SYYSMASSUT '07 syyskuussa

Onnea huomiseen, Päivi75 :flower:

Sitten valitusta sukulaisista. Miehelläni on pari tätiä, jotka eivät ole mieheni, anopin eivätkä minunkaan mieleen (ovat siis appiukkoni siskoja ) . Semmoisia päällepäsmäreitä ja räpättäjiä ovat :kieh: Asuvat onneksi E-Suomessa, joten eivät kovin usein käy kylässä täällä. Joka tapauksessa, anoppi oli tässä yhtenä päivänä jutellut miehen sedän vaimon kanssa (appiukolla on noita sisaruksia pilvin pimein ) ja oli käynyt ilmi, että etelän räpätädit ovat kuulemma tulossa Juniorin ristiäisiin. Anoppi oli sanonut, että ensinnäkään ristiäisiä ei ole tulossa, vaan nimiäiset, ja toiseksekseen, nimiäiset ovat vain lähimmille sukulaisille... Sedän vaimo (joka ei hänkään ole räpätätien ylin ystävä ) oli ihan samaa mieltä ja kertoikin jo ihmetelleensä, että tädit on niin varmoin mielin tänne tulossa. Että murrrr, jotenkin ottaa päähän ne räpätädit. Vuosi sitten meidän häissä onnistuivat pilaamaan anopin tunnelman pätemisellään ja nyt sitten koettavat tunkea vielä "ristiäisiin". Mies uhkasi hommata vahtikoiria ja haulikon, että saa tädit hätistettyä pois :kieh: :kieh: :kieh:

Kaverini sai muuten tänään jättivauvan, 4600g. Iso mölli, eikö? :D

Mutta nyt silittämään verhoja, olen koko päivän lykännyt hommaa, mutta ei auta, pakko se on... :/
 
Ekaks onnea nyytin saaneille!! :flower:

Käy vähän kateeks, kun oma viel massussa. :/ ,kumpa tulis kunnon suppareita, eikä vain noita harkkoja. Alkaa kyllästyä tähän olotilaan, vaik tuttuahan tää on edellisistä kerroista.(Kaks edellistä menneet pari viikkoa yli la.) Anteeks tää valitus...

Huomenissa terkan luo ja sit loppu viikosta sairaalaan arvioon, jospa tähän tulis selvyyttä ennen viikonloppua.
Viimeks lekurissa ei minkäänlaisia merkkejä ollut :|,jospa nyt olis jotain ees.

Neljä vuotias muksumme tos telsua katellessa kävi taputtelemassa masua ja koitti antaa käskyjä et tulisit jo ulos. Musta se oli jotenkin niin hellyttävää/liikuttavaa :heart: :D

[/i]Tsemppiä kaikille jotka sitä tarvitsevat ja koitetaan myö muut mahakkaat tulla perästä kukin vuorollaan, EIX JOO??![/i]

Poikax3 ja taavimaija 38+1 |O
 
Eli Prinsessamme syntyi 5.9.07 klo 17.56 rv 40+4, mitat hänellä 3410 grammaa painoa ja 49 senttiä pituutta, pipo 34 cm :heart: 26 tuntia kärvisteltiin salissa kunnes tuli päätös kiireellisestä sektiosta. että huh, mutta loppu hyvin kaikki hyvin =) ehdin vasta nyt koneelle koska kotiuduimme vasta muutama tunti sitten... vaiheikkaasta synnytyksestä kirjoittelen sitten myöhemmin, ja onnittelut kaikille vauvan saaneille!!! :flower:

Vauvaterveisin Zennia, Pikku- ja IsoPrinsessa ja onnellinen Isi :heart: :heart: :heart: :heart:
 
onnittelut kaikille :flower: :flower: :flower: :heart: :heart: :heart:

oma olo: kävin n.klo17 näytillä koksissa, kätilö sano et synnytys käynnissä, paikatparille sormelle auki. päästi kotiin hakemaan lisää vauhtia. kotona n klo19 huomasin et oli tullu verta hiukan, jäin kuitenkin odottelemaa no n klo20 tuli loraus lapsivettä joten mentiin takasin, oli kätilö vaihtunut uusi kätilö ihan uuno. sanoi mulle ettei oo voinu olla lapsivettä kun sen näytetikku ei mennyt siniseks vaan oli ihan veressä.. kokeili paikkoja ja sen mielestä en ollu auki kun sormelle, epäili mun supistuksia joita tullu siis tuolta klo1500 asti 5min välein... no nyt olen kotona kun tän kätilön mielestä tosta verestä ei kannata huolestua eikä verenpaineesta joka oli 165/96... voitte kuvitella miten kiehun täällä :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh:
 
janita Kauheeta! Toivottavasti kaikki on kuitenkin hyvin ja pääset pian tosi toimiin... ja kätilö vois vaihtua :saint:

nannaa taitaa jänskättää huominen kun vielä tähän aikaan täällä kukkuu
;)
 
VILLIPILLI: nukun yleensä aina vasemmalla kyljellä, jotenki "parempi" puoli. selällään en pysty nukkumaan ollenkaan ja oikea kylkiasento tuo heti sellasen ruokaa kurkussa-olon. ja tuo ylensyönti saattaa kyllä olla syypää tai sitte pitää vaan nukkua pää vielä ylempänä. eipä tämä kauaa enää kestä,toivottavasti..

ja tosiaan tämä valvominen senku jatkuu, vieläkään en oo onnistunu unen päästä saamaan kiinni. ja ottaa niin hermoihin ku aamulla ei kuitenkaan saa maata, eli tässä vaan tuijottaa kelloa ja laskee montako tuntia sais vielä nukkua jos heti nukahtais.. sehän luonnollisesti auttaa tuota unen tuloa. |O

JANITA: nyt MARS takasi ja ilmotat ettet lähde kotiin ilman nyyttiä. onhan tuo ny kummaa toimintaa. meet ja valehtelet vaikka jos ei muu auta. sano et työntää näytetikkunsa "korvaan" ja kiertää verenpaine mittarin päänsä ympäri. eihän tuollasen vaivan kans kotona kauaa kannata arpoa, johan siinä järki lähtee. huomenna ku tiedät et kätilö vaihtunu niin marssit kassi kädessä sairaalaan ja pystytät heti aulaan jo barrikaadit ja vaadit synnytystä, ei muuta ku kova kovaa vastaan, niiden kans ei muu auta.TSEMPPIÄ!!!!

nyt jos yrittäis unta tai edes lepoa..

niin ja tietty onnea jakautuneille, niitä niin reippaaseen tahtiin ropisee ettei nimiä tahdo muistaa..
ÖITÄ!!!!!!!
 
Onnea taas kaikille vauvautuneille :flower: :flower: :flower: :flower:

Janita Kylläpäs sulla oli tökerö kätilö, toivotaan että parempi onni ensi kerralla kun menet sinne.

Täällä alkanut aamu supistuksilla, ei mitään säännöllisyyttä, mutta kipeitä ovat...toivotaan että jotain tapahtuis, mä olen niin KYPSÄ :eek: :eek:
 
huomenta :wave:
tääl supistukset jatkuu.. taidan itteni sinne lekuriin takas änkeä tänään :kieh: edellenkin kiehuttaa se saakutin kätilö :kieh: :kieh: :kieh: eihän tuo verinen vuoto kuitenkaan normaalia, vai onko muilla tullu?
 
:flower: :heart:

Täällä eilen neuvolassa paineet ihan hyvät joten ei tarvinnut polille lähteä vielä. Supistuksiakaan ei ole tullut illalla, yöllä eikä nyt aamullakaan. Aika oudon tuntusta kun koko vkl kummiskin supisteli :D . No eipähän tässä mitä, jos se lekuri huomenna vähän reilummin ottas sen sisätutkimuksen jopa se lähtis käyntiin sitten,ja tulis serkun kanssa mahdollisesti sama päivä synnyttää :LOL: . Iskiashermo ihan jumissa, tuntuu ettei pääse mihinkään. Eilen jopa sen verta sain tehtyä että imuroin kämpän :saint: .

