Tammikuun 2007 taaperot

Voi Poioa! :hug: Reagoisitko vaan jotenkin raskaaseen vuorotyöhön tms? Vatsa on "onneksi" sellainen paikka, että pienempikin vaiva voi tuntua todella kovaa. Ettei sulla siis tarvitse olla mitään kamalaa, vaikka oletkin tosi kipeä. Toivottavasti asia selviäisi ja paranisit pian!
 
Voi Villeä! :hug:
Ja Poio, toivottavasti löytyy syy vaivaan. Mun serkku kävi kaikki tutkimkset vasta läpi ku maha oli koko ajan hirveen kipeä, ei pystynyt syömään juurikaan ja laihtui älytön. Mitään ei löytyny ja lopulta syy selvis ku vaihto työpaikkaa: stressi! :eek: Mä taas vedän stressin niskaan :kieh: Nytkin ihan jumissa, onneksi hieroja on perjantaina!

Poke-raukka on ihan väsyny :( Taas aamulla laahusti unipussissaan jo 7.25 meijän huoneeseen, ei näymmä huvita nukkua tarpeeksi isossa sängyssä ku sieltähän pääsee poiskin... Nyt laitoin päikkäreille jo ennen yhtä ku kiukkusi vaan joka asiasta, nukahti heti ja toivottavasti nyt nukkus sitte kunnolla!
 
Kiitoksia "osanotoistanne" hammassärkyyn =)
Kyllä tämä on hieman helpottanut, kun aloitin antibioottikuurin, toki siinä vielä menee päivä tai pari ennenkuin kunnolla alkaa vaikuttaa.. Turvotusta on yhä ja yön aikana oli turvonnu ienkin sen hampaan kohdalta, johon juurihoito tehtiin. Taaempi ei enää vaivaa. Hampaita en pysty puremaan yhteen ja huomenna aion soittaa ajan, että ottavat koko hampaan pois. Kun oli se hammaslääkärikin joka juurihoidon teki, sitä mieltä, että on aika huonossa kunnossa se hammas. Onneksi on tuolla takana, niin ei nyt luulisi kamalasti haittaavan, vaikka sen poistaisikin..

Eiköhän se siitä.. =) Niksu sitten otti ja rikkoi mun puhelimen, jota en edes ole vielä maksanut loppuun saakka, kyllä ärsyttää!! :kieh: Mutta eipä voi mitään :/ Tiedä sitten paljon sen huolto maksaisi.. varmaan pitäisi kysellä liikkeestä. Poitsu on ruvennut sanomaan "moimoi" ja jos saa puhelimen käsiinsä, niin höpisee sinne ensin jotain ja sanoo sitten "moimoi". Hokee sitä muutenkin ja vilkuttelee :D
 
...Paska päivä!...

Kaveri kuoli eilen lyhyen, mutta vaikean sairauden jälkeen... (Hänellä on samanikäinenlapsi kuin meillä kaikilla.)

Aamulla meidän toinen auto ei startannut vaikka on aikas uusi...

Helsingissä on satanut koko päivän ja mulla on vapaapäivä...

Kylppäriremontti ei oo vieläkään valmis ja täytyy majailla toisten nurkissa...

Saku sai mpr rokotteesta kovan kuumeen (onnex jo ohi) ja näppylöitä, jotka eivät millään meinaa hävitä...

Kiitos ja anteex!
Parempaa päivää odotellessa... (onnex alkoi BB!) ;)
 
pulleroballerina: :hug: Osanotto ystäväsi poismenosta. Koitahan jaksella!

hih, ja just tuota BB:tä tässä mielessäni päivittelin. :whistle: Tietää mikä on yleisin puheenaihe taas :kieh: Mieleen muistui Annetten kommentti viimevuodelta, siis mitä BB muistuttaa :LOL:

