alhaalla on raskaus ja imetys ja siellä lukee. Ja siis on aika uusi suositus. Ennenhän oli kokonaan kielletty raskauden aikana.
Kiitoksii...tätä just hainkin! =)

 
buranasta ok, elän vanhojen tietojen kanssa :) sillon 2 vuotta sit neuvola ehdottomasti kielsi sen käytön odotusajalta =) mut stemppiä teille päänsäryistä kärsiville <3 itsellä ei oo onneksi ollut muutamaan viikkoon *koputtaa puuta*
 
buranasta :saa syödä! paracetamoli suositelluin, mut täälläkin jo kahteen pääkipuun on pakko ollut otta buranan 400mg kun ei 1g panadol oo auttanut. Migreenikotkin joskus joutuu syömään säännöllisesti buranaa.

Toi varoittelu sai alkunsa joskus vuonna yks ja kaks, muistan että meillä oli silloin toinen lapsettomuushoito menossa ja punktion jälkeen (aikas kipeetä) ei annettu kuin panadolia.... kolmannen hoidon kohdalla alle vuoden päästä sai taas vanhan satsin, buranat ja ketorinit jne :whistle:

Mutta viimeisen kuukauden aikana ei saa buranaa syödä! Eli siis varmaan jostain 35 rvk täytyy lopettaa.

Mitäs muuta....tervetuloa uusille nyt ainakin!

vappupommi 15+0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Yhteistyössä