??Piinailijoiden oireet ovulaation jälkeen ja tulos??

Tämä pino on niille, jotka eivät vielä ole saaneet plussaa testiin, mutta haluavat seurata loppukierron oireita esimerkiksi dpo- tasolla tai ihan ranskalaisilla viivoilla. Tyyli on vapaa :)

Tarkoituksena on kirjoittaa yksi viesti/piinailija/kierto, jota päivitetään päivä kerrallaan tai sitä mukaa kun oireita ilmenee, niin ei oireet ja tuntemukset ehdi unohtua. Saa tietysti täyttää jälkeenpäinkin :)
Yhden viestin periaate sen vuoksi, että pino pysyisi kohtalaisen mittaisena ja oireet ja se lopputulos olisi samassa viestissä nähtävissä.

Oikein lämpimästi kaikki Tervetuloa mukaan !
Oikein paljon tsemppiä kaikille piinailijoille!

Toivottavasti kenenkään ei tarvitsisi yhtä viestiä enempää tähän kirjottaa ;) Plussatuulia!
 
Viimeksi muokattu:
Minä voin aloittaa omalla piinailunseuraamislistallani :)

Päivitän kaikki oireet (ja oireettomuudet) tähän samaan viestiin, niin ne on siitä sitten kerralla luettavissa.
Tällähetkellä oma usko raskautumiseen on vahva, vaikkei mitään tietoa vielä ole mistään. Perjantaina 4.2 on tehty inseminaatio ja annettu irroituspiikki (Pregnyl) ja mahdollinen hedelmöittyminen on sitten tapahtunut muutaman päivän sisään.
Eli todella aikainen vaihe on vielä tätä viestiä ensimmäistä kertaa kirjoitellessa.

Ovismaiset kivut tulivat lauantaina 5.2 ja lasken sen dpo 0. Oireet voivat johtua myös lääkityksestä jota käytin ennen inseminaatiota (Suprecur ja Menopur).

dpo -1 ruskeaa/vaaleanpunaista vuotoa (inseminaatio ja Pregnyl 5000IU)
dpo 0 ruskeaa/vaaleanpunaista vuotoa
dpo 1 ei mitään... paitsi usko onnistumiseen
dpo 2 ei mitään...paitsi usko onnistumiseen
dpo 3 jatkuva pissahätä (juon todella paljon vettä), mutta vessassakäynnistä huolimatta alavatsa tuntuu pinkeältä ja housut puristaa. Oletetun kohdun kohdalla tuntuu "paine" vaikkei housut edes ole kiristämässä. Hyvä aavistus jatkuu.
dpo 4 aamulämpö 36,5. Pissahätä jatkuu (ja vedenjuonti). Olo on ollut turvonnut koko alkuviikon eikä turvotus tunnu helpottavan. Edelleen tiedostan tuon alavatsan kokoajan, kun housut painaa. Iltapäivällä alaselän kevyttä kipua ja poskien kuumotus. Hyviä aavistuksia edelleen...
dpo 5 aamulämpö 36,5. Alavatsan paine hävinnyt, turvotuskin hieman helpottanut. Aavistukset hmm... hieman epävarmat, mutta vielä pidetään hyvää mieltä yllä. Päivän mittaan tunne alavatsalle on palannut (voi johtua paljosta veden juomisesta ja virtsarakon täyttymisestä). päivällä lämpö 36,5 R-testi näytti selvää haamuviivaa (25 mIU)
dpo 6 aamulämpö 36,7(huoneen lämpötilankin korkeampi), vatsassa kiertää (johtunee kyllä hapankorpusta ja maapähkinöistä illalla :D ), housut painaa alavatsaa(voi olla täysi virtsarakko), vessassa ravaamista (ja jatkuvaa vedenjuomista painonpudotusprojektin takia). Päivällä lämpö 36,5. R-testi näytti viivanpaikkaa (25 mIU)
dpo 6-dpo 7 yöllä alkoi oksennustauti ja nousi kuume. Selkä, nivelet ja vatsa särkee eikä tässä kyllä erota oireita vatsataudin ja muiden oireiden välillä.
dpo 8 aamulämpö 36,5. Oireet hävinneet kuumeen myötä. Illalla vielä tuntui alavatsalla "möykky", mutta enää ei oikein tunnetta saa. Usko onnistumiseen on aika vähissä myös, mutta yritän silti pitää toivoa yllä. Märkä olo. ÄÄÄH... alaselän kipua, joka on aivan normaali menkkaoire. Iltasella menkkamaista vihlontaa alapäässä (siis ihan siinä toosassa ;) ) Raskaustesti (10 mIU) näytti vielä haaleenvaaleeta toista viivaa, huomenna pitäisi lääkkeen olla poistunut.
dpo9 aamulämpö 36,3 :( nenä tukkoinen aamulla.
dpo 10 aamulämpö 36,4. R-testiin aamulla ja illalla viivanpaikka (tai mielikuvitusviivanpaikka), rintojen arkuutta illalla (menkkaoire). Peli alkaa olemaan selvä.
dpo 11/ kp1 aamulämpö 36,2. Vaaleanpunaista vuotoa joka voimistui päivän mittaan.

Uusi kierto alkaa viimeistään huomenna. Luteaalivaihe jäi taas lyhyeksi.
 
Viimeksi muokattu:
Ihana jännäilypino! :)

Meillä menossa yk3. (Yk1 ja yk2 oli kemiallinen raskaus tai varhainen km eli yhtään normaalikiertoa ei ole vielä ollut) Lasta yritettiin saada alulle kaks päivää ennen ovisplussaa, ovisplussan päivänä sekä dpo1. Esikoisesta haaveillaan. Tässä oireita:

dpo-1: ovisplussa, märkä olo (3.2.)
dpo0: märkä olo (4.2.)
dpo1: nippailua vasemmalla, nännit vähän arat, pissattaa
dpo2: herätessä kova pisuhätä, nännit kipeät, finnejä, aivastelua
dpo3: nännit kipeät, nippailua vasemmalla, kuuma, aivastelua
dpo4: nippailua vasemmalla (illalla kovempaa), aivastelua, nännit koholla
dpo5: kovat nippailut ja vihlomiset vasemmalla, vähän myös keskellä alamasua, ilmavaivoja, nännit koholla, märkä olo, selkeitä unia
dpo6: herätessä kova pisuhätä ja nälkä, märkä olo, nännit koholla, selkeitä unia, vasemmalla pientä nippailua, aivastelua, valkovuotoa, tuntui kuin koko kohtua kiristäis
dpo7: herätessä kova pisuhätä ja nälkä, selkeitä unia, nännit koholla, aivastelua, pientä närästystä, masussa vasemmalla pientä nipistelyä/kutittelua, selkeästi aiempaa enemmän valkovuotoa, päänsärkyä, pientä kuvotusta (tosin tullut syötyä huonosti tänään), illalla nousi oksennus kurkkuun kun röyhtäytti (jos ei sitä oikeaa pahoinvointia, niin sitten vaan ne aiemmin vedetyt mäkkärisafkat :D).
dpo8: selkeitä unia, pientä kuvotusta, päänsärkyä (oli pakko ottaa panadolia), koko ajan nälkä, pissattaa, vatsallaan ollessa alamasussa tuntuu möykky
dpo9: kuvotusta (kerran nous taas kurkkuun), pissattaa, aivastuttaa, alaselkä kipeä, kohdun seutua särkee ajoittain ja möykky tuntuu taas, illalla kova väsy, tositositosi haalea haamu davidin 10-testillä!
dpo10: selkeitä unia, vatsaa nippailee, pissattaa, röyhtäilyä, alaselkää jomottaa välillä, aivastuttaa, ajoittain lievää päänsärkyä, valkkari jonkin verran rusehtavaa (tulee vain pyyhkiessä), illalla kova väsy, masu turvoksissa, rinnat jotenkin runsaammat, samanlaisella herkällä testillä eilisestä vahvistunut haamu.
dpo11: selkeitä unia, pissattaa, vatsaa nippailee eilistä enemmän, röyhtäilyä, aivastelua, valkkari edelleen rusehtavaa (edelleen vain pyyhkiessä), nälkä koko ajan, tissit tuntuu taas isommilta, vatsaa turvottaa, testissä edelleen haamu.
dpo12: selkeitä unia, etova olo aamulla, pissattaa (yölläkin heräsin vessaan), aivastelua, vatsaa turvottaa, ilmavaivoja, vatsassa myllertää, tissit tuntuu kovilta ja painavammilta, davidin herkässä testissä haamu ja apteekin testissä jo sitä vahvempi viiva
dpo13: selkeitä unia, etova olo aamulla, pissattaa, aivastelua, nenä tukossa, tissit arat, ilmavaivoja, röyhtäilyä, digitestin tulos Raskaana 1-2
dpo14: selkeitä unia, tissit tosi kipeät, ilmavaivoja, aivan pienenpientä vuotoa heti aamusta :'( Apteekin testillä selkeä plussa.