Mies tulee illalla ja koko viikonloppu on vapaata!!! Lantalan valu peruttiin joten laatuaikaa kokonaiset 3päivää =) Huominen on juoksemista... 9-11 isommilla kerho, itellä 1,5h hieroja 9.00, 12.00 kaikilla lapsilla hammaslääkäri aika, kaverin lapsen synttärit päikkäreitten jälkeen, 18.00 tytöllä ratsastus ja vielä toiselle tallille poni hoitaa :heart: Mutta onneksi mielekästä tekemistä koko päivä ettei mitään kökköä :D Ilta sitte mässäilyä ja hyvä leffa :p

Poke vaan nukkuu :eek: Aamulla konkoili 7.30 mun viereen ja herättiin koko porukka sit 8.35. Päikkäreille alko heti yheltä tulematta kertaakaa pois sängystään :wave:
 
Oli pakko kurkata ilttiksen sivut. Kamalaa, että noin nuorena kuolee. Tuntuu aina niin epäreilulta, kun liian nuoret lähtee pois. :hug: pulleroballerinalle.

Mä olen kyllä niin tylsä ihminen ettei tuo BB edelleenkään jaksa kiinnostaa erityisesti. Olen siis täysin pihalla, kun ensi viikolla kahvipöydässä kiertää kuuma puheenaihe. :snotty:

Villen nassu on parantunut tosi hienosti, pelkkä Bepanthen on auttanut hyvin. =)

Älkää murhatko mua, mutta tarjoan taasen jotakin myytäväksi. Eli 2 vuotta vanha jatkettava 75cm leveä sänky patjoineen olisi kaupan. Pistä yv, jos kiinnostaa.
 
:'( Pulleroballerinalle :hug: . Kovasti voimia omaan jaksamiseen ja ystäväperheen tukemiseen!

Toivottavasti Nacsun hammas voi paremmin ja onneksi Villen naama paranee hyvää kyytiä. Kaikkea sitä aina sattuu ja tapahtuu. Meilläkin sai tässä kaivaa kylmää esiin ja painaa pahkaa, joka otsaan kohosi kaatumisen seurauksena.

Meidän päiväunille nukahtamiset on tällä hetkellä melkoista showta! Huhhuijaa! Mielellään unilelun viereen kömpii, mutta juuri sitten, kun pitäis nukahtaa, alkaa melkoinen härdelli ja itku. Liekö taas joku eroahdistuskausi tulosillaan/päällä, vai muuten vaan ei malttas nukkua...

Jaksaako teidän taaperot muuten jo kävellä ulkona itse pitkiä matkoja? Meillä vaihtelee hirmuisesti päivästä riippuen, toisinaan Iita kävelee rattaiden vieressä jo pitkiäkin matkoja, väliin jo 200m on liikaa.
 
Pitkästä aikaa tänne kirjoittelen :wave:

Ensiksikkin: meille syntyi kuukausi sitten (28.7) pieni tyttö (3010g ja 49cm) eli Topias sai pikkusiskon! :heart: Hienosti on kyllä isoveli suhtautunut neitiin, ei oo vielä ainakaa mustasukkasuutta ilmennyt ollenkaa, vaan Topias käy aina halailemassa ja silittelemässä vauvaa ja haluaa sen myös syliin! :heart: :) Lisäksi omat nuket on nyt alkaneet kiinnostaa, kun äiti hoitaa vauvaa... :whistle:

Vauva on ollut tosi helppo ja kiltti, syö ja nukkuu ja on tosi tyytyväinen, aivan samallainen kuin Topias oli vauvana! Tämä helpottaa kovasti päiväaskareita ja esikoisellekkin jää hyvin aikaa, ku vauva nukkuu paljon, eikä kitise turhia.

