??Piinailijoiden oireet ovulaation jälkeen ja tulos??

Hyvä idea tämä ketju!

Itsellä yk 6 menossa ja oireita oletetun ovulaatioajankohdan jälkeen oli mm.
-noin viikon kuluttua ovulaatiosta 4 päivää kestäneet alavatsakivut (ei voimakkaita), tuntui vähän siltä kuin menkat olis alkamassa mutta lievempänä
-samaan aikaan kerran hetkellinen viiltävä kipu oikealla alavatsalla (meni heti ohi)
-kerran tuntunut elohiiri vatsassa =)
-tunteet pinnassa (itkettää jopa salkkareita katsellessa)
-naama kukkii

nyt 2 päivää oletettuun menkkojen alkuun ja mahassa tuntuu siltä, että kohta alkaa menkat. tein tänään testin ja negaa näytti, joten mun kohdalla eivät tainneet nämä oireet viitata raskauteen. Mutta kohti uusia yrityksiä! =)
 
En ole varma kierron vaiheesta, mutta pinoudun hapuilevan tuntuman perusteella. :D

13.2. kp16
- Illalla äkäisiä vihlaisuja munasarjoissa (taisi olla oikealla puolella, jos en väärin muista)
- Dpo0?
14.2. kp17
- Muniksia polttelee kuten yleensä oviksen jälkeen
15.2. kp18
- Rinnat tuntuu hassuilta
- Mieliala vaihtelee rajusti
- Väsyttää
- Lämpö on noussut noin puoli astetta normaalista
- Ovislimailua :confused:
- Ovisliuskan testiviiva on heikosti nähtävissä.
16.2. kp19
- Kohdun alueella tuntuu painetta ja kipuiluakin. Välillä kipu on häiritsevän voimakasta.
- Pissattaa tavallista useammin
- Muniksia särkee
- Aamupäivällä oli ovislimailua muistuttavaa, mutta päivän edetessä valkovuoto muuttui vetiseksi ja runsaaksi. Koko ajan on kostea olo.
- Mieliala vaihtelee rajusti
- Tukkoisempi olo kuin tavallisesti. Ei kuitenkaan tunnu siltä kuin flunssa olisi uusimassa vaan on vain sellainen nuhaisa olo. Tyypillinen "aamunuha" on jatkunut koko päivän.
17.2. kp20
- Valkkaria "lorisee". On vetistä ja pikkarit tuntuu silloinkin jatkuvasti kosteilta, kun käytössä on pikkuside.
- Hiivan oireita havaittavissa, mutta ei se tälläkään kertaa oikeasti ole.
- Lämpödippi +0,5 asteesta normaaliin.
- Käsivarsien verisuonet ovat erityisen selkeästi näkyvissä.
- Elohiirityyppisiä tuntemuksia alavatsalla.
18.2. kp21
- Valkkaria lorisee eli tänäänkin on pikkarit pysyneet kosteina.
- Kahvi tökkii ja närästää. Join "jopa" yhden mukillisen ja tuli huono olo.
- Vasen puoli lantiosta kipuilee. Kipu on siis tuossa kyljessä ihan lantioluun tuntumassa. Tarkemmin en onnistu paikallistamaan. Kipu ei ole jatkuvaa, mutta erittäin häiritsevää.
- Elohiirityyppisiä tuntemuksia alavatsalla.
- Käsien verisuonet ovat edelleen selkeasti esillä. Decolteen verisuonet ovat melkein normaalit. Oviksen aikaan tulevat näkyvästi pintaan, joten alan uskoa oviksen menneen.
- Rinnat tuntuvat hassuilta. Eivät ole kipeät, mutta lapsen könytessä sylissä hieman aristavat ja kahgas tuntuu epämukavalta ihoa vasten. Muuten iho ei arista.
- Lämmöstä ei ole mitään tietoa, sillä en ole ehtinyt mittailemaan.

19.2. kp22 ja 20.2. kp23
- Kahvi tökkii.
- Ruokahalu keskittyy erityisesti kasviksiin. On ihan pakko saada salaattia ja paljon.
- Sukkapuikkotuikkailuja tuntuu emättimessä ja muutenkin sillä suunnalla. Saattaa johtua myös sappivaivoista, jotka palasivat. :headwall:
- Menkkajuilintoja kohdunseudulla sekä munasarjojen kirvelevää kipuilua.
- Verisuonet käsissä ovat todella näkyvissä varsinkin iltaisin. Decolteen suonet näkyvät aikaisempaa paremmin.
- Satunnaisesti kohtauksittaista etovaa oloa, mutta ei varsinaisesti yökötä. Tekee vain pahaa.
- Rinnoissa kipuilua, mutta muita muutoksia en ole huomannut.
- Halut on erittäin tallella. :D
21.2. kp24
- Aamuyöllä näin unta vuodon alkamisesta keskenmenon merkeissä. :(
- Nukkuminen on erittäin laadutonta. Nukun katkonaisesti ja uudelleen nukahtaminen on välillä todella vaikeaa.
- Yöllä täytyy käydä pissalla vähintään kerran. Pissan haju on jotenkin voimakas vaikka olen juonut ihan normaalisti eli aika runsaasti.
- Mieliala heittelee ja hermot ovat herkässä. Väsymyksellä on oma osuutensa, joten ihan oireeksi tuota ei voi laskea.