dpo16: vuoto oli harmitonta, tänään näytti testi jo "Raskaana 2-3" :heart:


Muoks. Tämä raskaus päättyi keskeytyneeseen keskenmenoon rv 8. Yhdet menkat tuli tyhjennyksen jälkeen ja nyt porskutellaan jo taas raskausviikolla 14. :) Suht samat oireet oli.
 
Viimeksi muokattu:
Kiva idea tämä pino, voi sitte tulla aina tarkastelemaan omia oireita jälkikäteen jos innostuu taas liikaa :) Meillä yritystä takana n.1,5 vuotta, tutkimuksia ollaan juuri tekemässä. Kokeilin tässä kierrossa ekaa kertaa ovistikkuja ja se meni vähän seinille kun en muistanu joka päivä testailla. Kirjottelen tähän ekaan nyt näitä "oireita" mitä on tässä muutama päivä ovulaation jälkeen tullu. Seuraavassa kierrossa sitten tarkemmin mitä minäkin päivänä.
kp 14 ja ovis tuloillaan

8.3 Clearbluen digiin hymiö :) Kohta oireita listailemaan


Eli tosiaan ovulaatiosta n. 3-4 päivää.

Tullu finnejä muutama, vaikka yleensä se yks tai kaks tulee just ennen tätiä

On kylmä kokoaika, ku vielä oviksen aikaan oli kuuma(se ei varmaan vaikuta että ulkona on -15 astetta :D

alavatsaa nippaillu muutaman päivän enemmän ja vähemmän

paine/turvotus alavatsalla ollu pari päivää

tukka rasvottunu nopeemmin

N. puoltoista viikkoa menkkoihin ja ilmavaivat on aika mahtavat, samoin eilen illalla tuli "elohiiri" vatsan tienoille..

kp22 n. viikko menkkoihin ja tissit armottoman kipeät, mahaa edelleen turvottaa monta päivää tuntunu ku ois joku pallo mahassa? Vahva fiilis siitä etten ole raskautunu

Saattaa olla dpo 7-8.. nännit arat(kipeät?) ja hieman kutisevat.

Aivastuttaa ja välillä aivastaessa mahasta "nykäsee", alkaa olla menkkajuilinnat pikkuhiljaa päällä.. Huomenna dpo 10-11 ja meinaan jo testailla.. Eilen ovistestiin haamujenhaamu(kokeilin ihan huvikseen kun oon lukenu että jos on PCO niin saattaa tulla)

Dpo 11-12 testejä tehty kaks, molemmat negaa, ei edes haamunhaamua.
 
Viimeksi muokattu:
Aadami
Hihii, ihan huippu ketju =)

dpo0: hirveä kipu 5 tuntia oikealla puolella, sattui etenkin kävellessä
dpo1: nännit kipeäksi
dpo4: tukka alkoi rasvoittua ja hiuksia irrota, finnejä hiusrajaan ja poskiin, valkovuoto alkoi
dpo6: pari tuntia kamalaa viiltelyä alamahassa, otsa yhtäkkiä täyteen pieniä finnejä
dpo7: peilin edessä pelästys: rinnoissa ja käsissä sinisiä suonia pinnassa, arkojen nännien lisäksi rinnat tosi kipeet, väsymys ja palelu sanoinkuvaamatonta ->palelin kylpylän vesijumpassa :)
dpo8-9: kuten yllä
dpo10: nenä tukossa, PregCheckissä viivanpaikka eli nega (liian aikaista, tiedetään :whistle:)
dpo11: kipeitä rintoja lukuunottamatta oireet tiessään. Testi nega. Tuli tilattua noita extraherkkiä tikkuja iso pino netistä, niin nythän niitä on pakko käyttää :headwall:
MUTTA, kyllä luulis että jo tällä dpo:lla olisi jonkunnäkönen haamunen herkkään testiin tullut, joten ei kai tässä auta kun laittaa leuka rintaan ja astua kohti uusia pettymyksiä :confused: Eli tätiä odotellessa...
dpo14: Tippoja vaaleanpunaista limaa ja menkkakrampit, huomenna aamulla aukeaa siis hanat
KP1: ihan järkyttävät menkkakivut ja reipasta vuotoa
Nämä oireet johtuivat siis mitä luultavimmin ensimmäisestä oviskierrosta vuosiin
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Moikka kaikki! :)

Ihan ekan tärkein, eli ihana idea tämä pino Iloksi! joka kuukaus sitä tuntuu selailevan noi muut oirenivaskat alusta loppuun eikä niistä muista enää mitään :)
Yritystä kesältä asti, mukaan mahtuu yksi kkm ja tuon jälkeen menossa nyt yk2.
En pitänyt mitään kauheen tarkkaa kirjaa vielä tässä kierrossa myöskään, mutta tässäpä minun oireiluni:

Dpo0: aika varmasti tuolloin..minään muina tuon lähipäivinä ei ollut oireita ja jos kierto on sama vanha 32-33 niin ajoituskin olisi oikea.
Dpo1-2: ei mitään mainittavaa.
Dpo3-8: masua nipistelee, ällöttää aina aamupäivisin ja naama kukkii. ja myös tuo turvonnut olo dpo6 alkaen.
Dpo6: Lisänä kammo pääkipu
Dpo9:tänään ministi verta valkovuodon seassa :/ plus masua vihloo pystysuunnassa keskeltä. Usko alkaa hiipua, tosin tänään ollut harvinaisen positiivisella tuulella yleisesti ottaen:)
Dpo10: edelleen verta samanlailla, heräsin pääkipuun ennen herätyskelloa. Etova olo. Testi nega...hmm, epäilyttää :attn:
Dpo11: testi nega, ei mitään fiilinkejä, paitsi jomottava pääkipu aamulla.
Dpo12: alkoi selvät tätiä edeltävät oireet...alkaa selvästi huomenna tai ylihuomenna. blääh, en jaksa enää edes testailla :(
Dpo 13: enemmän verta, enemmän vatsakipua...huomenna siis aivan varmasti kp1. kuukauden päästä uudet höpinät siis :)
Dpo 14: ei tätiä vieläkään. etova olo ja pää kipee. odotellaan odotellaan :popcorn:
Dpo15: ei odotella enää :( tänään kp1. palaillaan asiaan taas maaliskuussa :)

Hurjasti onnea kaikille plussanneille!! ja haamuthan lasketaan kanssa, eikös juu :p
 
Viimeksi muokattu:
Kiitos iloksi!!! =)

Tulen vähän myöhässä tähän mukaan, koska tänään on jo dpo 10. Yrityskierto 5 menossa. En ole kirjoittanut ylös joka päiväisiä oireita, joten nyt vaan yhdessä nipussa mitä tähän asti on ollut. Koitan asettaa ne siihen järjestykseen missä oireet ilmaantuivat mikäli muistan oikein.