Meillä ei oo ollu vieläkää sitä 1,5v. neuvolaa vaan se on ensviikolla vauvan neuvolakäynnin yhteydessä. Voisin sitten tulla kertomaan uusia kuulumisia :)

Lämmin osanotto pulleroballerinalle ystävän kuoleman johdosta!! :hug: Itsekkin luin nuo uutiset iltasanomista ja kyllä tuntui pahalta.. :'( Pieni tyttö jäi ilman äitiä :'(

Ja toivottavasti Poion mahakivun syy löytyy pian, eikä ole mitään vakavaa! :hug:

Annilia & Topias 1v7kk (+ pikku-neiti 1kk)
 
Pulleroballerina: Osanotot :hug:

Annilia: Onnittelut vauvasta :heart:

Hammas on tosiaan jo parantunut, ihan pientä turvotusta on vielä, muttei enää särkyä =) Antibiootit tehosivat, eikä sitä hammasta taidakkaan tarvita poistaa :)

Olen tässä miettinyt, että pitäisikö sitä kuitenkin ostaa talveksi uusi haalari Niksulle..? Millaisia teidän haalarinne/ulkoilu pukunne ovat? Siis ovatko myös vedenkestävää materiaalia vai miten? Kun kuitenkin nuo talvet nykyään tuppaa olemaan melko vetisiä :/ Niin ajattelin, että ehkä pitäisi ostaa haalari, joka vähän paremmin pitäisi kosteuttakin..? Kun onhan tuossa sen haalarissa takapuolen ja polvien ym. kohdilla sellaiset vähän pitävämmät materiaalit, mutta ei taida riittää.. Ja Niksua kun vielä lammikot vetää puoleensa älyttömästi. Entä miten teillä muilla on sadevaatteiden laita, tai siis milloin käytätte niitä? Jos kuitenkin on kylmä ilma, mutta aivan märkää? Olen nyt aika pihalla kyllä näistä :D Kun viime talvena Niksu vasta aloitti tuota ulkoilua/ulkona leikkimistä, niin ei ole aikaisemmin tarvinut miettiä.. Lukisin mielellään, että millä vaatteilla muiden taaperot ulkoilevat milläkin kelillä tuossa talven aikana!? =)
 
Haalarikyselyihin...

Meillä taitaa olla hankittu haalari vähän joka säälle...
Polarn & Pyret talvihaalari irtokarvavuorella pakkaskeleille, perinteinen Reimahaalari muuten vain talvikeleille ja sit yksi Polarn &Pyret gorehaalari leudoille keleille sekä vielä yksi Ticketin kaksiosainen sadetta kestävä puku.. (Luulis äijän näillä pärjäävän!)

Jos on samanlainen ilma, kun viime talvena, niin taitaa talvihaalarit jäädä vähäiselle käytölle. Toivotaan, että tänne eteläänkin tulisi kunnon talvisia kelejä!

Nacsu kyseli milloin käytetään sadevaatteita. Meillä taitaa olla käytetyin asu viime vuoden aikana! On satanut niin paljon, että ainakin tarhassa tykkäävät vetää haalarit päälle, jos maa on vielä märkä.
 
epuska
Onnittelut Annilialle ja osanotto Pulleroballeriinalle täältäkin.
Meillä ei muuta uutta, vauvarokkoa sairastaa Justiina. Oli kolme päivää kovassa kuumeessa ja nyt on näppyä... Yritän laittaa myyralle yvtä sängystä. kun ollaan sitä etsitty.
Ai niin, ei oo meillä talvihaalaria vielä. En tiedä mikä ostetaan, täytynee asiaan perehtyä. Sadesäällä ulkoillessa on meillä sadeasu käytössä. Justiinan terveiset tässä: y6ujjjjiohhhhhhhhhhhhhhh vvvvvvvvvbjkkkkkkkkmu,iu
 
Rento viikonloppu takana, olipa mukavaa =) Mies aikoi ottaa tässä syksyn aikana viikon lomaa niin saadaan loput hommat sitte tehtyä ettei käy arki liian raskaaksi... Koko kesä vedetty niin et viikot töitä/normaali arki kotona ja sit vk-loput kaikkea hommaa normaalin arjen lisäksi niin ettei oo keretty lepäämään ollenkaa. Nyt tajus tosissaan että kyllä sitä pitää osata hellittää välillä vaikkei työt niin raskasta ookkaa, mut ku se jatkuu kuukaudesta toiseen niin :/