Viime aikoinen olen ovuloinut vasta joskus kp20+, joten oviksen aikaistuminen olisi positiivinen yllätys. Viikonlopun alussa oli kyllä vällyjen välissä ihan spesiaalia, joten hormonit taisivat hyrrätä. :D Toivottavasti ovis tapahtui ja talletukset riittivät, sillä varmistelemaan ei olla päästy. Poliaika odottaa noin kolmen viikon päässä, joten tarvittaessa ehdin testaamaan ennen sinne menoa. Pahin painajaiseni olisi se, että joutuisin siirtämään aikaa vuodon takia. Se tarkoittaisi seuraavaan kiertoon odottelua terolut-kuurin turvin. :kieh:

Yritän muistaa päivittää tähän samaan viestiin. :D

Tuntuu järjettömältä tämä oireiden listaaminen, kun oviksesta ei ole varmuutta. Seurailen nyt kuitenkin, että osaan seuraavassa kierrossa ehkä tulkita kehoani paremmin. Välillä häivähtää ajatus, että olen varmasti raskaana. Enimmäkseen kuitenkin on epäuskoinen olo ja jännitän miten vuoto ajoittuu polikäynnin kanssa. Tekisi jo mieli testata, kun herkiä liuskoja on kaapissa. Maltoin kuitenkin mieleni vielä aamulla, sillä tuskin mitään näyttäisi tässä vaiheessa vaikka ovis olisikin tapahtunut tuolloin reilu viikko sitten. Perjantai voisi olla hyvä testipäivä, mikäli vuoto ei ole alkanut. Lasken tädin olevan myöhässä, jos maanantaina 28.2. ei vuoto ala.

Uusia ilmenneitä oireita en nyt oikein muista, kun on ollut paljon muuta ajateltavaa eikä niitä ihmeemmin ole ilmennyt. Keskiviikkona 23. päivä kipuili hassusti illalla vasemmalla puolella ja sen jälkeen sappivaivoiksi luulemani kipuilut helpottivat. :confused:Lämpödippikin siihen samaan kohtaan osui, joten näinköhän oli ovis vasta silloin. Keskiviikkona oli kp26, joten vähän tavallista myöhäisempi olisi ovis ollut. Toivon olleen kiinnittymistä, sillä verisuonet on edelleen esillä, rinnat kipuilee, nukun huonosti, hajuaisti on herkkänä ja valkovuoto on runsasta. Jos ovis oli kp16, niin tänään olisi dpo12. Sofi one step herkkä liuskatesti näyttää negaa. Kuivana siinä näkyy selvä haamuviiva, mutta kuulemma antaa niitä testiajan jälkeisiä vääriä haamuja, joten siitä en innostu.

Päivitetty 18.2. sinisellä.
Päivitetty 21.2. vihreällä.
Päivitetty 25.2. punaisella
Päivitetty 4.3. pinkillä

karoliina87 > Tarkoitus on kirjoittaa yksi viesti/nimimerkki kiertoa kohden eli lisäillä ilmenneitä oireita siihen omaan viestiin muokkaamalla viestiä. :) Nimimerkkien tilanteen seuraaminen on helpompaa eikä viestiketju venähdä pitkäksi pikavauhtia, kun jokainen päivittää tietonsa siihen samaan viestiin. :)

Kp3/30-34 ja yk16. Ei siis tullut plussaa. Tähän kiertoon saadaankin sitten apuja viikon päästä polilta, joten ilmaannun varmaan piinailemaan 2-3 viikon kuluttua. :)
 
Viimeksi muokattu:
Hei kaikille!
HUIPPU juttu tämä tällainen ketju! Yhdessä piinailu on parasta, yksikseen miettiessähän sitä meinaa aivan tulla hulluksi :headwall:

Mulla tosiaan hiukan epävarmaa tuon ovulaation kanssa koska viivatestillä mennään, hymynaamoja pitää kyllä ehdottomasti tilata tuleviin kiertoihin jos nyt ei tärppää :) Luulen tällä hetkellä että menee näin(korjailen ja muokkailen sitten jos varmistuu eri suuntaan):

DPO -1:
vatsakipuiluja, lievää yökötystä, rusehtavaa valkovuotoa välillä ja muutoin valkkari tosi "liimaista" ja venyvää
DPO 0: vatsa sekaisin, turvotus, illalla valtava väsy
DPO 1: pissattaa, pakotus virtsaputkessa(ei kai vaan virtsatietulehdusta,blääh),kauhea vilu, posket helottaa, turvotusta alavatsassa
DPO 2: pissattaa ja virtsarakossa tuntemuksia mutta ei kai kuitenkaan virtsarakontulehdusta, onneks! Liikututtaa! Flunssaoireta... "pulputusta" vatsassa
DPO3: Herätessä heti kova pissahätä. Selkeitä unia jotka muistaa hyvin aamullakin. Paineen tunne alavatsalla ja pientä kipuilua! Ihmeellisen onnellinen olo(tosin voi johtua siitä että on vapaapäivä, heh). toiveikas olo!
DPO 4: Yöllä piti herätä pissalle,selkeitä unia.Nokka tukossa.Kuumeinen olo ja kurkku kipeä joten olisikohan flunssa kuitenkin saapumassa? Pieniä tuntemuksia alavatsalla. Rinnat herkät. Pissattaa usein. Hirmuinen väsy!
DPO 5: "Menkka"turvotusta alavatsassa, pulputusta, herätessä kova pissahätä. Päivän mittaan valkkaria lorissut. Ei kauheasti kyllä muita oireita paitsi kova nälkä, toi valkkari ja tässä illalla istahtaessa alas sohvalle tuntui kipuilua alavatsassa.
DPO 6: Heräilyjä yöllä ja aamulla kova pissahätä. Muutenkin vessahätä mutta voi johtua siitä että on myös kova jano. Aivasteluja silloin tällöin ja "kihelmöintiä" alavatsalla ja onnen tunnetta, raukeaa mieltä. Hiukan kuumeinen olo. Nännit ja nännipiha herkkinä. Valkovuotoa. Etovaa oloa iltapäivästä. Pientä huimausta kerran päivällä. Paineen tunne jossain tuolla alhaalla. Ikenet herkkinä(olleet jo pari päivää).
DPO 7: Taas kova pissahätä kun aamulla heräsin ja yöllä heräilyjä pari kertaa(harvinaista mulle). Nyt on kuumetta(saikulla!)ja flunssaa sekä valtavan kovaa päänsärkyä joten en nyt osaa sanoa että mikä olisi tuosta flunssasta johtuvaa ja mikä ehkä mahdollisen raskautumisen:( Joka tapauksessa jotenkin ihmeen vahva olo että raskaana ollaan vaikka eihän sitä voi mistään tietää. Sittenpä pudotaan korkeelta ja kovaa jos ei ollakaan :( Pientä kuvotusta esim.kun pesin hampaita ja kun olin syönyt herkkuani,dajm-kakkua. Kova nälkä ja kuumotus poskissa. Nännit herkkinä,jopa kipeinä. Hiukset rasvoittuvat nopeammin. Näppyjä rinnuksissa. Illalla pientä kuvottavaa oloa joka helpotti kun söin hiukan suolaista(tuc-keksejä,hih). Kellertävää valkkaria.
DPO 8: Aamulla ei pissattanut juuri yhtään, ihme juttu. Mutta aamupissasta Davidin testi 25 mIU/ml haalea haalea haamu/viivanpaikka? (minä tyhmä kun tein testin...malttamaton...) Nännit kipeinä.
DPO 9: Nännin edelleen kipeinä ja pari pientä viiltoa vatsassa.
DPO 10: Nännin kipeinä ja vatsa turvoksissa aamulla. Pientä vuotoa!!!! Ei kai.........:( Rusehtavaa ja tulee lähinnä pyyhkiessä, suojaankin tullut vähän.... Nyyh jo valmiiksi!
DPO 11/kp 1: Menkathan ne sieltä pälähti paikalle... :( Kohti uutta yritystä siis! Plussatuulia kaikille :heart:
 