Ovis on bongattu lämpöjen, limojen, kipujen ym. tuntemusten perusteella. Peittoja heiluteltiin kolmena edellisenä päivänä ja ovispäivänä ;)

Dpo 6 tunsin kovaa pistävää kipua alavatsalla oikealla puolella. Se jomotteli hiukan myös seuraavana päivänä, muttei niin paljon. Olisikohan ollut kiinnittymiskipuja?

* palelu alkoi melko nopeasti oviksen jälkeen ja jatkuu, välillä olo on kuin kuume olisi nousemassa, mutta ei kuitenkaan nouse
* väsyttää, olen iltaisin ihan zombie
* kynnet alkoivat liuskottua ja lohkeilla
* jatkuva pissahätä ja kerran heräsin jopa yöllä pissille vaikken ollut juonut illalla paljon
* huimaa ja pyörryttää etenkin nopeasti noustessa
* useampana päivänä on ollut aaltoilevaa huonoa oloa, joka pahenee iltaisin
* närästää (ei tyypillistä minulle muutoin kuin raskauden aikana)
* koko ajan nälkä
* näppylöitä ensin rinnoilla ja sitten kasvoilla
* dpo 9 alaselkä jomotti menkkamaisesti ja tuli yhtäkkiä verta nenästä
* dpo 10 pistellyt kohdunsuulle eli saattaapi merkitä avautumista vuodolle...
* lämpö edelleen ylhäällä vaikka on aiemmin laskenut jo näillä dpo päivillä alas
* dpo 11 lämpö ylhäällä eikä punaista näy vielä, mutta gravidan raskaustesti nega
* dpo 12 lämpö dippasi hieman
* dpo 13 muuttui päivän mittaan kp 1 eli menkat alkoi ja samalla uusi yrityskierto
 
Viimeksi muokattu:
Viime kuussa kemiallinen raskaus ja kuukautiset alkoivat 3-4 päivää myöhässä. Tästä syystä en ole ihan varma onko tässä kierrossa ovulaatio tapahtunut ajallaan. Ovulaatiota en ole tikutellut enkä erityisesti muutenkaan bongannut.

Ei mitään erityisiä selkeitä oireita dpo 0-5.

dpo 6 Vihlaiseva kipu oikealla alhaalla, kiinnittymiskipuja ? Vihlailut jatkuivat koko illan. Kova väsymys iski illalla. Saattoi olla kyse myös siitä, että mies ollut poissa kotoa monena iltana tällä viikolla.

dpo 7 Pieniä tuntemuksia, nippailuja edelleen oikealla, illalla iski tavallista kovempi väsy, rinnat tuntuvat hieman oudoilta.

dpo 8 Yöllä ei paljon nukuttu kun vatsa niin sekaisin, että sai juosta koko yön vessassa. Yöllä hirveä janon tunne ja osin päivälläkin. Pissattaa ehkä hieman tavallista enemmän (ihmekö tuo jos juokin enemmän :p ). Illalla ei edellisten iltojen tapaan mitenkään erityisen väsynyt. Ei selkeitä nippailuja mahassa. Rinnat tuntuvat edelleen oudoilta.

dpo 9 Hetkellisesti pientä menkkamaista jomotusta alaselässä. Jano ja kova nälkä. Ei väsymistä.

dpo 10 Eipä juuri mitään ihmeellisiä oireita. Nyt iltaan kohti mentäessä on kyljissä tuntunut vähän menkkakipumaiselta tuntemukselta. Tänään ollut vahva fiilinki että en ole raskaana, joten tätiä odottelen kyläilemään tuossa pe-la.

dpo 11 Testi tehty vaikka silloin usko heikko ja HAAMU ilmestynyt testi-ikkunaan. Oireina pientä menkkamaista kipua kyljissä ja selässä.
dpo 11 vol. 2 Päivän mittaan on ollut välillä enemmän välillä vähemmän menkkamaista kipua tai muuta kolotusta ja vihlasua masun tienoilla. Iltapäivällä iski järjetön nälkä. Muistan tuon järisyttävän nälkätunteen viime alkuraskaudesta. Silloin lastenkin ruokailut saavat odottaa, kun äiti iskee ruoan kimppuun suurella raivolla :p. Tein illansuussa toisen testin (apteekin oma) siihen ei kyllä piirtynyt kuin aivan haamujen haamu. Muuten vielä oireista yksi on se että vessassa on tänään saanut kyllä juosta ja voi sitä pissan määrää, ei se meinaa loppua sitten millään :O .

dpo 12 Aamupissasta tehty apteekin oma raskaustesti näytti selkeät kaksi viivaa, vaikka tuo testiviiva selkeästi vielä haaleampi kuin kontrolli. Niin selvä tulos että pakko se on uskoa olevansa raskaana. Oireita ei juuri ole ollut. Ei vihlasuja tai nipsasuja masussa. Iltapäivällä iski taas hirvittävä nälkä ja kuitenkin jäi vähän ruokaa lautasellekin kun ne viimeiset kukkakaalit ja tomaatit alkoivat näyttämään kerrassaan ällöttäviltä. Aaltoilevaa väsymystä, mutta kolmen pojanviikarin äidille aivan normaali olotila :D .
dpo12 vol 2. Illalla mahan turpoaminen, näyttää siltä kuin olisi vähintään kuudennella kuukaudella raskaana.

dpo13-14 Plussaviivat saatu testeihin molempina aamuina. Oireita ei juuri muita kuin ajoittaista nippailua ja vihlailua oikealla puolella mahassa.
 
Viimeksi muokattu:
minäkin tuun.
yk 1 ja 3. lapsi ois kovin toivottu.