Talvivaatteista: meillä on lähes aina ollu lapsilla lassien haalarit, ovat riittäneet hyvin. Syksyllä märillä keleillä kerrospukeutumista, välikausihaalari ja kurahousut, itessään sadevaatteita ei omisteta :whistle: Täällä ku on kuitenni lunta ja pakkasta, hieman erilaiset kelit mitä etelän suunnalla. Saas nähä millanen enstalvi sitte on, tarviiko ollenkaa toppapukuja enää :eek:
Onhan nuita kaksosasia toppa-asuja sitte ollu "kauppapuvuksi" yms mutten tykkää niitä leikeissä käyttää pihalla, paremman suojan saa haalarimallista.
Paremmat ois sellaset haalarit joissa on kosteussuoja, mut ovat niin sikahintaisia ettei meille niitä oo ostettu muutoin ku jos on alesta saatu halvalla :D

Onpas hankalaa kirjoitus B) Vuolin eilen ponin kaviot ite ja sormet on täynnä raspin ja puukon jälkiä :LOL: Homma täysin hanskassa :LOL: Mut säästyi taas 30e ku ite vuoli! kivusta viis :snotty:
 
Meillä on kanssa sadevaatteet olleet kovassa käytössä. Viime talvena käytin Pinjalla melkein pelkästään kumisaappaita. Saa nähdä millainen talvi nyt tulee. Aika kylmä on ollut.

Viime yönä Pinja käveli isänsä sängyn viereen ja sanoi että haluaa keinumaan. Nukahti sitten uudestaan kun vein sänkyyn.
Eilen katosi kauppaan Pinjan rakkain pehmohauva. Mentiin sitten takaisin sitä etsimään ja onneksi löytyi. Voi sitä jälleennäkemisen iloa.

Pinjalle on tulossa kulmahampaat ja tuntuu tekevän aika kipeetä.
 
Voi Pinjaa... Meilläkin Iitasta tosiaan tietää, milloin hampaita puskee läpi ikenistä.

Iitan korvatulehdus on sitkasta lajia. Jo toinen antibioottikuuri menossa :eek: . Sais alkaa jo neiti parantumaan, niin helpottaisi taas hetkeksi :headwall: . Surkeata katsoa sitä korvan hankaamista... Ja voishan tuota taas vaihteeksi nukkuakin! Valivalivali.

Täällä on K-Y-L-M-Ä! Kuumetta kun ei sentään enää ole, niin ulos päästään piipahtamaan. Iitalla oli tänään päällä sukkikset, trikoopaita, college-vermeet, villapuku, välikausipuku, toppahanskat, talvikengät, kypärämyssy ja pipo. Silti ei voitu olla kauaa, kun vilu meinasi tulla. Yölläkin oli ollu pakkasta jo - 5 ja aamulla kaikkialla oikein kunnon kuura. Kohta se sataa jo näillä leveyksillä Suomea lunta :xmas: .
 
Kylymä se on täälläki :| Räntää puski päivällä ihan vaakatasossa, lapset oli innoissaan joko kohta voi tehä lumiukkoja :eek: suunnittelivat pulkkamäkeä jne, mä en oo ihan vielä valmis talveen, oottelen sitä kesää :LOL: Talvi on kyllä parasta aikaa mut jos ei tuu heti kunnolla lunta niin en tykkää siitä loska-ajasta ollenkaa...

Oltiin tänään serkulla kylässä, poke teki koko ajan pirruuksia vaan :kieh: En kerenny hetkeäkään istua paikoillaan ku piti paimentaa tuota kakrua! Räpsytteli valoja, sääti hellaa, hyppi sängyllä yms kaikkea kivaa joka on kiellettyä. Liekkö sitte protestoi mulle ku laitoin sen nukkumaan matkasänkyyn :saint: En jaksanu kannella illalla koko aikaa takas sänkyyn niin kasasin matkasängyn sen oman sängyn viereen ja pistin sinne. Huusi jonku aikaa aika raivona mut nukku sit aamuun asti kuitenki hyvin, tänään sama homma, matkasänkyyn ku ei omassaan pysynyt...
 

Yhteistyössä