miksi ihmiset tekee rasvaisia kastikkeita kun..

  • Viestiketjun aloittaja "minna"
  • Ensimmäinen viesti
Minä en ymmärrä tuota vouhotusta voin, jauhojen ja kerman käytöstä, kun on kyseessä normaalipainoiset terveet ihmiset. Eihän sitä kastikkeen nestettä litratolkulla vedetä vaan se on tuomassa kosteutta ja makua ruokaan. Ei sen kastikkeen nesteen tarvitse tuoda ruokaan mitään ravintoarvoakaan, kun sen pitäisi tulla ihan muusta. Meillä siis syödään ruskeaa kastiketta (voi + jauhot) ja käytetään kermaa ja voi pojat, että on hyvää ;)
 
  • Tykkää
Reactions: BootyPeppi
"Mamma italiana"
monet tekee kastikkeita siksi ettà voivat peittàà ruoan oikean aromin, kalaan àngetààn litrakaupalla kermaa ja maustesekoituksia, lihaan vaikka mità litkua. se joka osaa tehdà ruokaa hyvin ja hyvistà aineista ei ole riippuvainen kaikesta muusta
 
  • Tykkää
Reactions: Rockwood
[QUOTE="lintunen";27897954]

Ja meillä ollaan tällä metodilla normaalipainoisia ja veriarvot kondiksessa. Rasvan järjetön yököttely on ihan älytöntä. Ensin yökitte ruskean kastikeen rasvan perään ja sitten vedätte pussin sipsejä, eineksiä tms ja syötte ihan sitä samaa ihraa, vaan piilotettuna oivasti. Kohtuu kaikessa.[/QUOTE]

Ei ollenkaan samaa rasvaa, vaan tuhannen kertaa huonompaa.
 
"napakymppi"
Katsos kun sama se onko kyse
vauvan imetyksestä -> oksettavaa
voisesta kastikkeesta -> täyttä paskaa
vaaleat sekaleivät -> höttöpaskaa

Ja taitavat kommentoida lapsilleenkin noilla sanoilla ruokia, kielihän kehittyy jatkuvasti ja näemmä meidän tulevat adjektiivit sisältää jossain kohdin sanan "paska".

Ei tuota ruokaa tarvitse arvostaa, heitetään surutta roskiin hirvittäviä määriä ja sitten kilahdetaan kuin haloperidolia vailla oleva kun ravintoarvot ei ole aina sitä ykkösluokkaa :) (ja tuo valitus ja sekoaminen milloin mistäkin on nyt in)
Niin nappiin, niin nappiin... Kiitos!
 
Miksi te jotkut pistätte niin kovasti vastaan edes kokeilematta?
Tämä kastikkeeni on terveellistä ja todella hyvää, en syö sitä vain terveyden takia-

Ja joku pauhasi kastikkeeni ravintoarvoista :O paljon paremmat kuin voijauhokakalla. :D

Miksie kevyt voisi olla hyvää? Parasta? Siksikö ettei siinä ole ihraa kilo ja jotain jauhomössöä?

Kannattaisi kokeilla ennen kuin tuomitsee..
Me ollaan kokeiltu ja petyttiin kyllä, itseasiassa mies ja lapset antoi ymmärtää. et oli viimmeinen kerta kun moista syövät, ja kun äiti halus vaan vähän tuunailla kastiketta!:LOL:
Siis ensinnäkin se rakenne, tomaattimurskasta tehty "kastike" ei ole kastiketta, siis sellaista paksua joka jää ruuan pinnalle(perunan päälle), muhennosta lähinnä muistutti, eli meillä haukuttiin juurikin rakennetta ja makua!!
 
[QUOTE="minna";27896975]en ymmärrä miksi niin moni tekee jauhoista ja rasvasta/voista kastikkeita, esim. tavallinen jauhelihakastike?
itse olen luopunut täysin noista epäterveellisistä ainesosista ruoanlaitossa ja teen esimerkiksi jauhelihakastikkeen nykyisin tomaattimurskaan/paseerattuihin tomaatteihin ja jatkan sitä vedellä. tulee todella terveellinen ja runsas sekä riittoisa kastike moneksi päiväksi.
jauhelihan kanssa tietty sama juttu. meillä käytetään ainoastaan naudan paistijauhelihaa, ei muuta. sika-nauta lähinnä oksettaa jo kaupassa.[/QUOTE]

Minkä kanssa syöt jauhelihakastikettasi? Pastan, riisin, perunoiden? Millaisen pastan, millaisen riisin?
 
"Vieras"
Hah, oli pakko nostaa tää vammainen ketju.

"miksi teette rasvaisia kastikkeita" :D :D

syökää vaan vesilitkuja tai ihqua tomaattimurskaa jos maistuu.
Ja toki rasvaa ja jauhoja pitää välttää viimeiseen asti jottei kuoleennu pois. :D
 
Jokainen meistä tekee ruokaa juuri niin kuin tahtoo. Oli se sitten oikeasti huono tai hyvä asia. Turha sitä on sormella osoittaa jos toinen tekee niin tai näin kun se omakaan ei välttämättä ole se paras vaihtoehto.
 

Yhteistyössä