Vaihdoin dpo:t kiertopäiviin, ei mitään hajua koska ovulaatio oli, ei mitään hajua kierron oikeasta pituudesta.
kp15 valkovuotoa paljon, jomottaa alavatsaa.(oletettu ovis)
kp16 ei mitään
kp17 painajaisia ja aivastelua ja kova väsy.
kp18 sattui alavatsaan tosi kovaa, aivastelua. huomasin että rinnat pienentyneet ja ei tule maitotippoja(rinnat vuotaneet nuoremman pojan imetyksen lopettamisen jälkeen, lopetin joulukuussa). painajaisia. tosi kova väsy illalla.
kp19 viluttaa ja joutui kiskoo villapaidan niskaan. kylmiä väreitä. illalla paineen tunnetta vatsassa ja pientäpahoinvointia nukkumaan mennessä.
kp20 aivastelua, nenä tukossa. väsymys. tunne että ei se nyt vielä tärpännyt. äh. kyllä tämä nyt näyttää vaan flunssalta. molemmat pojat kipeänä, ja mun nenä valuu kirkasta limaa, koko ajan aivastelen. Veristä valkovuotoa. kiinnittyminen??? alavatsaa nipistelee.
kp21runsasta valkovuotoa(alkoi kuten edellisessäkin raskaudessa) paineen tunnettaja kihelmöintiä alavatsassa, alaselkää hieman jomottaa.. pahoinvointi alkoi, rintoja särkee hieman, päänsärkyä ja kova väsy.
kp22 pahoinvointi helpottanu, alavatsaa nipistelee. Taas verensekaista vuotoa, nyt vaan runsaampaa kuin parina edellisenä päivänä. menkat?? :( tuskin kiinnitysvuoto kolmee päivää kestää. :confused:
kp23 vuoto loppui, kipuilua alavatsassa, alaselässä ja rinnoissa. en uskalla haaveilla vielä. voi olla menkkakipuja silti.
Tein testin kun en malttanu oottaa(tyhmä) :D negatiivinen.
kp24 rintoja jomottelee, runsasta kirkasta valkovuotoa, aivastelu, alavatsaa nippailee. vahva tuntemus että EN ole raskaana.
kp25 aamupissasta selkeä nega. Ei raskausoireita. Tätiä odotellessa...:(
kp26 nyt taas tuntuu et ois sittenkin raskaana. edellis iltana alkoi kova pahoinvointi joka jatkui koko yön ja aamullakin vielä. uneton yö. Pallo mahassa, alavatsaa nippailee ja liitoksia juilii.. Mun tuurilla yrjötauti JA täti tulossa kylään. :D Aivastelua edelleen, hiusten nopeaa rasvoittumista.
kp27 menkkakipuja ja pahoinvointia : /
kp28 aamupissasta negatiivinen, tätiä ootellessa. :(
kp28 vol.2 Tein clearblue testin, jossa näkyi JOTAIN? (viivanpaikka?) matkapahoinvointia ja rintojen arkuutta.. Matkapahoinvointia ollut yleensä vaan alkuraskaudesta.
kp29 kovaa selkä ja vatsakipua, rintojen pakotusta ja naama tuli täyteen finnejä, davidin liusketesti(ei toiminu kunnolla) oli nega.
kp30 alavatsaa ja alaselkää särkee, ei menkkakipua. Tänään pitäis tädin kuitenkin tulla kp30/28-30
kp31 testi aamulla nega, vaikee usko että se enää tuosta mihinkään muuttuis. Tulis nyt jo se täti! :( oireita ei huvita päivitellä, edelleen samat kuin edellä. Mukana erittäin selkeitä unia. iltapäivällä tein toisen testin (predictor) ja sain haalean haamun. Rinnat oli illalla kosketusarat.
kp32 yöllä meinas tulla oksennus kun närästi niin kovaa. join vettä ja sain kauhean pahoinvoinnin... :x Rinnat huomattavasti aremmat..
kp33 alavatsaa polttelee, eri kohdasta kuin menkkojen aikana. Runsas valkovuoto. Närästystä jne. Huomenna uus testi.
kp34Aamulla taas samanlainen haamu predictor testillä, ei oireita suuntaan tai toiseen, ainoastaan pientä tissikipuilua ja pahoinvointia. Mun toinen korva ja poski vetää välillä ihan punaiseksi, ihan kuin pakkasen purema vaikka oon ollu sisällä. Kellertävä valkovuoto ja kohdunnapukka noussut ylemmäs ja tuntuu kiinteämmältä.
kp35 pregcheck negatiivinen....
PIIIIITKÄ TAUKO ETTEI TAPAHU MITÄÄN...
kp38 Liitoskipuja, rintoja särkee kun ottaa rintaliivit pois, muniksien kohdasta sellasta pistävää kipua.
kp39 häntäluu tosi kipeä, liitoskipuja ja alavatsan kipuja.. nipistelee..
kp41ei tätiä, naama kukkii ja pallo mahassa. testi negatiivinen
kp42 = kp1/41 ei harmita.;)
 
Viimeksi muokattu:
Heps
Hyppänpäs minäkin tänne :)
Tosta DPO:sta en oo varma mut kirjottelen tuntemuksia oletetun oviksen jälkeen :)
Noin viikko sitten rusehtavaa tuhrua yhtenä päivänä, alavatsaa nipistelly oikealta samoin oikealla puolella tuntuvaa repimiskipua väillä, rinnat arat ja väliin tuntuvat turvonneilta, vessassa joutuu käymään yölläkin, hermot kireällä melkein joka asiasta :)ja ihmeellinen nuha palannut.
Tuota nuhaa ihmettelen sillä ku edellisessä raskaudessa syksyllä oli sama homma ja se nuha jatkui koko raskausajan ihan siihen keskeytymiseen asti.
Jotenkin on niin vahva tunne että raskaana oltais :)
 
Hejppa kaikille! :wave:

Tosi kiva idea tämä pino! =) Ihan luvan kanssa nyt sitten kuvitellaan ja tunnustellaan oireita. :D Täällä menossa yk 2, ensimmäinen pirpana ois haaveissa ja ovista en ole tikuttanut mutta laskelmien ja oireiden perusteella arvioin ajankohdan. Ovis on tosin saattanut olla muutaman päivän myöhemminkin, mutta listailen siinä järjestyksessä ku oireet ilmaantuivat :) (todella pian mahd. kiinnittymisen jälkeen)

- todella voimakas vihlaisu/repäisy äkkiliikkeen jälkeen
- repäisykivut jatkuvat, pystysuuntaista kipua molemmilla puolilla alavatsalla oletettavasti kohdun sivuilla ja muniksissa
- pari yökkäysrefleksiä inhottavista hajuista
- finnejä poskiin ja selkään
- paineen tunne, turvotus, nälkä vaikka tuntui että maha on täynnä
- elohiiriä alavatsalla
- yhdyntäkipua, vaikea kuvata mutta tuntui koko kohdun alueella
- kyykistyessä tuntuu, ylipäätänsä tunne että alavatsassa on jotain ylimääräistä
- vatsalihakset kiristää, ovat "jännittyneet", sivuttaisliikkeessä tai venytellessä tuntuu kuin ois joku pallo joka ei myötäile liikkeitä
- uupumus, väsymys, huimaus äkillisestä ylösnoususta
-epämääräisen voimakas itkuherkistely
- aaltomainen jomotus rinnoissa, normaalisti mukavilta tuntuvissa rintsikoissa ahdistaa, vähitellen alkavat turvottaa
- lievä selkäpakotus, nälkä
- suklaanhimo
- kovempi selkäsärky, menkkamaisempi
- pahantuulisuus
- koventuneet ja tihentyneet menkkakivut ilman tätiä
- haamu/roskishaamu/viivanpaikka/muu epämääräisyys testiin
- ja TÄTI :D
 
Viimeksi muokattu:
Jos sitä nyt sitten itsekin uskaltautuisi! =)

Dpo on nyt 12 ja kp 28/30-40 (10.2.)....ikä 27, yk 2 ja yrityksessä esikoinen.

Dpo0 illalla nousi kuume 38,5. Ennen sitä kamala kipu vasemmassa kyljessä ja olkapäässä...tiedä häntä sitten mistä johtui, mutta onneksi ohi meni.

Dpo1 kuume pyöri päivällä siinä 37-37,5 ja illaksi nousi taas 38,5. Tuli siis aivan puskista koko kuume. Illalla taas kylkikipu.

Dpo2 kuume pörräs enää 37, aamulämpö ainoastaan 36,2. Normilämmöt siis 35,8-36,2.

Dpo3 aamulämmöt 36,2 jälleen...eikä lämmöt ole noussut enää missään välissä yli 36,5. Alaselkä kipeytyi ja kestää edelleen dpo12. Tuntuu kuin koskisi enemmänkin lantion luuhun kuin selän lihaksiin.

Dpo4 nippailua alavatsassa ja illalla ennen nukkumaan menoa puristava tunne kohdussa, kesti muutamia sekuntteja.

Dpo5-Dpo12 alavatsan oudot tuntemukset, hirveä väsymys, aivastelua, välillä palelua ja välillä todella kuuma!! Välistä vedettynä Dpo5 heräsin armottomaan päänsärkyyn ja sitä kesti koko päivän. Ja dpo7 veti linkkuveitseksi muutamaksi sekunniksi tajuttoman kova vihlaisu alavatsassa. Dpo9 kävimme risteilyllä ja kävelemässä Tukholmassa. Siinä meni n. 1,5 h ja seisoskeltiin kunkun linnan pihalla katsomassa vahdin vaihtoa n. 30 min, mentiin sen jälkeen kahville. Istuessa alas alavatsaa kiristi aivan älyttömästi, ei tiennyt miten päin olisi istunut.
Ja normaali syömishimo joka ennen mensuja aina alkaa n. viikkoa ennen, puuttuu nyt kokonaan. Lienee nyt kierto 30-34 pv. Piinailemaan joutuu vielä hetken aikaa...