Viimeksi muokattu:
Voisin tännekkin nyt vastailla kun toiveet on saanut jo hieman pohjaa allensa. Eli mulla ovulaatio tapahtui todennäköisesti tossa 13 tai 14 päivä. Oireita on ollut suht vähän mutta seuraavia on tuntunut:

- muutamana seuraavana päivänä olo oli kuin kipeäksi olisi tulossa, paleli vietävästi mutta flunssaa ei tullut
- muutama päivä oletetun oviksen jälkeen alkoi valkovuotoa lorista, siis oikein kunnolla
- märät oltavat loppuivat 20 pv
- rinnat ovat tuntuneet kummallisilta, ikään kuin ne palelesivat sisältä päin
- 21 pv illalla alkoi vatsanippaillut treenin aikana. Ajattelin sen johtuvan vain väsyneistä vatsalihaksista mutta tänään on alavatsaa nipistellyt jatkuvasti ja lantiota särkee kummallisesti. Itsellä nämä eivät kuulu laisinkaan menkkaoireisiini.Myös palleaa nipistelee jatkuvasti.
- 22 - 24 pv eli kp 25 - 27/30, jatkuvaa paineen tuntua virtsarakossa/rakkoon, varsinkin iltaisin ja öisin vaikka olisi juuri pissalla käynyt.

Nyt tää pää varmaan hutkii mua 6-0 mutta vielä seuraavanlaista havaittavissa:
- kp 25 -> ollut paljon raivarikohtauksia, kaikki asiat ärsyttää ja leimahdan todella pienestä
- kp 27 iski hillitön itkukohtaus mauttomista letuista!
- kp 28 rinnoissa muutoksia, nännipihat ikään kuin vetäytyneet "ryppyyn" eli näyttää siltä kuin olisi koko ajan "pitkät päällä", sekä nännipihat vaalentuneet :confused:
- alavatsanippaillut ovat viikon edetessä pienentyneet ja nyt tuntuu muutama hassu pienen pieni nippaus päivässä. Kp 25 oli se tuskien päivä alavatsa kivuissa mutta muuten ollut rauhallista.

Jos maanantaihin mennessä täti tulee niin kiiruhdan suorinta tietä tutkituttamaan tän pääkopan... Jollei tule niin sitten pääsee testaillemaan jo hyvillä mielin.

Niin ja unohtui sanomani että aamuisin on ollut nenä aina tukossa vaikka flunssaa ei ole.

Kp 28/30 Elämäni ensimmäinen lohjennut kynsi
Kp 29/30 Erittäin kovia vihlasuja kyljissä (saattaa tosin johtua vatsalihaksistakin)
Kp 30/30 testattu nega herkällä testillä. Taitaa tie viedä pääkoppatutkimuksiin :whistle:

Kp 31/30 Pahaa oloa, kuvotusta. Ollut jo muutaman päivän mutta tänään pahiten.
Kp 32/30, tätiä ei näy. Eilisestä asti olen joutunut juoksemaan pissalla muutaman tunnin välein. Huimausta ollut nyt myös eilisestä asti läpi yön (tuntuu jopa maatessa). Huonosti nukutut yöt vaihtuneet erittäin sikeästi nukuttuihin öihin.

1.3 siis menossa dpo 15 - 16. Jollei tätiä näy perjantaihin mennessä niin lurautan uuden testin.

Kp 32/30 ilta; Täti vilauttaa olemassa olostaan peittojen heiluttelun jälkeen, pyyhittäessä tulee punaisia viiruja papruun.
Kp 33/30; Tätiä ei vielä näy, katsellaan päivän mittaan miten käy. Painoa pudonnut reilussa viikossa lähes kaksi kiloa.
Kp 34/30 Tätiä ei edelleen näy, alavatsassa tuntuu kiristävän.
Kp 35/30 Vihlaisuja alavatsassa kävellessä, tämäkin tosin voi johtua eilisestä vatsalihastreenistä.
Kp 36/30 Täti kurkkii nurkan takana. Päivällä alkoi kivut mutta vuotoa ei vielä näy, yleensä vuoto alkaa tasan 2 tuntia kipujen saapumisen jälkeen. Seurataan.

Ja Kp 37 muuttui Kp 1/30-36
 
Viimeksi muokattu:
ilman ehkäisyä viime kesästä tjot-meiningillä mutta kidutanpas näin loppukierrosta itseäni ja lisään listan ;) Kierto siis mulla tällä hetkellä 24/28 ja säännöllinen on.

Kp 18 oikealla puolen munasarjoissa pistävää kipua hetkittäin, juuri kuin joku tuolla mainitsi "sukkapuikolla" tökitään.
Kp 21 Pahaa oloa ajoittain, vatsa sekaisin (mahassa möyrii ja kuplii) vatsa ei toimi kunnolla,
ruskeaa valkkaria, vatsaa nipistelee, pyyhittäessä hieman punaista , sen jälk. vaan normi valkkaria??
kp 22 öisin heräily (harvinaista) ja vaikea saaha unta enää, sitte ku se uni tulee on kuin "valveunessa" ajatukset juoksee päässä ja kun tajuaa olevansa yhtäkkiä hereillä, sama ajatus jatkuu xD Pissalle pakko mennä 2x yön aikana
kp 23 seksi tuntu ensin hyvältä idealta, mutta siitä tuli erittäi huono olo :O
kp 24 viime yönä mahassa kupli, palelen ku vietävä itseasiassa oon palellu koko viikon paitsi naamaa kuumottaa, kuumeinen olo, aivastelu... (nää nyt on aika normaalia näillä pakkasilla :D)

Jäämme piinailemaan, plussatuulia kaikille :heart: nim. sai eilen kuulla että työkaveri saa vauvan, ihania uutisia <3
 
t84
Mäkin voisin liittyä tähän :D
Monta vuotta yritystä takana, toiveet onnistumisesta hiipuu kerta kerralta, mutta yritys on kova kuitenkin.

dpo0 Ensimmäistä kertaa digitestit käytössä ja oikeat päivät löyty, ja tuli muutenkin hommailtua päivittäin, eli peukut on taas pystyssä.
dpo1 Ei oloja mihinkään suuntaan, valkkari on yleensä enemmän mutta nyt niukasti :confused:
dpo2 kiva, virtsatulehdus iski. Ei muuta.
dpo2 vol2. No en tiedä, ei tää kyllä mitään tulehdusta taida olla, en osaa sanoa mitä... Liikaa hommailtu peittojen välissä varmaan :D Ja välillä tulee pieniä puristuksia mahaan, mutta ne ei varmaan tarkota mitään.
dpo3 edelleen samat pissaoireet, tosi ärsyttävää.
dpo3 vol 2 ab kuuri haettu tohon tulehdukseen. Mahaa puristaa samalla tavalla kun eilen, välill puolen tunnin, välillä parin tunnin välein. Valkkaria on vieläkin tosi niukasti.
dpo 4 koko päivä ollu jotenki turvonnu olo, sellanen kun menkkojen aikaan. Edelleen maha kipee, vähän ku olis vatsalihakset kärsiny, mut en oo kyllä mitään tehny. Väsyttää. Illalla tuli abaut 10 sek kestävä nivuskipu, en tiedä mikä oli...
dpo 5 Vieläkin vähän turvonnu olo, mutta helpottanu jo. Autossa ja sohvalla maatessa tuli jotenki vähän ällöttävä olo, lisäks aamukahvi ei maistunu ollenkaan. On tosin ollu töissä vatsatautia liikkeellä niin toivottavasti ei tuu mulle :( Niin joo, ja yöllä joutu vielä 1 aikaan käydä pissalla ja aamullakin heti herättyä. En usko että liittyy tohon virtsikseen, kun se on helpottanu jo.
dpo 6 Tänään ei mitään oireita, turvotus on hävinny, eikä ällötä mikään. Blaah.
dpo 7 Ei edelleenkään mitään.
dpo 8 Eikä mitään. Muuta kun että tuli tunne ettei ole tärpännyt. Teki mieli alottaa testaaminen jo tänään :)D) mutta päätöksen tein jo, aikasintaan vkl, ja se pitää.
dpo 8 vol 2 saattaa olla että meillä on täällä konttorissa vaan kuuma mutta on jostain puolesta päivästä asti ollu vaikee olo. Kahvia ei oo tehny mieli joten kävin hakemassa batteryn ja siitähän tuli vielä huonompi olo... :confused: Ja tänään laskin että todellisuudessa saattais olla myös dpo 9, mutta mennään ton 8 mukaan.
Lisäks pinna on kireenä, ukko äsken soitti että mentäiskö tänään syömään johki johon vastasin että mennään mielummin lauantaina, siihen ukko vitsillä että no ei sit, älä sit valita etten ikinä vie sua mihinkään kun ei sit kelpaa... No mähän vedin herneen nenään ja löin luurin korvaan... :ashamed: Ilmavaivoja.
dpo 9 Tänään on ollut päivällä taas vähän etova olo, mutta meillä on edelleenkin konttorissa tosi kuuma. Toi aurinko kun rupes lämmittämään niin tänne paahtuu. R-Testin menin tänään tekemään mutta puhdas nega oli. Alkuviikon ab kuuri virtsikseen ei oo täysin auttanu, ja epäilen ettei tää mitään virtsistä oo, ei oikeestaan satu tai kirvele, tai edes joudu vessassa juoksemaan mutta rakkoa juilii ikävästi ja tuntuu ettei tyhjene kunnolla. Ihme menkkajomotuksia tulee välillä, vaikkei pitäis viikoon vielä tulla... Ilmavaivoja.
dpo 10 Viime yön nukuin tosi huonosti, ei ollu mitään syytä mutta heräilin ja pyörin hereillä. Toinen tissi on yhdestä kohdasta kipee? ei muuten turvonnu tai mitään. Lämpöä 37,1 :confused: Ilmavaivoja ja vatsa sekasin.
dpo 11 Viime yö oli karsee, heräilin jatkuvasti, kerran siihen että tuntu kun ei olis pariin päivän syöny ja oli kamala nälkä. Aamulla kiukkusena tein r-testin jossa ei mitään. Kävelin kuitenkin testin kanssa parempaan valoon ja haamun erotin!? Nyt pistelee välillä mahaa ja on edelleen sekasin. Kuvottava olo loppupäivän. Ilmavaivoja.
Aijaa.com - 7623311.jpg
dpo12 Nukuin TODELLA huonosti, vaikkei ollut mitään syytä. Aamulla juoksujalkaa tekemään r-testi joka näytti negaa!! Itkuhan siitä tuli. Huomasin myöhemmin että herkkyys oli 25 kun edellinen 10, pinnistin heti sen jälkeen pissatilkan :)D) ja tein ton herkemmän mutta ei mitään. Kuvottava olo, pistelee ja viiltelee mahaa. Edelleen, ilmavaivat...
dpo 13 Ja tänään tehty aivan täysin tyylipuhdas nega tolla 10 herkällä testillä. Tissit edelleen kipeet, paha olo, ilmavaivat, pistelee vatsaan ja nivusiin painaa. Olisko tää sit vaan ollu kemiallinen?
dpo 14 Menkkamaiset kivut koko päivä, ja kaikki ällöttää. Mahaan sattuu, pää kipeä. Tätiä odotellessa... :(
dpo 15 Missä täti?! Ikinä oo näin pitkälle venyny. Edelleenkin sellanen olo että menkat alkaa millä hetkellä hyvänsä, välillä tuntuu "blump" ja olen varma että se oli siinä, valkkaria se kuitenkin on vaan ollu. Maha ja selkä edelleen tosi kipee, maha sekasin ja ilmavaivat, pää kipee, väsyttää, ällöttää. Tissit ei ehkä enää niin kipeet. Aamulla tuli kamala nivuskipu kuin nostin jalkaa kun laitoin kenkää :confused:
Ja vaihdu kp 1 eli kierto päätty näin...
 
Viimeksi muokattu:
Anteeksi mutta pakko kommetoida t84:lle että mullakin oli sama juttu että luulin pissatulehdukseksi kun oli kirvelyä,jomotusta ja kova pissahätää alkupäivistä dpo:n jälkeen ja päädyin samaan lopputulokseen kuin sinä eli innokkaan touhailun ärsytykseen...mutta sitten lueskelin netistä ja huomasin että monella raskautuneella ollut samoja oireita alkuraskaudesta. VOI kunpa meilläkin olisi niin! Sormet olkapäitä myöten ristiin ;)
 
Sormet ja silmät ristissä kaikkien puolesta. Kyllä noilla oireilla jotain tulee :)
Kovasti samankailtaisia fiilikset kaikilla, mielenkiintoista.

).( ... ehkä se oma napa joku päivä on (.)

KP 1-5 kuukautiset, ihan normivuotoa, ei mainittavaa.
KP 5-6 ihan hillitöntä selkäkipua, joka ei ollut jomottavaa vaan lähinnä liikkeestä johtuvaa, eli ihan perus selkäkipu...
KP 7 testattu ovulaatio, pupuiltiin :)
KP 8, ei mainittavaa
KP 9-10 orastavaa pahoinvointia
KP 11-13 ihan hillitöntä pahoinvointia ja oksetusoloa, velloo oikein urakalla.
KP 13-15 testattu ovulaatiota plussana KP 15 muhinointia, pientä kipua jossain kohdunsuun paikkeilla touhutessa. Reilusti limoja päivän aikana.KP 16 kutituksen tunnetta masussa molemmin puolin oikealla ja vasemmalla.. myös pientä nipistelyn tuntua, hampaat vihloo kun syö suklaata, tämä on ihan uutta minulle, autossa tulee pahoinvointia jopa itse ajaessa. Lämmöt 37.1, minun normilämpö on vähän alle 36, satunnaista aivastelua ( onko tämä nyt aan flunssa?) Valkovuoto olematonta.
KP17 samaa kuin eilen
KP18 tuntuu jotain hämärää kipua ihan ylävatsassa, edelleen kutittelee masussa ja on kauhean rauhallinen olo, normipanikointi töissä on jotenkin olematonta ja kaikki menee kuin lentäen
KP19 sama ylävatsan kipuilu jatkuu, mitä tämä on?! Valkovuoto olematonta.
KP 20 kipuilu vähän helpottanut, tuntuu ihan hyvin pientä kutittelua vasemmalla vatsassa, masussa muutenkin outo tunne, olo edelleen tyyni ja aivastelu jatkuu, nuha on mutta se menee aalloissa, ensin on nenä tukossa tai vuotaa, sitten seuraavassa hetkessä ei mitään tuntua normaalista poikkeavaa... flunssaako vaan :) ? Valkovuoto hieman lisääntynyt eilisestä ja on paksua.
Tänään siis fiilis kauhean rauhallinen ja onnellinen, vaikka monesta asiasta voisi pingottaa. Eilen tuli tosin itku töissä ihan pikku mokasta, joka ei ollut edes paha. En ole itkenyt varmaan kuukausiin mistään syystä ja nyt. Ehkä ne menkat laittaa hermot herkälle, tämän itkun jälkeen tosin oli taas kaikki hyvin.


KP 21 Maha tuntuu turpealta, ummettaa, selkeitä unia joita en normaalisti näe juurikaan koskaan. Kamala päänsärky aamusta iltaan. Lämpö 36,9 Hermot pinnassa.
KP22 LÄmpö 36,9, nenä tukossa, unet muistissa. Hermot pinnassa.
KP 23 masu kipuilee, johtuneeko ummetuksesta vai muusta..lievää menkkamaista juilintaa ja su-ma yönä aivan järkyttävää viiltäkää kipua mahassa oikealla, ei oikein saanut nukuttuakaan. Lämpö 37,1
KP24 pistoa alamasulla, lievää pahoinvointia. Hermot pinnassa. Venytellessä kylkiä, tuntui kuin joku ottaisi vastaan eikä pääse venymään. (onko lihakset vaan tosi jumissa vai onko sielä jotain joka kiristää :D)
Todella hirveää selkäsärkyä, jotain menkkajuilinnan tapaista, lihaa paistaessa meinasi tulla oksennus hajun takia, yöllä vessakäynniltä sänkyyn palatessa juilaisi mahasta kunnolla. Ihan sekopäisiä unia jotka muistaa vielä pitkälle päivää. Lämpö 37,1 edelleen. Normilämpöni on n. 35,8-35,9.KP25 Alamahassa ihan selvästi "jotain ylimääräistä" ja kipuilua, vahva tunne, että nyt on tärpännyt. Jännittää. :whistle: llmavaivoja, aaltoilevaa nenän tukkoisuutta, selkä edelleen kipeä, kuumia aaltoja :) Vasemmalla alavatsassa tuikkivaa kipua. Illalla pientä menkkajuilintaa havaittavissa.KP 26 Selkä alkaa taas kipeytyä ltua pari tuntia jalkeilla.
Hyvin lievää menkkajuilintaa... Orastava päänsärky ja juoksuttaa vessassa. Tuntuu edelleen tuikkivaa kipua alavatsassa vasemmalla. Myös valitettavasti pientä menkkakuumotusta : / Tiedä häntä. Jos ovulaatiosta 14 päivää menee vuotoon, niin minulla on lauantaina jännäpäivä. Siihen asti tiukkaa tuntojen tarkkailua.

KP26 vol. 2 lämpö illalla 36,5, kuumeinen olo silti.KP 27 ...ei mitään, paitsi rinnat pikkuisen turvonneet (kuten normaalisti tässä vaiheessa kiertoa) ja edelleen se nippailu vasemmalla alavatsassa. Tunne, että ei ole kyytiläistä tästä kierrosta tarttunut mukaan :(KP 27, olenkin mennyt päivissä sekaisin, nyt on KP 27 :D
Farkut ei purista, erittäin outoa tässä vaiheessa kiertoa. Jotakin hyvin pientä menkkatuntemusta on, mutta ei tosiaan mitään isoa. Päätä särkee ja naama kukkii. Vähän epävarma onko raskaana-olo vai ei todellakaan raskaana-olo Jos kuukautisten pitäisi tulla 14 päivää ovulaatiosta, niin huomenna on jännäpäivä. Odottelen maanantaille, jos ei kuulu niin.. :whistle: Kävellessä tuntuu pisto/tuikkaus jokaisella askeleella samassa kohdassa kuin on aiemmin tuntunut kutitusta/ elohiirituntemuksia/ nippailuja..täysin samassa kohdassa :stick: :confused: Kello on 16, ei lainkaan moonis-olo.KP 28 Elikkäs tänää 14 päivää ovulaatiosta. Istuessa tuntunut taas samaa kutittelua, lämpä eilen 37,1 ja tänään 36,9. Ei tunnu kropassa siltä, että täti olisi tulossa, mutta en heitä vielä volttia. Odottelen viikonlopun yli...KP29, DPO 15. Aamulämpö 37,1. En jaksanut odottaa :ashamed: Clearblue Digital -testillä nega (yllätys...). Täti taitaa olla tulossa kylään, tuntemuksista päätellen viimeistään huomen aamulla.
vol.2 Tosi kova päänsärky, tosi kuumeinen olo.
vol.3 Juoksuttaa noin puolen tunnin välein vessassa ja ihan älytön jano koko ajan. Mahaa kivisti aamulla, illalla olo kuin ei mitään.


KP30 vaihtui KP1, täti tuli aamuyöstä :(
Uuteen kiertoon siis.
 
Viimeksi muokattu:
ja lisään kummallisia oireita omaan listaani:

kp 23 Olen koko ajan pinna kireällä, kotona huudan miehelle syyttä suotta ja tiuskin niin kauan kunnes pillahdan illalla itkuun (mikä on harvinaista mulle ) kaikki pienetkin ongelmat tuntuu maailmanlopulta vaikka kaikki on todellsuudessa ihan hyvin.

Kp 24 ja huuto senkun jatkuu, kauheaa riitelyä ja lopulta taas itken ja itken... tämän jälkeen alan miettimään mikä mättää, pms? raskaus... en tiedä apua pelottaa jo itelläki :/

Kp 25 heräsin mahakipuun, kävin 2x pissalla taas yöllä, maha turvonnu ja itkettää edelleen
 
Yk 19

Dpo -1 Runsaat limat
Dpo 0 kosteat paikat
Dpo 1 Kosteat paikat
Dpo 2 Kosteat paikat
Dpo 3 Kosteat paikat
Dpo 4 Kosteat paikat
Dpo 5 Kosteat paikat
Dpo 6 Kosteat paikat, Alavatsa todellä jännästi kipeä. Se jostain syystä saa hymyilyttämään (?), Pikkuasiat kiukuttaa, Todella hyvät unet, vaikka olin yksin kotona (yleensä nukun yksin todella huonosti), Rinnat turvonnet (normaalisti vähän myöhemmin)

Dpo 7 Kosteat paikat, Alavatsa todellä jännästi kipeä. Se jostain syystä saa hymyilyttämään (?), pää kiipeä, Taas nukuttu todella hyvin ja muutenkin väsy aikaisin, Hirveä nälkä koko päivän, Rinnat turvoksissa ja oikeanpuolimmainen nänni kosketusarka.

Dpo 8 Märkyys samaa luokkaa kuin olisi ovis tulossa, Hyvät unet, Alavatsa todellä jännästi kipeä. Se jostain syystä saa hymyilyttämään (?), rinnat turvoksissa ja oikea nänni edelleen kosketusarka (Tässä vaiheessa alkavat vasta normisti turpoomaan)

Dpo 9 Alavatsa kipuilee edelleen samalla tavalla. Tunne häviää vain makuulla. Rinnat turvoksissa ja oikea nänni kosketusarka, nälkä ollu koko päivän.. kiukuttaa ja sitten hetkessä taas hyvä fiilis ja sitten taas kiukuttaa..

Dpo 10 Alavatsa kipu kadonnut. Rinnat turvoksissa ja molempia nännejä aristaa. Orgasmi. Kova nälkä koko ajan

Dpo 11 Rinnat turvoksissa ja molempia nännejä aristaa. Pieni vihlaus oikealla alavatsalla. Tämä muistutti ovis vihlaisua tai että menkat olisi alkamassa vielä tänään, mutta sitten ne olisi tulossa aivan liian aikaisin. Kova nälkä koko ajan.
Dpo 11 Vol 2 Illemmalla erehdyin laittamaan omaa hajuvettä, mikä olikin muka ykskaks muka liian vaoimakasta, joka aiheutti useamman minuutin yökkäysrefleksin, mutta mitään ei kuitenkaan tullut. Hajuvesi ei todellakaan ole voimakasta, kun saan niin helposti migreenin.

Dpo 12 Voisin sanoa kärsiväni ummetuksesta muutoin aina paitsi menkkojen ensimmäisenä päivänä ja tänään on ollut semmoinen päivä, kun vatsa toiminut normisti? Onkohan menkat alkamssa aikaisemmin kuin pitäisi? Minulla aina ollut toi 14 päivää.. Muita oireitä tänään pistelyt oikella munasarjassa, rinnat turvonneet ja molempia nännejä aristaa. Enemmän oikeanpuoleista. Aivan kuin joku purisi sitä koko ajan. :D Valkovuotoa tullut hmm.. melkein tekisi mieli sanoa pulppuamalla(?)
DPO 12 Vol 2 Töistä kotiinpäin ajaessa matkapahoinvointia. Tätä ei ole ollut sitten lapsuuden. Ei ainakaan niin, että olen ajanut itse autoa niin kuin nyt.

Dpo 13 Runsaasti valkovuotoa, Rinnat turvoksissa, Närästi. Ennenkin kyllä, mutta se ei ollut mitään verrattuna tähän närästykseen. Finnit uupuu otsalta, joita minulle aina tulee muutamaa päivää ennen tätiä.

Dpo 14 Nega raskaustesti, rinnat turvoksissa ja arat. EI alavatsalla oireita, ei edes sellaisia, mitä yleensä tulee, kun mekat alkamassa.
Myöhemmin noin tunnin kestänyt kova vatsakipu

Kp1 eli (dpo15= täti)
 
Viimeksi muokattu:
apua!! en tiedä uskoakko vielä tätä mutta nyt menossa siis 26/28 ja tänään meillä oli tarkotus lähteä keilaan ja syömään (alkoholia luvassa ) joten päätin huvikseni testailla jo tänä aamuna...
Oli jotenki niin outo tunne.. Noh ei ollu kyllä ees eka pissa ja sieltä pärähti haalea toinen viiva! apua ei ole edes haamu vaan erottaa selvästi apuaa! noh toivon että vahvistuis tässä! :)

Eli voin sanoa että mulla jos tuo nyt sitte on se plussa oireita oli: vahva tunne että jotain on tapahtunu, kiinnittymisvuoto (ko) ? ja itkupotkuraivarit! :D ajoittaisia menkkakipuja oli eilen mutta lähti pois, voi kun tuo nyt tuosta vahvistuis<3 toivotaan myös plussaa teille! :)
 
Karoliinalle isot onnittelut plussasta!!! :hug: :flower: :heart: Paljon vauvaliimaa ja tarrasukkia!! =)

Muoksista...taidanki sitte keräillä tähä samaa tän kierron dpo:t! :) Jos menee samoin ku viime kierto ni saa alottaa viikon päästä! :D Nyt kp 10/35-37...

KP13 illalla hirveät kivut alavatsassa, ovis?
KP17 taas ovis? o_O
Eka ovistikutus tehty kp15 ja toinen kp16, molemmista melkeen +, enemmän ehkä kp15...nyt ei sitten auta ku ootella ja ihmetellä. Kp19 hyvä et testiviivaa erotti. Eli lienee KP13 jotain ihan muuta...ehkä! :D KP19 Dpo 5/1 7.3. Testi first signal.
KP21 Dpo 7/3 9.3. Ei mitään mainittavaa...
KP22 Dpo 8/4 10.3. Ei edelleenkään mitään, eilen oli kyl vähä kiukku päivä, mut lienee "ihanaa" pms:ää... :D Ovis testiin lähes yhtä tumma viiva ku KP15 ja 16...taas! Eli se jostain syystä pompauttaa tuon LHn korkeuksiin näillä dpo päivillä. Alan kallistumaan siihen et tuo Dpo4 on oikein! Illalla tuli lämmitettyä reippaasti leivinuunia ja sen seurauksena sisällä +27 astetta, mut miulla oli KYLMÄ!! o_O
KP23 Dpo9/5 11.3. Tänää ollu lieviä repäisykipuja ja polttavaa tunnetta alavatsalla likimain koko päivän. Ei muuta...
KP26 Dpo8 14.3. Pienempi dpo siis todennäköisimmin se oikea lukema! Mutta asiaan, eilen illalla taas palelua, vähän pahaaoloa ja päänsärkyä ja jatkui tänä aamuna myös. Mut nii oli viime ja edellis kierrossaki...joten ei oire! Pikkasen repäissyt alavatsasta sillon tällön ja polttelua ja viiltokipua, mutta ei kovin pahaa! Pari kertaa täs parin päivän aikana ollu aika kovia kipuja, mut ihan muutamia sekuntteja kestäny. Ilta dpo8: Palelua taas...ollu itseasiassa melkeen koko päivän oli sitte ulkona tai sisällä! Ja täällä edelleen eilisen jäljiltä +25 astetta. Ainii, valkkaria on tosiaan ihmeellisesti lurahdellu muutamana päivänä aika runsaasti. Mut ei siis tuu kuitenkaa koko aikaa.
KP29 Dpo11 17.3. Ei mitään uutta...paitsi just elohiiri, KYLJESSÄ! :D Heh, sitä tuskin lasketaan! Valkkaria tulee edelleen, iltapalelut jatkuu, eilen särki päätä ja oli pahaolo hieman. Pari tuntia sitten mitattu lämpö 37. Aamulämmöistä ei havaintoa. Nii ja pitihä se negatesti tänä aamuna tehä sitten...ylläri! :D Ja nälkä mikä räjähtää ihan yht'äkkiä, muutaman päivän näin! Mut mihinkää ei koske eikä kolota!
KP32 Dpo14 20.3. = KP1/32-37 Ja ihan puskista! :confused:
 
Viimeksi muokattu:
Kiitos ihanat, ja toivon todella että teidän oireet viittais nyt plussaan myös! :heart:, ja muuten sitte ku jotku tuolla jossai ihmetteli tuosta mahdollisesta kiinnittymisvuodosta, niin mulla tuli maanantaina juuriki iha pikkusen ruskeaa valkkaria ja pyyhittäessä punasta, eli se tais sitte olla se kiinnittymisvuoto, perjantaina sukkapuikko pistely kans vois viitata siihen "kiinnittymiskipuun" en tiedä??
 
Heippa, olen nyt vähän dorka, mutta täällä on varmasti joillakin ollut selkäsärkyä oireena...saanko kysyä millaista se särky on ollut? Onko lihaskivun tapaista vai ihan vaan että särkee. Mikä teillä on siihen auttanut ja milloin ollut pahimmillaan (aamulla/illalla/istuessa/maatessa?). Minulla on meinaan selässä särkyä, mutta ei lainkaan lihaskivun kaltaista, koska painaessa selkälihaksia ne ei tunnu kipeiltä tai jäykiltä. On vaan kamalan kipeä ja juilii hulluna. Istuessa ja paikallaan ollessa pahinta. Kävellessä helpottaa... en tiedä nyt onko tämä jotain mahdollisesta raskaudesta johtuvaa vai onko lihakset vaan piilojumissa.

Kiitos vastauksista :)
 
Heis Aliissa. Itsellä myös ollut selkäkipuilua ja myös armottomia kylkikipuja (??). Itselle on parhaiten auttanut juurikin tuo kävely/seisaaltaan heiluminen plus eräänä aamun päädyin retkottamaan sohvan käsinojan yli. Siis sillälailla peppu pystyssä pää nojan yli, polvillaan sohvalla. Se auttoi oikein mukavasti, mies kun vielä silitteli rauhoittavasti ristiselkää. Kipuilu tosin jatkui heti kun taas istahti normaalisti mutta tuolla sain ainakin hetken lepoa jatkuvasta juilinnasta. Eli minulla kipu oli pahimmillaan istuessa eikä makaaminenkaan onnistunu laisinkaan.

Itse ajattelin näiden johtuvan myös mahdollisesta raskautumisesta lääkäri kun on minulle useasti sisäistä ultraa tehtäessä sanonut että mun kohtu on kummallisen takana, ihan selkärangassa kiinni.
 
Ngale, et siis ole varma vielä oletko raskaana? Koska on jännpäivät, eli missä vaiheessa kiertoa olet nyt?

Minullekin lääkäri sanoi joulukuussa tarkastuksessa, että minulla on taaksepäin kallistunut kohtu (ei ehkä niin pahasti kuin sinulla), ihmettelin että miksi minulle ei aiemmin siitä ole maininnut yksikään lekuri ja unohdinkin sen jo, kunnes mainitsit.

Taaksepäin kallistuuneesta kohdusta voi muuten hyvinkin johtua selkäkipuilut jos on raskaana, googletin :)
Jos raskaus aiheuttaa nämä selkäkivut, niin antaa aiheuttaa, se on ilouutinen jos se plussa sieltä ilmestyy! Plussatuulia!
 
Mulla nyt menossa kp 32/30, tosiaan 30/30 testasin negan mutta vielä ei tätiä näy ja oireet on kyllä lisääntynyt. Että kovin jännäillään. Mullehan lääkäri sanoi tuolloin että a) mulla ei välttämättä kovin isoa vauvamasua tuu koskaan olemaan kun kohtu on niin takana ja b) että raskausoireet tuntuu varmasti enemmän selän puolella ja saattaa rasittaa ihan fyysisesti selkärankaa jos kohtu alkaa sinne päin painamaan.

Plussatuulia sinne myös, toivotaan että tämä ois nyt sitä meillä kummallakin!
 

Yhteistyössä