"minna"
en ymmärrä miksi niin moni tekee jauhoista ja rasvasta/voista kastikkeita, esim. tavallinen jauhelihakastike?
itse olen luopunut täysin noista epäterveellisistä ainesosista ruoanlaitossa ja teen esimerkiksi jauhelihakastikkeen nykyisin tomaattimurskaan/paseerattuihin tomaatteihin ja jatkan sitä vedellä. tulee todella terveellinen ja runsas sekä riittoisa kastike moneksi päiväksi.
jauhelihan kanssa tietty sama juttu. meillä käytetään ainoastaan naudan paistijauhelihaa, ei muuta. sika-nauta lähinnä oksettaa jo kaupassa.
itse olen luopunut täysin noista epäterveellisistä ainesosista ruoanlaitossa ja teen esimerkiksi jauhelihakastikkeen nykyisin tomaattimurskaan/paseerattuihin tomaatteihin ja jatkan sitä vedellä. tulee todella terveellinen ja runsas sekä riittoisa kastike moneksi päiväksi.
jauhelihan kanssa tietty sama juttu. meillä käytetään ainoastaan naudan paistijauhelihaa, ei muuta. sika-nauta lähinnä oksettaa jo kaupassa.