Dpo13 ei mitään ihmeellistä, pientä nippailua sillon tällön alavatsassa ja aivan lievää vihlontaa rinnoissa, enemmän oikeassa. Harvemmin on olleet kipeät tai edes arat ennen mensuja. Mut joskus kuitenkin on. Et siinähän ne. Dpo12-13 yöllä ihan utopista mutta suht todentuntuista unta, samoin dpo13-14. Ja jälkimmäisenä näin vielä 3 eri unta, mutta vahvasti niihin liittyi samat henkilöt eli lähimmät sukulaiset.

Dpo14.....pitäis ruveta tädin kurvailemaan paikalle, mutta kun ei tunnu vieläkään mitään sen suuntaistakaan, ei siis mitään...ei muuta kuin odotellaan! Tää on kyl ihan yhtä oottamista! :D

Dpo15 ei tätiä. Välillä vihlaisee alamahaa, mutta on hyvin vähäistä ja vatsa turposi ihan jalkapalloksi tänään tuossa illalla. Voi tietysti johtua myös tädin tulevasta saapumisesta....toivottavasti ei! =) Alaselkä edelleen juntturassa. Väsymys on onneksi helpottanut. Eikä ole kyllä täti tuntemustakaan. Aamulla sitten testin kimppuun jos ei tätiä näy. =)

Dpo16 ei tätiä, ei plussaa! :(
Dpo16 vol.2....täti pysynyt edelleen poissa.
Dpo16 vol.3....ei tätiä edelleenkään! JEEE! :D Pari kertaa tuikkas alamahaa silleen et olis sukkapuikolla tökitty. Ja sitten havaitsin tänäänkin ja parina muuna päivänä ihan kuin joku ois kutittanu mahaa sisältäpäin! :D Painon tunne oikealla puolella ja pari kertaa pystysuuntaista viilto"kipua" . Huomista odotellessa...

Dpo17 valkkari lisääntynyt ja kirkasta! Voi voi....tehty testi pregent stick aamuvirtsasta ja siihen tuli joko kaikkien haamujen isoäiti tai sitten viivanpaikka....ennen tätä en oo saanu mihinkään r-testiin mitään viivaa, tosin eka kerta testausta tuolla testillä. Ja huomista odotellessa taas...voi himpattu että tää on tuskaista! :/

Dpo18 ja ei tätiä edelleenkään. Valkkari samanlaista kuin eilen sekä testin tulos sama kuin eilen, olevinaan nään siinä hieman punertavaa sävyä, mutta katsellaas. Alan kyllä enemmän kallistumaan tuohon viivanpaikkaan siltikin...

Dpo19 ja kp 1/30-40 yk 3....oli sentää 2 pv lyhyempi kierto ku viimeeks, eli 35!
 
Viimeksi muokattu:
Mä en ole yhtään varma noista dpo:sta joten laitan ranskalaisilla viivoilla siinä jarjestyksessä kun ilmestyivät ja ekat merkit alkoi ilmestyä n.viikko ennen kuin tädin oli määrä saapua.
-repäisyt alavatsalla, erityisesti sivuilla äkkiliikkeen yhteydessä kesti muutaman päivän ja olivat poissa
-huimaus ja etova olo
-vilu
-tunne raskautumisesta/totaalinen uskon puuttuminen siihen
-alaselän jomotus
-pari päivää ennen kuin tädin piti saapua aivan hirveet menkkakivut ja odottelin vaan että koska lorahtaa
-vessassa ramppaaminen alkoi samaan aikaan noiden menkkakipujen kanssa
-tunne että mahassa on jotain "ylimääräistä"
-plussa tuli kp25/26:heart:
 
dpo -1 Ovisplussa digitestillä, liuskassa ei ollut todellakaan edes tasavahvoja viivoja.
dpo 0 ei mitään oireita, väsymystä työputken jäljiltä
dpo 1 ei oireita, ei seesteistä oloa, ei tunnetta että ois tärpännyt, mutta rinnat jo nyt arat, tosin olivat arat jo muutama päivä ennen ovisplussaa.
dpo2 Järjetön väsymys (,jonka tosi uskon johtuvan jostakin muusta kuin mahdollisesta raskaudesta) Yksi repäisevä kipu alavatsassa, kun nousin sängystä. Ei kuivaa kautta oviksen jälkeen.
dpo3 Todella arat, tai oikeastaan kipeät rinnat.
dpo4 Aamulla heräsin pirteänä, rinnat kipeät, kuukautiskipuja, illalla väsyttää :D En usko olevani raskaana.
dpo5 Ei väsymystä, rinnat edelleen tosi kipeät, normaalia limaa alakerrassa, lämpöä 37,3! Mutta ei kuumeista oloa. Ei yhtään sellainen olo, että olisi tärpännyt.
dpo6 Ei väsytä ihmeemmin. Vihloi alavatsaa niin, että jouduin hidastamaan kävelyä. Paljon unia ja painajaisia. Tunnelmat voisi kiteyttää tähän mietelauseeseen: Odottamista odottavan aika on pitkä! Päivät menee hitaasti.
dpo7 Vasta 7. päivä... Ei oireita rintojen arkuutta lukuunottamatta.
dpo8 Ei uusia oireita ja kovin on "kuiva olo". Ei viitsisi enää edes toivoa, että olisi tärpännyt. Niin vahva tunne siitä, etten ole raskaana. |O
dpo9 Olin tuntevinani pientä pahoinvointia. Jos totta puhutaan, niin olen voinut pahoin jo vuoden verran, niin paljon haluaisin olla raskaana :( Ei muita todellisia eikä kuviteltuja oireita tänään.
dpo10 Tämä olikin hyvä päivä tehdä testi ;) Sain niin negatiivisen negan kuin vain voi saada. Testi oli Sofin herkkä testi, eikä edes viivan paikkaa näkynyt, vaikka valoa vasten peilasin. Supernega. Oireena vieläkin rintojen arkuus.
dpo11 Lämpöä 37,1 mutta ei kipeää oloa. Rinnat kipeät, aamulla oli etova olo ja nyt illalla menkkamaista kipua, juuri sellaista, että lähipäivinä alkaa vuoto. Lisäksi nyt parina iltana ollut myrkyn (ei metallin) maku suussa, joka on muuttanut esim. cociksen maun pahaksi! (mahdotonta!) Aamulla testasin kirkkaan valkoisen negan! Ei viivanpaikkaa eikä mitään muutakaan. Apea mieli vaan :( Olen pettynyt kroppaani pahan päiväisesti, jos se näin mua huijaa kierrosta toiseen.
dpo12 Viimeinen herkkä halpistesti meni tänä aamuna ja tulos putipuhdas nega! Ensin olin näkevinäni siinä haalean viivanpaikan, joka sitten kuitenkin katosi. Oireet alkaa tällä hetkellä muistuttaa kovasti tavallisia menkkaoireita. _itutus, kuivuus ja ihan kuin rinnatkaan ei enää olisi niin arat. Eiköhän täti tule viimeistään lauantaina.
dpo12 -> Kp1 Ja tulihan se täti ennen lauantaita, nimittäin tuli jo tänään! :stick: Rinnat on yhä arat, helpottanee huomenna. Hirveä alaselän särky. Positiivista on se, että kierto lyheni reilusti. Reippain mielin kohti uusia pettymyksiä! :D
Päivitänpä nyt vielä. Rintakipu ei ole kadonnut mihinkään ja vuotoa on tullut 2rkl (aika tarkka mitta, kun on kk-kuppi käytössä), mutta kivut ovat tosi kovat! En muista tämän tuntuisia kipuja tunteneeni aikoihin kuukautisten aikaan. Toivottavasti se on merkki jostakin hyvästä, esim. siitä, että kroppa toimii, niin kuin pitääkin. Ehkä.