Eiku janita vaan saikulle takaisin tänään, melkoisen heti!

t. roosakaisa ja pipaliini 38+4 :heart:
 
Alkuperäinen kirjoittaja janita:
kiitos teille :hug: soitan kohta sinne koksiin takasin kun edelleen joka kerta kun käy vessassa niin paperii jää veri jälkii :eek: :ashamed:
Jostain luin että jos tulee verituhrua pyyhkiessä tai limansekaista veristä vuotoa (limatulppa) niin ei tarvitse lähteä sairaalaan, mutta jos verta vuotaa runsaammin tai on kovia kipuja niin silloin heti soitto sairaalaan ja lähtö.
Nämä siis niiden normaalien lisäksi, kuten säännölliset alle 10 min supparit parin tunnin ajan tai lapsiveden meno.

balik 41+2
 
:heart: Onnea Zennialle :heart: !
Kyllä kuulostaa käsittämättömältä tuo janitan "kohtelu". Olisiko se nyt ollut niin vaarallista jos olisivat antaneet sinun jäädä sairaalaan.Toivottavasti ottavat sinut tänään tosissaan.

Meillä olisi tänään LA !! Päivä jota on kauan odotettu, mutta mitään ei taidakkaan tapahtua :LOL:
Huomenna vielä neuvola, ja jos sittenkään ei mitään niin 9 pv:n päästä vasta otetaan yhteyttä OYS:in yliaikaistutkimuksiin.
Odottavan aika on pitkä.... |O

Voimia kaikille tänään tositoimiin päässeille!

Päde + Julia 40+0
 
Onnea kaikille nyyttinsä syliin saaneille! :hug:
Tää loppuodotus on kyllä aina niin tätä :headwall: Huonosti nukuttuja öitä, liitoskipuja ja närästystä. Mutta palkinto häämöttää jo, tai ainakin jossain neljän viikon päässä... rv 38+4
 
Eilen alkoi tulla supistuksia siinä kolmen aikaan säännöllisesti noin viiden minuutin välein. Lähdettiin kättärille klo 17.00.
Suppareita tuli tosiaan neljän minuutin välein ja paikat sormelle auki. Siinä seurailtiin ja käytiin hieman kävelemässä välillä. Supparit senkuin jatkui mutta edistystä ei tapahtunut kohdun suulla :kieh:

Lähdettiin kotiin kymmenen aikaan illalla (Mielellään lähdinkin, koska vauvalla kaikki hyvin enkä järin sairaaloista välitä :ashamed: )
Sitten kotona ne supistukset loppuivat ja tässä ollaan täysissä voimissa :LOL: Nyt neuvolaan.....
ONKO KOKEMUKSIA VASTAAVASTA että kuinka kauan tässä vois vielä mennä että pääsen tosi toimiin???
Niin ja minulla tuli myös verta kätilön tutkimisen jälkeen au! Sattui aika lailla ja tuossa kohtaan halusin nopeasti kotiin :LOL:

Tsemppiä meille masuille

Miiuli 77 + :heart: Pötkötti 40+3 :heart:
 
Onnea taas vauvautuneille!

Täällä myös kovin kärsimättömänä odotellaan h-hetkeä. Ei edes merkkejä kivuliaista supistuksista, kivuttomia kyllä on, mutta niitä on ollut jo monta kuukautta...
Onko kellään muuten tietoa, millaiset on syntyvyysprosentit milläkin viikolla (Suomessa kaiken kaikkiaan)? Jostain muistan joskus lukeneeni, että vkolla 38 syntyy vain 5%, joten aika heikot "tsäänssit"... Ois kiva tietää miten paljon on ylimenevien osuus.
Vaikkakin että uloshan se sieltä tulee ennemmin tai myöhemmin, mutta odottavan aika on pitkä (vaikka täytyy myöntää että viihdynkin kotona, ainakin toistaiseksi...).

Tsemppiä kaikille tasapuolisesti!

t. Piija 38+2
 
Onnea kaikille jo vauvan saanneille :flower:

Täällä kärvistellään kipeiden supistuksien kanssa. Tätä on kylläkin jatkunut jo 3 päivää, mutta siltikin supistukset loppuvat aina välillä kuin seinään. :kieh:

Voimia kaikille kanssa kärvistelijöille:hug:

Ansu + Taateli 39+2
 

Yhteistyössä