??Piinailijoiden oireet ovulaation jälkeen ja tulos??

En ole ovista tikuttanut niin laitellaan oireita kp:n mukaan. Kyseessä siis yk 1 ja esikoinen toiveissa :heart: Normi kierto 29 pvää. Jännäpäivät olisi tuolla 20.3 tienoilla.

kp 13 (ovis?) vihlasuja, yhdyntäkipua
kp 14 paineen tunnetta kohdussa, vihlasuja, yhdyntäkipua
kp 15 jomotusta, nännit tosi kipeät
kp 16 maha aivan sekaisin ja kohtu kramppeja oikein kunnolla, yhdyntäkipuja taas, nännit kosketusarat, päivällä huimasi, illalla vesi maistui kauhealle
kp 17 turvottaa, naama kiiltää koko ajan mitä ei normaalisti tee, nipistelyä, nännit vain vähän arat
kp 18 naama rasvottuu kuin teininä, ei muita havaittavia oireita, liekö syy kiireisen työpäivän vai onko vaan kadonneet...jännä nähä mitä loppukierto tuo tullessaan.
kp 19 finnejä, poskia kuumottaa, huimausta aamulla, pientä nipistelyä kohdun seudulla molemmin puolin
kp 20 ei juuri mitään mainittavaa
kp 21 nega aamupissistä, tosin aika epätodennäköistä että vielä mitään kuitenkaan olisi näkynyt. jos malttaisi viikon ennen uutta testiä. Lisää: menkkamaisia oireita, vihlonta keskittynyt nyt vasemmalle puolelle.
kp 22 ei oireita... blaah! toivo hiipuu :(
kp 23 oireet niin lieviä että epäilen vahvasti että kuvittelen koko homman. taitaa olla vain valeraskaus. Lis: yöllä menkkamaisia kipuja kohdun tietämillä.
kp 24 itkupotkuraivari-päivä. kaikki menee päin peetä! koko päivän juilinu tasaisesti vasemmalle puolelle kohtua. nega tehty :( kaipa se on alettava henkisesti valmistautua tädin tuloon.
kp 25 edelleen juilii ja paineen tunnetta. tunne että menkat alkaa ihan just :( aamulla herään pirteenä ennen kellonsoittoa ja viimestään puolelta päivin oon ihan naatti.
kp 26 toistoa eilisestä, jos ei menkat ala vielä niin huomen aamulla testiä...
kp 27 nega perkele :kieh: lisäys: menkkajomotusta ja paljon ja koko ajan, vessassa saa rampata. alkais jo niin pääsis piinasta.
kp 28 ei tätiä vieläkään. menkkakramppeja koko ajan, aamulla seksin jälkeen kunnon kouristus niin että kaksinkerroin piti happea haukkoa. kaipa se huomen aamulla ois testin paikka taas jos ei kuulu menkkoja.
kp 29 muuttui kp 1

Päivitys: Kouristukset johtuivat kohdunulkoisesta raskaudesta, joka todettiin 15.4 valtavien vatsakipujen (vatsaonteloon vuotanut jo paljon verta) saattelemina.
 
Viimeksi muokattu:
Mulla tällänen

Kp 10 ovistesti näytti puhdasta negaa, mutta peittoa viskottiin =)
Kp 11 vahvavovis + ja kivut
kp 12 oviskivut selkeät
sitten meni paripäivää ettei mitään
kp 15 lähtien menkkamaista nipistelyä/jomotusta ja jatkunnu tähän päivään asti ja nyt menossa kp 21 tänää.

Yleensä just paripv ennne menkkoja alkaa tuo jomotus mutta nyt on ollut kp 15 tienoilta lähtien.

pe testaan sillä normikierto on 23-26
 
Viimeksi muokattu:
Päätin kantaa korteni kekoon ja liittyä keskusteluun, pitkän aikaa taustalle seuranneena... :) On tässä jo tovi jos toinenkin lasta toivotto.


Ovulaatio oli oireiden perusteella torstaina(10.3) hyvin "hyödynnettynä"
dpo1 mahan nippailua
dpo2 hyvin kuivaa oloa alhaalla, lämmöt olivat tasan 36 (normaalisti 36,3), Mahassa ei minkäänlaisia tuntemuksia.
dpo3 Kuivuus väistynyt, normaali. Kamala nälkä.. :D Päätä särkee häiritsevästi muttei kovasti. Mahassa nipistelyä ja vihlontaa, vähän joka kohdassa oikeella ja vasemmalla, eniten keskellä.

huomenna jatkuu..
 