UUSI KIERTO :)
Clearbluen digihymynaama 14.3.
dpo -1 Vihdoinkin ovulaatio, oisko ollut kp21?
dpo 0 hyvä mieli, kun ainakin ovulaatio oli, tänään ei enää ovisplussaa
dpo 1 aamulla nännit arat, mutta rinnat ei ole muuten kipeät
dpo 2 Ei mitään ihmeellisiä oireita, pientä menkkakipua, joka meni alle tunnissa ohi. Edes rinnat ei ole yhtään arat! Ja viimekierrossa ne oli järjettömän kipeät. Miten kierrot voi olla näin erilaiset?
dpo 3 Ei edelleenkään oireita, ei niin mitään.
dpo4 Rinnat ei ole kipeät, väsyttää (milloin ei väsyttäisi? ;) ), sydämen rytmihäiriöitä, ei valkovuotoa, kuuma olo, eilen oli kylmä. Taloyhtiö on ilmeisesti vääntänyt lämmön alas, kun enää ei ole -30 astetta ulkona... Vihloo vatsaa, jos jännittää alavatsan lihakset. Pientä kipua alavatsassa, keskellä, syvällä, kipu menee kuitenkin ohi aika nopeasti. Ja ne perusjutut, mulla on aina nenä tukossa, 365pvää vuodessa.
dpo 5 pinetä alavatsakipua, häivähtelevä kuvotus, rinnat tulleet aremmiksi, vihlaisuja alavatsalla, väsyttää! Eli nyt on kaikki samat oireet kuin viimeisen vuoden aikana aina tähän aikaan kierrosta...
dpo5 vol.2 Alkoi tosi kovat vatsakivut. Vihloo ja tuntuu myllerrystä sisällä. Ei nyt sellaista, että siellä isokin sikiö olisi, mutta sellaista kohtalaista supistelun tuntua ja oikeaa puolta vihloo. Mä oon ihan varma et saan kaksoset ;) (vitsi, vitsi...) Sen verran kuitenkin vielä toivon, että särkylääkettä en ole viitsinyt ottaa. Ei kai paracetamol haitaksi olisi, mutta en nyt taida kuitenkaan ottaa.
dpo6Aamulla olin ihan varma, että olen raskaana. Oli vaan sellainen olo. Ja tietysti sain kehiteltyä itselleni kuvottavan olonkin. Onneksi mulla ei ole kotona kuin 2 digitestiä ja niitä en viitsi tuhlata tyhmyyksiin. Olisin varmaan muuten tehnyt tänään jo testin.
dpo7 Kuvotusta, ei muita uusia oireita
dpo8 Ei ehkä paras päivä tehdä testiä, mutta hullu kun olen, niin herkällä testillä puhdas nega. Teorissa ois voinut olla jo plussa, jos ois raskaana. Eli mun oireet varmaan loppuu tähän, kun tiedä, etten ole raskaana. Tänään olen siitä ihan varma, että en ole raskaana taaskaan. :(
dpo8 Leskenlehti on varma merkki keväästä ja armoton _itutus on merkki kuukautisista. Se yhdistettynä siihen, että rintojen arkuus on poissa ei tiedä hyvää. Erittäin masentavaa! Arvioin tuntemuksieni perusteella, että 2 vuorokauden sisällä saan tädin kylään.
dpo8 vol.II Illalla sitten alkoikin kipu/painon tunne/kiristävä tunne kohdun kohdalla. Ja olin 100% varma, että raskaana olen!
dpo9 Ei kuvottavaa oloa koko päivänä. En ole varma, olenko raskaana. Kohdussa tuntuu paine/kiristävä tunne. Kauhea väsy.
dpo10 Ei kuvotusta aamulla, illalla oli. Ei oikeastaan suuria oireita, vähän alaselkää jomottaa, menkkakipuja varmaan. Tänään en ole raskaana omasta mielestäni. Rinnat näin aamuisin vähemmän arat. Illalla sitten taas tosi arat. Ei ole sellaista menkkoja edeltävää syöpöttelyä ollenkaan. Nälkä silti on vähän väliä, mutta ei tee kauheasti mieli ruokaa.
dpo11 Kauheaa vuoristorataa ajatusten kanssa, siis oonko raskaana vai en! Eilen illalla en ollut, alkoi kunnon alaselän kipu, joka enteilee kuukautisia. Vuotoa olen nyt odotellut koko päivän. Raskaustesti aamulla ah niin puhtaan negatiivinen! Olen muutaman kerran käynyt tarkastamassa, kun on ollut tunne, että nyt alkoi vuoto. Ehkä ensi yönä. Olkoon sitten vainoharhaisutta tai mitä vaan, niin nyt tässä kierrossa kipu on keskittynyt kohtuun eri tavalla kuin ennen.
dpo12 Tänään olen taas raskaana, siis tuntuu siltä. Illalla olen varmaan jo toista mieltä. Ehkä. Kuukautisten pitäisi alkaa tänään, tai ihan viimeistään tiistaina.
dpo13 Tänään en ole raskaana. Tein testin, pregcheck-merkkisen, ei viivaa, ei viivanpaikkaa, ei edes tuntien kuluttua. AAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGHHHH! Haluaisin vielä uskoa raskauteen, mutta en ilmeisesti usko, kun tilasin jo uuden paketin ovistestejä. :'(
dpo14 = kp1

Lista oireista, jotka ei kohdallani ole raskausoireita:
1. väsymys
2. kuvotus, oksentelu
3. arat rinnat, kovat nännit, valkoiset nystyrät rinnan päissä
4. hikoilu, hikoilukohtaukset
5. jano
6. tiheentynyt virtsaamisetarve
7. löysä vatsa, ummetus, normaali vatsa
8. kohdun kasvukipu
9. kaikki akavatsakivut, vihlomiset
10. kaikki selkäkivut
11. lisääntynyt ruokahalu/ruokahaluttomuus
12. herkkä hajuaisti
13. oudot maut suussa
14. makuaistimuutokset
15. itkuherkkyys
16. mielialamuutokset
17. tyyneys/rauhallisuus
18. ärtyneisyys
19. nenän tukkoisuus
20. palelu
 
Viimeksi muokattu:
Nyt dpo 8 ja muutaman päivän ajan on ollut paljon erilaisia oireita. Paleltaa, alavatsaa vihloo, väsyttää... Myös finnejä on tullut paljon (normaalisti tulee pari juuri ennen menkkoja, mutta ei näin aikaisin). Ensi viikolla selviää sitten tulos :)
 
josko sitä nyt sitten laittaisi niitä "oireita" ylös, eli aloitan tänään jolloin on dpo5 :ashamed:

DPO5:
* aamulla sängystä noustessa tuntui kova nippaus alamassun oikealla puolella (munasolu irtosi luultavimmin siltäpuolen), nippailut jatkunut päivän mittaan ylösnoustessa tai ihan istuessa
* rintakehään ilmestynyt pieniä näppyjä :O
DPO6-7
* nippailut jatkuu (pahenevat iltaan mennessä), menkkajomottelua
* näppylät lisääntynyt
* rinnat turvonnut (saattaa ennakoida myös kuukautisia)
* ikenistä verta, veren maku suussa
DPO8
* ei uutta, samat nippailut yms. jatkuu, paitsi missä kuukautisia edeltävä tissikipu viipyy :D normisti alkaa dpo6 paikkeilla
DPO8-9
* nuha iskenyt yön aikana :O just olin hirvees flunssassa, nyt kurkku kipeä ja nokka ihan tukossa :snotty:
* liitynee nuhaan, mutta verta tulee nenästä, mulla on viimeks tullut joskus 6 vuotiaana :confused: ja joskus niistettäessä
* masunippailut jatkuu ja kovenee, eilen ulkona meinasin joutuu menee kaksinkerroin :O
* tissikipu on edelleen poissa, samoin huomasin että missä on menkkoja edeltävä syömähimo!?
* valkkaria lorahtelee, pyyhkiessä on tullut kaks kertaa verisäikeitä
DPO10
* nega testattu, yöllä jouduin käymään kaksi kertaa pissalla, illalla join lasin vettä, ensin 12 aikaa ja sitten 3 aikaa, testi tehty puoli 8
* rinnat eivät edelleenkää ole arat, mutta painavan tuntuiset :confused: tämä todella ihmetyttää, koska normisti tissikipu alkaa dpo6!
* valkkaria lorahtelee
* nenä totaalisen tukossa :snotty:
* selkäsärkyä (saattaa johtua flunssasta tai tulevista menkoista)
* alavatsaan ei ole juilinut
DPO10
* tissikipu alkanut (menkkoja odotellessa)
* aamulla testattu nega
* alavatsaa ei ole juilinut
* lisää näppylöitä rinnuksissa
* nenä totaalisen tukossa edelleen :snotty:
* tunne ettei tärppi ole käynyt

DPO13-14
* tissikipu poistunut, menkat alkaa varmaankin kohta
* DPO13 illalla menkkajomottelua
* näppylät rinnuksissa edelleen
->KP1 alkoi samantein :ashamed:
 
Viimeksi muokattu:
Iloksi kiva ja selkeä ketjuidea, tulen jakamaan piinailuni! :)

Meillä yritystä takana vuoden verran suunnilleen, yk9 ja kierrot venyy välillä pco:n takia. Nyt karppailua takana 1kk ja ekaa kertaa elämässäni kp14 tunnen tuttuja ovis-oireita. En tikuta joten varmuutta ei ole, mutta alan latelemaan oireita kun päivät etenee (aloitinkohan liian aikaisin, ties vaikka oli vasta oviksen ennakko-oireita, mutta älkää pahastuko :D )

eli ehkä-linjalla mennään:

ehkä dpo0 tai 1 alavatsassa "elohiiri" kuten usein näitä main. peitot heilutettu eilen aamulla ja varmuudeksi pitää vielä tänään illalla ;)
...tastä seuraavana päivänä painon tunne rinnoissa, ei kuitenkaan vielä arat kuten usein muutama päivä oviksesta, alavatsanippailuja.
...tästä seuraavana päivänä rinnat selkeästi arat. ja alavatsalla vielä pikku nippailuja.
...tästä seuraavana päivänä rinnat arat, ei enää alavatsanippailuja
...tästä seuraavana päivänä alavatsanippailuja keskellä ja oikealla puolella nivusiin asti, rinnat ei vielä kipeytyneet mutta arat edelleen. (alkaa tuntua että samat oireet joka kuukausi, ja aina alkaa menkat vaan :/ )
...tästä seuraavana päivänä mahaa juilii kunnolla, oikealla puolella muta myös keskellä vatsaa juilii. rinnat edelleen painavan tuntuiset ja arat, muttei kipeät.
tästä seuraavana päivänä rinnat aristaa aavistuksen, outoa koska yleensä tässä vaiheessa alkaa olla jo kipuisat. ei mitään oiretta enää alavatsalla.. ...paitsi illalla taas tänäkin päivänä
...tästä seuraavana päivänä vatsaa nippailee taas. tullut mieleen että johtuu varmaan pcosta, jota on. testattu aamulla puhdas nega davidin herkällä (tosin dpo vasta 7-9, mutta silti)
---tästä seuraavana päivänä keskeltä alavatsa ja oikea puoli nippailee ja elohiireilee taas. rinnat ei vieläkään kipeät.
...tästä 2 päivää nännit hieman aremmat, vatsaa hieman juilii, 10herkkä testi aamulla nega. kohti uusia pettymyksiä siis...yk 10 lähtee lähipäivinä:(
...tästä 2 päivää ei tätiä, pieniä alavatsatuikkailuja, kyllä ne sieltä tulee viim. maanantaina eli 2pvän päästä.
...tästä 3 päivää eipä ole saapunut vieläkään, mutta mahassa sellainen painostava tunne että kohta hanat aukeaa... herkkä testi negaa.
...tästä seuraavana päivänä ei mitään uutta, ei tätiä, ei suurta nipistelyä alavatsalla ja jos on niin oikealla puolella vain, ei keskellä.
rinnat selvästi arat.
dpo ainakin 16, tai sitten on oviskivut alkaneet reilusti ennen oviksen tapahtumista.
tämä on kummaa, yleensä oviskivuista 14päivää alkaa vuoto, tosin viime kierrossakin meni 16pvää. herkkä testit negaa.
...tästä seuraavana päivänä ei tätiä. alkaa kummastuttaa. alavatsaa nippailee kyllä kovasti molemmin puolin, rinnat alkaa olla tosi kipeät, joten kyllä se tulee. joko ovis on nyt tosi paljon heittänyt ja kivut alkanut siis paaaljon ennen ovista, tai sitten olen jollakin lailla viallinen (monellakin lailla, kun on pco jne mutta uus riesa lisää tässä :( )
...tästä seuraavana päivänä ei vieläkään tätiä, rinnat kovin kipeät ja ajoittaisia menkkajuilintoja. laskin juuri ettei ovis välttämättä ole paljon heittänyt, nyt olisi dpo18, joka tietty tarkoittaa sitä että pitäisi alkaa viim. illalla. muutoin, se on ollut myöhemmin.
...tästä päivä pientä tuhrua
...tästä päivä alkaa vuoto ja hirveät kivut
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: RiiMini
Sunflower11
YK 2.

dpo -1(15.2) Hymynaama tuli, davidin testissä testiviiva paljon haaleampi, mutta digitestillä varmistettuna ovis+.
Nippailua alavatsalla, pääkipua joka liittyy varmaan muuhuin kuin ovikseen.
dpo 0 (16.2) Nippailua, vasemmalta puolelta oikeen sattuu.
-> Nippailut hellittäneet ainakin toistaiseksi, kylmänväreitä, Rinnoissa painontunnetta
dpo 1(17.2) Alavatsassa tuntemuksia.. Ei kipua, mutta jotain. Jonkinnäköistä painontunnetta vasemmalla. Rinnoissa painontunnetta. Illalla kovaa päänsärkyä, harvemmin näin kovana on että tarvii särkylääkettä.
dpo 2(18.2) Alavatsassa kipuilua/paineentunnetta, alaselässä tuntemusta, samoin vasemmalla puolella munasarjoissa, rinnat "raskaat"/niitä "särkee". Kylmänväreitä.
dpo 3(19.2) Painontunnetta alavatsalla. Aivastaessa vihlaisee vasemmalta puolelta. Vilunväreitä, rintoja pistelee.
dpo 4(20.2) Taitaa olla flunssa tulossa, kipeä olo ja lämpö oli 36,7.. Tylsää.. Alavatsassa nippailuja/kipuja, paineentunnetta.. Vilunväreitä.
dpo 5(21.2) Edellämainittuja "oireita" edelleen.. Yöllä näin ihme unia. Kylkikipuja, olo että ei varmasti ole tärpännyt tästä kierrosta.. Aivastuttaa, muttei tule aivastusta. Pohkeessa tunne et tulis suonenveto.. : / Kuvotusolo syömisen jälkeen, johtunee kyllä jostain muusta.
dpo 6(22.2) Kipeänä.. Kuumetta, flunssaa, yskää. Muista mahd. raskauteen liittyvistä oireista vaikea sanoa..
Lisääntynyt valkovuoto. Kuumottava tunne alavattassa, enteilee varmaan ensi viikon menkkoja. Hirmuinen nälkä, voi toki liittyä kipeyteen vaikka harvemmin silloin tekee mieli syödä. Elohiiri mahassa. Kylkikipu.
dpo 7(23.2) Kylkikipua, eilen illalla vihlaisi alavatsasta kovaa (tuskin kiinnittymiskipua) jonka jälkeen yöstä lähtien on jomotellut tasasesti alavatsaa (enteilee varmasti menkkoja).. Aamulla herätessä hirveä nälkä, ei yleensä ole. Kuvotuksen tapaista. Ihme unia öisin. Lisääntynyt valkovuoto. Pissattaa. Kylkikipua.. FINNI :LOL: Rusehtavaa vuotoa bongattu..:confused:
dpo 8(24.2) Vuotoa.. jokunen tippa suojaan tullut, alavatsa kipuilee, muttei mielestäni menkkamaisesti kuitenkaan.. Yöllä oli semmonen "raskautunut" olo, mutta lieko kuvitelmaa..:| Pientä poltteluta tai sen tuntuista kipua alavatsalla.. Kuvotuksen poikasta. Rintoja kihelmöi.
dpo 9(25.2) Pientä vuotoa tulee suojaan/pyyhkiessä, rintoja kihelmöi, vessassa tulee rampattua usein, alavatsaa polttaa/paineen tunnetta. Illalla pientä kuvotusta.

