iloksi
Reaktiopisteet
76

Rekisteröitynyt
Nähty viimeksi

Statusviestit Uusimmat viestit Tietoja

 • Oijoi. Joko löyty mistä sulle tulee viestit?!?! Laitoin tuon kaveripyynnön ku luulin ettei muuten voi viestitellä. Olen ihan onneton näitten keskustelupalstojen kans.

  Ei näköjään onnistunu näinkään yksäri. Laitakko mulle.
  Anteeksi myöhäinen vastaus, mutta jotenkin tuntuu, että täällä pyöriminen lisää ahdistusta lapsen saamiseen :D vaikea selittää. netissä tulee tarpeeksi pyörittyä aiheeseen liittyen. Et usko kuinka kovin toivon, että tulisit raskaaksi ja saisit oman kauan kaipaamasi lapsen. Itselläni olisi mahdollisuus lähteä tarkempiin tutkimuksiin keväällä, mutta mies halusi miettiä vielä asiaa. Eli odottelen hänen päätöstä asiaan :/ Kaikkea hyvää sulle ja onnea uuteen vuoteen :) <3
  Ja itse olen testaushullu :D Useat sanovat, että se on rahan haaskausta tehdä niitä testejä ja tutkailla niitä kaikissa valoissa, mutta mulle se on pieni raha siihen nähden kuinka kovin haluan sen lapsen. Rahaa menee muuhunkin turhaan. Karsin mielummin niistä. Eikä tässä elämäntilanteessa ole todellakaan rahaa lähteä lapsettomuushoitoihin yksityiselle. (työtön kun olen). Taas tuli tilattua lisää testejä tähän kiertoon ja kaikki poppakonstit on käytössä. Ovis oli tänään. Tunsin sen selkeästi. Päätin, että odotan ainakin 10 päivää ennen kun sorrun yhteenkään testiin, etten taas ehdi toivoa liikoja. Sit toiveet on korkealla jos sillon jo tulee selvempi viiva testiin. Anteeksi pitkä teksti. Millainen sun histoa/taustat on?
  Juu no mulla ne on ollu plussaa tai ainakin niin luulen koska toisella testillä tuli selvä plussa. Se meni kuitenkin kesken parin päivän päästä. Mulle se oli jo 5 mikä meni kesken. Oon vähän miettiny näin tätä asiaa, että jos niihin testeihin ei tule selvää viivaa, mutta jotain kumminkin näkyy jossain valossa niin jotain on tapahtunut, mutta se ei jatku.
 • Lataa…
 • Lataa…

Yhteistyössä