Huvikseni aloitan nyt tämän kun olen jo kaikki lukenut kahteen kertaan. :whistle:

dpo 0 vasemmalla puolella kova menkkajomotus koko päivän ja illan
dpo 1 jomotus jatkuu vaiheittain, päivällä vihlaisuja ja vatsa tuntui taistelevan housunvyön kanssa, närästys heti aamulla, joka meni ohi syödessä, kahvi ei maistunut, mutta join silti, pyyhkiessä muutamia verisiä viivoja paperiin, ei runsasta kuitenkaan ja lisäksi kovat yhdyntäkivut illalla, ikäänkuin supistuksia
dpo 2 vessassa ravaamista, alkoi jo oikeastaan edellisenä päivänä, vihlaisuja sisällä, ei alavatsalla vaan enempi kohdun suulla, edelleen istuminen suorassa ei tunnu hyvältä, vasenpuoli tuntuu siltä että siellä olisi lihasjumissa, kuitenkaan ei vihlo ulkopuolelta lainkaan, ei varsinaisesti tunnu siis lihasjumilta kuitenkaan, salaattia hotkin ison lautasellisen, muutenkin syöminen tuntui kivalta (yleensä en päivällä ole niin nälkäinen)
dpo 3 vihlaisut kohdunsuulta ovat poissa, pallo vasemmalla puolella edelleen vaikka jalassa myötäilevät housut, lonkassa vihloo ja vasemmalla alavatsalla tuntemuksia, istuminen on ok, pahoinvointia, kovempaa kuin aikaisempina päivinä, väsymys, aivastelua ja pientä päänsärkyä, viluinen olo, flunssainen olo myös --> lähdin töistä kesken päivän kun en saanut nuhaa kuriin lainkaan ja paha olo aaltoili ikävästi (kahvista pahempi olo)
dpo 4Flunssa jatkuu,sekä pahaolo, kutittelua vasemmalla puolella, ei ole sellainen olo että olisin raskaana, pieniä vihlaisuja välillä sekä lyhyitä elohiiriä
dpo 4 vol2Armoton väsymys iski päivällä vaikka olen nukkunut koko aamupäivän. Päänsärky ja todella uupunut olo. Lasten kanssa touhuaminen tuntuu tuskalta...Kaupassa väsytti niin paljon että meinasin nukahtaa kassajonossa.
dpo 5 Flunssainen vieläkin, ei päänsärkyä, ei jomotusta, ei vihlontaa, ei pahaa olo aamulla herätessä, valkkaria tulee ajoittain paljonkin, ruoka maistuu (olenkohan salaa antanut itselleni luvan syödä enemmän, lopetan ruokamaistelut!) Finni naamassa!! Rintakehässä pari, ne ovat kuitenkin harmittoman näköisiä. Rintakehä finnit olis mulla sellainen oire että morjens ja pullat uunissa. Nyt ei vaikuta sellaisia tulevan, ainakaan vielä.
No niin, nyt alkoi menkkajomotus alavatsalla. JA vihlonta. Odotellaan siis mitä tulee.
dpo 6 Ei flunssa enää. Väsymys oli eilenkin kamala, nukuin monta tuntia ja silti olin myöhäisillasta yhtä väsyny kuin aina ennenkin. Vatsassa tuntuu menkkajomotusta edelleen. Pieniä elohiiren tapaisia vasemmalla puolella, nyt tosin vähän ylempänä. Jomotus on siirtynyt enemmän koko alavatsan alueella. Ei ole tulehdusta, ei mitään siihen viittaavaa. Eilen kun nostin poikaa portaissa niin alavatsalla vihlaisi ikävästi, kuitenkin vain vähän. Rintakehässä muutamia finnejä eilen, tänään ei mitään. :confused: Jaa-a, katsotaan mitä tuleman pitää edelleen. Kuukautisten alku pitäis olla 27. päivän tienoilla. Enkä epäile hetkeäkään etteikö menkat alkaiskin silloin.
dpo 7-9 Oireita on ollut lukumäärällisesti vähemmän, ei esim. noita vihlaisuja ollenkaan ja pallon tunnekin katosi pariksi päiväksi. Väsymys sen sijaan on tullut ilmeisesti jäädäkseen samoin aamuinen päänsärky. Näläntunne on nykyään sellainen että 2-3 tuntia ruokailun jälkeen tuntuu että kohta on nälkä ja sitten onkin heti jo tosi kova nälkä. Ei pahaa oloa kuitenkaan vaikka nälkä onkin. Mutta vatsa ihan kurnii. Tänään yökötti ruokalautasella olleen palapaistin haju niin että meinasi jäädä omatkin ruoat syömättä, mutta skarppasin ja sain syötyä loppujen lopuksi hyvin. Sen jälkeen tulivat lihaskrampit vatsalle, kivuttomien supistusten tuntuiset ja olin ihan varma että nyt tulee kohta vuotoa. Ei ole vielä tullut. Testissä hyvin haalea haamu. Kohdun kohdalla tuntuu pallo taas, ihan kunnon kokoinen. Onhan näitä kuitenkin. Ainiin, palelen myös kovasti päivisin. Ihan kunnon vilunväristyksiä tulee ajoittain. Yöllä kuuma.
 
Viimeksi muokattu:
Laitampa listaa minäkin=)

Dpo-1 todella vahva osiv+.
Dpo 0 ei tuntemuksia, paljon valkovuotoa.
Dpo 1-4 paljon valkovuotoa, ei muita tuntemuksia.
Dpo 5 elohiiri pitkin päivää alavatsassa.
Dpo 6-7 Paljon valkovuotoa. Lämpöjä en tajunnut mittailla alussa, iltalämmöt välillä 36,9-37,2. Ei kuitenkaan flunssainen olo. Vatsa toiminut hitaasti.
Dpo 8 aamulämpö 36,8, mitattu heti nousemisen jälkeen sohvalla. Vatsa toiminut hitaasti. Älytön makeannälkä.
Dpo 9 pieniä finnejä ilmestynyt leukaan ja suupieliin.
Dpo 10 ei oireita. Ihan tavallinen olo. Tylsää, en usko raskauteen :(
Dpo 11 vaaleanpunaista tuhrua tulee pyyhkiessä. Taitaapi huomenna olla sitten kp1.
Dpo 12 ei alkanut vuoto. Varmuuden vuoksi piti sitten tehdä testi, negahan se oli. Nyt päivällä alkanut pieni menkkajomottelu. Eiköhän tää kierto ala olemaan tässä.
Dpo 13/kp1 Uuteen nousuun ja parin viikon päästä uutta listaa kehiin :)
 
Viimeksi muokattu:
Pistänpä minäkin lusikkani tähän soppaan =)

dpo 0 mahaa juilii
dpo 1 mahaa ja alaselkää juilii
dpo 2masua ja alaselkää vihloo ja nipistelee välillä
dpo 3selkää vihloo masua välillä ei niin kovasti kun aikaisempina päivinä, naamaan ja rintakehään pari finniä :x
dpo 4 ei kummempia oireita
dpo 5 alaselkää ja lonkkia juilii, särkee. Makean nälkä
dpo 6 lonkkia vihloo edelleen. Vasemmalle mahaaan/kylkeen välillä vihloo. Tahtoo sulkaata!!! Oon aika huono suklaan syöjä normaalisti....
dpo 7 välillä repäisykipua ylösnoustessa
dpo8 edelleen repäisykipua välillä kun nousee ylös, huonoa oloa illalla
dpo 9 rinnat kipeytyy
dpo10rinnat kipeät ja turvonneet. Pitkin päivää huono olo, iltaa kohtin tuntuu pahentuvan. Helpottaa kun syö jotain
dpo13 täti kurvaa kylään :kieh:
 
Viimeksi muokattu:
t84
Ja seuraava kierto, mukana oon :)
Tässä kierrossa ollu käytössä foolihapot ja mitä nyt muita vitskuja ja valion greippimehu päivittäin.

dpo -1 vahva ovisplussa, peitot heilu viime yönä ja tänään illalla. Pari päivää ollu kovia oviskipuja. Tästä se lähtee.
dpo 0 eipä mainittavaa, vähän juilii viel selkää ja mahaa mutta helpottanu eilisestä. Illalla heiluteltiin taas peittoja, ja sen jälkeen makoillessa vihlo kamalasti oikeeta puolta noin puolen tunnin ajan?
dpo 1 Oikee puoli särkee kummasti vielä, sellasta jännää jälkisärkyä? Tänään on valkkaria ollu ehkä vähän enempi.
dpo 2 On ollu vähän nipistelyjä, mutta mulla tuntuu olevan missä kierron vaiheessa tahansa erilaisia tuntemuksia, eli se on ihan normaalia...
dpo 3 Kipujen lisäks kusen nyt verta... :confused: Viime vessareissulla tuli paperiin peukalon pään kokonen kummallinen klöntti "valkkaria"?
dpo 4 Paha tulehdus päällä joten en osaa sanoa mitkä oireet on mitäkin, no valkkaria tulee jonkin verran.
dpo 5 Edelleen valkkaria tulee, ja lisäksi sillon tällön tuntuu pistoja ja viiltoja.
dpo 6 tänään jotenkin tuli sellanen "olisko voinu onnistua" olo, en osaa selittää. Valkkaria lorahtelee vieläkin, ja jotenkin on ihmeen onnellinen olo, mikään ei ota päähän tai ärsytä. Pahimpaan testihimoon tein ovistestin johon tuli melko vahvat viivat, ei yhtä vahvat mutta ei mikään haalea mikä tulee pitkin kiertoa vaan kunnon viiva :confused:
dpo 7 Pierettää :ashamed: Tekee mieli mässätä kokoajan jotain. Lievästi ällöttävä olo jos syömisestä on kulunu aikaa. Valkkaria jonkin verran.
dpo 8 Maha vielä vähän sekasin, selkää särkee ja välillä tuntuu painetta ja vihlasuja alavatsassa. Aamulla söin samaa leipää mitä joka aamu, puolikkaan jälkeen jäi syömättä kun ällötti. Tänään tehty eka r-testi ja luonnollisesti nega kun näin aikasta vielä... :ashamed:
dpo 8 vol 2 Tosi turvonnu olo, ja selkäkipu on aikamoinen. Ihan kun menkat tekis tuloaan, mutta ei kyllä vielä pitäis melkeen viikkoon...
dpo 9 Tänäänkin tehty r-testi, negaa näytti vaikka kuinka kääntelin... Edelleen kummallinen selkäkipu jatkuu ja mahaakin puristaa jostain kohtaa, sitä en osaa kohdistaa. Näppylöitä ilmestyny otsaan? Lämpö 36,9-37,0 joka ei tarkota yhtään mitään, mutta mainitaan nyt sekin :D
dpo 10 tänäänkin negattu. Tällä hetkellä ei mitään oireita. Tissejä puristeltu rankasti, mutta pakko se on uskoa ettei ne ole ollenkaan kipeät. Väsyttää.
dpo 11 ja tietty negattu tänäänkin :( Puristelemalla löytää toisesta tissistä kipeän kohdan, mutta melkeen enemmänkin kainalon puolelta. Jossain vaiheessa päivää olin aivan varma että menkat alko, todella märkä tunne ja tuli tosi kiire vessaan, mutta eipä ollu, eipä vielä pitäiskään alkaa niin säikähdin jo. Aivan kamala väsymys. Selkää pakottaa vieläkin ja vasemmalla puolella tuntuu vatsassa "jotain", välillä pistää tms.
 
Viimeksi muokattu:
Laitanpas minäkin tänne oireilujani vaikka en tosiaan ole kauhean varma oviksen ajankohdasta. Tikuttelin viime viikon pe jolloin oli ovistesti vielä nega mutta la olikin vahva viiva ja sen jälkeen en tikutellut. Mutta luulen että ovis olisi ollut la-ma eli nyt olisi dpo 6/8 :)

dpo 3/5: Ihan kuin olisi pienenpieni ruskeanpunainen veriviiru pikkareissa näkynyt..., maha tosi kipeä illalla ja sekaisin
dpo 5/7: Kauhea nuha ja luita kolottaa! Muuten ei niin mitään... tylsää :(
dpo 6/8: Hienoista pahanolon tunnetta aamulla ennen aamiaista ja päivällä ennen lounasta, pieni nuhafiilis edelleen, viime yönä TODELLA selkeitä unia jotka muisti aamullakin.
dpo 7/9: Näppyjä rinnuksissa ja olkapäissä...(menkatko?eiiiiih....taas....:( ) Mieletön väsy iski illalla mutta voi tosin johtua todella rankasta työpäivästäkin...
dpo 8/10: Yöllä pari heräilyä ja kuuma. Hirvittävän järjestelmällinen olo, ja tehokas ;) Nuha edelleen koko päivän ja silmät "herkät"/nuhaiset. Hirmu väsy koko päivän.
dpo 10/12: Uskonpuutetta ja oireiden... Nuha edelleen päällä mutta ei muuta kuin se ja selkeät unet. Vaikuttaa kovasti normaalikierrolta menkkoineen...:( Ikenistä verta hampaiden pesun yhteydessä. Ei kauhean yleistä kyllä mulla... Silmät "uniset" kokopäivän (heh,aika haettuja on oireet meikäläisellä...)
dpo 12/14ja myös 13/15: ruskeaa tuhrua pyyhkiessä.....eiiiiiiiiiiiiiiii
Ja sieltähän ne menkat tulivat aivan ajallaan, tuhrua kp 26 ja menkat 27. Kohti seuraavaa yritystä... Plussatuulia kaikille! :)
 
Viimeksi muokattu:
Ihana ketju!!
Pakko tulla tänne jo kirjottaan kun oon monta päivää jo oottanu ovista et pääsis laittaan oireita ;) ja tänään vissiín ovis sit on/on ollu.
Taustaa sen verran et meillä jo kaks lasta, eka inseminaatiolla, toinen luomusti. Itellä PCO ja todella epäsäännölliset kierrot ja ovuloin tosi harvoin, nyt tein tyhmästi...tiedän, mutten kaipaa saarnoja...ja nappasin kaappiin jääneitä clomeja ihan kokeeks täks yhdeks kierroks kun en tietääkseni ole ovuloinut kertaakaan viimeisen synnytyksen jälkeen ja siitä on jo 1.5 vuotta!
Yleensä ovistikut näyttää mulle useinkin plussaa, mut nyt aloitin ajoissa tikuttaan ja eilen tuli niin selvä plussa ettei ikinä, mut siis oirelistaan:

dpo -1 TOSI vahva ovisplussa, valkovuoto ollut todella runsasta viime päivinä
dpo 0 yöllä mahaa nippaili aavistuksen, mut en osais tollasesta ovista päätellä ilman eilistä "plussaa"...en siis tiedä onko sitä, mut se nyt tuli mieleen. Aamulla tuli niin paljon paksua venyvää limaa et tahrin jopa olohuoneen maton kun siinä istuin aamun lehteä lukemassa kahvikupposen kanssa :) Ovistikussa lähes plussa, siinä ja siinä oliko tasavahvat viivat, mut ei yhtään niin selvää ku eilen.
dpo 1 Ei oikein mitään oireita. Ehkä hennon hentokaista nipistelyä alamasussa/oikealla puolella. Aamulla limat ihan nollissa, kunnes iltapäivällä jäi paperiin kunnon limasatsi...liekö sitten limaa vai miehen eilisiä tuotoksia :D Illan mittaan aivan kirkasta venyvää limaa, mutta määrällisesti ei ihan hirveästi. Ovistikkuun jo nega, vaikkakin selkeä viiva.
dpo2 Ovistikkuun haamu...nyt tikuttelussa taukoa, loppukierrossa haluan katsoa mitä näyttää kun aina väliin tullut vahvojakin viivoja, kiitos PCOn. Limat vähentyneet, mutta iltapäivällä tuli taas paperiin runsas "saalis" sameaa, kellertävää limaa : / toivottavasti ei mitään tulehdusta nyt sitten! Ei muita oireita!
dpo3 Melko kuivaa, tai pyyhittäessä tuntuu "liukkaalta", mutta paperiin ei mitään jää. Ei oireita. Tai jos hakemalla hakee niin vähän alaselkää juilii...mut enpä tiä onko mikään oire, kai ny kun päivän istuu täs koneella töissä.
dpo4 Vähäistä vaaleaa, sameaa valkovuotoa. Jossain vaiheessa olin tuntevinani sekä menkkajomotusta alamahalla ja juilimista selässä, mut olivat ihan hetkellisiä juttuja. Ei oireita.
dpo5 valkovuotoa tulee edeleen jossain määrin, valkoista, maitomaista tai kosteusvoidemaista (miten nää nyt aina arviois). Olo on vähän huono, mutta se johtuu taas siitä että aloitin yövuoron. Niiden aikana on aina olo ihan krapulainen tai jotain =) Alaselkä on vähän ollut kipeä. Ei oikeastaan kummempia oireita. Pakko tulla lisään että illalla tosi selkeätä menkkajomotusta hetken. Ihan kun ois menkat just alkamassa. Ei ollu kun joku puoli tuntia tota.
dpo6Ei oireita. Jonkin verran valkovuotoa. Korvan viereen/taakse tullut finnejä!!: / En tajuu miks näitä vähän väliä tulee johki korvaan!! Ehkä johtuu jostain tietystä kierron vaiheesta, siksipä laitan sen tänne ylös niin voi seurailla.
dpo7 Ei oireita. Taas tuntuu kostealta pyyhittäessä, mutta paperiin ei kauheesti jää vain vähäistä valkkaria.
dpo8 Vähäistä valkkaria. Hivenen menkkajomotusta ja selän juilintaa.
dpo9 Vähäistä valkkaria (oisko tää nyt sellasta rihmamaista). Hivenen selkää juilii.
dpo10 Vähäistä valkkaria. Ei kummempia oireita. Väliin on alamahaa juilinut, muttei menkkamaisesti vaan silleen niinkuin ois syöny jotain sopimatonta/rasvasta ja raskasta ja maha ois tullu kipeeks. Sellasia vihlasuja ja jomotusta sydämen tahtiin...en osaa selittää.
dpo11 Vähäistä valkkaria. Kuuma, kylmä, kuuma... MUTTA myös kurkku kipeä ja päätä särkee orastavasti, eli ehkäpä flunssan oireita, muulla perheellä onkin jo päällä. Aamulla oli ällö olo, mutta sekin saattaa johtua siitä että olen ehkä tulossa kipeäksi.
Päivälämpö 36.5, vähän turhaa toi mittaus kun en sitä ennenkään ole tehnyt, mutta nyt ihan kokeeks. Ovistestiin selkeä viiva, muttei silti kovin tumma. VIhlasuja munasarjojen kohdalla, ei alavatsalla!!
dpo12 Valkkari aika olematonta. Alaselkää alkoi iltapäivästä jomottaan oikealta puolen. Kurkku kipeä, ihan kun ois joku merkkari juuttunu kurkkuun eikä saa kunnolla nieltyä eikä ees hengitettyä.
dpo13 Voi kääk! Haamu ! Pelkkä haamu, mutta mielestäni selkeä sellainen, ei tarvi tihrustella. Ei tää voi käydä näin helposti!!! Eka lapsi sentään inseminaatiolla. No, katotaan vahvistuuko kunnon viivaks.
Selkää särkenyt. Ehkä vähän myös menkkamaista jomottelua.
dpo14 Aamupisusta samanlainen haamu kuin eilenkin. Mies sano että saattaa olla ihan aavistuksen tummempi, mut mun silmään samanlainen. Toivottavasti nyt vahvistuu!! Illall tehty taas testi, nyt vähän voimakkaampi viiva, eli kaipa se totta nyt on. Toivotaan että pysyy kyydissä. Oireita ei oikeestaan oo.
 
Viimeksi muokattu:
Liitynpä joukkoon niin voin sitten jatkossa katsella täätä mitä sitä päässä "viirasi" minäkin päivänä:

dpo-1 ja -2: ovisplussat, ihmeen kuivaa kuitenkin!:stick:
dpo0: pieni tuikkaus vasemmalla, kesto puolisen tuntia - illalla vielä peiton heilutuksia :)
dpo1-2: ärsytystä ja tunne että ei taatusti tärppää
dpo3: tosi tympiintynyt olo ja kiukuttelua miehelle:kieh:,jomottelua vasemmalla muniksessa, turvonnut möhkö olo, väsytti niin että piti nukkua päikkärit
dpo4: hiukan kuvottava olo, jos ei juuri syönyt, yö nukutti tosi sikeästi, kiukkuinen ja masentunut olo, hitusen menkkajomottelua, hetkittäisiä toiveita, että jospa sittenkin... Toisaalta hyvin samanlaiset olot viime kierrossa ja ei sieltä mitään plussia tullut! :LOL:Valkkari lisääntynyt.
dpo5: pirteämpi olo, lämmöt 36,8
dpo6: pirteys lisääntyy, heräsin jo 2 h ennen kellon soittoa, lämmöt vaan laskee eli illalla 36,6. Ei juuri mitään oireita, jos ei lasketa että rinnat aristaa kun oikein kovasti puristaa:D
dpo7: oikealle kohdun seutuun jomotti aamulla puolisen tuntia - oispa huippua kun sinne kiinnittyis jotakin :) lämpö illalla 36,6
dpo8: yökkäsin aamulla. takana huonosti nukuttu yö. Ruoka ei maistunut, mutta helpotti oloa. Menkkajomottelua. kuvittelen olevani raskaana... lämpö aamusta 36,9 illalla 36,6 ja ovistesti negaa, joten itkin jo kun ei tärppää :headwall:
dpo9: aamulämpö 36,9 ja päivällä jopa reilu 37. menkkajomottelua. aamulla närästi, yökkäsin esikon kakkapyllyä pyyhkiessä. Ei-herkässä testissä haamujen haamu :):heart::heart::heart:
dpo10: on niin selkeitä raskausoireita että ihmettelen jos voi vielä loppua :) Eli närästää, voin pahoin syömättä, nippailee ja jomottelee ajoittain alamahaa. alamahalla tuntuu pallomaiselle kohdun kohdalla. Haamuilua edelleen. En tehnyt aamupissasta enkä välttämättä kaipaa edes erityisen vahvaa plussaa, sillä kuopuksen plussa ei koskaan vahvistunut, mutta kohta neiti on 2 vuotta :) Mutta testailenpahan huvikseni vielä jatkossakin...
dpo11-12 oireet jatkuu ja dpo13 vahvempi haamu aamutestissä :heart:
dpo14 väsymys alkaa zzzzz neuvolaan soitettu ja varattu ultra :) valkkari runsasta ja vaaleaa
 
Viimeksi muokattu:
Tämä oli niin hauska idea, että pakko kai se on meikäläisenkin pistää lusikkansa tähän soppaan.

Imetän edelleen toista lastamme, joten kierron käynnistyminen antoi taaskin odottaa itseään. Tämän kuun alussa täti kuitenkin saapui pitkästä aikaa, ja siitähän luonnollisesti seurasi mahdollisten ovis-oireiden vahtaaminen. Imetys voi toki tehdä sen, että ovulaatiota ei vielä välttämättä tapahdu, siihenkin olen varautunut. Mutta koska kahden ensimmäisenkin lapsen välissä ehti olla vain yhdet menkat, ja jatkoin esikoisen imetystä vielä läpi raskauden, niin kokemuksesta jo tiedän ettei omalla kohdallani imetyksen pitäisi kuitenkaan olla esteenä uudelle raskaudelle.

Mutta nyt sitten jännittämään. Kierron pituudesta ei harmainta aavistusta, enkä ovistikkujakaan ole käyttänyt, mutta aloitetaan laskenta kiertopäivästä 15.

KP 15 Ensimmäiset merkit ovislimoista, mutta ei muita ovistuntemuksia
KP 16 Limat edellisen päivän kaltaisia, ja pieniä nipistelyjä alavatsassa, sekä kummallakin sivulla. Nämä kuitenkin voinee tulkita ihan miten tahansa. Sellaista selvää toisella puolella tuntuvaa oviskipua, jota olen aikoinani joissain kierroissa tunnistanut, en kuitenkaan havaitse.
KP 17 Uusia finnejä naamassa, mistäs nämä oikein ilmestyivät?
KP 18 Nuhaa, taisi tosin tarttua lapsista. :snotty: Ovat kumpikin olleet nuhassa jo jokusen päivän.
KP 19 Nuha jatkuu, ja sitten vielä migreeni kaupan päälle. :kieh: Uskonpuutetta. (Siellä mitään ovista kuitenkaan oo vielä tapahtunut.)
KP 20 Lisääntynyttä valkkaria. Hmm... Jospa sittenkin?:O
KP 21 Lisääntynyttä valkkaria edelleen, ja jomotusta alaselässä. (Ettei vain kuitenkin olisi tullut rattaiden työntelystä?) Äkillistä aristamista toisessa nännissä - auts, se olikin kuopus joka mokoma puraisi!
KP 22 Alapää edelleen tavallista kosteampi. Edelleen nipistelyjä milloin missäkin päin alavatsaa. Usko uuteen raskauteen ei edelleenkään ole vielä kovin vahva. Mutta mistä näitä finnejä oikein tulee?
KP 23Kosteus edelleen runsasta, uusia oireita odotellessa. Samalla muistelen edellisten raskauksien ensioireita. Ekassa raskaudessa rintoja alkoi aristamaan melkein heti, mutta tokassa ei. Syy luultavasti se, että toisella kertaa imetin - kuten siis nytkin.
KP 24Valkkaria riittää yhä vain. Ja eilen illalla aloin yhtäkkiä palella. Edes villasukat eivät meinanneet auttaa asiaa. Mies vielä valitti että hänen mielestään meillä on sisällä vähän turhankin lämmin. (Tietysti vilu voisi kai johtua flunssastakin, joka ei vielä ole ihan täysin parantunut.) Tajusin myös, että kuopus on alkanut roikkumaan rinnalla pidempään, ihan kuin maito olisi vähentynyt. Toki voi olla myös ihan normaali tiheämmän imun kausi, mutta esikoisella kävi sama juttu toisen raskauden alkaessa...
KP 25 Varovaisen toiveikas olo vaihtunut epäuskoiseksi. Valkkari edelleen runsasta, mutta näyttäisi muuttavan muotoaan kirkkaasta ja venyvästä valkoiseksi ja tahmeaksi.
KP 26 Nyt vasta hoksasin muodonmuutoksen kokeneen valkkarin salaisuuden - hiivatulehdus. :kieh: Eilen kutina oli vielä lähes huomaamatonta, mutta oireista ei voi enää erehtyä. Ei kun apteekkiin. (Ja näyttää sitä edellisiltä päiviltä tuttua kirkkaampaa vuotoa sittenkin riittävän edelleen.)
KP 27Hiiva hoidettu. :) Heti aamusta alkavat kovat menkkamaiset kivut alavatsalla/selässä. Tätiä ei kuitenkaan iltaan mennessä näy, ja kivutkin hellittävät.
KP 28 Ei kipuja, ei tätiä. Yritän vielä malttaa mieleni testin tekemisen suhteen. Tätä kakkosen sinnikästä tissillä roikkumistakin on jatkunut ainakin viikko, mutta maitomäärä ei tunnu siitä kohonneen... :whistle: Mikäli täti ei tämän illan aikana ilmesty, niin huomiseksi annan itselleni luvan ensimmäiseen testaukseen.
KP 29 Ei tätiä, ei plussaa, ei mielenrauhaa. Valkkari vähentynyt, mutta erittäin sitkeää ja venyvää limaa bongattu aika ajoin.
KP 30 Tädistä ei merkkiäkään, ja päässä uusi kuningasajatus: Olisivatkohan ne KP 27:n "menkkakrampit" olleet kiinnittymiskipuja? Ekassa raskaudessa koin aivan samanlaisia, tosin silloin tuli myös pieni kiinnittymisvuoto. Tämä tarkoittaisi myös sitä, että mahdollinen ovis olisikin ollut vasta tuolla KP 20:n tienoilla, jolloin limanerityskin oli kaikkein runsaimmillaan. Näin ollen testin ei vielä pitäisikään näyttää yhtään mitään. Piinailu jatkukoon...
KP 31 Eilisillasta lähtien ollut "perseeseen ammuttu karhu"-olo. Aamulla jälleen uusi nega. :headwall: (Vaikka tiedän että jos eilisen kuningasajatus osoittautuisi oikeaksi, ei vielä olisi mitään järkeä testata.) Haisevatko roskis ja tiskikone tänään poikkeuksellisen pahalle, vai kuvittelenko vain?
KP 32 Edellisen päivän kaltaista yliherkkyyttä pahoille hajuille edelleen havaittavissa, mutta ei (vielä ainakaan) varsinaista pahoinvointia.
KP 33 Ei mitään uutta/ihmeellistä. Edelleen selkeämpiä oireita/tätiä odotellessa. |O
KP 34 Uusi nega. Usko alkaa olla mennyt, Toivo kadonnut, eikä Yrjökään ole vielä tullut. Tätiä odotellessa...
KP 35 Nega jälleen. Ja ei kun kauppaan. (Vaikka järki tietenkin sanoo, että kannattaisi testien sijaan käyttää nekin rahat johonkin hyödyllisempään, kuten esim. siteisiin.) Illalla vatsanväänteitä.
KP 36 Aamuyöstä heräsin uusiin vatsanväänteisiin. Tätiä ei kuitenkaan aamulla vielä näy, joten uutta testiä kehiin. Negaa edelleen. Vatsanväänteetkin helpottavat.
KP 37 Kuudes nega toden sanoo? Nyt saa jo jäädä tämä testailu vähäksi aikaa.
KP 38 Tulihan se täti sieltä vihdoin viimein.
 
Viimeksi muokattu:
Jeejee, täti myöhässä muutaman päivän, eli aika vauvakuumeiluun ja -kuvitelmiin taas :D

Oviksen jälkeisistä päivistä en taaskaan ole kartalla, koska en sitä niin tarkasti tikuttanut ja bongannut, mutta muutaman päivän on ollut tällaista:

- toissailtana ruokailun jälkeen pahaa oloa, mahajuilintaa ja yökötystä, siinä ja siinä ettei tullut ruoat ylös -> oletus siitä että mahatauti iskenyt

- vatsassa kuplii, happi loppuu ja pierettää, sekä röyhtäyttää koko ajan :D

- mahaa korventaa mutta nälkä samaan aikaan... maha sekaisin.

Joo, tiedetään ettei pireskely ole kovin pätevä raskausoire mutta tämä olotila on niin omituinen että pistää epäilemään... Hyvin pieniä menkkamaisia juilintoja oli myös hetken, mutta katosivat... Negatiivinen testi testattu jo myös aiemmin : /
 
päätinpä tulla laittelemaan tämän kertaisen kiertoni vaiheet...:)
mensut oli siis 1.3. ja vuoto loppui 6.3....
ovisoireet alkoivat 8.3 eli kp 8/25 siitä alkoi tikuttelu ja plussaa näytti ovistesti 10.3. 11.3 klo 05.00 tunsin munasolun irtoamisen,kipuilu kesti noin yhden päivän. muniksen irtoamisen aikaan heiluttelimme peittoja vaikka ottikin kipeää,oli se sen arvoista..:) ai niin,limailu alkoi kp/25
lämmmöt tästä eteenpäin olivat 36.9-37.1 kierron loppuun saakka,biitä mittailin aamulla klo 6 ja illalla klo 18
dpo 0 rinnat tulivat aroiksi sivuilta
dpo 1rinnat arat
dpo 2 rinnat arat,valkovuotoa edelleen,ei limaista
dpo 3 menkkajuilintoja,valkovuotoa valuu,luulin jo että erehdyin oviksesta.
dpo 4 yöllä wc käynti,nännit kipeät:O
dpo 5 muniksissa jomotusta/poltetta,valkovuotoa paljon
dpo 6 rinnat jo erittäin kipeät,ei pystynyt edes hipaisemaan kun tuli vesi silmiin,kirpaisi kovasti.
kahvi ei maistunut aamulla,hiukan väsy ja flunssainen olo,mahaa juilii.
dpo 7 Huimaa. Valkovuoto muuttui taas limaisemmaksi,mitääh:headwall: ovis???
PAINETTA alapäässä.
dpo 8 rinnat edelleen kipeät ja pinkeät,wc-juoksut yöllä,koko pvän öklö olo
dpo 9 nivuskipua,wc-juoksut yöllä,rinnat arat,normaalisti alkavat tulla kipeiksi tässä
kohtaa kiertoa,pitkät päällä oko ajan,eli nännit koholla.,menkkat alkaa just-olo
kuumat/kylmät aallot. tässä jo jollain tapaa osasin odottaa plussaa.
dpo10 verisuonet rinnoissa koholla,kipuilua alvatsalla,pahoinvointi kohtauksia,syönnin jälkeen.
rinnat vaikka kipeät niinpehmeät,ei pingottuneet,nännpipihat hiukan suurentuneet.
vihlonnat jatkuu alamasulla päivittäin,wc-hätä 2h välein kivut alamasulla ulottuu reisiin
asti ja alaselkä kipeä. Kohdunnapukka kova ja supussa,tähän asti ollut pehmeä ja
röpelöinen,hiukan aukinaiselta tuntunut. PREGCHEKIN testi haamu.
dpo 11-14
yhtäkkiä aika oireetonta,nyt tänään 26.3 taas mrnsujuilinnat jatkuu masulla.Plussia saatu
testeihin,clearbluen digi näytti aamulla raskaana 2-3..:heart:

Toivon että täastä mun sepustuksesta olisi apua kuumeilijoille,vaatii aikaa opetella tuntemaan kehonsa ja silloinkin se osaa yllättää..:)
 
YK 7 piinailua

dpo -1: aamulla hymynaama ovistestissä
dpo 0: aamulla hymynaama ovistestissä, illalla ovistuntemuksia
dpo 1: tajuton väsymys illalla (johtui varmaan aikaisesta aamuherätyksestä)
dpo 2: aamulämpö lähti nousuun, paleltaa, masussa juilii / polttelee
dpo 3: jomottelua kohdunseudulla
dpo 4: aamulla hetkellinen huonon olon aalto, menkkamaista jomottelua alaselässä ja alavatsalla
dpo 5: heräsin aamuyöstä, aamulämpö dippasi (tosin herätys tunnin normaalia aiempi), muuten normiolo
dpo 6: aamulla pirteä olo vaikka takana oli lyhyet yöunet, mieliala on vaihdellut erittäin hyvästä kärttyiseen, tajuton väsymys iski alkuillasta ja oli pakko nukkua päiväunet
dpo 7: jälleen levoton yö takana, yöllä piti käydä pissillä, lämpö lähti kunnon nousuun dipin jälkeen, valkkarin määrä lisääntynyt, paleltaa, väsyttää, "tunne" kohdussa (mielikuvitusta?), illalla kova nälkä ja syödessä yleensä hyvin maistuva ruoka alkoi tökkiä enkä meinannut saada viimeisiä suupaloja alas
dpo 8: kärttyisyyttä ja iloisuutta vuoronperään, menkkajomotusta (aavistus, että täti hyökkää pian paikalle)
dpo 9: mieliala heilahtelee rajusti (enimmäkseen kärttyinen mikä viittaa lähestyvään tätiin), menkkaolo, jälleen tosi kovaa väsymystä päivällä
dpo 10: normiolo - ei tätioireita eikä raskausoireita
dpo 11: lievä huono olo, energinen olo, nälkä, paleltaa, vatsassa "möyrii"
dpo 13 = kp 1 täti tuli kylään eli uusi kierto alkoi
 
Viimeksi muokattu:
EevaN: Onnittelut plussasta!

sametuli: Varovaiset onnittelut jo sinullekin! Toivotaan että plussa vahvistuu. Kyllähän nuo oireetkin jo erittäin selviltä kuullostavat. (Itse en pahoinvointia vielä ennen mahdollista plussaa edes odottele. Viimeksi se alkoi omalla kohdallani jossain rv 5+ ja esikoisen kohdalla vasta rv 7+.)
 

Yhteistyössä