muoks. vuoto muuttui runsaammaksi ja alavatsaa kipuilee.. kp 1 siis muuttui dpo 9.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Hyvä idea :)

Yk 2 ja kuudes toiveissa.

dpo-1 (15.2) nipistelee oikealta ja alhaalta vatsasta, rusehtavaa kananmunanvalkuaista havaittavissa. Lievää lämpöilyä, joka johtui vatsataudista. Toimittu illalla muutaman viikon pakollisen panttauksen jälkeen (olin sairaalahoidossa)
dpo0 (16.2) nipistelee oikealta ja alhaalta vatsasta. Aikaisin aamulla nopeasti erittäin vahva ovisplussa. Uusintatestaus illalla. Nyt testiviiva ja kontrolliviiva saman paksuiset. Kurkkukipu alkaa ja kuume nousee.
dpo1 (17.2) Kurkkukipu ja kuume, ovistesti aamulla himmeämpi kuin kontrolliviiva
dpo2 (18.2) Kurkkukipu ja kuume, tulehdusarvo sen verran korkealla, että lääkäri määrää antibioottikuurin. Nieluviljely.
dpo3 (19.2) Kurkkukipu ja kuume
dpo4 (20.2) Olo alkaa olla parempi, ei kuumetta
dpo5 (21.2) Normaali olo, lämmöt hiukan koholla, mutta eivät paljoa. Nieluviljelyn tulos positiivinen; angiina
dpo6 (22.2.) Alavatsaa nipistelee, lämmöt hieman koholla
dpo7 (23.2.) Alavatsaa nipistelee aivan vähän, lämmöt hieman koholla
dpo8 (24.2) Alavatsaa nipistelee vähän, testattu aamulla nega 25:lla, lämmöt hieman koholla
dpo9 (25.2) Testattu nega 25:lla, lämmöt hieman koholla,vatsaa nipistelee silloin tällöin
dpo10 (26.2) Jälleen aamulla nega 25:lla, vatsaa nipistelee silloin tällöin, lämmöt hieman koholla, aamusella aavistus valkkaria
dpo11 (27.2) Taas nega 25:lla, vatsaa nipistelee, iltasella hieman valkkaria, lämmöistä ei tietoa kun ollaan reissussa
dpo12 (28.2) --> kp1/30

Yk 3 Ennen km:a kierto oli 28. Viimeksi 30, sitä edellinen 32.

kp14/(2:cool:30 (13.3) Alavatsaa on nipistelly muutaman päivän ajan, valkkari muuttumassa selvästi kananmunamaiseksi. Eilen toimittu. Tänään tarkoitus toimia.
kp15/(2:cool:30 (14.3) Alavatsaa nipistelee oikealta (taas oikealta?), kananmunavalkkaria havaittavissa, lämmöt normaalit
kp16/(2:cool:30 (15.3) Alavatsaa nipistelee, kananmunavalkkari selvästi vähenemässä, lämmöt normaalit, toimittu
kp17/(2:cool:30 (16.3) Alavatsaa nipistelee silloin tällöin, valkkaria ei enää, lämmöt nousseet
kp18/(2:cool:30 (17.3) Alavatsaa nipistelee ihan vähän silloin tällöin, lämmöt koholla, muuten ihan normaali olo
kp19/(2:cool:30 (18.3) Ei mitään muuta ku lämmöt koholla
kp20/(2:cool:30 (19.3) Ei mitään muuta ku lämmöt koholla
kp21/(2:cool:30 (20.3) Ei mitään mainittavaa, lämmöt koholla
kp22/(2:cool:30 (21.3) Lämmöt koholla, ei muuta
kp23/(2:cool:30 (22.3) Alavatsaa alkanut vähän nipistellä (pah, eihän vaan ennakoi tätiä viikon päästä...), rintamuksia alkoi just nyt aristaa ihan vähän, lämmöt koholla
kp24/(2:cool:30 (23.3) Alavatsassa vihlaisi kun nousin sohvalta nopeasti (tosin oikealta eikä mistään kohdun kohdalta), rintamuksia aristaa vähän joskus, hiukan alavatsaa nipistelee joskus, lämmöt koholla, aivan illalla kävivät hieman alempana???
kp25/(2:cool:30 (24.3) Alavatsassa ihan vähän nipistelyä joskus, ei paljoa eikä jatkuvasti, nivustaipeen yläpuoleltakin yhtäkkiä nipistelee, puolilta päivin isompaa vatsannipistelyä vähän menkkamaisesti, lämmöt koholla, testattu nega 10:llä
kp26/(2:cool:30 (25.3) -->kp1 :O

Yk4, greippimehukierto

dpo-1 (10.4) ovisplussa iltapäivällä, samoin illalla, hiukan illalla nipistelee mahaa,toimittu
dpo0 (11.4), hiukan aamulla nipistelee mahaa, ehkä enemmän kuin illalla. Onkohan ovis just nyt??? Nyt aamulla alkoi mahaa nipistellä tosi paljon, todennäköisesti munis irtoamassa
dpo1 (12.4) aluksi ei mitään, päivemmällä limailua
dpo2 (13.4) ei mitään sen kummallisempaa, lämmöt koholla
dpo3 (14.4) ei mitään ihmeellistä, lämmöt koholla
dpo4 (15.4) ei mitään erikoista, lämmöt koholla
dpo5 (16.4) aamulla vatsaa alkoi nipistellä (taas pah, jos viikon päästä tulee täti, nipistely on normaalia mulle), päivemmällä ja illalla ei mitään sen kummallisempaa, lämmöt koholla
dpo6 (17.4) ei mitään muuta ku lämmöt koholla
dpo7 (18.4) alavatsaa nipistelly jossain vaiheessa, lämmöt koholla
dpo8 (19.4) alavatsaa nipistelee aina joskus, lämmöt koholla
dpo9 (20.4) aamulla tää supertestaaja testasi valkoisen viivanpaikan 10:llä, viivanpaikka muuttu myöhemmin hyvin hyvin hentoiseksi näkyväksi viivaksi (mutta tosiaanki testiajan jälkeen)
dpo10 (21.4) eipä muuta ku vatsaa nipistelee joskus ja lämmöt koholla
dpo11 (22.4) testattu aamulla nega 25:lla (samalla millä kahdesti aikasemmin oon tänä kp:na saanu hennon haamun, joten eiköhän tämä kierto oo tässä)
dpo12 (23.4) vatsaa vähän nipistelee, nega 25:lla
dpo13 (24.4) vatsaa nipistelee vähän --> kp1/29

Plussanneille tasapuolisesti onnea :flower:
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä